×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory vibračné

Položky 65 až 96 z celkom 194

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rebel Masturbator with 3 Functions 552704

    Teplo, vibrácie a nasávanie, to je trojka vzrušujúcich funkcií pre sólo hry, ktorých sa nebudete môcť nabažiť. Tento masturbátor od značky Rebel sa vás bude dotýkať príjemnou vnútornou bodkovanou textúrou a funkcia zahriatia až na 42 stupňov vás v kombinácii s 5 vibračnými režimami a 3 rýchlosti sania dostane do varu!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Rotuje, masíruje a vibruje tak, že už to nikdy nebudete chcieť inak. Tento dobíjací masturbátor s 3 funkciami od You2Toys kombinuje rotácie, funkciu ťahu v spodnej časti s vibráciami v hornej časti. To znamená, že sa o váš penis postará tak intenzívne a precízne, že objavíte tie najlepšie vrcholy!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    Erotické pomôcky pre mužov sú často príliš veľké, nevzhľadné, či ťažko použiteľné v páre. Elegantná MANTA je ľahko použiteľná ako pri sexuálnom styku, kedy v podstate premení váš penis na vibrátor, tak aj ako pomocník pri orálnom sexe, kedy pomáha navodiť pocit hlbokého hrdla. Nezabudnite ani na použitie pri masturbácii! Drážky Manta udržia lubrikačný gél na správnom mieste a zaistia vám tak ešte lepší pôžitok.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 premení vašu masturbáciu v nezabudnuteľné zážitky, a to od žaluďa až po semenníky. Je totiž vybavený špeciálnym stimulátorom na semenníky, a okrem toho vám ponúkne zmyselné a silné sanie, ktoré vás skutočne ohromí. Bude to búrka senzačných pocitov! Prispôsobte si ho svojim osobným a aktuálnym prevenciám a vychutnajte si to s ním na maximum!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Zažite intenzívne potešenie vďaka výkonným vibráciám a úžasným sacím schopnostiam. Rozmaznávajte svoj penis a dajte mu to, po čom túži. Spojenie vibrácií a sania na špičke penisu sľubuje dokonalé vzrušenie a silný orgazmus, nemyslíte? Elite Tip Teazer Power Pump je horúca novinka od značky Pipedream a verte, že bola vyvinutá presne tak, aby vám poskytla koncentrované potešenie.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Snívate sa o sexi prdelce, ktorá sa bude vášnivo chvieť? Nič vám neurobí tak dobre ako táto Elite Milk Me Silly Mega zadnice! Váš penis si v nej užije to najintenzívnejšie a najrealistickejšie dráždenie ever. Je obrovská a vybavená 2 výkonnými motormi, ktoré vibrujú a masírujú súčasne. Vyberte si z 5 funkcií rotácií a 5 vibrácií pre neskutočne vzrušujúce pocity.

    1 229 €

    769 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Pink Pussy Masturbator

    Hľadáte vibračnú milenku na všetky príležitosti? Lybaile Pink Pussy je nielen pôvabná a cenovo dostupná, ale má tiež schopnosť sa zmyselne rozvibrovať. Jej príjemný materiál si obľúbite na prvý dotyk a svoj penis do nej budete chcieť zasúvať zas a zas. Tak ju poďte prejsť!

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CP01 je úžasne diskrétny a ponúkne vám 10 vzrušujúcich rotačných funkcií a 5 sacích funkcií. Okrem toho si istotne obľúbite funkciu zahrievania, ktorá celý zážitok ešte podporí. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Chcete niečo viac? Tento vibračný mastrubátor od Satisfyer bol navrhnutý so zmyslom pre úplnú dokonalosť! Zažijete s ním čistú blaženosť, to nám verte. Jeho flexibilné telo, a hlavne vnútorná stimulačná textúra budú láskať váš penis až k orgazmickému zblázneniu a môžete ho spárovať aj so šikovnou aplikáciou Satisfyer Connect, tak si to nechajte páčiť!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mistress Karla Missionary Vibrating Butt Masturbator

