×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory

Položky 33 až 64 z celkom 95

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Autoblow 2+ Sleeve B - Výmenná vložka veľkosť B

    Výmenná vložka pre Autoblow 2+ veľkosť B.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Bobble Magic Marbles

    Hravý, farebný a vzrušujúce! Taký je tento masturbátor Bobble od prestížnej značky Tenga, ktorá dominuje trhu s pánskymi mastrubátormi. Transparentná gelová časť je neuveriteľne pružná a mäkká, zatiaľ čo vnútorné farebné tvary spôsobujúce dokonalú stimuláciu a sú mírne pohyblivé. Zasuňte medzi ne svoj penis a nechajte sa dokonale stimulovať.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Ella Masturbator

    Ella má najkrajší zadok pod slnkom, ktorý je pripravený vás uspokojiť! Ale nielen zadok, ale aj vagína pobáda k akcii a je vždy pripravená poskytnúť vám intenzívnu stimuláciu, po ktorej túžite a ktorú si zaslúžite. Ella má teda jeden vaginálny otvor, ktorého vnútro je príjemne textúrované.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Three Sisters Nymph Masturbator

    Táto vagína nie je žiadna neskúsená začiatočníka! Naopak, je to vášnivá nymfomanka s príjemne tesným vnútrajškom. Stimulujúce výstupky, ktoré v sebe ukrýva, budú penisu dopriavať slastné pocity pri každom pohybe. Chcete ju? Môže byť vaša!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Tight Ass Fuckhole Mega Stroker

    Užite si zábavu doma alebo na cestách s roztomilým zadočkom! Na pohľad i na dotyk je ako živá, pretože je vyrobený z vysoko kvalitného realistického Fanta Flesh materiálu. Vnútorný tunel je príjemne mäkký a flexibilný. Užite si tesný zadoček, ktorý pevne pojme váš úd a bude vždy pripravený na vaše vášnivé pumpovanie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Classic Masturbator Silver

    Men Classic je elegantn7 masturbátor na stimuláciu celého penisu. Materiál vymeniteľného rukávu, pripomínajúci kožu, pôsobí na dotyk veľmi realisticky a plusové body si tento masturbátor pripisuje tiež za diskrétny design.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Sandara Masturbator

    Nežná Sandara je kompaktná a realistická. Zvonku je tiež pôvabná a zvnútra úplne neodolateľná. Vychutnajte si jedinečnú stimuláciu, podľahnite jej textúre a príjemne mäkkému a flexibilnému materiálu. Prajete si Sandaru už zajtra na svojom penise?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Pixel

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom a z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapivých pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Male Blow & Go Mega Stroker Clear

    Čo je lepšie než vaša pravačka? Napríklad tento úžasne mäkký a príjemný masturbátor s vnútorným textúrovaným tunelom pre vašu dychberúcu slasť. Je úžasne kompaktný, padne do ruky ako uliaty a je možno lepší než akýkoľvek skutočný zadok. Pozorujte, ako váš penis radostne vyvádza v jeho útrobách, a užite si neuveriteľnú explóziu vášne.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Oral Stroker

    Užite si najlepší orálny sex vášho života, ku ktorému budete potrebovať len a len Pipedream Extreme Elite Air Tight Oral Stroker! Robustné vonkajšie púzdro vám pohodlne a pevne padne do ruky a koncový ventil vám jednoducho umožní okúsiť vzrušujúce sanie. Príjemne hladký a realistický Fanta Flesh materiál by ste len sotva rozoznali od skutočného tela, avšak najlepšia je na ňom jeho vnútorná textúra, ktorá bude dokonale stimulovať váš penis. Zrátané podčiarknuté, dychberúci orálny sex ešte nikdy nebol tak nadosah ako s Air Tight Oral Stroker.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Dream Masturbator

    Vaše sny sa konečne môžu stať skutočnosťou s týmto masturbátorom s viacerými vaginálnymi otvormi. Jeden sa na vás usmeje z prednej časti a ďalší z časti hornej. Kochajte sa príjemne mäkkým a pružným materiálom, lákavo vzrušujúcou vnútornou textúrou a realistickým spracovaním, ktoré nezabúda na detaily v podobe klitorisu a G-bodu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Hedy Pussy

    Ahoj, ja som Hedy. Vaše nová dievča. Som hebká, biela a nežná. Ukrytá som v pevnom puzdre, ktoré ma chráni pred zrakmi zvedavých očí. Chceš si to robiť príjemne a inak ako tvojou pravačkou? Rob si to so mnou.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Complete Package Light

