×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky mimoriadne tiché silikón

Položky 97 až 128 z celkom 442

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Fialová

    Silnejší, krajší a diskrétnejší, presne taký je Lily 2. Je perfektný pre sólové hry alebo ako doplnok pri milovaní, pretože vďaka svojej jemnej vôni a úžasným funkciám uspokojí všetky vaše zmysly.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 12 rôznych úrovniac a vďaka funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a poznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka ako pôvabný, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je aj úplne vodotesný.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Vládne vášmu vzťahu spravodlivosť? Toto duo luxusných erotických hračiek od We-vibe má pre každého niečo! Vibračný krúžok Bond pre neho a stimulátor klitorisu do nohavičiek Moxie pre ňu. Oba kúsky sa dajú ovládať buď ovládačom, alebo cez aplikáciu. Dráždite sa a vzrušujte sa kedykoľvek a kdekoľvek, táto predohra bude top!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Bang Her Silicone G-Spot Finger Vibe

    Premeňte svoj ukazováčik na vibračnú plochu, ktorú si vaša partnerka naozaj zamiluje.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Dizajnová a skutočne silná masážna hlavice od značky Adrien splní všetky vaše priania. Bola špeciálne navrhnutá presne tak, aby pre vás bola diskrétne tichou a zároveň výkonnou pomôcku určenou nielen na intímne potešenie, ale aj na masáže celého tela. Má precízny ergonomický tvar, ľahko sa ovláda a je vyrobená z bezpečného a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Doprajte svojmu mužstvu chvíle neovládateľnej slasti s naším vibrátorom Mighty One. Príjemný flexibilný krúžok sa prispôsobí každej veľkosti, obomkne váš penis a vďaka efektu zastavenia cirkulácie krvi vám umožní dosiahnuť dlhšie potešenie a mimoriadnu výdrž.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina 2 Fialová

    Najpredávanejší "zajačik" na trhu je teraz ešte neodolateľnejší! Ina 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" with Remote Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií ovládaných cez diaľkové ovládanie. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva na pomaznanie, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vaše semenníky budú milovať vibrácie, ktoré im dopraje tento Mr. Pleasure! Je vyrobený z mäkkého a veľmi príjemného silikónu a pomocou pohodlných krúžkov sa upína na penis. Potom už len stačí vziať do ruky ovládač a diktovať si také vibrácie, na aké budú mať vaše guličky práve chuť. A ak ovládač budete držať vy alebo vaša partnerka či partner, necháme na vás.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Vy aj váš bod G hľadáte spoločníka, ktorý vás rozžiari za chladných nocí? Potom by sme vám radi predstavili Yummy Sunshine. Tento zmyselne zaoblený vibrátor vás očarí slastne rebrovanou štruktúrou, nakloneným hrotom a 12 vzrušujúcimi vibračnými programami. So žltou fabrou zaručujúcou dobrú náladu a príjemným povrchom Silk Touch vás privedie k intenzívnym vyvrcholeniam a rozžiari tak aj vaše slnko!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lyla 2 Čerešňovo Červená

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Blue

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú totiť majstrami erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolúte vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú tak omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez nej. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo sa vášnivých pôžitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    Predstavujeme masturbátor Ninja2 od značky Otouch. Je to luxusná hračka v diskrétnom púzdre s úplne tichým chodom. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a tiež nafukovaciu komoru, ktoré sa podľa vašich prianí zväčší. Zasuňte do mäkkého textúrovaného silikónu a potrénujte svoju výdrž aj erekciu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Red Wine

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dych berúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Výkonná mini masážna hlavica od značky Bodywand. Ponúkne vám niekoľko zmyselných masážnych režimov, medzi ktorými budete prepínať dotykovým tlačidlom. Vyrobená je z vysoko kvalitného silikónu, preto je hodvábne hebká a pre vašu pokožku bude dokonale príjemná. Vďaka menšej veľkosti je ideálna na cestovanie a vďaka vodotesnosti aj na hrátky vo vani alebo v sprche. Motor tejto hlavice je diskrétne tichý a dobíja sa pomocou USB káblu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Fialová