    Snívate večer čo večer o perfektnom sexe, ale chýba vám k tomu perfektná vagína alebo prípadne aj perfektný anál? Mistress Karla je tou pravou a perfektnou spoločníčkou priamo pre vás! Jej vnútorná textúra poteší vaše mužstvo, úzky anál vás bude rozmaznávať tesným pocitom a kvalitný BioSkin materiál si zamilujete na prvý dotyk. Nestačí vám to? Pridajte vibrácie a nechajte sa vziať do sveta slasti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    Chcete a potrebujete si urobiť radosť? Potešiť sa hračkou, ktorá vám bude robiť dobre, a ktorá vám dopraje z vašej masturbácie urobiť nezabudnuteľné zážitky? Otouch Airturn 2 je kvalitný masturbátor pre náročných mužov. Mäkký otvor pojme vaše mužstvo, silný a zároveň tichý motor zrealizuje vaše najdivokejšie fantázie simulácie orálneho sexu a vaša spokojnosť bude len vo vašich rukách.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    Zdokonaľte svoju masturbáciu a objavte nové intenzívnejšie zážitky. Tento silikónový masturbátor vám ukáže svet maximálnej stimulácie, ktorá pohltí váš penis príjemným teplom a silnými vibráciami vďaka strategickému umiestneniu hore aj dole.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Nechajte si ho vyfajčiť kedykoľvek budete chcieť! Boners Vibrating Blowjob dokonale napodobní orálny sex a svojím silným motorom s 10 vibračnými režimami vám ukáže skutočnú slasť. Je vyrobený z mäkkého silikónového materiálu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk, a dobíja sa cez USB kábel. Na kvalitný blowjob už nebudete potrebovať ženu, tak si to užite!

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Tight Twat Vibrating Skin

    Chceli by ste vaše chvíle sebalásky doplniť o niečo roztomilé, vlhké a realistické? Túto hračku si zamilujete! Padne vám do ruky ako uliata rovnako ako sadne vášmu penisu. Vyrobený je z príjemného TPR materiálu, ktorý sa po kontakte s vodou stane veľmi hladkým a klzkým. Realistický vaginálny otvor, zvodné ženské tvary a vibrácie potom spolu tvoria potešenie kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Splňte si sen o pevnej erekcii a nechajte sa potešiť masážnou loptičkou! Tento Cock Ring značky Rebel je anatomicky tvarovaný a perfektne sedí. Podporí a posilní vašu erekciu a polaská vás vibráciami na tom správnom mieste. Je skvele pružný a dokonale sa vám prispôsobí. Vychutnajte si stimuláciu semenníkov aj hrádze a pomocou diaľkového ovládača si vyberajte medzi 10 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Je len pár vecí, na ktorých v živote naozaj záleží a všetci vieme, že jednou z nich je zdravie. Nielen fyzické zdravie ako také, ale aj duševné, ktoré ide ruka v ruke so sexuálnou spokojnosti. Táto dvojica hračiek od prestížnej značky Fun Factory vám dopraje absolútne vzrušenie, neuveriteľné orgazmy a podporu vašej psychickej pohody. Hrajte sa s nimi osamote alebo v páre a ako bude hotovo, uložte ich do puzdra, ktoré je tiež súčasťou balenia.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Štyri, tri, dva, jedna, štart! Odpočítavanie je na konci a tá najzmyselnejšia raketa všetkých čias s vami práve štartuje, aby vás vzala do nového vesmíru rozkoše! Tak nasadať!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Auto Milker 15X Sucking Masturbator

    Ruku na srdce, orálnemu sexu sa nič nevyrovná! Súhlasíte? Dajte šancu tomuto saciemu masturbátoru od prvotriednej značky Lovebotz, aby vám ukázal, že on to vie zo všetkých najlepšie! Okrem sania o 3 režimoch vám ponúkne ešte 3 rýchlosti vibrácií a 5 vibračných vzorov a tiež funkciu zahrievania, aby vám teplíčko, ako v skutočnej pusinke! Ak pre seba chcete to najlepšie, tak určite chcete Auto Milker!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    Milujete orálny sex a chceli by ste jednu takú šikovnú pusinku len pre seba? Ninja je orálny masturbátor s funkciou zahrievania až na 45 stupňov Celzia. Nechajte svoj žaluď nasávať v 8 intenzívnych vibračných režimoch!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Milujete deep throat? A kto nie! Tento unikátne navrhnutý masturbátor má realistický tvar hrdla a je vyrobený z materiálu Fanta Flesh, ktorý by ste len sotva rozoznali od skutočnej ľudskej pokožky. Ste pripravení na najlepšiu fajku vášho života?

