×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné masturbátory penis

Položky 65 až 96 z celkom 272

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LoveBotz The Milker Max 14X Thrusting & Vibrating Masturbator

    Už vás vaša ruka nebaví? Ani nemusí! S týmto šikovným prístrojom Milker Maxom si môžete vychutnávať automatické ťahy a vibrácie o 3 rýchlostiach a 4 vzoroch. Má pružný a mäkký vnútorný TPE rukáv, ktorý bude vášmu penisu maximálne príjemný a po akcii ho možno jednoducho vybrať a umyť. Chopte sa plastového puzdra a ponorte dovnútra svoj penis.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 10X Turbo Silicone Penis Head Pleaser

    Turbo potešenie pre špičku vášho penisu! Táto hračka pojme špičku vášho mužstva do silného silikónového návleku a bude ju dráždiť intenzívnym bzučaním. Disponuje totiž duálnymi výkonnými motormi, ktoré majú 3 rýchlosti vibrácií a 7 vzrušujúcich vzorov. Vychutnajte si každý centimeter textúrovaného vnútrajška!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    Chcete si naplno užívať svoje intímne chvíle sebalásky? V tom prípade potrebujete niečo viac, než len šikovnú pravačku! Tento stlačiteľný masturbátor z hebkého a kvalitného silikón je značka ideál. Ponúkne vám 6 vibračných rytmov a 3 rýchlosti, je skvele mäkký a môžete ho stlačiť a zvýšiť tak tlak na penis alebo ho ponechať voľne. A to nie je všetko! Vybavený je funkciou zahrievania, takže vám v ňom bude príjemne za všetkých okolností.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Milker TPE Masturbator Clear

    Aké sú vaše aktuálne chute? Snívate o saní do poslednej kvapky? S týmto textúrovaným, mäkkým a pružným TPE masturbátorom to pôjde samo, pokiaľ ho pripojíte k Milkeru Pro. Vkĺznite do rebrovaného tunela a pohoňte si v ňom len tak alebo v kombinácii so spomínaným prístrojom, ktorý vás bude príjemne hladkať a sať.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Girl Next Door Vibrating Lisa

    Chcete mäkučkú vreckovú roštenku? Zoznámte sa s Lisou! Je nádherne tvarovaná a príjemne textúrovaná, ponúkne vám dokonca aj vibrácie. Je to jednoducho dievča od vedľa, ktorá vám to parádne urobí. Vyrobená je z odolného TPE materiálu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Je tiež skvele flexibilná a jej otvorený tunel lásky sa tu bez obáv prispôsobí vašej veľkosti.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa ManQ Geminate Lady Masturbator

    Je vašim najväčším sexy snom trojka? Tento nezbedný mastubátor je pripravený vás potešiť kedykoľvek si budete přať! Okúste zmyselnú tesnosť roztomilého zadočku a nekonečné vzrušenie prameniace z realistickej vagíny.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ya Cock's Gonna Love it Donut Masturbator Strong Vibrations

    Malý, výkonný a priamo do ruky! Tento exkluzívny a veľmi ľahko použiteľný mastrubátor premení každú vašu chvíľku sebauspokojenia na neuveriteľný zážitok. Pre sólo aj párové hrátky, na doma aj na cesty. Račte sa zoznámiť!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Cassian Masturbator Cup Black

    Objavte nový svet s Cassian od Jamyjob! Je to kompaktný a príjemný masturbátor, s ktorým sa váš život naplní spokojnosťou a harmóniou. Jeho vnútorná zmyselná textúra vám pomôže vytvoriť vskutku impozantný zážitok a keď k tomu pridáte 3 rýchlosti a 7 funkcií vibrácií, okamžite sa začnete vznášať na obláčiku slasti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Clipex Adjustable Male Masturbator with Clip System Black

