×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory

Položky 33 až 64 z celkom 128

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Malesation Vibro Angel Black

    Anjel strážny pre vaše citlivé miesta! Tento stimulátor je veľmi nápadito a múdro navrhnutý tak, aby dychtivo dráždil penis a semenníky. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory s 10 vibračnými a poklepávajúcimi funkciami. Uvoľnite sa, urobte si pohodlie a užívajte si, aké to je, keď Vibro Angel láska penis, semenníky aj hrádzu.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Vákuová pumpa a výkonný masturbátor v jednom jedinom super účinnom výrobku. Pomocou balónika si môžete vytvoriť podtlak, ktorý blahodárne pôsobí na proces zväčšovania penisu a následne spúšťa vibrácie, ktoré vám v kombinácii s dráždivými výstupkami zaistia skutočne intenzívne masturbačné prekvapenie. Vyberte si silné alebo slabšie vibrácie a pozorujte, čo sa deje vo vnútri! Pre dokonalý komfort je vnútorný valec odnímateľný, vďaka čomu sa ľahko čistí.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vaše semenníky budú milovať vibrácie, ktoré im dopraje tento Mr. Pleasure! Je vyrobený z mäkkého a veľmi príjemného silikónu a pomocou pohodlných krúžkov sa upína na penis. Potom už len stačí vziať do ruky ovládač a diktovať si také vibrácie, na aké budú mať vaše guličky práve chuť. A ak ovládač budete držať vy alebo vaša partnerka či partner, necháme na vás.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    Predstavujeme masturbátor Ninja2 od značky Otouch. Je to luxusná hračka v diskrétnom púzdre s úplne tichým chodom. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a tiež nafukovaciu komoru, ktoré sa podľa vašich prianí zväčší. Zasuňte do mäkkého textúrovaného silikónu a potrénujte svoju výdrž aj erekciu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Kira Noir Movie Download with Breakthrough Vagina & Ass Stroker

    Chcete vdýchnuť život svojím erotickým fantáziám? Kira Noir vám s tým pomôžete! Práve si totiž prezeráte dvojitý masturbátor, pre ktorý bola inšpiráciou. Je mäkký, pružný, poddajný a vyrobený z príjemného TPE materiálu. Okúsite najskôr vagínu alebo anál? Nezabudnite si k tomu stiahnuť aj video s Kirou Noir, ku ktorému získate prístup.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men si svojimi vibráciami podmanil mužov po celom svete a teraz prichádza s novinkou - vibrácie môžete ovládať cez aplikáciu! Zachovaný samozrejme zostáva elegantný dizajn aj ergonomický tvar, ktorý vám veľmi pohodlne padne do ruky. Otvor pre vstup je vyrobený z kvalitného a príjemného silikónu, tak ráčte vstúpiť.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Flight Commander

    Fleshlight je číslo 1, čo sa pánskych sexuálnych hračiek týka, a teraz je ešte lepšia. Verzia Flight je elegantná, kompaktná, aerodynamicky navrhnutá a predovšetkým diskrétna a ideálna na cestovanie. Nebojte sa vzlietnuť do doposiaľ nepoznaných výšin s Fleshlight Flight. Rovnako ako všetky masturbátory Fleshlight, tak aj model Flight je vyrobený z materiálov bezpečných pre telo, ktoré majú dlho životnosť a sú odolné, vnútro z materiálu Superskin potom sľubuje hyperrealistické pocity. Jedinečné vlastnosti tejto novinky, vrátane kompaktného dizajnu, z nej robia pomôcku vhodnú nielen na cestovanie. Či už hľadáte dlhodobé uspokojenie alebo jednorazový výlet za vzrušením, Flight bude vždy pripravený s vami vzlietnuť.

