×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory

Položky 129 až 160 z celkom 218

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kiiroo Feel Skyler Lo Stars Collection Masturbator PowerBlow Compatible

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom Feel Skyler Lo. Ako už názov napovedá, spoločníčkou vám bude prekrásna Skyler Lo a jej vagína bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať aj s Keonom alebo PowerBlowom a užiť si interaktívne potešenie, ktoré nemá obdoby!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Jalome Masturbator 3 in 1 Vagina, Mouth and Breast

    Nie ste horniak ani dolniak a jednoducho milujete koziská aj vagínu? To všetko, a ešte pusinku k tomu vám ponúkne tento jedinečný polorealistický mastrubátor. Vyrobený je z úžasne hebkého a mäkkého materiálu, ktorý môžete akokoľvek stláčať a hladkať. Doprajte si všetko, čo máte rád!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo RealFeel Stroker Vagina

    Chcete, aby vaša masturbácia bola dôverne podobná skutočnému styku? Je potrebné si zaobstarať vagínu, ktorá bude neuveriteľne realistická! A presne taká je táto od značky Kiiroo. Jej patentovaný materiál RealFeel vám poskytne tie najpríjemnejšie zážitky, ktoré budú úplne autentické!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CM04 je úžasne diskrétny a ponúkne vám vzrušujúci rotačný špirálovitý pohyb v troch rýchlostiach. Budete to mať radšej doprava alebo doľava? Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizajn, sila a elegancia, to sú slová, ktoré vystihujú túto jedinečne výkonnú erotickú pomôcku pre mužov. MAN.WAND posunie vaše potešenie o niekoľko levelov ďalej a vy sa nebudete stačiť čudovať, ako úžasná a dychberúca masturbácia vôbec môže byť. Tešte sa na 8 rôznych rýchlostí a 20 ohromujúcich vibračných režimov. Flexibilná hlava ruka v ruke s výkonným motorom vám ponúknu jedinečné pocity a revolučné zážitky. Orgazmus je garantovaný!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blowcast Wingman Plus Automatic Masturbator

    Pozor, predstavujeme inovatívne BLOWCAST! Je inšpirovaný vášňou a jeho cieľom je premeniť vaše erotické fantázie na skutočnosť. Wigman PLUS vám dopraje jedinečne vzrušujúci zážitok vďaka hladeniu / naháňaniu nahor a tiež príjemné dráždenie masážnymi perličkami. Disponuje výkonným motorom a taktiež mäkkým textúrovaným návlekom. Nečakajte a objavte pocity ako nikdy predtým.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Orb Strong Orange Crash

    To najlepšie pre váš penis? Jedine masturábor Tenga! Tento najnovší model vás bude ešte intenzívnejšie stimulovať vďaka vnútorným guľôčkám a ďalším detailom, ktorý z neho robí neuveriteľne príjemnú hračku. Zároveň iste oceníte kvalitné a príjemné materiály a moderný vzhľad. Zverte sa masturbátoru Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA65 Rotating Masturbation Cup with 10 Spinning Modes KlicLok

    Jedinečný rotačný masturbátor pre váš obľúbený šukací stroj HiSmith!

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Keon Multifunctional Pillow

    Svojho Keona už dávno máte a nemôžete si jeho funkcie vynachváliť? V tom prípade nie nemal vašej pozornosti uniknúť tento multifunkčný vankúš, ktorý bude spolupracovať s vašim automatickým mastrubátorom a pomôže vám získať správny uhol pre ešte lepšie zážitky! Keona k nemu ľahko a rýchlo pripevníte a nebudete sa stačiť čudovať, akú príjemnú zmenu zvládne urobiť jeden vankúš!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Diego Sans Sex Machine

    Značkový masturbátor pre mužov na svet priviedla obľúbená americká firma Fleshlight, aby potešila mužov svojimi úžasnými erotickými pomôckami. Ani u Fleshjackov nechýba kvalitný a patentovaný materiál, ktorý je takmer na nerozoznanie od skutočnej ľudskej kože. Využívať ho môžete nielen na masturbáciu, ale tiež na natrénovanie vašej výdrže alebo ako spestrenie milovania v páre.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Chcete, aby bola vaša masturbácia perfektná a dokonalá? Masturball je horúcou novinkou na trhu a ponúkne vám nielen vibrácie, ale tiež funkcie kompresie, čo znamená, že masturbátor bude váš penis vzrušivo stláčať. Vnútorné senzory zaisťujú senzáciu pri každom pohybe a Masturball sa prispôsobí takmer všetkým veľkostiam. Nechajte sa unášať modernou pomôckou!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Oh Push Me Masturbator Vagina

    Snívate o dokonalo vzrušujúcich realistických pôžitkoch? Nepôjde to inak než s týmto masturbátorom! Má odnímateľný vnútorný rukáv z vysoko kvalitného a príjemného materiálu so vzrušujúcou vnútornou textúrou pre úžasné pocity. Pohodlne vám padne do ruky, je ergonomický, sexi a môže byť váš!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Puffy Mint Green

    Tenga prichádza s novinkou menom Puffy, ktorá vyniká svojou ultimátnou nadýchanosťou pre úchvatné pocity. Chopte sa silikónového puzdra jemného na dotyk a vkĺznite do okúzľujúceho mäkkého vnútra.