    Toro vie, čo muži chcú! Ponúka im pokročilé technológie ukryté v moderných a účinných erotických pomôckach, ktoré premenia všednú masturbáciu na nezabudnuteľný zážitok. Do Toro kolekcie patrí aj Clipex, pohodlný a flexibilný masturbátor z prémiového silikónu, ktorý sa už nemôže dočkať vášho penisu. Objavte vzrušujúce vibrácie, optimálny úchop a dokonalé potešenie!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Deep Sea Blue-Black

    Tak by bolo možné charakterizovať nový senzačný stimulátor COBRA Libre. Superšport COBRA Libre je hračka pre náročných mužov. Keď váš penis pevne obopne mäkká silikónová pusinka COBRY, tak vašim telom prestúpi senzačný pocit vzrušenia.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Jango Compression & Vibration Masturbator

    Snívate o novej úrovni potešenia? Tak jedine s touto novinkou od Jamyjob! Volá ich Jango a je to moderný masturbátor v luxusnom prevedení. Bol navrhnutý tak, aby uspokojil vaše hlboké túžby a pozdvihol vašu intimitu do nových výšin. Ešte váhate? Čítajte sa ďalej a nechajte sa presvedčiť o tom, že toto je jediná hračka, ktorú potrebujete k svojmu vzrušujúcemu šťastiu.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Rear Beauty Dark

    Život je príliš krátky na to, aby ste o perfektných erotických zážitkoch iba fantazírovali a nikdy ich nepremenili na skutočnosť. Každý z vašich snov o šťavnatej vagíne a pevnom análiku, smyslných vibraciach a saní sa stane skutočnosťou s týmto úchvatne realistickým masturbátorom s perfektným tvarom, autenticky vymodelovanými detailmi a stimulačnými vnútornými textúrami.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse Duo Lux

    Hračka, s ktorou si pohráte obaja! Hot OCTOPUSSY Pulse Duo Lux s dvojitým ovládaním na zápästí sa stane neoddeliteľnou súčasťou predohry. Pulse Duo Lux je silný a všestranný a kontrolu nad jeho ovládaním môžu prevziať obaja z páru. Doprajte si intenzívne ohromujúce zážitky!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Dual Vibrating Cock Teaser

    Páni, čo tak váš penis zoznámiť so vzrušujúcimi vibráciami? Táto šikovná erotická vibračná pomôcka sa nasadí kdekoľvek na penis a svojimi dvoma mini-vibrátormi so silnými motormi na zbláznenie láska váš úd. Uchopte ovládač a nechajte sa uniesť do orgazmického raja!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Robin Masturbator White

    Moderný masturbátor s hypnotickými vibráciami! Táto pôvabná erotická hračka má zabudovaný prvotriedny motor, ktorý vytvára 5 rôznych vibračných režimov, ktoré na vás urobia dojem. Nezabúdajte vyskúšať tiež tlačidlo BOOS, s ktorým zažijete intenzívne pocity počas sekundy!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC XXX To-Go Rachel Pussy & Ass Vibrating Masturbator with Controller

    Prahnete po autentickom potešení? Tento masturbátor vyzerá presne ako vyšpúlený zadok! A čo viac, nechýba mu do detailov vymodelovaná vulva a samozrejme vaginálny a análny otvor. Už ste sa zamilovali? Stále to nie je všetko! Disponuje mini vibrátorom na drôtové diaľkové ovládanie a vy tak budete môcť pridať jeden z 10 dynamických vibračných režimov.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr Pleasure Warming Vibrating Stroker

    Čo za funkcie asi skrýva tento moderný masturbátor? Zaujal vás jeho vzhľad? Tak počkajte, až sa dozviete, čo všetko dokáže! Okrem vibrácií vás totiž poteší žiadanou funkciou zahrievania! Objavte jeho 7 vibračných režimov a 3 rýchlosti na stimuláciu penisu a tiež 7 pulzačných funkcií a 3 rýchlosti na stimuláciu žaluďu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Vibrating Penis Trainer with 3 Point Stimulation Black

