×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory

Položky 65 až 96 z celkom 118

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Najnovšia verzia masturbátoru Leten, ktorý urobí všetku prácu za vás. Jeho jedinečná technológia tzv. samozaťahovania nahradí mechanickú ručnú prácu a vďaka extra silnému motoru si môžete užívať až 380 ťahov za minútu. Futuristický dizajn modelu X-9 bude príjemný vášmu oku, rovnako ako funkcie tejto pomôcky budú príjemné vášmu penisu. Odnímateľný rukáv z TPE materiálu zaručuje hygienickosť masturbátoru, pretože ho môžete ľahko vyňať a umyť. Vďaka priloženému náradiu rukáv potom pohodlne vrátite do požadovanej polohy.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Mini Handheld Milker

    Zo všetkého najviac na svete milujete zmyselné sanie vášho penisu? Táto malá, avšak mocná a výkonná diskrétna masturbačná hračka bude počúvať vaše túžby. Vyrobená je z pružného, priehľadného a kvalitného TPE materiálu a vďaka koncovému krúžku bude pekne držať. Do malého otvoru zasuňte mini vibrátor a potom sa chopte ovládač a diktujte si úrovne sania a vibrácií!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Je len pár vecí, na ktorých v živote naozaj záleží a všetci vieme, že jednou z nich je zdravie. Nielen fyzické zdravie ako také, ale aj duševné, ktoré ide ruka v ruke so sexuálnou spokojnosti. Táto dvojica hračiek od prestížnej značky Fun Factory vám dopraje absolútne vzrušenie, neuveriteľné orgazmy a podporu vašej psychickej pohody. Hrajte sa s nimi osamote alebo v páre a ako bude hotovo, uložte ich do puzdra, ktoré je tiež súčasťou balenia.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Zažite maximálne potešenie s týmto inovatívnym masturbátorom! Je to hračka pre náročných, technická vymoženosť so schopnosťou vibrácií a autentických prírazov. Vyberte si z 10 a 10 funkcií pre širokú škálu vnemov.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Milujete to pusou? Moto Stroker bude vaša nová láska! Disponuje totiž funkciou automatického pohybu a vibrácií a vaše ruky si tak budú môcť konečne oddýchnuť. Vychutnáte si 5 rôznych vibračných režimov a prírazy vo 2 vzrušujúcich režimoch. Nájdite dokonalý rytmus a oddajte sa realistickým ústam, ktoré vás vyložene pohltia!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    Vaša sebaláska dostane nový rozmer takej úrovne, že len ťažko jej bude môcť niečo konkurovať. Použite lubrikant a potom sa už o nič nestarajte, teleskopický pohyb bude váš penis hýčkať a dopraje mu maximálne potešenie a to aj vďaka funkcii zahriatia. Vyskúšajte 7 rôznych programov, 3 rýchlosti a podporte autentickosť zážitku stonaním.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Milujete deep throat? A kto nie! Tento unikátne navrhnutý masturbátor má realistický tvar hrdla a je vyrobený z materiálu Fanta Flesh, ktorý by ste len sotva rozoznali od skutočnej ľudskej pokožky. Ste pripravení na najlepšiu fajku vášho života?

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size A

    Kto by nemiloval orálny sex a uspokojenie, ktorému sa nič nevyrovná? Kto by nemiloval nový Autoblow 2 Extra Tight? Realistické pocity vďaka technológii piatich pružiniek z guličiek s pohybom hore a dole si vezmú do parády váš penis a pevne ho obopnú, lebo nový Autoblow 2 je o 50% tesnejší než predchádzajúci model. Čakajú vás ešte intenzívnejšie a lepšie orgazmy. Nechajte svoje ruky oddýchnuť si, Autoblow 2 ich k svojej práci potrebovať nebude.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy End Game Black

    Viac ako obyčajný masturbátor. Tento váš nový strojca potešenie je navrhnutý pre nádherné a dych vyrážajúce zážitky. Vstúpte do novej ríše pocitov vďaka pružnému a texturovanému vnútornému návleku, ktorý vás bude zvodne hladkať, dráždiť vibráciami a zahrievať sa. Elegantný a praktický UV stojan po použití a vyčistení zaistí dezinfekciu a nachystá masturbátor na ďalšie použitie.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Chcete, aby bola vaša masturbácia dokonalým zážitkom? S Fap-O-Matic to presne tak bude! Ponúkne vám výkonné prerušované sanie spôsobujúce vzrušujúce ťahy. Bude to dokonalá búrka pocitov pri intenzívnych sólo hrách, ktoré prispôsobíte svojej aktuálnej nálade. Vychutnajte si automatické ťahy okolo vášho penisu, ktoré budú simulovať prirážanie a dostaňte sa na tie najlepšie vrcholy.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #6 Black

