×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory penis

Položky 97 až 128 z celkom 1346

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kokos Adel Onahole Masturbator

    Hľadáte niečo naozaj skutočné, čo by vám dokonale nahradilo živú vagínu či anál? Hoci sa to môže zdať nereálna úloha, opak je pravdou a vy si práve prezeráte nádhernú Adel, ktorá sa vám nastaví kedykoľvek len budete chcieť. Pýši sa dokonalými telesnými proporciami a jej milostné otvory majú úchvatné stimulačné textúry. A čo je najlepšie, keď ju vložíte prst do pošvy a začnete ju dráždiť na malom hrbolčeku, ucítite, ako tvrdne, wow!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Victoria Masturbator

    Victoria bude len vaša, s priateľmi ju radšej nezoznámte, mohli by sa zľaknúť jej orgazmického výrazu, dokonalých pŕs a predovšetkým jej pripravenosťou na váš penis. Je tak skutočná, provokatívna a šukatelná. Vychutnajte si všetko, čo vám ponúka - sexy pootvorenú pusinku, krásnu vagínu a rajcovný análik.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Turbo Thrust Blue Ice

    Nový Fleshlight Turbo vám ponúkne najrealistickejšiu a najuspokojujúcejšiu alternatívu orálneho sexu. Jeho jedinečný dizajn je tvorený 3 úrovňami prenikania, vrátane úrovne simulujúcej jazyk. S Turbom zažijete pocit hviezdneho pofajčenia, o akom sa vám doteraz mohlo len snívať. Či už chcete, aby vám stimuloval len špičku penisu, alebo dávate prednosť dychberúcemu deep throatingu, Turbo vás dostane do cieľa všetkými možnými spôsobmi vďaka neanatomickému tvaru s exkluzívnou štruktúrou.

    109 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Ultra

    Tenga vylepšila váš obľúbený Deep Throat Cup - teraz s vyberateľným vnútrom, ktoré je možné vymyť a opakovane použiť. Tesne vás objíme a bude sať tak intezívne, ako si len budete priať. XXL veľkosť.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith SQ-MAS50108V Lorna Sucking Vibrating Ass Realistic Silicone Sex Doll Masturbator with Remote Control

    Toto je Lorna, vaša nová luxusná roštenka! Je plne automatická a ohromí vás funkciami, ktoré nemajú obdoby. Jej možnosti si budete vyberať cez diaľkové ovládanie a jedno je iste už teraz - čaká vás s ňou život plný vášne a sexuálneho uspokojenia!

    459 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Suck N’ Stroke Head Pump

    Vychutnajte si stimuláciu prirovnateľnú k orálnemu sexu, ktoré ohromí váš žaluď a koriguje sa pomocou čerpadla. Tento ľahko použiteľný set dokáže vytvoriť naozaj silnú saciu akciu, ktorá stimuluje citlivé nervové zakončenia okolo žaluďa.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Morgpie 29kg Pornstar Life Like Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Morgpie a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    1 539 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Nicole 18kg Lightweight Huge Papaya Breasts Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Nicole a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    1 149 €

    879 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Stále hľadáte spôsob, ako prekonať diaľku medzi vami a vašou priateľkou? Zoznámte sa s Carlom, masturbátorom, ktorý váš poteší príjemnou funkciou zahrievania a, samozrejme, šikovnými vibráciami. Jeho telo je stlačiteľné a zároveň vnímavé - čím hlbšie zasuniete, tým budú vibrácie intenzívnejšie. Potešte sa pri dlhých osamelých večeroch.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Dainty Wilder Stars Collection Masturbator PowerBlow Compatible

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom Feel Dainty Wilder. Ako už názov napovedá, spoločníčkou vám bude prekrásna Dainty Wilder a jej vagína bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať aj s Keonom alebo PowerBlowom a užiť si interaktívne potešenie, ktoré nemá obdoby!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Ice Lady Crystal

    Fleshlight Clear Lady Crystal s realisticky vytvarovanou vagínou je masturbátor z veľmi jemného a transparentného materiálu. Umožní vám hlboké prenikanie, ohromujúcu stimuláciu a prežijete s ním reálne pocity podobné skutočnému styku. Hĺbka texturovaného tunelčeka je dostatočná pre menšie, aj väčšie penisy a vnútorný priemer je príjemných 19 mm.