    Spojte príjemné s užitočným a trénujte svoju výdrž s týmto šikovným masturbátorom! Do ruky a na penis padne ako uliaty a zaistí vám 3 bodovú stimuláciu s flexibilnými krídelkami. Pružná časť pokryje žaluď a semenníky a jeho silu si užijú aj muži s erektilnou dysfunkciou. Jemné bodky okolo žaluďa vás budú príjemne masírovať a stimulačné ryhy v strednej časti potešenia telo penisu a pevnejšie bodky zase semenníky. Vychutnajte si efektívny tréning pre dlhšiu výdrž!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Turbo Stroker

    Čo si z bežného robenia si dobre urobiť neuveriteľný zážitok? Private Tubro Stroker je hrejivý masturábor s moderným dizajnom a maximálne uspokojujúcou pulzujúcou schopnosťou. Vnútorná textúra bude pre váš penis realistická, vonkajšia časť ergonomická a 6 vibračných režimov a 3 pulzujúce vás vezmú na vrchol neuveriteľne zmyselným spôsobom. Doprajte si to naj!

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    Erotické pomôcky pre mužov sú často príliš veľké, nevzhľadné, či ťažko použiteľné v páre. Elegantná MANTA je ľahko použiteľná ako pri sexuálnom styku, kedy v podstate premení váš penis na vibrátor, tak aj ako pomocník pri orálnom sexe, kedy pomáha navodiť pocit hlbokého hrdla. Nezabudnite ani na použitie pri masturbácii! Drážky Manta udržia lubrikačný gél na správnom mieste a zaistia vám tak ešte lepší pôžitok.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Blowtech Deep Throat Sucking Machine Black

    Inovatívna hračka pre moderných mužov! Nezáleží na tom, či ju použijete sólo alebo v páre, zakaždým to bude stáť za to. Je to úplne automatický masturbátor, ktorý vás nádherne vysaje a poteší vás vibráciami. Dôverne napodobňuje orálny sex a posúva váš zážitok na novú úroveň. Chopte sa pevného puzdra s ovládajúcimi tlačidlami a zasuňte do hodvábne príjemného vnútorného rukávu.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Beginner Silicone Cock Teaser Black

    Umocnite svoje zážitky zo sebalásky s týmto silikónovým masturbátorom ideálnym predovšetkým pre začiatočníkov. Jeho šikovne umiestnený motor vám ponúkne 9 vibračných režimov, ktoré pohltia váš žaluď a doprajú vám neuveriteľné potešenie. A vďaka vodotesnosti budú aj vaše kúpele či sprchy o niečo vzrušujúcejšie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero Gravity Electronic Vibration Black

    Premýšľate, ktorý masturbátor bude pre vás najlepší? Značka Tangá je číslo jedna! Využíva najkvalitnejšie materiály a tiež najnovšie technológie, pozrite sa na najnovší model Flip Zero s elektronickými vibráciami! Premyslený vstup udržuje vo vnútri silné vákuum a nepustí von ani kvapku lubrikantu. Vnútorná zložitá textúra prináša skvelé pocity a vďaka otváraniu sa masturbátor ľahko vyčistí a nachystá na ďalšie použitie.

    349 €

    289 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 20X Deluxe Dual Vibrating Head Teaser

    Miluje váš žaluď intenzívne dráždenie? Nasaďte naň tento teaser a nechajte 2 silné mini vibrátory, aby vám poskytli nezabudnuteľný pocit škádlení. Mäkký a pružný TPR materiál disponuje stimulačnými vrúbkami a je príjemný na dotyk. Rozbehnite to o 3 rýchlostiach a 17 vibračných režimoch!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Blowtech Auto Stroker Machine Black