    Chcete všetko a to tak, že naozaj všetko? Tento jedinečný masturbátor má poddajné semenníky, pevný penis a tesnú vagínu, takže naplní všetky vaše predstavy! Zasúvajte, dotýkaj sa ho a vychutnajte si rozmanité zážitky!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Krone Tip Cup Masturbator for Men Silicone

    Značka Toro, ktorá sa zameriava na sexuálne pomôcky pre mužov, práve prichádza s týmto erektívnym masturbátorom, ktorý je určený na koncentrovanú stimuláciu. Jeho malé rozmery sú ideálne na dráždenie žaluďa a tvar kvetu sa vlastne hodí aj na hnevanie akejkoľvek inej časti tela. Je skvele flexibilný a jeho silný motor vám ponúkne 10 vibračných funkcií.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Alien's Pie Masturbator #1 Black

    Klasické vagíny vás nudia a chcete skôr niečo trochu mimozemského? Práve sa prezeráte do detailov prepracovaný a ručne vyrobený masturbátor pre autentické zážitky z iného sveta. Vstúpte doň ako neznámy votrelec a užite si každý jediný vzrušujúci pocit.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Stimulator

    Pomocník na priamu stimuláciu žaluďu! Je kompaktný, ľahko použiteľný a vybavený mnohými vrúbkami a schopnosťou vibrácií. Rebel Glans vám ponúkne 10 vibračných režimov pre obľúbenú rozmanitosť, medzi ktorými budete prepínať pomocou tlačidla priamo na hračke. Uchopte ho do ruky a objavte, aký je malý, ľahký a hebký a potom ho už len priložíte na žaluď a áááá.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Anal Stroker

    Užite si najlepšie análny sex vášho života, ku ktorému budete potrebovať len a len Pipedream Extreme Elite Air Tight Anal Stroker! Robustné vonkajšie púzdro vám pohodlne a pevne padne do ruky a koncový ventil vám jednoducho umožní okúsiť vzrušujúce sania. Príjemne hladký a realistický Fanta Flesh materiál by ste len sotva rozoznali od skutočného tela, avšak najlepšie je na ňom jeho vnútornú textúra, ktorá bude dokonale stimulovať váš penis. Zrátané podčiarknuté dychberúci análny sex ešte nikdy nebol tak nadosah ako s Air Tight Anal Stroker.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Hang Dry Drying Rack

    Čistenie vášho obľúbeného masturbátora Fleshlight je teraz ešte jednoduchšie! Stačí si nechať vypomôcť týmto originálnym stojanom, na ktorom váš Fleshlight efektívne uschne. Je určený pre všetky štandardné veľkosti a má hliníkový povrch. Odložte naň vnútorný masturbačný rukáv a nechajte ho bezpečne uschnúť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator

    Vzrušujúca vibračná hračka na špičku vášho penisu. Tento čierny masturbátor poteší váš žaluď zmyselnými vibráciami a tiež vnútornými stimulačnými výstupkami. Ponúkne vám hneď 10 vibračných režimov, medzi ktorými si budete vyberať prostredníctvom diaľkového ovládača, ktorý je s hračkou prepojený. Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator je vyrobený z kvalitného silikónu s polyuretánovým povlakom a ABS, neobsahuje ftaláty a spĺňa prísne nariadenia EU REACH.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 20X Deluxe Dual Vibrating Head Teaser

    Miluje váš žaluď intenzívne dráždenie? Nasaďte naň tento teaser a nechajte 2 silné mini vibrátory, aby vám poskytli nezabudnuteľný pocit škádlení. Mäkký a pružný TPR materiál disponuje stimulačnými vrúbkami a je príjemný na dotyk. Rozbehnite to o 3 rýchlostiach a 17 vibračných režimoch!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Bobble Crazy Cubes

    Hravý, farebný a vzrušujúce! Taký je tento masturbátor Bobble od prestížnej značka Tenga, ktorá dominuje trhu s pánskymi mastrubátormi. Transparentná gélová časť je neuveriteľne pružná a mäkká, zatiaľ čo vnútorné farebné tvary spôsobujúce dokonalú stimuláciu a sú mierne pohyblivé. Zasuňte medzi ne svoj penis a nechajte sa dokonale stimulovať.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Handy Interactive Masturbator 1.1 Attachment Gen 2 TrueGrip

    Chcete so svojim obľúbeným interaktívnym Handy masturbátorom objaviť niečo nové? Vyskúšajte tento návlek, ktorý je založený na klasickom originálnom dizajne TrueGrip, ale má dlhšiu dĺžku, silnejší okraj a textúrovaný vonkajší povrch pre pohodlné uchopenie alebo úplne nové pocity, pokiaľ ho obrátite naruby. Používajte ho v kombinácii s Handym alebo len tak.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ 3x Replacement Sleeves Tight Fit