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 10X Silicone Cock & Ball Ring with Taint Stim & Remote Control Black

    Milujete dráždenie semenníkov? Tak spozornite, práve si prezeráte to najlepšie pre vaše gule, hrádzu aj penis! Je to silikónový erekčný krúžok na diaľkové ovládanie, ktoré si môžete nechať alebo zveriť svojmu náprotivku. Na výber dostanete z 3 rýchlostí a 7 vzorov vibrácií, vyskúšajte ich všetky!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA51 Thrusting Masturbation Cup with 9 Frequency Vibration KlicLok

    Diaľkové ovládanie už nie je len pre ženy, pošlite odkaz, nechajte svojho partnera ovládať vaše zariadenie, nech ste kdekoľvek - z tisíc míľ ďaleko alebo dokonca na verejnosti! Nechajte svojho muža užiť si maximálne vzrušenie.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Rozpáľte svoje zmysly úžasne autentickým erotickým zážitkom s masturbátorom Pretty Love Sienna! Ponúkne vám 3 úrovne sania a 12 omamných vibračných režimov pre stimuláciu tých najcitlivejších častí penisu. Vnútorný textúrovaný rukáv má mäkké vrúbky a záhyby pre príjemné potešenie a určite si obľúbite aj funkciu chytrej pamäte, ktorá si zapamätá vaše obľúbené nastavenia. A to nie je všetko, pripojte priložené slúchadlá a vychutnajte si slastné stonanie a dráždivý sex talk!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarovný prsteň pre váš žaluď? Áno! Táto hračka povedie skrz prstienok vibrácie priamo do oblasti okolo žaluďa a poteší vaše citlivé miesto hneď 7 vibračnými režimami. Pracuje teraz vaša fantázia na plné obrátky? V tom prípade vám iste napadlo, že vibrátor môžete použiť aj na iné oblasti, napríklad na klitoris alebo bradavky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    Prvý vyhrievaný orálny masturbátor na svete! Jeho jedinečná vnútorná textúra poskytne každému mužovi dokonalý zážitok a tiež tréning výdrže. Pridajte k tomu ešte 6 druhov vibrácií a diskrétny chod a razom si prezeráte hračku, ktorá je moderná, funkčná a ideálna aj pre tých najnáročnejších. Dajte svojim všedným dňom nádych vzrušujúcej nevšednosti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Chcete, aby bola vaša masturbácia dokonalým zážitkom? S Fap-O-Matic to presne tak bude! Ponúkne vám výkonné prerušované sanie spôsobujúce vzrušujúce ťahy. Bude to dokonalá búrka pocitov pri intenzívnych sólo hrách, ktoré prispôsobíte svojej aktuálnej nálade. Vychutnajte si automatické ťahy okolo vášho penisu, ktoré budú simulovať prirážanie a dostaňte sa na tie najlepšie vrcholy.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glans Masturbator Black

    Kvalitnému blowjobu sa len tak niečo nevyrovná! Teda okrem tohto masturbátora. Má zmyselné vnútorné vrúbky a 7 vibračných režimov. Jeho zamatovo mäkký povrch poteší vaše mužstvo a jednoduché ovládanie si osvojíte už pri prvom použití. Ak vám ho zrovna nemá kto vyfajčiť, urobte si to s Glansom sám a lepšie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    Páni, vyberáte masturbátor? Tak sa zastavte pri Otouch Deven! Predstavuje úplne všetko, na čom pri výbere záleží. Je vyrobený z bezpečného silikónu a ABS, je pohodlný a šetrný k životnému prostrediu. Ponúkne vám 6 frekvenčných vibračných režimov a tiež schopnosť zahrievania. Vďaka vodotesnosti IPX6 sa ľahko čistí a dobíja sa cez USB. Objavte aj ďalšie detaily!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Chcete si masturbáciu užívať ešte o niečo viac? Tento pomocník od Boners vám dovolí skúsiť mnohonásobne lepšiu stimuláciu než vaša pravačka. Jeho otvorený dizajn je vhodný pre všetky veľkosti penisov a používať ho môžu aj muži s erektílnou dysfunkciou. Užite si s ním 10 vibračných režimov v hladkom silikónovom tele.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Ultra Realistic Milker Masturbator Pro

    Jedine s touto hračkou budú vaše chvíle sebaukájania maximálne dokonalé! Auto Milker saje, stláča a vibruje tak, aby vám poskytol ten najuspokojivejší zážitok a nové pocit. Vnútorná časť je ultra realistická, mäkká a skvele pružná, jedná sa totiž o vysoko kvalitný TPE materiál bezpečný pre telo. Užite si 3 režimy sania, 3 režimy stláčania a 10 režimov vibrácií!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Dual Power Masturbation Sleeve

    Ste hravý a chcete od masturbácie len to najlepšie? To pravačka sama nezvládne! Vybavte ju týmto dych vyrážajúcim masturbátorom, ktorý je veľmi šikovný a zároveň univerzálny. Bol vyrobený s ohľadom na potreby mužov a prináša skutočne vzrušujúce zážitky. Vybavený je príjemnou textúrou pre úžasné masáže a má aj niekoľko vibračných režimov, ráčte si vybrať!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 194

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.