×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory vibračné TPE

Položky 33 až 64 z celkom 65

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • You2Toys Glans Masturbator Black

    Kvalitnému blowjobu sa len tak niečo nevyrovná! Teda okrem tohto masturbátora. Má zmyselné vnútorné vrúbky a 7 vibračných režimov. Jeho zamatovo mäkký povrch poteší vaše mužstvo a jednoduché ovládanie si osvojíte už pri prvom použití. Ak vám ho zrovna nemá kto vyfajčiť, urobte si to s Glansom sám a lepšie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Dual Power Masturbation Sleeve

    Ste hravý a chcete od masturbácie len to najlepšie? To pravačka sama nezvládne! Vybavte ju týmto dych vyrážajúcim masturbátorom, ktorý je veľmi šikovný a zároveň univerzálny. Bol vyrobený s ohľadom na potreby mužov a prináša skutočne vzrušujúce zážitky. Vybavený je príjemnou textúrou pre úžasné masáže a má aj niekoľko vibračných režimov, ráčte si vybrať!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Existuje niekto, kto by nemal rád orálny sex? A čo sa vám vybaví, keď sa povie vyššia úroveň orálneho sexu? Hurricane od Jamyjob je hračka budúcnosti, ktorá vám ukáže, ako má správny orálny sex vyzerať. Objavte jeho moc a podľahnite dokonalosti najlepšieho orálu ever!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Chcete si chvíle sám so sebou užívať naplno? Prizvite si Pulsar a nechajte ho robiť svoju saciu prácu! Je to moderná erotická pomôcka s 3 režimami sania a 4 režimami vibrácií. Je vyrobený z vonkajšej časti z pevného ABS a z vnútornej z príjemného TPE materiálu. Urobte sa Pulsarom dobre, úžasne a skvelo!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Girls of Social Media Iryna UltraSKYN Pocket Pussy

    Milujete Irynu @playmateiryna a chceli by ste mať jej vagínu len a len pre seba? Práve máte možnosť! Táto nádherná pička nepatrí nikomu inému ako hviezde sociálnych médií menom Iryna. Je dokonale realistická, vyrobená z materiálu Ultraskyn a ohromí vás svojou autentickou vnútornou textúrou. Tak poďte masturbovať s Irynou!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa ManQ Threesome Play Tonight 3D Doll

    Je vašim najväčším sexi snom trojka? Tento nezbedný mastubátor je pripravený vás potešiť kedykoľvek si budete priať! Okúste zmyselnú tesnosť roztomilého zadočku a nekonečné vzrušenie prameniace z realistickej vagíny.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Masturbátor vynikajúci úžasnou "airbag" technológiou, ktorá sa nafukuje a dôkladne tak stimuluje váš penis. Táto technológia v kombinácii s výkonným vzduchotesným saním ohromí každý kúsoček vášho penisu a dovolí vám okúsiť ten najlepší masturbačný zážitok vášho života.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Máte radi čokoľvek, čo je 2v1? V tom prípade budete Double Penetration Vibrating Stroker priamo milovať! Spája totiž nežné ústa a dokonalú vagínu v jednu jedinú masturbačnú pomôcku, ktorá vás uchváti nielen vibráciami, ale aj materiálom Fanta Flesh, ktorý by ste nerozoznali od ľudskej kože.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    Keby táto čokoládová pusinka menom Heather vedela hovoriť, povedala by vám, že sa nemôže dočkať, až vám to urobí. Je príjemne mäkká a pružná a vďaka otvorenému koncu môže pojať akokoľvek veľký penis. Jej vnútorná textúra je báječne stimulačná a vo chvíli, keď pridáte vibrácie, budete striekať raz dva.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Girl Next Door Vibrating Tracey

    Chcete mäkučkú vreckovú vagínu? Zoznámte sa s Tracey! Je nádherne realistická a príjemne textúrovaná z vnútornej strany. Je to jednoducho dievča od viedla, ktorá vám to parádne urobí. Vyrobená je z odolného TPE materiálu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Je tiež skvele flexibilná a jej otvorený tunel lásky sa tu bez obáv prispôsobí vašej veľkosti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Chcete si svoje sólo zážitky užívať ešte o niečo viac? Prizvite si k nim tento masturbátor od značky Rebel s 2 vzrušujúcimi funkciami, vie sať aj vibrovať. Ponúkne vám 3 režimy sania a 6 režimov vibrácií pre zmyselnú rozmanitosť. Jeho ovládanie je veľmi jednoduché a vnútorná časť je nielen príjemne mäkká, ale aj posiata masážnymi bodmi a drážky. Až budete hotoví, vnútornú časť stačí jednoducho vytiahnuť a vymyť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Urobte si čas sám na seba, pohrajte sa a prizvite sa k tomu aj tento výkonný masturbátor. Bude vás zmyselne nasávať a omámi vás vibráciami. Okrem toho ho môžete aj stláčať a určovať si tlak. Vyberte si zo 7 úrovní sania a vibrácií a zamilujte sa do dotyku mäkkej a pružnej vnútornej časti z kvalitného TPE.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Wyne 04 Masturbator Vibration & Sucking Function

