×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory

Položky 97 až 128 z celkom 167

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Tenga Rolling Strong

    Nechajte sa pohltiť intenzívne stimulačnou rotáciou! Tento mastrubátor je vhodný na použitie v kombinácii s Gyro Roller, s ktorým vám predvedie maximálnu rotačnú slasť! Je tiež pred-lubrikovaný a precízne vyrobený z kvalitných materiálov, čo už je pri hračkách Tenga samozrejmosťou. Tak to roztočte Gyro Roller a týmto masturbátorom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stroker Pocket Masturbator Twister

    Pre sexi rýchlovku v medzičase! Tento masturbátor Stroker Pocket budete milovať pre jeho jednoduché použitie, priehľadné zafarbenie i vreckovú veľkosť. Jeho vnútorná vzrušujúca textúra vás bude maximálne stimulovať a bodkovaný povrch z vonkajšej strany zaistí, že vám masturbátor nebude vypadávať z ruky. Tak sa ho chopte a zahrajte si svoje sólo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Original Vacuum Cup Extra Strong

    Nová úroveň masturbácie je tu! Tenga Original Vacuum Cup Extra Strong je do detailov navrhnutý tak, aby vám poskytol to najlepšie potešenie. Je premyslený až do detailov, jeho extrémne zúženie a radikálny vnútorný dizajn je vo vnútri skrútenia a poskytne vám úplne mimoriadny pocit. Okúste ho, budete to milovať!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Giant Egg Grind Ripples Edition

    Páni, hľadáte niečo, čo by upgradovalo vašu pravačku na nástroj maximálneho potešenia? Je na čase vyskúšať tento inovatívny masturbátor! Je diskrétny, opakovateľne použiteľný a ideálny aj na cesty. Vyrobený je zo super mäkkého a pružného TPE materiálu av balení nechýba ani lubrikant na okamžitú akciu. Tak choďte do toho!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Cheap Thrills The First Time Skin

    Realizujte svoje vzrušujúce mokré sny s týmto masturbátorom The First Time. Jeho uzavretý dizajn vám poskytne sexi sanie, zatiaľ čo jedinečná stimulačná textúra vás rozparádi na zbláznenie. Materiál mastrubátora je príjemne mäkký a pružný a pripomína skutočnú kožu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Original Vacuum Cup Soft

    Objavte nový rozmer masturbácie! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga má špeciálnu štruktúru a poskytne vám tiež neuveriteľné sanie, ak zakryjete vzduchový otvor v hornej časti. Užite si dychberúce potešenie a silne stimulujúci dizajn.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Premium Rolling Head Cup

    Prémiové potešenie s masturbátorom Tenga! Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny Tenga a objavte ďalšiu úroveň slasti. Jeho zložité vnútorné detaily a prvotriedne materiály vás budú rozmaznávať až k orgazmickému vyvrcholeniu.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stroker Pocket Masturbator Speed

    Pre sexi rýchlovku v medzičase! Tento masturbátor Stroker Pocket budete milovať pre jeho jednoduché použitie, priehľadné zafarbenie i vreckovú veľkosť. Jeho vnútorná vzrušujúca textúra vás bude maximálne stimulovať a bodkovaný povrch z vonkajšej strany zaistí, že masturbátor vám nebude vypadávať z ruky. Tak sa ho chopte a zahrajte si svoje sólo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Wet Pussies Slippery Slit Skin

    Milujete, keď je vlhká a poriadne to kĺže? Tento masturbátor zvlhne aj bez lubrikantu! Nechajte sa zaplaviť vzrušením po tom, čo do štrbinky kvapnete trochu vody a ona sa premení na zónu potešenia a mokrej orgazmickej zábavy. Navyše je tiež skvele hebké a realistická, pretože je vyrobená z kvalitného Fanta Flesh materiálu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Pocket Pleaser Dark

    Už vám vaša dlaň nestačí? Vyzbrojte ju týmto mäkkým a pružným masturbátorom v realistickom prevedení. Očarí vás autenticky vymodelovanou vulvou a príjemne mäkkým materiálom, ktorý je zároveň aj bezpečný pre telo. Tak nečakajte a objavte nový rozmer sebapotešenia.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zolo Personal Trainer Cup

    Cvičenie robí majstra, takže trénujte svoju výdrž, inak z vás majster nikdy nebude! Je navrhnutý tak, aby z vás príjemnou cestou urobil šampióna v posteli, ktorý vydrží tak dlho, kým bude jeho milenka chcieť a to chce predsa každý muž, nie? Ergonomický tvar masturbátora vám pohodlne padne do ruky a vďaka pružnosti materiálu si sám vlastným stlačením budete voliť úroveň stimulácie.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Rolling Head Cup Hard