    149 €

    85,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Barrel of Fun Masturbator Black

    Snívate o maximálnom potešení? Doprajte si ho s týmto jedinečným masturbátorom s 2 otvorenými koncami. Ponúkne vám 12 výkonných vibračných rýchlostí a pohltí vás vnútornou zmyselnou textúrou zo super príjemného TPE materiálu. Vkĺznite dovnútra, chopte sa rukoväte a urobte si to tak, až sa vám z toho zatočí hlava.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Big Ass Banger Vibrating Skin

    Túžite po niečom veľkom, nemravnom a realistickom? V tom prípade si túto čarokrásnou riťku zamilujete! Je anatomicky tvarovaná a ponúkne vám ako rozvernú vagínu, tak pevný análik. Je báječne mäkučká a pripravená tu byť pre vás 24/7. Chcete ešte niečo viac? Pridajte vibrácie! Dokonalosť? Áno! A môžete byť vaša!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tom of Finland Head To Head Vibrating Sleeve

    Vrana k vrane sadá, vzrušený penis svoj náprotivok hľadá. Tom of Finland prichádza s vibračným masturbátorom, ktorý si budete užívať súčasne s vaším partnerom. Jeho texturovaná vnútorná časť pohltí vaše mužstvo, vibrácie vás zaplavia vlnou slasti a priehľadný materiál vám umožní to všetko sledovať. Osviežte chvíľky vášne s vaším milým a užite si niečo nové a skvelé!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Túžite na začiatku zimy po niečom príjemne hrejivom pre váš penis? Tento pôvabný masturbátor je pripravený sa pre vás ohriať až na 40 °C aj poláskať váš penis vzrušujúcimi vibráciami. Jedná sa o moderný produkt, takže nie je prekvapením, že sa dobíja cez USB kábel. Je vodotesný a vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel MelRose Michaels Stars Collection Masturbator PowerBlow Compatible

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom Feel Me Rose Michaels. Ako už názov napovedá, spoločníčkou vám bude prekrásna Rose Michaels a jej vagína bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať aj s Keonom alebo PowerBlowom a užiť si interaktívne potešenie, ktoré nemá obdoby!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Gonex Thrusting, Rotating and Moaning Hich Tech Masturbator

    Neveríte, že existuje erotická hračka, ktorá vám splní každé prianie? Tak verte, v dnešnej dobe je všetko možné! Na trh prichádza jedinečný automatický Gonex, masturbátor v tvare vagíny s futuristickým dizajnom a jednoducho použiteľným ovládacím panelom s LED svetielkami. Ponúkne vám omamnú funkciu rotácií a pohybov hore a dole, ktorý pripomínajú prírazy. A pretože je potrebné stimulovať všetky zmysel, na svoje príde aj váš sluch vďaka funkcii stonania.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Stroker Vagina Dark Brown

    Chcete, aby bola vaša masturbácia dôverne podobný skutočnému styku? Je potrebné si dopriať vagínu, ktorá bude neuveriteľne realistická! A presne taká je táto od značky Kiiroo. Jej patentovaný materiál RealFeel vám poskytne tie najpríjemnejšie zážitky, ktoré budú úplne autentické!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Skyler Nicole Movie Download with Realistic Ass & Vagina Stroker Dark

    Chcete vdýchnuť život svojim erotickým fantáziám? Skyler Nicole vám s tým pomôžete! Práve si totiž prezeráte dvojitý masturbátor, pre ktorý bola inšpiráciou. Je mäkký, pružný, poddajný a vyrobený z príjemného TPE materiálu. Okúsite najskôr vagínu alebo anál? Nezabudnite si k tomu stiahnuť aj video so Skyler Nicole, ku ktorému získate prístup.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Erica Masturbator

    Vaše sny sa stanú skutočnosťou len a iba s prekrásnou Ericou a jej roztiahnutými nohami! Je pripútaná povrazmi a pokorne čaká, až sa dotknete jej hebkého tela a pobozkáte ju na ústa alebo na tvár. Erica má veľké prsia, medzi ktorými môžete rásť penisom a tiež vzrušujúcu textúru vo vaginálnom otvore.

