×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory

Položky 97 až 128 z celkom 166

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kiiroo Feel MelRose Michaels Stars Collection Masturbator PowerBlow Compatible

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom Feel Me Rose Michaels. Ako už názov napovedá, spoločníčkou vám bude prekrásna Rose Michaels a jej vagína bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať aj s Keonom alebo PowerBlowom a užiť si interaktívne potešenie, ktoré nemá obdoby!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Aero Masturbator Cobalt

    Nadčasová značka Tenga prináša nadčasový masturbátor! Čo dokáze? Vie neuveriteľne nasávať penis tak, že sa zbláznite silou podtlaku a tesnosti. Vychutnajte si dokonalé pôžitky s masturbátorom od japonských znalcov, ktorí vedia, čo všetci muži chcú!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Stroker Vagina Dark Brown

    Chcete, aby bola vaša masturbácia dôverne podobný skutočnému styku? Je potrebné si dopriať vagínu, ktorá bude neuveriteľne realistická! A presne taká je táto od značky Kiiroo. Jej patentovaný materiál RealFeel vám poskytne tie najpríjemnejšie zážitky, ktoré budú úplne autentické!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Snívate o lahodnom saní vášho údu? S touto jedinečnou modernou hračkou ho môžete mať kedykoľvek si spomeniete! Ponúkne vám hneď 5 výkonných sacích režimov ak tomu 7 vibračných vzorov. Zamilujte sa do realistického tvaru vagíny, futuristického dizajnu a vnútornej stimulačnej textúry.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo RealFeel Stroker Vagina

    Chcete, aby vaša masturbácia bola dôverne podobná skutočnému styku? Je potrebné si zaobstarať vagínu, ktorá bude neuveriteľne realistická! A presne taká je táto od značky Kiiroo. Jej patentovaný materiál RealFeel vám poskytne tie najpríjemnejšie zážitky, ktoré budú úplne autentické!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Orb Strong Blue Rush

    To najlepšie pre váš penis? Jedine masturbátor Tenga! Tento najnovší model vás bude stimulovať ešte intenzívnejšie vďaka vnútorným guľôčkám a ďalším detailom, ktoré z eho robia neuveriteľne príjemnú hračku. Zároveň iste oceníte kvalitný a príjemný materiál a moderný vzhľad. Zverte sa masturbátoru Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Skyler Lo Stars Collection Masturbator PowerBlow Compatible

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom Feel Skyler Lo. Ako už názov napovedá, spoločníčkou vám bude prekrásna Skyler Lo a jej vagína bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať aj s Keonom alebo PowerBlowom a užiť si interaktívne potešenie, ktoré nemá obdoby!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Erica Masturbator

    Vaše sny sa stanú skutočnosťou len a iba s prekrásnou Ericou a jej roztiahnutými nohami! Je pripútaná povrazmi a pokorne čaká, až sa dotknete jej hebkého tela a pobozkáte ju na ústa alebo na tvár. Erica má veľké prsia, medzi ktorými môžete rásť penisom a tiež vzrušujúcu textúru vo vaginálnom otvore.

    87,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CM04 je úžasne diskrétny a ponúkne vám vzrušujúci rotačný špirálovitý pohyb v troch rýchlostiach. Budete to mať radšej doprava alebo doľava? Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Diego Sans Sex Machine

    Značkový masturbátor pre mužov na svet priviedla obľúbená americká firma Fleshlight, aby potešila mužov svojimi úžasnými erotickými pomôckami. Ani u Fleshjackov nechýba kvalitný a patentovaný materiál, ktorý je takmer na nerozoznanie od skutočnej ľudskej kože. Využívať ho môžete nielen na masturbáciu, ale tiež na natrénovanie vašej výdrže alebo ako spestrenie milovania v páre.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA65 Rotating Masturbation Cup with 10 Spinning Modes KlicLok

    Jedinečný rotačný masturbátor pre váš obľúbený šukací stroj HiSmith!