    Inovatívna hračka pre moderných mužov! Nezáleží na tom, či ju použijete sólo alebo v páre, zakaždým to bude stáť za to. Je to úplne automatický masturbátor s výkonnými režimami vibrácie a naháňania (hladenie, pohybov, jednoducho ťahov). Chopte sa pevného puzdra s ovládajúcimi tlačidlami a zasuňte do hodvábne príjemného vnútorného rukávu.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0594814 Black

    Viete, že aj uspokojovanie osamote môže byť super a prinášať lahodné orgazmy? Tento inovatívny čierny masturbátor premení vaše súkromné intímne chvíľky pre okamihy naplnené nezabudnuteľnou slasťou. Vie nielen vibrovať, ale tiež hodiť, a tieto funkcie si môžete spustiť naraz alebo každú zvlášť. Život je príliš krátky na to, aby ste si to robili len rukou.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator

    Vzrušujúca vibračná hračka na špičku vášho penisu. Tento čierny masturbátor poteší váš žaluď zmyselnými vibráciami a tiež vnútornými stimulačnými výstupkami. Ponúkne vám hneď 10 vibračných režimov, medzi ktorými si budete vyberať prostredníctvom diaľkového ovládača, ktorý je s hračkou prepojený. Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator je vyrobený z kvalitného silikónu s polyuretánovým povlakom a ABS, neobsahuje ftaláty a spĺňa prísne nariadenia EU REACH.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Dameron Suction & Vibration Masturbator Red

    Hľadáte hračku, ktorá by zvládla uspokojiť aj vaše najhlbšie túžby? Masturbátor Dameron od Jamyjob vám ponúkne novú úroveň potešenia, ktoré nepôjde odolať. Je to luxusná intímna pomôcka, ktorá pozdvihne vašu intimitu do nových výšin. Ešte váhate? Čítajte sa ďalej a nechajte sa presvedčiť o tom, že toto je jediný produkt, ktorý potrebujete k svojmu vzrušujúcemu šťastiu.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Stimulator

    Pomocník na priamu stimuláciu žaluďu! Je kompaktný, ľahko použiteľný a vybavený mnohými vrúbkami a schopnosťou vibrácií. Rebel Glans vám ponúkne 10 vibračných režimov pre obľúbenú rozmanitosť, medzi ktorými budete prepínať pomocou tlačidla priamo na hračke. Uchopte ho do ruky a objavte, aký je malý, ľahký a hebký a potom ho už len priložíte na žaluď a áááá.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Hot Chocolate Luscious Tiana Chocolate

    Poď ma poriadne plesknúť! Áno, Tiana chce nielen plesknúť, ale chce aj váš penis. Je neuveriteľne realistická, krásna a tiež vibračná. Má 2 vzrušujúce otvory, z ktorých dostanete na výber a vyberať budete môcť aj z rôznych vibračných úrovní. Revolučný materiál X5 vás dostane do kolien, je totiž tak skutočný. Ste pripravení sa zamilovať na prvý dotyk?

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Spin-X Heating & Rotation Masturbator

    Milujete ten pocit, keď vkĺznete do teplého lona? S Jamyjob Spin-X si to budete môcť užívať každý deň! A nielen to, čakajú na vás aj 3 vibračné režimy a bezkonkurenčné funkcie viacnásobných rotácií. Ešte váhate? Čítajte sa ďalej a nechajte sa presvedčiť o tom, že toto je jediná hračka, ktorú potrebujete k svojmu vzrušujúcemu šťastiu.

    91,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    Tá najlepšia sólová zábava s funkciou zahrievania, vibráciami, saním a impulzmi dobu F. Tento masturbátor je perfektný pre všetkých, ktorí snívajú o intenzívnych orgazmoch či dokonca trpia erektilnou dysfunkciou. Jeho vnútorný mäkký návlek má úžasné vzrušujúce drážky, ktoré diely svojmu špeciálnemu tvaru vytvárajú pri prenikaní realistické pocity sania.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 272

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.