×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky mimoriadne tiché

Položky 33 až 64 z celkom 121

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Shots GC Massage Wand Purple

    Doprajte zmyselne silné vibrácie akejkoľvek časti vášho tela! Táto ultra silná, ale zároveň ultra tichá masážna hlavica bude svojou mäkkou silikónovou hlavou stimulovať nielen váš klitoris, ale pokojne aj unavené svaly na krku alebo kdekoľvek inde. Rýchlo sa prispôsobí telesnej teplote a nesklame vás ani za túto bezkonkurenčne nízku cenu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Vibrating G-spot Egg Medium Black

    Nechajte toto vajíčko nežne priasť na váš bod G kedykoľvek a hlavne kdekoľvek budete chcieť! Je super diskrétne a ovláda sa cez bezdrôtový diaľkový ovládač s dosahom až 20 metrov. Jeho povrch je hodvábne hebký a dodáva vajíčku luxusný vzhľad. Diaľkové ovládanie má potom prvky z nerezovej ocele a malá karabínka priamo nabáda na pripevnenie na kľúče. Hra môže začať, vyjdite si na vzrušujúcu prechádzku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    S týmto zajačikom si budete užívať obaja! Jeho pri koreni penisu a okolo semenníkov príjemne stiahne a jej bude uškami vzrušene vibrovať na klitoris. Je vyrobený zo silikónu, takže je úžasne flexibilný a nielenže dokonale sadne na penis, ale tiež sa svojimi uškami prispôsobí ženskému telu. Má 10 silných vibračných funkcií, dobíja sa cez USB a nemôže sa dočkať, kedy sa už bude s vami milovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Svojím zaobleným jazykom vás tento prikladací vibrátor rozmazná s dokonalou presnosťou, vďaka jeho veľkému telu ho však môžete priložiť na plocho a stimulovať tak celú oblasť klitorisu. Potom vám neostane nič iné, než sa oddať slastnému pocitu vyvrcholenia!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    Stále ste ešte nenašli toho pravého? Vieme, že to nie je jednoduché, ale myslíme, že ho práve máte! Tento hodvábne hladký a dokonale tvarovaný vibrátor Poloquet poteší váš bod G i klitoris, má 9 výkonných vibračných režimov a je vyrobený zo skutočne kvalitného a mäkkého silikónu. Užite si s ním osamote alebo s parterom a to v spálni alebo pokojne aj v sprche!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Kegel Vibe Purple

    Spojte príjemné s užitočným! Tieto guľôčky vedia zmyselne vibrovať, čo vám bude vzrušujúco príjemné a tiež s nimi posilníte svoje panvové dno, čo zas bude vášmu zdraviu prospešné. Tak uchopte ovládač a vyberte si úroveň vibrácií!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    Viete, že čo je malé, môže byť aj neuveriteľne šikovné, praktické a tiež vzrušujúce? Napríklad táto sexi, malá vibračná hlavica zo zábavnej a modernej kolekcie hračiek OMG. Jej hodvábne hebká silikónová hlava vás dostane na prvý dotyk a až začnete objavovať 4 vibračné vzory a 3 úrovne vibrácií, neubránite sa stenaniu. Doprajte si potešenie, ktoré si zaslúžite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VeDO Bump Purple

    Nielen extrémne výkonný motor robí tento kolík jedinečným! Určite tiež oceníte jeho tvar pre pohodlné zasunutie, vodotesnosť, hodvábne hebký silikónový materiál a jednoduché ovládanie. Vychutnávajte si 10 vibračných režimov v pohodlí domova alebo na prechádzke, kolík Bump vám bude super pohodlný!

    61,90 €

    37,90 €

    Nie je skladom

  • Lovelife by OhMiBod Rev Finger Massager Turquoise

    Láka vás vyskúšať niečo nové a ešte viac si spríjemniť romantické chvíľky? Lovelife vibrátor na prst bude tou pravou pomôckou pre všetkých, ktorí chcú okúsiť intenzívnejšie zážitky a zároveň si potrpia na kvalite a modernom dizajne. Vďaka svojmu ergonomickému tvaru a výkonným vibráciám sa hodí nielen na predohru, ale aj na milovanie. Potešte sa ním a milujte sa ešte viac!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    So žiadnym iným rúžom sa nebudete cítiť tak sexi ako s Bad Bitch Lipstick! Jej krásne zlaté prevedenie v sebe skrýva váš obľúbený odtieň v podobe 10 výkonných vibračných funkcií, ktoré vás vezmú na vrchol vzrušenia. Nechajte ho, aby vynikol na vašom nočnom stolíku, alebo ho noste všade so sebou, nikdy neviete, kedy sa môže hodiť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Royal One Ring

    Doprajte svojmu mužstvu chvíle neovládateľnej slasti s naším vibrátorom Royal One. Príjemný flexibilný krúžok sa prispôsobí každej veľkosti, obomkne váš penis a vďaka efektu zastavenia cirkulácie krvi vám umožní dosiahnuť dlhšie potešenie a mimoriadnu výdrž.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Doprajte svojmu mužstvu chvíle neovládateľnej slasti s naším vibrátorom Mighty One. Príjemný flexibilný krúžok sa prispôsobí každej veľkosti, obomkne váš penis a vďaka efektu zastavenia cirkulácie krvi vám umožní dosiahnuť dlhšie potešenie a mimoriadnu výdrž.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Erekčný krúžok Strong One z príjemného a šetrného silikónu sa postará o väčšiu výdrž, vytrvalosť a oddialenie ejakulácie. Hlboké vibrácie navyše stimulujú oboch partnerov zároveň a ako bonus ich možno ovládať pomocou aplikácie.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Pleasure Pumps Vibrating Nipple Teasers Black