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Barrel of Fun Masturbator Black

    Snívate o maximálnom potešení? Doprajte si ho s týmto jedinečným masturbátorom s 2 otvorenými koncami. Ponúkne vám 12 výkonných vibračných rýchlostí a pohltí vás vnútornou zmyselnou textúrou zo super príjemného TPE materiálu. Vkĺznite dovnútra, chopte sa rukoväte a urobte si to tak, až sa vám z toho zatočí hlava.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Big Ass Banger Vibrating Skin

    Túžite po niečom veľkom, nemravnom a realistickom? V tom prípade si túto čarokrásnou riťku zamilujete! Je anatomicky tvarovaná a ponúkne vám ako rozvernú vagínu, tak pevný análik. Je báječne mäkučká a pripravená tu byť pre vás 24/7. Chcete ešte niečo viac? Pridajte vibrácie! Dokonalosť? Áno! A môžete byť vaša!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Oh Push Me Masturbator Vagina

    Snívate o dokonalo vzrušujúcich realistických pôžitkoch? Nepôjde to inak než s týmto masturbátorom! Má odnímateľný vnútorný rukáv z vysoko kvalitného a príjemného materiálu so vzrušujúcou vnútornou textúrou pre úžasné pocity. Pohodlne vám padne do ruky, je ergonomický, sexi a môže byť váš!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Orb Masturbator Blue Rush

    Flexibilná guličková textúra vo vnútri nového masturbátoru Tenga Flip Orb bude vzrušujúcim nebíčkom pre váš penis. Pevné, ale elastické a mäkké guličky vám doprajú intenzívne pocity, kým telo masturbátoru vám padne pohodlne do ruky. Tlakom stisku si volíte tlak stimulácie, takže si to urobíte presne tak, ako si budete priať.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Chcete si svoje sólo zážitky užívať ešte o niečo viac? Prizvite si k nim tento masturbátor od značky Rebel s 2 vzrušujúcimi funkciami, vie sať aj vibrovať. Ponúkne vám 3 režimy sania a 6 režimov vibrácií pre zmyselnú rozmanitosť. Jeho ovládanie je veľmi jednoduché a vnútorná časť je nielen príjemne mäkká, ale aj posiata masážnymi bodmi a drážky. Až budete hotoví, vnútornú časť stačí jednoducho vytiahnuť a vymyť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Skyler Nicole Movie Download with Realistic Ass & Vagina Stroker Dark

    Chcete vdýchnuť život svojim erotickým fantáziám? Skyler Nicole vám s tým pomôžete! Práve si totiž prezeráte dvojitý masturbátor, pre ktorý bola inšpiráciou. Je mäkký, pružný, poddajný a vyrobený z príjemného TPE materiálu. Okúsite najskôr vagínu alebo anál? Nezabudnite si k tomu stiahnuť aj video so Skyler Nicole, ku ktorému získate prístup.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Bloster Automatic Thrusting Masturbator

    Hľadáte niečo viac ako obyčajný masturbátor? Predstavujeme Bloster od kvalitnej značky Engily Ross. Je to výkonná inovatívna hračka nabitá výnimočnými funkciami. Vie vibrovať o 9 režimoch a do kolien vás dostane aj jej schopnosť autentických prírazov o 4 režimoch. Doprajte si bezkonkurenčné a silné potešenie!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizajn, sila a elegancia, to sú slová, ktoré vystihujú túto jedinečne výkonnú erotickú pomôcku pre mužov. MAN.WAND posunie vaše potešenie o niekoľko levelov ďalej a vy sa nebudete stačiť čudovať, ako úžasná a dychberúca masturbácia vôbec môže byť. Tešte sa na 8 rôznych rýchlostí a 20 ohromujúcich vibračných režimov. Flexibilná hlava ruka v ruke s výkonným motorom vám ponúknu jedinečné pocity a revolučné zážitky. Orgazmus je garantovaný!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Reno Gold Golden Boy

    Tento prvotriedne masturbátor pre mužov priviedla na svet obľúbená americká firma Fleshlight, aby potešila mužov úžasnými erotickými pomôckami. Ani u Fleshjackov nechýba kvalitný a patentovaný materiál, ktorý je takmer nerozoznateľný od skutočnej ľudskej kože. Využívať ich môžete nielen na masturbáciu, ale aj na natrénovanie vašej výdrže alebo ako spestrenie pri milovaní v páre.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Túžite na začiatku zimy po niečom príjemne hrejivom pre váš penis? Tento pôvabný masturbátor je pripravený sa pre vás ohriať až na 40 °C aj poláskať váš penis vzrušujúcimi vibráciami. Jedná sa o moderný produkt, takže nie je prekvapením, že sa dobíja cez USB kábel. Je vodotesný a vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Orb Strong Orange Crash

    To najlepšie pre váš penis? Jedine masturábor Tenga! Tento najnovší model vás bude ešte intenzívnejšie stimulovať vďaka vnútorným guľôčkám a ďalším detailom, ktorý z neho robí neuveriteľne príjemnú hračku. Zároveň iste oceníte kvalitné a príjemné materiály a moderný vzhľad. Zverte sa masturbátoru Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Novax Masturbator with Vibration and Compression

