×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné masturbátory dobíjacie

Položky 65 až 96 z celkom 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Nový rozmer vašich chvíľ sebalásky! Takáto malá vecička je šikovnejšia, ako si myslíte. Sir Richard ju vymyslel tak, aby vás maximálne uspokojila. Je pružná a prispôsobí sa vášmu penisu. Úroveň tlaku bude záležať len na vás rovnako ako to, aký vibračný režim z 8 ponúkaných si vyberiete. A vďaka vodotesnosti budú aj vaše kúpele alebo sprchy o niečo vzrušujúcejšie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizajn, sila a elegancia, to sú slová, ktoré vystihujú túto jedinečne výkonnú erotickú pomôcku pre mužov. MAN.WAND posunie vaše potešenie o niekoľko levelov ďalej a vy sa nebudete stačiť čudovať, ako úžasná a dychberúca masturbácia vôbec môže byť. Tešte sa na 8 rôznych rýchlostí a 20 ohromujúcich vibračných režimov. Flexibilná hlava ruka v ruke s výkonným motorom vám ponúknu jedinečné pocity a revolučné zážitky. Orgazmus je garantovaný!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý masturbátor bude vaším obľúbeným spoločníkom pri predohre i chvíľach sebalásky. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity a očarí vás svojím hebkým silikónovým materiálom. Vychutnajte si to s kvalitnou hračkou s otvorenými oboma koncami!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Urobte si čas sám na seba, pohrajte sa a prizvite sa k tomu aj tento výkonný masturbátor. Bude vás zmyselne nasávať a omámi vás vibráciami. Okrem toho ho môžete aj stláčať a určovať si tlak. Vyberte si zo 7 úrovní sania a vibrácií a zamilujte sa do dotyku mäkkej a pružnej vnútornej časti z kvalitného TPE.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Masturbátor Airturn3 premení vaše sny o dokonalom masturbátore na skutočnosť! Pohodlne padne do ruky a vďaka vonkajšiemu silikónovému povrchu z neho nebude vykĺzavať. Ponúkne vám 3 funkcie sania a 6 vibračných vzorov (každý o 3 intenzitách). Medzi jednotlivými funkciami budeme prepínať veľmi ľahko a rýchlo pomocou 4 smerného joysticku v hornej časti. Nechajte sa dráždiť neuveriteľnou vnútornou textúrou!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 550841 Black

    Hrejivá vibračná zábava! Tento ľahko uchopiteľný mastrubátor vás ohromí svojou vnútornou stimulačnou textúrou v tvare bodiek a hustých vrúbkov v časti na žaluď. Je báječne flexibilný a vie sa zmyselne zahrievať až na teplotu 55 ° C. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a vezmite si vibrátor so sebou do vane alebo do sprchy, je totiž vodotesný.  

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Túžite na začiatku zimy po niečom príjemne hrejivom pre váš penis? Tento pôvabný masturbátor je pripravený sa pre vás ohriať až na 40 °C aj poláskať váš penis vzrušujúcimi vibráciami. Jedná sa o moderný produkt, takže nie je prekvapením, že sa dobíja cez USB kábel. Je vodotesný a vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Novax Masturbator with Vibration and Compression

    Jamyjob pokračuje v inováciách každý deň! Ich cieľom je totiž maximálne mužské masturbačné potešenie! A preto je tu Novax, elegantný masturbátor na stimuláciu celého penisu. Vyrobený je z materiálu, ktorý sa dôverne podobá ľudskej koži a pôsobí neuveriteľne realisticky. Obľúbte si nielen jeho diskrétny dizajn, ale predovšetkým dokonalú funkciu sania (kompresie).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Ultra Soft Vibrating Silicone Masturbator

    Máte chuť na trochu sebalásky, ale zrovna vám nestojí? Tento vibračný silikónový masturbátor vám ho postaví raz dva, trochu ho tiež príjemne rozčertí a nakoniec vás nekonečne príjemne urobí. Stimulačné drážky vás budú masírovať v kombinácii s jedným z 10 vibračných režimov a kedykoľvek hračke dôjde šťava, stačí ju dobiť skrz USB.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Nápaditý a premyslene navrhnutý masturbátor na intenzívnu stimuláciu! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré vám ponúknu hneď 10 slastných vibračných funkcií. Je príjemne flexibilný a prispôsobí sa vašej veľkosti. Dráždite ním žaluď i celý penis a vychutnajte si nadpozemské pôžitky, ktoré by vám sama vaša pravačka nemohla dopriať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Inscup 2 Luxury Masturbator