    87,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Dameron Suction & Vibration Masturbator Red

    Hľadáte hračku, ktorá by zvládla uspokojiť aj vaše najhlbšie túžby? Masturbátor Dameron od Jamyjob vám ponúkne novú úroveň potešenia, ktoré nepôjde odolať. Je to luxusná intímna pomôcka, ktorá pozdvihne vašu intimitu do nových výšin. Ešte váhate? Čítajte sa ďalej a nechajte sa presvedčiť o tom, že toto je jediný produkt, ktorý potrebujete k svojmu vzrušujúcemu šťastiu.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Reno Gold Golden Boy

    Tento prvotriedne masturbátor pre mužov priviedla na svet obľúbená americká firma Fleshlight, aby potešila mužov úžasnými erotickými pomôckami. Ani u Fleshjackov nechýba kvalitný a patentovaný materiál, ktorý je takmer nerozoznateľný od skutočnej ľudskej kože. Využívať ich môžete nielen na masturbáciu, ale aj na natrénovanie vašej výdrže alebo ako spestrenie pri milovaní v páre.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PowerBullet LUX Active First Class Rotating Masturbator Cup

    Prijmite pozvanie do prvej triedy vzrušenia s týmto luxusným rotačným masturbátorom. Stanete sa pilotom svojej sólo hry a vzlietnete do nových výšin. LUX First Class má mäkký a pružný košíček s vrúbkovanou textúrou pre dokonalú stimuláciu. Otvor je tvarovaný tak, aby pripomínal ústa, tak sa chopte rukoväte a nechajte sa pohltiť rotáciami.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Johnny Rapid Man Cave

    Značkový masturbátor pre mužov na svet priviedla obľúbená americká firma Fleshlight, aby potešila mužov svojimi kvalitnými erotickými pomôckami. Ani Fleshjackom nechýba kvalitný a patentový materiál, ktorý je takmer nerozoznateľný od skutočnej ľudskej kože. Využívať ho môžete nielen na masturbáciu, ale tiež na natrénovanie vašej výdrže alebo ako spestrenie pri milovaní v páre.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Hot Chocolate Luscious Tiana Chocolate

    Poď ma poriadne plesknúť! Áno, Tiana chce nielen plesknúť, ale chce aj váš penis. Je neuveriteľne realistická, krásna a tiež vibračná. Má 2 vzrušujúce otvory, z ktorých dostanete na výber a vyberať budete môcť aj z rôznych vibračných úrovní. Revolučný materiál X5 vás dostane do kolien, je totiž tak skutočný. Ste pripravení sa zamilovať na prvý dotyk?

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0594814 Black

    Viete, že aj uspokojovanie osamote môže byť super a prinášať lahodné orgazmy? Tento inovatívny čierny masturbátor premení vaše súkromné intímne chvíľky pre okamihy naplnené nezabudnuteľnou slasťou. Vie nielen vibrovať, ale tiež hodiť, a tieto funkcie si môžete spustiť naraz alebo každú zvlášť. Život je príliš krátky na to, aby ste si to robili len rukou.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Novax Masturbator with Vibration and Compression

    Jamyjob pokračuje v inováciách každý deň! Ich cieľom je totiž maximálne mužské masturbačné potešenie! A preto je tu Novax, elegantný masturbátor na stimuláciu celého penisu. Vyrobený je z materiálu, ktorý sa dôverne podobá ľudskej koži a pôsobí neuveriteľne realisticky. Obľúbte si nielen jeho diskrétny dizajn, ale predovšetkým dokonalú funkciu sania (kompresie).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack FleshSack

    Značkový masturbátor pre mužov priviedla na svet obľúbená americká firma Fleshlight, aby potešila muža svojimi kvalitnými erotickými pomôckami. Ani u Fleshjack nechýba kvalitný a patentovaný materiál, ktorý je takmer nerozoznateľný od skutočnej ľudskej kože. Využívať ich môžete nielen k masturbácii, ale aj na natrénovanie vašej výdrže alebo ako spestrenie pri milovaní v páre.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Turbo Stroker

    Čo si z bežného robenia si dobre urobiť neuveriteľný zážitok? Private Tubro Stroker je hrejivý masturábor s moderným dizajnom a maximálne uspokojujúcou pulzujúcou schopnosťou. Vnútorná textúra bude pre váš penis realistická, vonkajšia časť ergonomická a 6 vibračných režimov a 3 pulzujúce vás vezmú na vrchol neuveriteľne zmyselným spôsobom. Doprajte si to naj!

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wyne 04 Masturbator Vibration & Sucking Function

    Intenzívne sanie a vibrácie pre dokonalý sólo zážitok! Tento ľahko uchopiteľný podtlakový masturbátor od Wyne kombinuje saciu funkciu a vibrácie. Na výber od neho dostanete z 10 vibračných režimov a 3 režimov sania pre príjemnú rozmanitosť. Nechajte si urobiť dobre a užite sa každú minútu cesty, ktorej cieľ bude nezabudnuteľný orgazmu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 218

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.