    Objavte nový rozmer masturbácie! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga sa nasadí na žaluď penisu a potom to bude už iba na vás. Zasúvajte, točte s ním doprava a doľava ako chcete. Jeho pružné telo si zamilujete rovnako ako všetky zmyselné pôžitky, ktoré vám ponúkne!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Rolling Regular

    Nechajte sa pohltiť intenzívne stimulačnou rotáciou! Tento mastrubátor je vhodný na použitie v kombinácii s Gyro Roller, s ktorým vám predvedie maximálnu rotačnú slasť! Je tiež pred-lubrikovaný a precízne vyrobený z kvalitných materiálov, čo už je u hračiek Tenga samozrejmosťou. Tak to roztočte Gyro Roller a týmto masturbátorom!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Blow Extrem Sleeve for Masturbator Transparent

    Masturbačný rukáv, ktorý môžete používať samostatne alebo v kombinácii s puzdrom Deep Blow. Pomôže vám znásobiť zážitok z masturbácie a vďaka tomu, že je priehľadný, neunikne vám ani vizuálne potešenie. Vnútorná textúra so super vzrušujúcou a TPE materiál je kvalitný, príjemný na dotyk a pružný.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Sam Neo Sleeve

    Ste hrdým vlastníkom masturbátora Svakom Sam Neo a jeho zmyselné nasávanie a vibrácie si užívate takmer denne? V tom prípade vám určite príde vhod tento náhradný vnútorný návlek. Vráťte svojmu obľúbenému masturbátoru energiu a zase si naplno užívajte všetko, čo máte rád.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Easy Rider Mouth

    Už vás to rukou nebaví a obzeráte sa po nejakom mastrubátore? Dobrou voľbou bude bezpochyby táto láskyplná pusinka, v ktorej sa budete cítiť, ako v skutočných ústach. Zložte viečko, pridajte lubrikant, zasuňte do hebkého silikónu a nechajte sa rozmaznávať príjemnou textúrou.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Giant Egg Stamina Nodules Edition

    Páni, hľadáte niečo, čo by upgradovalo vašu pravačku na nástroj maximálneho potešenia? Je na čase vyskúšať tento inovatívny masturbátor! Je diskrétny, opakovateľne použiteľný a ideálny aj na cesty. Vyrobený je zo super mäkkého a pružného TPE materiálu av balení nechýba ani lubrikant na okamžitú akciu. Tak poďte do toho!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Masturbator Egg set Naughty, Savage, Crunchy 3 pack

    Vďaka štruktúre pripomínajúcej kožu poteší SF Masturbator Eggs váš penis v celej jeho kráse. Rozličné vnútorné tvary prinášajú prekvapujúce a príjemné pocity. Vďaka inovatívnemu extra mäkkému silikónovému povrchu nie je potrebné používať lubrikačný gel.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hot Rod Xtreme Enhancer Grey

    Chcete podávať intenzívnejšie erotické výkony a prinášať ešte zmyselnejšie potešenie? Vybavte sa Hot Rod Enhancer a uspokojte svoj náprotivok na maximum. Poteší a Orgazmické vzrušenie si tak budete užívať obaja, pretože tento doplnok posilní erekciu, pridá na obvode a ešte podporí stimuláciu. Navlečte si ho ľahko a rýchlo a doprajte si splnenie svojich divokých erotických fantázií!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stroker Pocket Masturbator Rave

    Pre sexi rýchlovku v medzičase! Tento masturbátor Stroker Pocket budete milovať pre jeho jednoduché použitie, priehľadné sfarbenie, i vreckovú veľkosť. Jeho vnútorná vzrušujúca textúra vás bude maximálne stimulovať a bodkovaný povrch z vonkajšej strany zaistí, že vám masturbátor nebude vypadávať z ruky. Tak sa ho chopte a zahrajte si svoje sólo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Giant Egg Climax Spirals Edition

    Páni, hľadáte niečo, čo by upgradovalo vašu pravačku na nástroj maximálneho potešenia? Je na čase vyskúšať tento inovatívny masturbátor! Je diskrétny, opakovateľne použiteľný a ideálny aj na cesty. Vyrobený je zo super mäkkého a pružného TPE materiálu av balení nechýba ani lubrikant na okamžitú akciu. Tak choďte do toho!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Dual Sensation Cup Extremes

    Dokonalé a po každé iné potešenie s masturbátorom Tenga! Zoznámte sa s novým prírastkom do rodiny Tenga a objavte ďalšiu úroveň slasti. Jeho zložité vnútorné detaily a prvotriedne materiály vás budú rozmaznávať až k orgazmickému vyvrcholeniu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots SLT Self Lubrication Pocket Masturbator Flesh