    Zamilujte sa do luxusu, ktorý predstavujete tento inovatívny mastrubátor Inscup 2! Je skutočne krásny, diskrétny a má úžasné funkcie. Zahreje sa pre vás na omamných 43 stupňov a ponúkne vám 5 zmyselných kontrakcií a 7 vibračných vzorov.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CM06 je úžasne diskrétny a ponúkne vám hneď 10 vzrušujúcich vibračných nastavení. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentické pocity. Nezabudnite tiež na sexi hlasové funkcie, ktoré podporia vaše chvíle sebalásky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Krone Tip Cup Masturbator for Men Silicone

    Značka Toro, ktorá sa zameriava na sexuálne pomôcky pre mužov, práve prichádza s týmto erektívnym masturbátorom, ktorý je určený na koncentrovanú stimuláciu. Jeho malé rozmery sú ideálne na dráždenie žaluďa a tvar kvetu sa vlastne hodí aj na hnevanie akejkoľvek inej časti tela. Je skvele flexibilný a jeho silný motor vám ponúkne 10 vibračných funkcií.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Chcete zažiť dychberúce nasávanie a vzrušujúce vibrácie zakončené omamným vyvrcholením? Na to budete potrebovať pomocnáka menom Rebel! Je to masturbátor so 4 režimami vibrácií a 3 režimami sania so samostatným ovládaním. Vychutnajte si aj vnútornú stimulačnú textúru z hebkého TPE materiálu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Stimulator

    Pomocník na priamu stimuláciu žaluďu! Je kompaktný, ľahko použiteľný a vybavený mnohými vrúbkami a schopnosťou vibrácií. Rebel Glans vám ponúkne 10 vibračných režimov pre obľúbenú rozmanitosť, medzi ktorými budete prepínať pomocou tlačidla priamo na hračke. Uchopte ho do ruky a objavte, aký je malý, ľahký a hebký a potom ho už len priložíte na žaluď a áááá.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Beginner Silicone Cock Teaser Black

    Umocnite svoje zážitky zo sebalásky s týmto silikónovým masturbátorom ideálnym predovšetkým pre začiatočníkov. Jeho šikovne umiestnený motor vám ponúkne 9 vibračných režimov, ktoré pohltia váš žaluď a doprajú vám neuveriteľné potešenie. A vďaka vodotesnosti budú aj vaše kúpele či sprchy o niečo vzrušujúcejšie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    Tá najlepšia sólová zábava s funkciou zahrievania, vibráciami, saním a impulzmi dobu F. Tento masturbátor je perfektný pre všetkých, ktorí snívajú o intenzívnych orgazmoch či dokonca trpia erektilnou dysfunkciou. Jeho vnútorný mäkký návlek má úžasné vzrušujúce drážky, ktoré diely svojmu špeciálnemu tvaru vytvárajú pri prenikaní realistické pocity sania.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wyne 02 Masturbator Vibration, Sucking & Moaning Function

    Parádna kuřbička aj sexy stonanie! Masturbátor 02 od Wyne má 4 motory, 10 vibračných režimov, 3 sacie režimy a 3 zvuky stonania. Váš penis bude ako v raji. Každá z funkcií má svoje vlastné ovládanie a vy ich tak môžete medzi sebou ľubovoľne kombinovať. Tak si nasaďte priložené slúchadlá, zasuňte a preneste sa do vlastného sveta slasti – len vy a Wyne!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0594814 Black

    Viete, že aj uspokojovanie osamote môže byť super a prinášať lahodné orgazmy? Tento inovatívny čierny masturbátor premení vaše súkromné intímne chvíľky pre okamihy naplnené nezabudnuteľnou slasťou. Vie nielen vibrovať, ale tiež hodiť, a tieto funkcie si môžete spustiť naraz alebo každú zvlášť. Život je príliš krátky na to, aby ste si to robili len rukou.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Robin Masturbator White

    Moderný masturbátor s hypnotickými vibráciami! Táto pôvabná erotická hračka má zabudovaný prvotriedny motor, ktorý vytvára 5 rôznych vibračných režimov, ktoré na vás urobia dojem. Nezabúdajte vyskúšať tiež tlačidlo BOOS, s ktorým zažijete intenzívne pocity počas sekundy!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr Pleasure Warming Vibrating Stroker

    Čo za funkcie asi skrýva tento moderný masturbátor? Zaujal vás jeho vzhľad? Tak počkajte, až sa dozviete, čo všetko dokáže! Okrem vibrácií vás totiž poteší žiadanou funkciou zahrievania! Objavte jeho 7 vibračných režimov a 3 rýchlosti na stimuláciu penisu a tiež 7 pulzačných funkcií a 3 rýchlosti na stimuláciu žaluďu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse Duo Lux