    87,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Nechajte si ho vyfajčiť kedykoľvek budete chcieť! Boners Vibrating Blowjob dokonale napodobní orálny sex a svojím silným motorom s 10 vibračnými režimami vám ukáže skutočnú slasť. Je vyrobený z mäkkého silikónového materiálu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk, a dobíja sa cez USB kábel. Na kvalitný blowjob už nebudete potrebovať ženu, tak si to užite!

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Stroker Rotating Masturbator Black

    Podľahnite tomu, čo vedia mäkké stimulujúce rotujúce jazyky! Tak intenzívnu masáž penisu ste ešte asi nezažili. Tento masturbátor od značky Stroker má mäkký otočný vchod v tvare úst vo vnútri ktorých ukrýva ony úžasné jazýčky. Ponúkne vám 4 režimy rotácií a 3 rýchlosti. Až budete hotoví, otočte mäkký návlek naruby a jednoducho umyte.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Juliana 2 In 1 Masturbator

    Kompaktné prevedenie všetkého, čo potrebujete ku šťastiu. Dve krásne a pevné prsia so vzpriamenými bradavkami tvoria v kombinácii s milou vagínou splnený sen každého muža. Až vagínu navštívite svojím penisom, len sotva uveríte, že nie ste v skutočnej živej žene. Držte sa pŕs, bude to jazda!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Quickshot Vantage Combo Pack

    Milujete výhodné sady za super cenu? Tak dávajte pozor! Báječný QuickShot masturbátor a k tomu nevyhnutne nutný lubrikant na vodnej báze a ešte nutnejší hygienický čistič erotických pomôcok. S touto sadou jednoducho získate všetko, čo je potrebné na okamžité potešenie, tak si tú vzrušujúcu radosť nenechajte ujsť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Zephyr Pulasating Stroker & C-Ring Blue

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s ZEPHYR! Je to zvodný all-in-one doplnok, ktorý môžete nosiť ako vibračný krúžok na penis pre intenzívnejšiu erekciu alebo ho môžete použiť ako masturbátor. Vnútorné pulzujúce funkcie zaplavia celé vaše telo príjemnými pocitmi, tak si to nechajte páčiť!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Friend with Benefits Emma Olsen Electric Masturbator with Suction

    Túžite po skutočných pocitoch a vagíne, ktorá bude ako živá? Zoznámte sa s Emmou Olsen, ultra realistickou pomôckou, ktorá bola navrhnutá tak, aby presne kopírovala vzhľad a dojem skutočného pohlavia. Zamilujte sa do jej vnútornej textúry, hebkého silikónového materiálu, a hlavne inovatívnej vákuovej funkcii!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Spinjob Oral Sex Stimulator

    Vitajte v budúcnosti, ktorý pozná recept na šťastie! Je ním tento moderný a technologicky vyspelý masturbátor. Dokonale simuluje orálny sex a robí ho ešte lepším, než ho poznáte od svojej bývalej. Disponuje totiž rotáciami o 3 rýchlostiach a príjemnou vnútornou textúrou. Ťažko sa to popisuje, musíte to skúsiť na vlastnom penise!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Kendra Life Size Vagina with Ass

    Kendra vám ponúkne svoju vagínku a anál a vy do nej budete môcť prenikať kedykoľvek sa vám zachce. Tento skvost je vyrobený z mäkkého a príjemného materiálu, ktorý sa podobá na skutočnú pokožku. Súčasťou balenia je DVD so 16 hodinami erotických videí s Kendrou, tak na čo ešte čakáte? Vezmite si Kendru za ženu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FPPR Electric Blowjob Stroker

    Chcete sa nechať poriadne vyfajčiť kedykoľvek budete mať náladu? S týmto jedinečným masturbátorom okúsite svoj najlepší orálny sex zas a znova. Je príjemne mäkký a bude rozmaznávať váš penis vzrušujúcou textúrou. K tomu pridá ešte 6 výkonných režimov, ktoré autenticky napodobňujú pocit fajčenia. Chopte sa ho a už nič vám nebude brániť v tom, aby ste si užívali maximálne potešenie, a to pokojne aj v kúpeľni, masturbátor je totiž plne vodotesný.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Shower Therapy Milk Me Honey Skin