    Intenzívne sanie a vibrácie pre dokonalý sólo zážitok! Tento ľahko uchopiteľný podtlakový masturbátor od Wyne kombinuje saciu funkciu a vibrácie. Na výber od neho dostanete z 10 vibračných režimov a 3 režimov sania pre príjemnú rozmanitosť. Nechajte si urobiť dobre a užite sa každú minútu cesty, ktorej cieľ bude nezabudnuteľný orgazmu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with 3 Functions 552704

    Teplo, vibrácie a nasávanie, to je trojka vzrušujúcich funkcií pre sólo hry, ktorých sa nebudete môcť nabažiť. Tento masturbátor od značky Rebel sa vás bude dotýkať príjemnou vnútornou bodkovanou textúrou a funkcia zahriatia až na 42 stupňov vás v kombinácii s 5 vibračnými režimami a 3 rýchlosti sania dostane do varu!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CM06 je úžasne diskrétny a ponúkne vám hneď 10 vzrušujúcich vibračných nastavení. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentické pocity. Nezabudnite tiež na sexi hlasové funkcie, ktoré podporia vaše chvíle sebalásky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Hannes Neo

    Ovládnite svoje telo a tiež myseľ s Hannesom Neo od Svakom! Je to šikovná erotická hračka, s ktorou preskúmate svet najmodernejšieho interaktívneho potešenia. Je totiž ovládateľný cez aplikáciu, ktorá vám dokonca umožní synchronizovať sa s online 2D obsahom. Alebo nechajte svojho partnera či partnerku, aby ho ovládal/az druhého konca sveta užite si novú úroveň sexu na diaľku.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Masturbátor Airturn3 premení vaše sny o dokonalom masturbátore na skutočnosť! Pohodlne padne do ruky a vďaka vonkajšiemu silikónovému povrchu z neho nebude vykĺzavať. Ponúkne vám 3 funkcie sania a 6 vibračných vzorov (každý o 3 intenzitách). Medzi jednotlivými funkciami budeme prepínať veľmi ľahko a rýchlo pomocou 4 smerného joysticku v hornej časti. Nechajte sa dráždiť neuveriteľnou vnútornou textúrou!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM330 Automatic Masturbator with Vibrating, Sucking and Moaning Function

    Komu by sa nepáčilo nechať sa každý deň povysávať do poslednej kvapky za sprievodu zmyselného stonania? Tento úžasný masturbátor je výkrikom moderných technológií! Ponúkne vám vibrácie, sania a stonanie, to všetko len pre vás a pre vaše výbušné orgazmy.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Chcete zažiť dychberúce nasávanie a vzrušujúce vibrácie zakončené omamným vyvrcholením? Na to budete potrebovať pomocnáka menom Rebel! Je to masturbátor so 4 režimami vibrácií a 3 režimami sania so samostatným ovládaním. Vychutnajte si aj vnútornú stimulačnú textúru z hebkého TPE materiálu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wyne 02 Masturbator Vibration, Sucking & Moaning Function

    Parádna kuřbička aj sexy stonanie! Masturbátor 02 od Wyne má 4 motory, 10 vibračných režimov, 3 sacie režimy a 3 zvuky stonania. Váš penis bude ako v raji. Každá z funkcií má svoje vlastné ovládanie a vy ich tak môžete medzi sebou ľubovoľne kombinovať. Tak si nasaďte priložené slúchadlá, zasuňte a preneste sa do vlastného sveta slasti – len vy a Wyne!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Goodhead Vibrating Helping Head Pro Frost

    Novinka od Doc Johnson s mini vibrátorom pre intenzívne pôžitky! Tento pomocník je navrhnutý tak, aby zvýšil vaše pôžitky nielen počas felácie, ale tiež pri masturbácii. Je mäkký a príjemný a vyrobený je z pružného, číreho a hlavne ultra realistického materiálu Ultraskyn. Vložte vibrátor a užite si intenzívne vzrušujúce pocity.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Hot Chocolate Luscious Tiana Chocolate

    Poď ma poriadne plesknúť! Áno, Tiana chce nielen plesknúť, ale chce aj váš penis. Je neuveriteľne realistická, krásna a tiež vibračná. Má 2 vzrušujúce otvory, z ktorých dostanete na výber a vyberať budete môcť aj z rôznych vibračných úrovní. Revolučný materiál X5 vás dostane do kolien, je totiž tak skutočný. Ste pripravení sa zamilovať na prvý dotyk?