    Vibrátor Luna II vás určite poteší a vnesie do intímneho života viac erotiky. Jemné vrúbky a hladký povrch vás pošteklia v slabinách a vyčaria úsmev na perách!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bcute Classic Jade Modro-Zelená

    Vibrátor Bswish Bcute Classic je mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Vďaka svojmu jemnému hladkému povrchu je vhodný k intenzívnej stimulácii.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Ženy milujú kvetiny a túto ružu bude každá žena milovať zo všetkých kvetov najviac! Nie je to totiž obyčajná ruža, je to ruža plná slasti, vzrušenia a spokojnosti. Jej okvetné lístky obklopujú tajný otvor, do ktorého vložíte svoj klitorisu a necháte ho rozplynúť sa vášňou vplyvom nasávania. Nechajte svoj klitoris rozkvitnúť blahom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cutie Heart Light Red

    Tak roztomilý, že vám ukradne srdce! So svojim kompaktným dizajnom v tvare srdiečka a zaujímavou kombináciou tlakových vĺn a vibrácií je Satisfyer Cutie Heart vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Oba motory sú obzvlášť výkonné.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Glorious Duo

    Satisfyer Glorious Duo je vďaka kompaktnému, objemnému tvaru, vibračnému stimulátoru klitorisu a dvom krúžkom na penis a semenníky ideálnym spoločníkom na dlhé noci.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Tiež si myslíte, že duálna stimulácia je lepšia než stimulácia jedného miesta? V Lelo si to myslia tiež, a preto práve prichádzajú s najluxusnejším rabbit vibrátorom na svete - Soraya 2. Bude zmyselne dráždiť váš bod G a klitoris zároveň, bude presný, silný, nezameniteľne účinný. Isto iste mu podľahnete. Tak neotáľajte a doprajte si vzrušujúcu slasť s elegantným vibrátorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Enora Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavice s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Enora premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Classic 2 Bordeaux

    Womanizer Classic je niečo ako "malé čierne" medzi erotickými hračkami a nemal by teda chýbať vo vašej zbierke pomôcok. Disponuje jedinečnou technológiou tlakových vĺn, ktorá vytvára bezkonkurenčný sací efekt klitorisu. Vyberte si z 8 úrovní intenzity a užite si vzrušujúci štart a absolútny orgazmický vrchol. Womanizer Classic je vodotesný a bude vaším spoločníkov aj pri hrách v kúpeľni.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Erekčný krúžok Strong One z príjemného a šetrného silikónu sa postará o väčšiu výdrž, vytrvalosť a oddialenie ejakulácie. Hlboké vibrácie navyše stimulujú oboch partnerov zároveň a ako bonus ich možno ovládať pomocou aplikácie.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance Posh je vybavený výkonným motorom F1, ktorý vám ukáže neskutočných 7200 otáčok za minútu! Na výber dostanete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si aj vzrušujúce funkcie zahrievania až na 42 °C.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie od We-Vibe je diskrétny, zmyselný, dráždivý a sladký. Vďaka magnetu pohodlne padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú znateľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte ovládač alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vĺn, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn dopĺňa príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Modrá

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona 2 Ružová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je i táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dychberúcu silu a masírujte svoje intímne partie i celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Môže byť ešte niečo viac než trojitá stimulácia, a to kedykoľvek a kdekoľvek? Táto hračka od GoGasm je vibrátor vhodný aj na prechádzku pre všetky 3 vaše citlivé body. Guľôčka sa uvelebí v análiku, vibrátor bude slastne priasť vo vagíne a placatý stimulátor bude našepkávať klitorisu. Tak uchopte ovládač a vyber si to, na čo máte chuť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Amy - G-Spot vibrátor Ružová

    Jednoduchý dizajn so zahnutou špičkou jemne opisuje vaše krivky a poskytuje vhodné potešenie pre stimuláciu bodu G, okolia klitorisu alebo pánskej prostaty.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 442

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.