    Masturbátor s novou priekopníckou technológiou tzv. samolubrikácia! To, čo doteraz všetkým masturbátorom chýbalo k dokonalosti, je teraz skutočnosťou a vy môžete pohodlne zasunúť a užiť si slastné zážitky spojené s príjemnou vnútornou vlhkosťou. Tak nečakajte a poriadne si v tomto masturbátore povystrájajte! Vďaka svojim malým rozmerom je vhodný na cesty.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup Gentle

    Prémiové potešenie s masturbátorom Tenga! Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny Tenga a objavte ďalšiu úroveň slasti. Jeho zložité vnútorné detaily a prvotriedne materiály vás budú rozmaznávať až k orgazmickému vyvrcholeniu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zolo The Girlfriend Cup

    Masturbátor Zolo The Girlfriend Cup vám bude slúžiť lepšie ako akákoľvek iná vagína. Užijete si s ním autentické zážitky, pretože simuluje skutočný pohlavný styk - aké vzrušujúce! Ergonomický tvar masturbátora vám pohodlne padne do ruky a vďaka pružnosti materiálu si sám vlastným stlačením budete voliť úroveň stimulácie.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Girl Next Door Vibrating Lisa

    Chcete mäkučkú vreckovú roštenku? Zoznámte sa s Lisou! Je nádherne tvarovaná a príjemne textúrovaná, ponúkne vám dokonca aj vibrácie. Je to jednoducho dievča od vedľa, ktorá vám to parádne urobí. Vyrobená je z odolného TPE materiálu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Je tiež skvele flexibilná a jej otvorený tunel lásky sa tu bez obáv prispôsobí vašej veľkosti.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Ribbed Stroker Transparent

    Dajte nový rozmer svojim chvíľam sebalásky a kúpte si masturbátor Ribbed Stroker čírej farby so stimulujúcou textúrou. Je vyrobený z vysoko mäkkého a pružného materiálu, ktorý si váš penis zamiluje. Navyše má obojstranný dizajn, takže si zakaždým budete môcť vybrať, na akú textúru budete mať práve náladu. Uzavretý koniec vytvorí príjemný podtlak a vám nezostane nič iné ako podľahnúť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Rolling Head Cup Soft

    Objavte nový rozmer masturbácie! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga sa nasadí na žaluď penisu a potom to bude už len na vás. Zasúvajte, točte s ním doprava a doľava ako chcete. Jeho pružné telo si zamilujete rovnako ako všetky zmyselné pôžitky, ktoré vám ponúkne!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Nubby Stroker Transparent

    Dajte nový rozmer svojim chvíľam sebalásky a kúpte si masturbátor Nubby Stroker čírej farby so stimulujúcou textúrou. Je vyrobený z vysoko mäkkého a pružného materiálu, ktorý si váš penis zamiluje. Navyše má obojstranný dizajn, takže si zakaždým budete môcť vybrať, na akú textúru budete mať práve náladu. Uzavretý koniec vytvorí príjemný podtlak a vám nezostane nič iné ako podľahnúť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Fantasy Male Masturbator with Internal Spiral & Balls Transparent

    Malá hračka, ktorá dokáže veľkú zábavu! Tento priehľadný masturbátor vám rozhodne nedá spať. Vyniká medzi ostatnými svojou vnútornou špirálkou a stimulačnou guličkou. Špirálka sa počas prenikania krúti a ani gulička nezostáva v pokoji, kombinácia oboch prvkov vytvára nové pocity, ktoré nejde popísať a musíte ich zažiť na vlastný penis, tak do toho!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Rolling Gentle

    Nechajte sa pohltiť intenzívne stimulačnou rotáciou! Tento mastrubátor je vhodný na použitie v kombinácii s Gyro Roller, s ktorým vám predvedie maximálnu rotačnú slasť! Je tiež pred-lubrikovaný a precízne vyrobený z kvalitných materiálov, čo už je pri hračkách Tenga samozrejmosťou. Tak to roztočte Gyro Roller a týmto masturbátorom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Blow Multi Sensation Sleeve for Masturbator Transparent

    Masturbačný rukáv, ktorý môžete používať samostatne alebo v kombinácii s puzdrom Deep Blow. Pomôže vám znásobiť zážitok z masturbácie a vďaka tomu, že je priehľadný, neunikne vám ani vizuálne potešenie. Vnútorná textúra so super vzrušujúcou a TPE materiál je kvalitný, príjemný na dotyk a pružný.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 167

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.