    72,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Badd Angel 26kg Busty Blonde MILF Celebrity Sexdoll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Badd Angel a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    1 849 €

    1 039 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Pink Lady Original

    Masturbátory Fleshlight dominujú erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je ničím prekvapivým. Vyrobené sú z dokonalého materiálu Super Skin, ktorý by ste na dotyk nerozoznali od pravej ľudskej kože. Celosvetovo obľúbené Fleshlighty vynikajú svojim realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    64,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Double Hole Cup

    Neodolateľná predstava sa stane skutočnosťou. Užite si oba otvory. Ten "zadný" je neuveriteľne úzky, zatiaľ čo ten "predný" jemne obopne váš penis

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Strong

    Tenga vylepšila váš obľúbený Deep Throat Cup - teraz s vyberateľným vnútrom, ktoré je možný vymyť a opakovane použiť. Tesne vás objíme a bude sať tak intezívne, ako si len budete priať.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO F1S V3 XL Red

    Preskúmajte svoju spokojnosť a možnosť neprekonateľnej rozkoše s týmto moderným masturbátorom novej generácie, ktorý vás zavedie do úplne novej ríše potešenia. Tešiť sa môžete na dech vyrážajúci pocit vychádzajúci zo stimulácie penisu zo všetkých strán pomocou sonických vln bez nutnosti prirážania. A to nie je všetko, čaká vás aj interaktivní AI režim, ráčte zistiť viac!

    299 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Snívate o neuveriteľnej slasti spojenej s dokonalou masturbáciou? Predstavujeme masturbátor, ktorý má potenciál zmeniť vám život! Disponuje jedinečnou technológiou, ktorá vás pohltí! Navyše, celú akciu budete sledovať skrz priehľadné okienko a na vlastné oči tak uvidíte, ako funguje 10 vibračných režimov a 7 otočných krúživých funkcií poháňaných praktickým a silným dobíjacím motorom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Fleshlight Girls Elsa Jean Tasty

    Masturbátory Fleshlight dominujú erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je nič prekvapujúce. Jedná sa totiž o skutočný odliatok vagíny z dokonalého materiálu Super Skin, ktorý patrí obľúbenej pornoherečke menom Elsa Jean. Celosvetovo obľúbené Fleshlighty vynikajú svojím realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Tight Lipped Light

    Hľadáte masturbátor, ktorý bude ako živý? Táto jedinečná hračka vyzerá a pôsobí ako skutočná vagína, avšak na rozdiel od nej má v sebe 2 výkonné motory a vie príjemne sať a tiež vibrovať. Je dokonale hebká a mäkká a môžete ju ľubovoľne ohýbať a stláčať, takže už teraz je jasné, že splní každé vaše prianie!

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Sasha Grey's Girlfriend Stroker Experience

    Okúste erotický zážitok, ktorý zapáli všetky vaše zmysly! Tento masturbátor má pôvabný vaginálny vstup, ktorým prejdete a dostanete sa do nadpozemského sveta texturovaného vnútra. Tak vás budú tešiť vibrácie a realistický pocit zvierania. Nezabudnite si do uší vložiť aj slúchadlá a počúvať stonanie krásnej a šikovnej Sashi Grey!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Quickshot Turbo Blue Ice

    Vzpruha pre váš sexuálny život, či už sólo alebo v páre! Quickshot Turbo od celosvetovo prestížnej a obľúbenej značky Fleshlight je kompaktný masturbátor, ktorý medzi ostatnými vyniká svojou kvalitou a schopnosťou dopriať vám úchvatnú stimuláciu. Pohodlne padne do ruky a po zasunutí váš penis uvíta patentovaný stimulačný systém.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mistress Double Trouble Anna & Olivia Vibrating Double Butt Masturbator