    Pokiaľ sa vo svojom obľúbenom masturbátore Kiiroo Onyx chcete cítiť o niečo tesne, vhod vám prídu tieto návleky Tight Fit. Sú exkluzívne navrhnuté pre Kiiroo Onyx 1, 2 a + a ich vnútorná stimulačná textúra vás určite omámi, pretože vás nezabudnuteľne stlačí. Urobte si v Onyxe pohodlie a prispôsobte si ho svojej veľkosti a túžbam.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy The Urge Small Black

    Odovzdajte sa maximálnemu potešeniu a slasti! Tento masturbátor privíta váš penis mäkkým a poddajným vstupom, ktorý pokračuje úchvatnou stimulačnou textúrou pre príjemné dráždenie. Vonkajšia časť je navrhnutá pre stabilný úchop a je od tej vnútorná odnímateľná, takže sa môžete tešiť na ľahké čistenie.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Clipex Adjustable Male Masturbator with Clip System Black

    Toro vie, čo muži chcú! Ponúka im pokročilé technológie ukryté v moderných a účinných erotických pomôckach, ktoré premenia všednú masturbáciu na nezabudnuteľný zážitok. Do Toro kolekcie patrí aj Clipex, pohodlný a flexibilný masturbátor z prémiového silikónu, ktorý sa už nemôže dočkať vášho penisu. Objavte vzrušujúce vibrácie, optimálny úchop a dokonalé potešenie!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Clara Onahole Masturbator Closed Hole

    Chcete okúsiť ten pocit, kedy vás zaplaví pocit rozkoše a skrútia sa vám prsty na nohách? Pozvite si Claru, realistický masturbátor s autentickými prsiami a vagínou. Jemný materiál pohltí váš penis a uvíta ho vzrušujúcou textúrou. Nechajte ho, aby podnecoval vašu fantáziu a zároveň vás dokonale uspokojoval.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pussy to Go Juicy

    Na prvý pohľad diskrétny, na prvé použitie sexy a vzrušujúci! Tento masturbátor Pussy to go už svojím názvom napovedá, že je vhodný nielen na cesty. Vyrobený je z príjemného realistického materiálu a jeho vnútorná stimulačná textúra vám ukáže skutočné potešenie. Vnútornú mäkkú časť je možné jednoducho vybrať a vyčistiť, takže je maximálne hygienický. Užite si s ním dokonalú jazdu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bhandy Masturbator Classic Pearl

    Niekedy je na potešenie potrebné viac než len ruka. Bhandy Classic bude vaším novým pomocníkom, ktorého si zamilujete. Pohodlne padne do ruky, pevne ho uchopíte a užijete si jeho mäkký vnútrajšok. Vyrobený je z príjemného TPE materiálu a jeho diskrétny vonkajší dizajn z neho robí aj ideálnu hračku na cesty. Objavte lepšiu masturbáciu s touto šikovnou pomôckou!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Alien's Pie Masturbator #2 Flesh

    Klasické vagíny vás nudia a chcete skôr niečo trochu mimozemské? Práve sa prezeráte do detailov prepracovaný a ručne vyrobený masturbátor pre autentické zážitky z iného sveta. Vstúpte doň ako neznámy votrelec a užite si každý jediný vzrušujúci pocit.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Screw Dry Drying Rack

    Čistenie vášho obľúbeného masturbátora Fleshlight je teraz ešte jednoduchšie! Stačí si nechať vypomôcť týmto originálnym stojanom, na ktorom váš Fleshlight efektívne uschne. Je určený pre všetky štandardné veľkosti a má hliníkový povrch. Odložte svoj obľúbený mastrurbátor a nechajte ho bezpečne uschnúť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Double Dip White

    Predstavte si, aké by to bolo, keby ste vkĺzli do príjemne mäkkého kanálika a nechali svoj penis obklopiť vzrušujúcou textúrou. Jeho úchvatný dizajn sa bude páčiť aj náročnejším milovníkom a duálny vstup vám poskytne možnosť výberu medzi sexi pusinkou, a ešte viac sexi vagínou. Je ergonomicky tvarovaný, takže stačí sa ho chopiť a užívať si pocity z tesného klzkého kanála.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Schag's Luscious Lager Frosted

    Máte chuť si dnes večer zajsť na jedno? Kvapnite trochu vody alebo slieň a „napite“ sa to najvzrušivejšieho piva ever. Masturbátor s dizajnom pripomínajúcim pivo vás potešenie vnútornou stimulačnou textúrou pre dokonalý zážitok. Sacím ventilom si budete korigovať sací efekt a vzhľadom na to, že je masturbátor samolubrikačný, bude na príjemné kĺzanie stačiť len kvapka vody.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 95

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.