    Hračka, s ktorou si pohráte obaja! Hot OCTOPUSSY Pulse Duo Lux s dvojitým ovládaním na zápästí sa stane neoddeliteľnou súčasťou predohry. Pulse Duo Lux je silný a všestranný a kontrolu nad jeho ovládaním môžu prevziať obaja z páru. Doprajte si intenzívne ohromujúce zážitky!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    Erotické pomôcky pre mužov sú často príliš veľké, nevzhľadné, či ťažko použiteľné v páre. Elegantná MANTA je ľahko použiteľná ako pri sexuálnom styku, kedy v podstate premení váš penis na vibrátor, tak aj ako pomocník pri orálnom sexe, kedy pomáha navodiť pocit hlbokého hrdla. Nezabudnite ani na použitie pri masturbácii! Drážky Manta udržia lubrikačný gél na správnom mieste a zaistia vám tak ešte lepší pôžitok.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Deep Sea Blue-Black

    Tak by bolo možné charakterizovať nový senzačný stimulátor COBRA Libre. Superšport COBRA Libre je hračka pre náročných mužov. Keď váš penis pevne obopne mäkká silikónová pusinka COBRY, tak vašim telom prestúpi senzačný pocit vzrušenia.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Clipex Adjustable Male Masturbator with Clip System Black

    Toro vie, čo muži chcú! Ponúka im pokročilé technológie ukryté v moderných a účinných erotických pomôckach, ktoré premenia všednú masturbáciu na nezabudnuteľný zážitok. Do Toro kolekcie patrí aj Clipex, pohodlný a flexibilný masturbátor z prémiového silikónu, ktorý sa už nemôže dočkať vášho penisu. Objavte vzrušujúce vibrácie, optimálny úchop a dokonalé potešenie!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ya Cock's Gonna Love it Donut Masturbator Strong Vibrations

    Malý, výkonný a priamo do ruky! Tento exkluzívny a veľmi ľahko použiteľný mastrubátor premení každú vašu chvíľku sebauspokojenia na neuveriteľný zážitok. Pre sólo aj párové hrátky, na doma aj na cesty. Račte sa zoznámiť!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Vibrating Penis Trainer with 3 Point Stimulation Black

    Spojte príjemné s užitočným a trénujte svoju výdrž s týmto šikovným masturbátorom! Do ruky a na penis padne ako uliaty a zaistí vám 3 bodovú stimuláciu s flexibilnými krídelkami. Pružná časť pokryje žaluď a semenníky a jeho silu si užijú aj muži s erektilnou dysfunkciou. Jemné bodky okolo žaluďa vás budú príjemne masírovať a stimulačné ryhy v strednej časti potešenia telo penisu a pevnejšie bodky zase semenníky. Vychutnajte si efektívny tréning pre dlhšiu výdrž!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    Chcete si naplno užívať svoje intímne chvíle sebalásky? V tom prípade potrebujete niečo viac, než len šikovnú pravačku! Tento stlačiteľný masturbátor z hebkého a kvalitného silikón je značka ideál. Ponúkne vám 6 vibračných rytmov a 3 rýchlosti, je skvele mäkký a môžete ho stlačiť a zvýšiť tak tlak na penis alebo ho ponechať voľne. A to nie je všetko! Vybavený je funkciou zahrievania, takže vám v ňom bude príjemne za všetkých okolností.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Motors

    Najlepšia hračka po potešení priamo na špičke penisu. Tento Glans masturbátor od značky Rebel vás prekvapí tým, aký je kompaktný a zároveň šikovný. Ukrýva v sebe hneď 2 motory a je pripravený stimulovať žaluď a uzdičku vďaka jemným bodkám a drážkam. Vyberte z 10 vibračných režimov a objavte slastnú rozmanitosť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 10X Turbo Silicone Penis Head Pleaser

    Turbo potešenie pre špičku vášho penisu! Táto hračka pojme špičku vášho mužstva do silného silikónového návleku a bude ju dráždiť intenzívnym bzučaním. Disponuje totiž duálnymi výkonnými motormi, ktoré majú 3 rýchlosti vibrácií a 7 vzrušujúcich vzorov. Vychutnajte si každý centimeter textúrovaného vnútrajška!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Power Elite Pro Stroker Black

    Hľadáte špičkový high-tech masturbátor? Optimum Power Elite Pro Stroker je ideálny kandidát! Jeho vnútorná časť je zmyselne texturovaná a otvorený dizajn vám umožní zvoliť si taký tlak, aký práve budete chcieť. Podľahnite trojitým motorom a ich neuveriteľnej sile!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Airturn1 Masturbator

    Chcete a potrebujete si urobiť radosť? Potešiť sa hračkou, ktorá vám bude robiť dobre a ktorá vám dopraje si z vašej masturbácie urobiť nezabudnuteľné zážitky? Otouch Airturn1 je kvalitný masturbátor pre náročných mužov. Mäkký otvor pojme vaše mužstvo, silný a zároveň tichý motor zrealizuje vaše najdivokejšie fantázie a vaša spokojnosť bude len vo vašich rukách.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 65 až 96 z celkom 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.