    Snívate o trojke, ale nemáte ani jednu babu, kde ešte dve? Anna a Olivia vám s radosťou vaše prianie splnia. Obidve vám ponúkne nielen svoje vagínky, ale tiež svoje análiky, a keď to bude málo, môžete pridať i vibrácie. Vnútorná stimulačná textúra, tesné vchody a hebké polky si zamilujete a pokojne sa o ne môžete podeliť i s kamarátom. Pozvite Annu a Oliviu k sebe domov a užívajte si skupinový sex večer čo večer.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Vibračný masturbátor plný divokej fantázie! Umožní vám realistick preniknutie do nadržanej pošvy a vo vnútri vás ešte poláska na žaludi šikovný jazýček. Doprajte svojmu penisu 3 rýchlosti a 4 funkcie vibrácií od vulvy a jazyka.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #3 Black

    Račte sa zoznámiť s vašou novú holku! Má nádherne ružovkasté pysky a zmyselne roztiahnutú vagínu. Je pôvabná a je ako skutočná. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktoré vám okrem vagíny ponúkne aj análik.

    61,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Horny Nympho Slut Skin

    Táto neuveriteľne nadržaná nymfomanka s dokonalou postavou čaká len a len na vás! Je úplne realistická a to nielen na pohľad, ale aj na dotyk a zasunutie. Bude vás baviť nielen jej nenásytná vagínka, ale tiež pichu chtivý análik a prekrásne pevné prsia. Hľadáte tú pravú? Práve ste ju našli! Len sa poponáhľajte, aby vám ju niekto nevyfúkol, takáto cica sama dlho nebude!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Páni, hľadáte moderného a šikovného pomocníka pre vaše chvíle sebalásky? Značka Svakom prináša tento inovatívny masturbátor Sam Neo s ovládaním cez aplikáciu, ktorý vám ponúkne vzrušujúci sací efekt v kombinácii s prudkými vibráciami! Ráčte zistiť viac!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Keď ide vášeň ruka v ruke s uspokojením, tak s nimi idú aj tieto dve dokonalé erotické pomôcky. Sú nimi masturbátor Arcwave Voy so systémom nastavenia tesnosti a tiež šikovný a cez aplikáciu ovládateľný párový vibrátor We-Vibe Sync 2. Obe hračky patria medzi to najlepšie, čo erotický trh aktuálne ponúka, tak si doprajte absolútnu slasť a potešenie sólo alebo v páre.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Daisy 17.6kg Big Ass Realistic Pussy Sex Doll with Tantabutt

    Milujete veľké bucľaté zadočky? Cítite sa osamelo a nemáte do čoho pichnúť? Odpovedali ste „áno“? V tom prípade ste na správnom mieste! S radosťou vám predstavujeme zvodné Tantaly zadočky, ktoré naplnia vaše sexuálne fantázie! Vyrobené sú z mäkkého a kvalitného TPE materiálu, ktorého je radosť sa dotýkať. Tak už nečakajte a ulovte si svoj zadoček na búchanie, hladenie, maznanie aj prznenie!

    699 €

    539 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight QuickShot Vantage

    Masturbátor navrhnutý pre maximálne potešenie s partnerom ale aj bez :) Quickshot prináša nový a intenzívny uspokojujúci zážitok. Má otvorený koniec a veľmi jednoducho sa čistí.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Cloudy

    Cloudy je obdarovaný najhrubšími stenami zo všetkých vajíčok Tenga EGG. Mäkké oblaky, do ktorých zapadnete ako do perín.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Message in a Bottle Black

    Práve ste našli odkaz vo fľaši av ňom je napísané „pripravte sa na divokú jazdu“! Tento super výkonný prirážajúci a rotujúci masturbátor vás vezme na tú najlepšiu tour de orgazmus. Ukrýva v sebe robustný motor a patria k nemu aj slúchadlá, aby si aj vaše uši prišli na svoje. Uchopte jeho odolné telo alebo ho upevnite na prísavku a vyberte si zo 7 rýchlostí a funkcií ťahov a otáčania.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White

    Prestavte si, že sa len pohodlne posadíte a necháte masturbátor urobiť všetko za vás! Žiadne makanie hore a dole, jednoducho je relax a potešenie zároveň. Chcete to tak? Tento jedinečný masturbátor vás to splní! Otáča sa a pohybuje sa hore a dole tak, aby vám poskytol nádhernú stimuláciu a úžasne koncové vyvrcholenie!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 1346

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.