×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory

Položky 33 až 64 z celkom 196

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Tantaly Cecilia 9kg Realistic Cute Sex Ass

    Milujete veľké bucľaté zadočky? Cítite sa osamelo a nemáte do čoho pichnúť? Odpovedali ste „áno“? V tom prípade ste na správnom mieste! S radosťou vám predstavujeme zvodné Tantaly zadočky, ktoré naplnia vaše sexuálne fantázie! Vyrobené sú z mäkkého a kvalitného TPE materiálu, ktorého je radosť sa dotýkať. Tak už nečakajte a ulovte si svoj zadoček na búchanie, hladenie, maznanie aj prznenie!

    429 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    Fuck-O-Matic premení vašu masturbáciu na nezabudnuteľné zážitky. Ponúkne vám totiž zmyselné a silné sanie, ktoré vás skutočne ohromí. Bude to búrka senzačných pocitov! Prispôsobte si ho svojim osobným a aktuálnym preferenciám a vychutnajte si to s ním na maximum!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Scarlett 7kg Cute Youthful Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Scarlett a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anita Sex Doll 6.5kg

    Trápi vás samota a večer čo večer snívate o pružnej vagínke a oddanom análiku ako domovu pre vás opustený penis? Premeňte svoje sny na skutočnosť s týmto realistickým masturbátorom. Je to úžasne hebká časť ženského tela s vaginálnym aj análnym otvorom pre vašu maximálnu spokojnosť. Tak na čo ešte čakáte?

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Xise Dania Automatic Thrusting Vagina Doll 19.5kg Skin

    Cítite sa osamelí a noc, čo noc zaspávate bez pocitu uspokojenia? Je na čase s tým skoncovať a premeniť svoj život k lepšiemu! Neviete ako? Možno vám s tým pomôže zvodná Dania ako pôvabný realistický masturbátor pripomínajúci kus ženského tela. Vychutnajte si dotyk hebkého materiálu, hlaďte a stláčajte si prsia a prenikajte do 2 vášnivých otvorov!

    899 €

    689 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM Future Pro Super Masturbator

    Chcete to najlepšie? Chcete všetko? Chcete masturbátor budúcnosti? Leten Future Pro splní všetky požiadavky vrátane tých, o ktorých zatiaľ ani neviete! Funguje na pevné 220 V pripojenie, pohybuje sa hore a dole v niekoľkých režimoch, hovorí, vonia, dokáže sa zúžiť, sám sa vysuší a vie sa aj zahriať. Buďte nároční a chcite masturbátor s najviac funkciami, chcite Leten Future Pro, budúcnosť bude vaša!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Margaret Sex Doll 7.7kg

    Ženské telo ako živé! Áno, to je ona, Margaret, vaše nové dievča, ktoré už teraz vie, čo chcete a potrebujete zo všetkého najviac. Už sa nemôže dočkať, až spolu budete objavovať vaše vášnivé túžby a prežívať divoké chvíľky. Podľahnite jej krásnemu telu!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Mega Fuck Slut Mega Masturbator

    Predmet vašich snov - dokonalá a poslušná žena, prsia déčka, okrúhle boky a tesný pas. Poďte tento sen premeniť na skutočnosť! Máme pre vás takú, po ktorej už dlho túžite. Je úžasná, nechá si všetko páčiť a nemôže sa dočkať, až spozná všetky vaše obľúbené polohy a tie najtajnejšie fantázie.

    1 149 €

    939 €

    +

    -

    Skladom

  • Suck-O-Mat 2.0

    Úžasné vyfajčeníčko kedykoľvek sa vám zachce? Je tu nová verzia obľúbeného masturbátora Suck-O-Mat! Je úžasne silný, výkonný a ponúkne vám až 200 sacích impulzov za minútu! Takto extrémne realistickú simuláciu orálneho sexu ste ešte nezažili! Nechajte sa vyfajčiť a vyberte si takú rýchlosť, ktorá splní vaše aktuálne požiadavky.

    619 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Valentina Masturbator

    Vaše sny sa stanú skutočnosťou len a iba s prekrásnou Valentinou a jej vyšpúlenou vagínou! Podľahnite jej hebkému telu aj sexy tvári s pootvorenou pusinkou, ktoré pohltia váš penis, rovnako ako jej análik a pošvička. Valentina k vám síce bude otočená chrbtom, ale tým správnym spôsobom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly DUDE! Mega Masturbator

    Snívate o nekonečnej prechádzke na penise, ktorý nikdy nezmäkne? Položte si svojho nového milého na chrbát, ľahko nalubrikujte a vydajte sa s ním na cestu krajinou vzrušenia. Dotýkajte sa jeho sexi tela, vyrysovaných buchtičiek na bruchu, mužnej hrude a vychutnávajte si ho v sebe jeho tvrďáka s veľkosťou 20 cm. Ste pripravení splniť si svoje fantázie?