    Račte sa zoznámiť s vašou novou holku! Má sexy bacuľaté krivky a vagínu plnú stimulačných vrúbkov, ktoré vás naozaj potešenia. Je pôvabná a je ako skutočná a nechýbajú ho ani pevné prsia akorát do ruky. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktorý budete hladkať, maznať aj przniť.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Všestranný mužský stimulátor vo svojej najnovšej podobe a vo verzii DUO, ktorá bude baviť nielen jeho, ale aj ju! Octopuss Pulse III Duo je oscilačná hračka, vyniká nezameniteľnými funkciami, úplne sa odlišuje od všetkých iných pánskych hračiek na trhu a nemôže sa dočkať, kedy to urobí vám i vašej partnerke zároveň.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Kto by nemiloval orálny sex a uspokojenie, ktorému sa nič nevyrovná? Kto by nemiloval nový Autoblow 2 Extra Tight? Realistické pocity vďaka technológii piatich pružiniek z guličiek s pohybom hore a dole si vezmú do parády váš penis a pevne ho obopnú, lebo nový Autoblow 2 je o 50% tesnejší než predchádzajúci model. Čakajú vás ešte intenzívnejšie a lepšie orgazmy. Nechajte svoje ruky oddýchnuť si, Autoblow 2 ich k svojej práci potrebovať nebude.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Parádna kuřbička aj príjemné teplo! Masturbátor 01 od Wyne vám pohodlne padne do ruky a vzruší vám svojou textúrou aj tvarom vagíny. Ponúkne vám 5 vibračných režimov v 3 rýchlostiach, 3 sacie režimy, a funkciu zahrievania až na 42 °C. Váš penis bude ako v raji. Každá z funkcií má svoje vlastné ovládanie a vy ich tak môžete medzi sebou ľubovoľne kombinovať. Tak zasuňte a preneste sa do vlastného sveta slasti - len vy a Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand MensWand Black

    Prvá masážna hlavica špeciálna navrhnutá pre mužov! Tento kompaktný masér, dobíjací cez USB kábel, má úžasne flexibilný krk, takže s ním pohodlne vyviniete ako menší, tak väčší tlak, a ľahko sa dostanete na všetky miesta vášho tela. Vyskúšajte tiež viacúčelový nadstavec vhodný pre sólo jazdu, ale aj predohru alebo ako doplnok k orálnemu sexu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Skutočné potešenie? Ozajstná slasť? Kedykoľvek? Áno! Áno! Áno! Pulse Solo Essential v8m ukáže úplne nový svet masturbácie a jeho všestranný dizajn poteší úplne každý penis. Či už vám bude stáť alebo nie, pulzujúca technológia vás rozvášni a naštartuje. Ťažko to popisovať, vyskúšajte ho a zmeňte svoj život.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Užite si realistický zážitok so všetkým vrátane vášnivého stonania a nemravných slov s týmto hovoriacim masturbátorom od Pipedream! Okrem vášnivého stonania vám ponúkne 20 sexy fráz a 10 rôznych vibračných režimov, táto kombinácia očarí nielen váš penis, ale aj vašu myseľ! Doprajte si nový level masturbácie a nechajte si od Talk Back Super Storek prehovoriť do duše, k vášmu srdcu a predovšetkým k vášmu penisu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Samanda Masturbator

    Ak byť pripravený znamená prežiť, tak Samanda rozhodne prežije, pretože je pripravená skutočne stále! Je pripravená vás uspokojiť, dopriať vám blažené a slastné pocity a ukojiť vaše túžby. Samanda má všetko čo potrebujete k perfektnej rozkoši (dokonca aj G-bod!). Ochutnáte jej nedotknutú pičinku ešte dnes?

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Masturbácia bez práce! Táto jedinečná hračka je založená na automatickom a pravidelnom pohybe tam a späť pre skutočne autentické zážitky! Disponuje aj silnou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Nastavte si ho, do akého uhla budete potrebovať, zapnite si funkciu stonania a užite si vzrušujúci a realistický zážitok!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Inscup3 Intelligent Thrusting & Contraction Masturbator

    Tak šikovný a elegantný! Tento automatický masturbátor posunie vaše potešenie do nových a ešte lepších výšin. Disponuje funkciou inteligentných ťahov a funkciou kontrakcií o 360 ° Toto jednoducho musíte zažiť na vlastný penis a dosť možno už potom nebudete chcieť inak!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • MAN.WAND Pump One