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Dual Vibrating Cock Teaser

    Páni, čo tak váš penis zoznámiť so vzrušujúcimi vibráciami? Táto šikovná erotická vibračná pomôcka sa nasadí kdekoľvek na penis a svojimi dvoma mini-vibrátormi so silnými motormi na zbláznenie láska váš úd. Uchopte ovládač a nechajte sa uniesť do orgazmického raja!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ya Cock's Gonna Love it Donut Masturbator Strong Vibrations

    Malý, výkonný a priamo do ruky! Tento exkluzívny a veľmi ľahko použiteľný mastrubátor premení každú vašu chvíľku sebauspokojenia na neuveriteľný zážitok. Pre sólo aj párové hrátky, na doma aj na cesty. Račte sa zoznámiť!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Girl Next Door Vibrating Lisa

    Chcete mäkučkú vreckovú roštenku? Zoznámte sa s Lisou! Je nádherne tvarovaná a príjemne textúrovaná, ponúkne vám dokonca aj vibrácie. Je to jednoducho dievča od vedľa, ktorá vám to parádne urobí. Vyrobená je z odolného TPE materiálu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Je tiež skvele flexibilná a jej otvorený tunel lásky sa tu bez obáv prispôsobí vašej veľkosti.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa ManQ Geminate Lady Masturbator

    Je vašim najväčším sexy snom trojka? Tento nezbedný mastubátor je pripravený vás potešiť kedykoľvek si budete přať! Okúste zmyselnú tesnosť roztomilého zadočku a nekonečné vzrušenie prameniace z realistickej vagíny.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CutiePies Hannah's Handful Pussy & Boob Head Stroker

    Milujete ten pocit, keď v ruke držíte zvodný prsník a môžete ho stláčať, ako sa páči? A teraz si predstavte, že by ste doň mohli z druhej strany zasunúť. Znie vám to ako tá najkrajšia rozprávka? Omyl, je to realita, poďte sa zoznámiť s Hannah. Je to hebká kozenka s bradavkou, ktorá prosí o stlačenie, as vagínou z druhej strany, ktorá prahne po vašom penise. A ako bonus ešte pridáva vibrácie, wow!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa ManQ Sophia Titty Fuck

    Zo všetkého najradšej máte prsia a vagíny? Táto pôvabná hračka spája dve vaše obľúbené časti ženského tela do jednej! Je dokonale nezbedná a pomôže vám sa potešiť kedykoľvek si budete priať. Zasúvajte do vagíny alebo medzi prsia, oboje bude super vzrušujúce!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa ManQ James Deen Ass Master

    Milujete zadočky? Táto realistická prdelka so semenníkmi sa vám nastaví 24 hodín sedem dní v týždni! Je super mäkká, elastická a rýchlo sa zahreje na teplotu tela. Pôsobí skvele autenticky (hlavne na dotyk) a je odolná proti roztrhnutiu, takže ju môžete poriadne naložiť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stroker Super Soft Masturbator & Vibrating Bullet

    Vibrujúce handjobs pre omamné pocity! Tento masturbátor sa skladá z masážneho návleku na penis, ktorý je dokonca vybavený praktickým krúžkom na semenníky, a ďalšou jeho nevyhnutnou zložkou je mini vibrátor. Ten môžete ale nemusíte použiť, záleží, či budete mať práve chuť na rytmické vibrácie alebo nie. Jedno je však isté - bude to mind-blowing!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator 0555363 with Sleeve and 2 Functions

    Tento masturbátor vie zasiahnuť tie správne nervové zakončenia! Pohodlne padne do ruky a omámi vás 2 funkciami. Veľmi intenzívne trasie a pulzuje, čím masíruje celý penis. Silné impulzy budú stimulovať žaluď a citlivú uzdičku. Potrénuje svoju výdrž a užite si dych vyrážajúce vrcholy.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Stimulation Ball Sleeve with Vibration

    Vibračné potešenie pre semenníky! Tento pružný návlek so stimulačnými vrúbkami sa nasadí na semenníky, kde spustí svoju vibračné ódu na orgazmus. 2 výkonné mini vibrátory sú viac ako jeden a praktický drôtový ovládač vám umožní si vybrať úroveň podľa svojho gusta. Zažite slasť!

    26,90 €

    14,90 €

    Nie je skladom

Položky 33 až 64 z celkom 65

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.