    649 €

    579 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration

    Novinka od obľúbenej značky Tenga, Flip Zero 0 vás nechá burácať na vlnách vibrujúceho vzrušenia! Elegantné puzdro v sebe ukrýva stimulujúcu elastickú textúru a tiež dve očarujúce vibračné centrá. Kvalitné materiály a najmodernejšie technológie spolu išli ruka v ruke tak dlho, až dali vzniknúť masturbátoru Tenga Flip Zero 0. Ukáže vám novú úroveň potešenia! Ľahké prenikanie, perfektné utesnenie a ventil pre únik vzduchu vytvárajúci neodolateľný sací efekt. Telo flip Zero ukrýva premyslené detaily prinášajúce dokonalé pocity a vďaka funkcii Flip-open si môžete byť istí, že je vaša hračka hygienicky bezpečná.

    349 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Adel Onahole Masturbator

    Hľadáte niečo naozaj skutočné, čo by vám dokonale nahradilo živú vagínu či anál? Hoci sa to môže zdať nereálna úloha, opak je pravdou a vy si práve prezeráte nádhernú Adel, ktorá sa vám nastaví kedykoľvek len budete chcieť. Pýši sa dokonalými telesnými proporciami a jej milostné otvory majú úchvatné stimulačné textúry. A čo je najlepšie, keď ju vložíte prst do pošvy a začnete ju dráždiť na malom hrbolčeku, ucítite, ako tvrdne, wow!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith SQ-MAS50108V Lorna Sucking Vibrating Ass Realistic Silicone Sex Doll Masturbator with Remote Control

    Toto je Lorna, vaša nová luxusná roštenka! Je plne automatická a ohromí vás funkciami, ktoré nemajú obdoby. Jej možnosti si budete vyberať cez diaľkové ovládanie a jedno je iste už teraz - čaká vás s ňou život plný vášne a sexuálneho uspokojenia!

    459 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Victoria Masturbator

    Victoria bude len vaša, s priateľmi ju radšej nezoznámte, mohli by sa zľaknúť jej orgazmického výrazu, dokonalých pŕs a predovšetkým jej pripravenosťou na váš penis. Je tak skutočná, provokatívna a šukatelná. Vychutnajte si všetko, čo vám ponúka - sexy pootvorenú pusinku, krásnu vagínu a rajcovný análik.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Orctan Automatic Masturbator

    Vynálezca Womanizer predstavuje novinku, je tu Orctan, najpokročilejší stimulátor orálneho sexu na svete! Je to automatický masturbátor, s ktorým okúsite autentické zážitky pripomínajúce slastný orálny sex. Hračka budúcnosti s masážnymi valčekmi a 9 programami pre vzrušenie, ktoré končia orgazmom. Vyskúšajte aj funkciu power-boost pre maximálnu silu a 3 automatické režimy.

    429 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Tantaly Morgpie 29kg Pornstar Life Like Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Morgpie a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    1 539 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Nicole 18kg Lightweight Huge Papaya Breasts Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Nicole a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    1 149 €

    879 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Fuck My Face Brunette

    Otvorte krabicu, zoznámte sa s touto očarujúcou a žmurkajúcou brunetkou, pusťte si svoje obľúbené porno a rozdajte si to s jej dokonalou tvárou, pritiahnite si ju za vlasy a nechajte túto rozkošnú mačičku vysať vás do poslednej kvapky. Žiadna iná hračka vám ho nevyfajčí tak realisticky ako brunetka Fuck My Face.

    379 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • The Handy 1.1 Interactive Stroker

    Chcete niečo viac, než je obyčajný masturbátor? Handy je najmodernejšia interaktívna sexuálna pomôcka, akú kedy svet vidieť! Riadi sa filozofiou sex pozitivity a prináša nové neuveriteľné možnosti potešenia. Prispôsobte ho svojim túžbam, nastavte si úchop aj dĺžku zdvihu presne tak, ako potrebujete a chcete!

    549 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Mistress Double Trouble Anna & Olivia Vibrating Double Butt Masturbator

    Snívate o trojke, ale nemáte ani jednu babu, kde ešte dve? Anna a Olivia vám s radosťou vaše prianie splnia. Obidve vám ponúkne nielen svoje vagínky, ale tiež svoje análiky, a keď to bude málo, môžete pridať i vibrácie. Vnútorná stimulačná textúra, tesné vchody a hebké polky si zamilujete a pokojne sa o ne môžete podeliť i s kamarátom. Pozvite Annu a Oliviu k sebe domov a užívajte si skupinový sex večer čo večer.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Keď ide vášeň ruka v ruke s uspokojením, tak s nimi idú aj tieto dve dokonalé erotické pomôcky. Sú nimi masturbátor Arcwave Voy so systémom nastavenia tesnosti a tiež šikovný a cez aplikáciu ovládateľný párový vibrátor We-Vibe Sync 2. Obe hračky patria medzi to najlepšie, čo erotický trh aktuálne ponúka, tak si doprajte absolútnu slasť a potešenie sólo alebo v páre.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Snívate o neuveriteľnej slasti spojenej s dokonalou masturbáciou? Predstavujeme masturbátor, ktorý má potenciál zmeniť vám život! Disponuje jedinečnou technológiou, ktorá vás pohltí! Navyše, celú akciu budete sledovať skrz priehľadné okienko a na vlastné oči tak uvidíte, ako funguje 10 vibračných režimov a 7 otočných krúživých funkcií poháňaných praktickým a silným dobíjacím motorom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Lovebotz The Super Milker Stroker Machine