    Páni, hľadáte niečo, čo vám konečne urobí nekonečne dobre? Pozrite sa na tento elegantný a skvostný masturbátor z hodvábne hebkého a mäkkého silikónu. Okrem úžasných 3 sacích režimov vám tiež ponúkne 7 vibračných režimov, otepľovaciu funkciu a vnútornú stimulačnú textúru si jednoducho zamilujete! Potešte sa!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Zoznámte sa s najneuveriteľnejším, najintenzívnejším a najpokročilejším rotujúcim masturbátorom, aký bol kedy na svete videný!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Zažite najlepšiu masturbáciu vášho života! PDX Elite Hydrobator vám dopraje neuveriteľnú vodnú stimuláciu a jeho inovatívny dizajn s dvoma otvorenými koncami si jednoducho zamilujete. Vezmite si ho do sprchy alebo do vane, nechajte sa unášať dutým tunelom plným potešenia a vyberte si z 3 rýchlostí a 7 režimov vibrácií.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • AK Super Series S1 Automatic Masturbator

    Masturbátor roku 2022, ktorý si získal muža po celom svete konečne aj v našej ponuke! Jeho obľúbenosť nepozná medze a každý mesiac sa po celom svete predá viac ako 10 000 kusov. Máte tiež rád overené a vyskúšané veci? Tento masturbátor je tu priamo pre vás, aby vám (vás) urobil absolútne sakramentsky dobre, tak si to nechajte páčiť!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Vacuum Max Vacuum Controller II

    Súhlasíte s tým, že také nasávanie je to naj naj naj, čo vás zaplaví neuveriteľnou rozkošou? Tak práve pre vás tu máme túto vymoženosť od japonskej značky Tenga. Je to šikovný nástavec pre váš obľúbený Tenga masturbátor, ktorému dodá schopnosť toho najzmyselnejšieho sania. Tak čo, dáte si perfektné pofajčenie?

    199 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Friend with Benefits Vanessa Davis Realistic masturbator

    Milujete pôvabné prsnaté krásavice? V tom prípade budete milovať aj Vanessu, ktorá premení všetky vaše vášnivé túžby na skutočnosť. Je ako živá, skvele hebká a dokonale mäkká. Jej vnútorná textúra vás počas penetrácie bude príjemne stimulovať a TPR materiál sa prispôsobí vášmu rytmu. Obľúbite si viac jej análik alebo vagínu? Milujte oba otvory rovnako!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Urobte si čas sám na seba, pohrajte sa a prizvite sa k tomu aj tento výkonný masturbátor. Bude vás zmyselne nasávať a omámi vás vibráciami. Okrem toho ho môžete aj stláčať a určovať si tlak. Vyberte si zo 7 úrovní sania a vibrácií a zamilujte sa do dotyku mäkkej a pružnej vnútornej časti z kvalitného TPE.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Masturbátor Airturn3 premení vaše sny o dokonalom masturbátore na skutočnosť! Pohodlne padne do ruky a vďaka vonkajšiemu silikónovému povrchu z neho nebude vykĺzavať. Ponúkne vám 3 funkcie sania a 6 vibračných vzorov (každý o 3 intenzitách). Medzi jednotlivými funkciami budeme prepínať veľmi ľahko a rýchlo pomocou 4 smerného joysticku v hornej časti. Nechajte sa dráždiť neuveriteľnou vnútornou textúrou!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Play Ride & Vibe Vibrating Stroker

    Vibrácie alebo lízanie? To je o čo tu beží! Pripravte sa na potešenie, ktoré vám vezme dych! Práve si prezeráte dokonalý masturbátor od Durexu s príjemnou vnútornou textúrou, ktorá strčí do vrecka vašu pravačku. Na výber máte z 3 režimov lízania a 7 vibračných funkcií a pripravte sa na to, že vám to pekne stúpne do hlavy.

    129 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Hannes Neo

    Ovládnite svoje telo a tiež myseľ s Hannesom Neo od Svakom! Je to šikovná erotická hračka, s ktorou preskúmate svet najmodernejšieho interaktívneho potešenia. Je totiž ovládateľný cez aplikáciu, ktorá vám dokonca umožní synchronizovať sa s online 2D obsahom. Alebo nechajte svojho partnera či partnerku, aby ho ovládal/az druhého konca sveta užite si novú úroveň sexu na diaľku.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Masturbator Telescopic and Rotation Function Rita

    Zverte svoje potešenie moderným technológiám a vychutnajte si vzrušujúce prírazy na vlastný penis! S týmto inovatívnym mastrubátorom dostanete na výber zo 7 režimov a 3 rýchlostí teleskopickej funkcie a rotácií. Jeho okrúhly otvor privíta vaše prirodzenie absolútne príjemným materiálom a textúrované vnútro vám dopraje dokonalú stimuláciu. Praktické veko zaisťuje hygienické skladovanie a neupútava pozornosť zvedavých oči.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Inscup 2 Luxury Masturbator

    Zamilujte sa do luxusu, ktorý predstavujete tento inovatívny mastrubátor Inscup 2! Je skutočne krásny, diskrétny a má úžasné funkcie. Zahreje sa pre vás na omamných 43 stupňov a ponúkne vám 5 zmyselných kontrakcií a 7 vibračných vzorov.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 118

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.