    Už vás nebaví neustále schovávať svojich erotických pomocníkov, aby nikto nič nepoznal? Skoncujte s týmto s týmto vzrušujúcim mastrubátorom v úplne diskrétnom obale, ktorý pripomína šampón či sprchový gel. Bol navrhnutý s ohľadom na vaše súkromie a potešenie zároveň, zapadne do každej kúpeľne a nezanechá žiadnu stopu podozrenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Shona River Pornstar Pussy

    Ako si svoje chvíle sebalásky urobiť krajšími? Čo takto si k nim prizvať ikonickou pornohviezdu Zhonu River? Vagínu tejto nepoctivého modrookého dievčaťa v celej svojej kráse nájdete vnútri pokrokového masturbátora Private. Vďaka ergonomickému tvaru pohodlne padne do ruky a vďaka vnútornej textúre a kvalitnému materiálu si so Zhonu River užijete báječné pocity. Zoznámte s ňou vaše mužstvo a už nikdy nebude chcieť inú!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Tarra White Legend Pussy

    Ako si svoje chvíle sebalásky krajšie? Čo takto si k nim pozvať legendárnu českú MILFKU Tarru White? Vagínu tejto neposlušnej ryšavky v celej svojej kráse nájdete vo vnútri pokrokového masturbátora Private. Vďaka ergonomickému tvaru pohodlne padne do ruky a vďaka vnútornej textúre a kvalitnému materiálu si s Tarrou White užijete skvelé pocity. Zoznámte s ňou vaše mužstvo a už nikdy nebudete chcieť inú!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ 3x Replacement Sleeves

    Trojica náhradných mäkkých vnútorných rukávov pre váš obľúbený masturbátor Kiiroo Onyx (model 1, model 2, model +). Výmena rukávu je rýchla a jednoduchá a vy si s novým kúskom budete môcť opäť užívať nezabudnuteľnú stimuláciu vďaka jedinečnej vnútornej textúre a príjemnému materiálu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Cuper Masturbator with 360 Rotation Black

    Toro vie, čo muži chcú! Ponúka im pokročilé technológie ukryté v moderných a účinných erotických pomôckach, ktoré premenia všednú masturbáciu na nezabudnuteľný zážitok. Do Toro kolekcie patrí aj Cuper, pohodlný a flexibilný masturbátor z prémiového silikónu as rotačnou funkciou o 360 °. Objavte vzrušujúce rotácie, optimálny úchop a dokonalé potešenie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Core Penishead Pump Black

    Váš žaluď si zaslúži pozornosť! Tú mu s gráciou dodá táto šikovná hračička, ktorá vie vibrovať o 7 intenzívnych režimoch. Okrem toho zvláda aj funkciu automatického sania a má aj tlačidlo pre rýchle uvoľnenie tlaku, ak by toho na vás bolo už trochu veľa. Tak nasaďte návlek na špičku penisu, chopte sa ovládača a diktujte si dávku vzrušenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Zažite tú najlepšiu sólo jazdu vášho života s mastrubátorem Optimum Power Head Exciter. Táto kompaktná hračka sa chváli intenzívnymi ťahmi a tiež zmyselným rotovaním pre dôkladné orgazmy! Zasuňte dovnútra penis a vstúpte do raja. Vnútro masturbátora je vyrobené z pružného TPR materiálu a je odnímateľné pre jednoduché čistenie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Adarashi Masturbator

    Ak milujete položiť si ženu na bruško a prenikať do nej zozadu, tak rozhodne budete milovať aj tento masturbátor! Vagína má dokonalú vnútornú textúru a keď do nej preniknete, nebudete môcť uveriť tomu, že nie ste v skutočnej živej žene (má dokonca G-bod). Váš penis bude ako v raji, a to kedykoľvek len budete chcieť a potrebovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Rotating Masturbator