    Obľúbený Milker teraz s viacerými nadstavcami a textúrami pre ešte intenzívnejšiu orgazmickú extázu! Nechajte túto šikovnú mašinku menom Super Milk Stroker Machine urobiť všetku prácu za vás a vy si len užívajte. Super Milker je totiž navrhnutý tak, aby vám doprial stimuláciu, honenie a sanie automaticky bez vašej akejkoľvek námahy. Toto balenie disponuje hneď 4 nadstavcami pre rozdielne zážitky, to všetko ukryté v diskrétnom kufríku, ktorého obsah bude len vaším tajomstvom.

    1 539 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Horny Nympho Slut Skin

    Táto neuveriteľne nadržaná nymfomanka s dokonalou postavou čaká len a len na vás! Je úplne realistická a to nielen na pohľad, ale aj na dotyk a zasunutie. Bude vás baviť nielen jej nenásytná vagínka, ale tiež pichu chtivý análik a prekrásne pevné prsia. Hľadáte tú pravú? Práve ste ju našli! Len sa poponáhľajte, aby vám ju niekto nevyfúkol, takáto cica sama dlho nebude!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Vibračný masturbátor plný divokej fantázie! Umožní vám realistick preniknutie do nadržanej pošvy a vo vnútri vás ešte poláska na žaludi šikovný jazýček. Doprajte svojmu penisu 3 rýchlosti a 4 funkcie vibrácií od vulvy a jazyka.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • MAN.WAND Xtreme

    Vibračná hlavica stvorená pre mužov, a nielen pre nich! Predstavujeme Man.Wand Extreme, výkonnú, elegantnú a kvalitnú masážnu hlavicu s 2 nástavcami pre extrémnu stimuláciu penisu. Vyberte si z jej 5 vibračných režimov a 3 intenzít a nechajte sa pohltiť zmyselnou silou vibrácií, ktorá znamená dokonalé potešenie.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Big Bubble Butt Bitch Vibrating Skin

    Chcete mať svoju guľatú zadničku s dokonalými krivkami a ešte dokonalejšiu vagínu? Chcete ju nielen plieskať, ale tiež do nej vášnivo prenikať, kedykoľvek dostanete chuť bez ohľadu na to, ako je na tom ona? Máme pre vás tú pravú, veľkú a nadržanú! Bubble Butt Bitch má realistický tvar, sľubuje úžasné zážitky, je mäkká, odolná a tiež vzrušujúco vibruje. Nechajte ju, aby bola len vaša!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo PowerBlow & Feel Victoria June Mouth Combo Set

    Nádherná prsnatá bruneta Victoria je jednou z najžiadanejších hviezd v porno odbore. A viete čo? Teraz môže byť vaša! Zaujíma vás, aký by to s ňou ani bolo? Spárujte úžasný masturbátor FeelVictoria so super moderným PowerBlowom a nebudete sa môcť diviť, aké úchvatne skutočné to bude! Jej sexy pusina (tvarovaná podľa pier skutočnej Victorie) vás bude nasávať, až sa vám z toho zatočí hlava!

    229 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Big Boobs Banging Bitch 6.5kg Skin

    Milujete poriadne kozičky a neviete sa nabažiť ich hňahňania? Kozičky Banging Bitch budú len vaše a rovnako ako kúzelná vagínka budú pripravené vám kedykoľvek plniť priania! Poďte sa vyriadiť, dať si trochu hardcoru a przniť prsíčka, vagínu i análik, bude to takmer skutočné alebo možno ešte lepšie než skutočný sex!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Xise Ethel Automatic Thrusting Vagina Doll 11.4kg Skin

    Cítite sa osamelí a noc, čo noc zaspávate bez pocitu uspokojenia? Je na čase s tým skoncovať a premeniť svoj život k lepšiemu! Neviete ako? Možno vám s tým pomôže zvodná Ethen ako pôvabný realistický masturbátor pripomínajúci kus ženského tela. Vychutnajte si dotyk hebkého materiálu, stláčajte ho, hlaďte a prenikajte do 2 vášnivých otvorov!

    699 €

    539 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 196

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.