    Jamyjob pokračuje v inováciách každý deň! Ich cieľom je totiž maximálne mužské masturbačné potešenie! A preto je tu Novax, elegantný masturbátor na stimuláciu celého penisu. Vyrobený je z materiálu, ktorý sa dôverne podobá ľudskej koži a pôsobí neuveriteľne realisticky. Obľúbte si nielen jeho diskrétny dizajn, ale predovšetkým dokonalú funkciu sania (kompresie).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Johnny Rapid Man Cave

    Značkový masturbátor pre mužov na svet priviedla obľúbená americká firma Fleshlight, aby potešila mužov svojimi kvalitnými erotickými pomôckami. Ani Fleshjackom nechýba kvalitný a patentový materiál, ktorý je takmer nerozoznateľný od skutočnej ľudskej kože. Využívať ho môžete nielen na masturbáciu, ale tiež na natrénovanie vašej výdrže alebo ako spestrenie pri milovaní v páre.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack FleshSack

    Značkový masturbátor pre mužov priviedla na svet obľúbená americká firma Fleshlight, aby potešila muža svojimi kvalitnými erotickými pomôckami. Ani u Fleshjack nechýba kvalitný a patentovaný materiál, ktorý je takmer nerozoznateľný od skutočnej ľudskej kože. Využívať ich môžete nielen k masturbácii, ale aj na natrénovanie vašej výdrže alebo ako spestrenie pri milovaní v páre.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wyne 04 Masturbator Vibration & Sucking Function

    Intenzívne sanie a vibrácie pre dokonalý sólo zážitok! Tento ľahko uchopiteľný podtlakový masturbátor od Wyne kombinuje saciu funkciu a vibrácie. Na výber od neho dostanete z 10 vibračných režimov a 3 režimov sania pre príjemnú rozmanitosť. Nechajte si urobiť dobre a užite sa každú minútu cesty, ktorej cieľ bude nezabudnuteľný orgazmu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Brent Corrigan Bliss

    Značkový masturbátor pre mužov na svet priviedla obľúbená americká firma Fleshlight, aby potešila mužov svojimi kvalitnými erotickými pomôckami. Ani Fleshjackom nechýba kvalitný a patentový materiál, ktorý je takmer nerozoznateľný od skutočnej ľudskej kože. Využívať ho môžete nielen na masturbáciu, ale tiež na natrénovanie vašej výdrže alebo ako spestrenie pri milovaní v páre.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Chcete zažiť dychberúce nasávanie a vzrušujúce vibrácie zakončené omamným vyvrcholením? Na to budete potrebovať pomocnáka menom Rebel! Je to masturbátor so 4 režimami vibrácií a 3 režimami sania so samostatným ovládaním. Vychutnajte si aj vnútornú stimulačnú textúru z hebkého TPE materiálu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Realstuff The Perfect Booty

    Sexi zadoček, pôvabná vagína a tesný análik, liek na samotu aj každé trápenie! Tento vás nový zmysel života nie je nič iné ako nerealistická 3D štruktúra pozadia s trvalým tvarom. Vyrobený je z netoxického kvalitného Real Feel materiál a má úchvatné rozmery 22 x 15 cm. Chopte sa zadku, ktoré sú ako živé, pohlaďte zvodnú vulvu a navštívte úzku vagínku alebo análik.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Spin-X Heating & Rotation Masturbator

    Milujete ten pocit, keď vkĺznete do teplého lona? S Jamyjob Spin-X si to budete môcť užívať každý deň! A nielen to, čakajú na vás aj 3 vibračné režimy a bezkonkurenčné funkcie viacnásobných rotácií. Ešte váhate? Čítajte sa ďalej a nechajte sa presvedčiť o tom, že toto je jediná hračka, ktorú potrebujete k svojmu vzrušujúcemu šťastiu.

    91,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Aero Masturbator Silver

    Nadčasová značka Tenga prináša nadčasový masturbátor! Čo dokáže? Vie neuveriteľne nasávať penis tak, že sa zbláznite silou podtlaku a tesnosti. Vychutnajte si dokonalé pôžitky s masturbátorom od japonských znalcov, ktorí vedia, čo všetko muži chcú!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Talk Dirty Rotobator

    Ste pripravení na najlepšiu masturbáciu vo vašom živote? Áno, ak budete v ruke držať Elite Talk Dirty Rotobator! Bude vám do uška šepkať sexi slovíčka aj nežne vzdychať ak tomu rotáciami stimulovať váš úd. Vyberte si zo 7 režimov rotácií a nechajte sa poriadne rozvádzať!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 166

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.