    Zverte svoj penis rotujúcim mäkkým výstupkom a doprajte mu intenzívnu masáž! Tento praktický rotačný masturbátor do Rebel s otočnou vnútornou mäkkou časťou dovedie vašu masáž až do šťastného konca. Chceli by ste to vyskúšať? Veľa práce to stáť nebude, masturbátor je automatický.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anbiguo Arkadio Glands & Perineum Stimulator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    Arkadio nie je len tak nejaká hračka! Vyniká množstvom funkcií, ktoré by ste o podobných produktoch márne hľadali. Dopraje vám tú najlepšiu stimuláciu žaluďa aj hrádze, ponúkne vám 8 vibračných režimov, super výkonný motor a silikónový materiál neuveriteľne príjemný na dotyk. Je ergonomicky navrhnutý, takže zároveň aj pohodlný na používanie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Undercarriage Grey

    Zadržte dych, tieto vibrácie vás úplne pohltia! Gender X Undercarriage nie je len tak obyčajný krúžok, je to vzrušujúci vibračný potešiteľ so stimulačnou textúrou, ktorý vám ponúkne rôzne možnosti, ako sa pohrať. Okrem toho, že vás bude neuveriteľne dráždiť, tak samozrejme posilní erekciu a zvýši citlivosť penisu. Už tušíte, čo vás čaká? Intenzívne zážitky a výbušné orgazmy!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Cocks Natalie Mars Dildo with Penetrable Ass Transgirls

    Nemôžete sa rozhodnúť, či chcete radšej zadok alebo penis? Mali by ste sa zoznámiť s Nataiou Mars! Tento poklad je vytvarovaný priamo podľa jej tela a je vyrobený z kvalitného a autentického Ultraskyn materiálu, ktorý je na dotyk dokonale realistický. Zasuňte do tesného análika, objavte príjemne textúrované vnútro a pri tom hlaďte penis so žaluďom.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Geo Coral

    Skvost pre vašu slasť. Luxusná japonská značka Tenga prichádza s masturbátorom pôvabným na prvý pohľad a neuveriteľne príjemným na prvé použitie. Je inšpirovaný geometriou a prírodou. Dokonalý materiál a zložitá, dômyselne premyslená textúra sa postarajú o vzrušujúce pocity a dychberúce orgazmy. Chcite pre seba len to najlepšie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Nový rozmer vašich chvíľ sebalásky! Takáto malá vecička je šikovnejšia, ako si myslíte. Sir Richard ju vymyslel tak, aby vás maximálne uspokojila. Je pružná a prispôsobí sa vášmu penisu. Úroveň tlaku bude záležať len na vás rovnako ako to, aký vibračný režim z 8 ponúkaných si vyberiete. A vďaka vodotesnosti budú aj vaše kúpele alebo sprchy o niečo vzrušujúcejšie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flex Masturbation Sleeve Rocky Black

    Nechaj sa pohltiť špirálovitým, rebrovaným tvarom a dynamickým saním nového Tenga Flexu. Vyrobený je z najmodernejšieho poddajného materiálu, má špeciálny rebrovaný plášť, vďaka ktorému si užijete tzv. spinningovú stimuláciu. Ak počas používania zakryjete vzduchový otvor v hornej časti, užijete si dokonalé sacie pocity.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stroker Masturbator with 2 Functions White

    Špičkové vyfajčenie kedykoľvek si budete priať! Tento masturbátor s tvarom pre ľahké uchopenie od značky Stroker vás úplne dostane svojou sacou funkciou a vibráciami! Ponúkne vám 10 vibračných režimov a 3 rýchlostí sania. Vnútorná časť je z hodvábne mäkkého materiálu, má zmyselnú textúru a môžete ju veľmi ľahko vybrať a vyčistiť. Vychutnajte si svoju obľúbenú slasť a touto modernou hračkou v ruke!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 128

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.