    Robí s vami stimulácia bradaviek divy? Tak si len skúste predstaviť, čo s vami budú robiť tieto vibračné prísavky na bradavky! Vyrobené sú zo silikónu, takže sú príjemne mäkké a pôvabne nasajú vaše gombíčky. Potom k tomu pridajte vibrácie a nechajte sa uniesť do iného sveta.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Better Than Your Ex Suction Clitoral Vibrator Purple

    Hľadáte niečo, čo bude lepšie ako váš ex? Niečo, čo vám pomôže zabudnúť a nabrať novú silu ísť ďalej? Vitajte v budúcnosti! Tento stimulátor klitorisu vám poskytnú takú orgazmickú terapiu, že si na svojho ex už nikdy nespomeniete. Poďte si užiť stimuláciu skrz sanie a objavte nové zážitky.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Už asi tušíte, že s vibračným krúžkom bude vaše milovanie ešte lepšie a intenzívnejšie, ale pravdepodobne ešte len hľadáte ten pravý. Máme pre vás skvelú správu - už ste ho našli! Dvojitý vibračný krúžok Poloqueth má všetko, čo od takejto pomôcky vyžadujete. Má krúžok na penis aj semenníky, silný motor, zmyselne vibruje na klitorise, báječne sedí, je flexibilný, vodotesný a na diaľkové ovládanie. On je ten pravý!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ženy sa delia na dve skupiny - tie, ktoré svoj G-bod našli, a tie, ktoré naň neveria. Paloqueth G-Spot tu je pre obe skupiny. Vďaka svojmu tvaru a o niečo baňatejšej hlave než je telo s ním pohodlne zacielite na G-bod a stimuláciou tohto slastného miestočka si urobíte pokojne aj mokrý orgazmus. Neveríte? Vyskúšajte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Vibrating Prostate Massager with Remote Black

    Viete, čo znamená spojiť príjemné s užitočným? Je to vzrušujúca stimulácia prostaty, s ktorou si nielen užijete slastné orgazmy, ale tiež si zaistíte účinnú prevenciu rakoviny prostaty. Poloqueth Prostate Massager bude výborným pomocníkom pri tejto zábavke, pretože má dva silné motory, ktoré sa postarajú o prostatu i o hrádzu. Tak uchopte ovládač a poďte urobiť niečo pre svoje zdravie i potešenie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvojitá zábava a dvojité potešenie! Nový Satisfyer Dual Pleasure poteší váš klitoris skrz stimuláciu pomocou tlakových vĺn a pozadu nenechá ani váš g-bod! A čo je najlepšie? Môžete ho ovládať cez aplikáciu Satisfyer Connect vo vašom telefóne! Vezmite svoje vzrušujúce dobrodružstvo na novú úroveň!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Vzrušujúce tlakové vlny stimulujú klitoris bezdotykovo v 11 intenzitách. Okrem toho tento model Love Breeze nadchne hlavou z mäkkého silikónu, dobíjacou batériou a ergonomickým, vodotesným prevedením.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Skúste úplne nový pocit vzrušenia. Rotujúce mäkké silikónové rebrovanie zaisťuje jemné, ale intenzívne dráždenie klitorisu. Na znásobenie pôžitku stačí použiť váš obľúbený lubrikačný gél a vydať sa na cestu k neopakovateľnému vyvrcholeniu.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Femsation Pink

    Chcete prebudiť vášnivú bohyňu, ktorá sa ukrýva v každej žene? Femsation vám pomôže ešte viac pocítiť vaše ženstvo. Dopraje vám totiž presnú a intenzívnu stimuláciu klitorisu a jeho okolia a veľmi zvláštne, avšak príjemné pôžitky. Pohrajte sa s ním sama alebo ho pozvite na milovanie!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Vďaka praktickému magnetu drží model Sexi Secret diskrétne v nohavičkách a stimuluje klitoris svojím ergonomickým tvarom a intenzívnymi vibráciami. Pomôcku dopĺňa príjemný a šetrný silikón a možnosť ovládania cez aplikáciu Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Zo všetkého najviac milujete orálny sex a mali by ste ho najradšej každý deň? Váš sen sa stane skutočnosťou s Paloqueth Powerful Clitoral Sucking vibrátorom! Využíva jedinečnú technológiu vákuového sania a váš klitoris je tak nasávaný podobne ako pri orálnom sexe. Vyskúšajte, aký je, a už nebudete chcieť žiť bez neho!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Nechajte sa vystreliť do nadpozemských výšin potešenia touto vibračnou análnou raketou! Je z nádherne hebkého dvojvrstvého silikónu a veľmi jednoducho sa ovláda pomocou tlačidla na základni. Vychutnajte si ergonomický tvar a všetky vášnivé pôžitky.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Viete si predstaviť, aké by to bolo, keby váš penis mal nadprirodzené schopnosti? Vibračný krúžok Zeus dá vaším predstavám život! Predĺži a posilní erekciu a jeho dva motory v hornej i dolnej časti budú zmyselnými vibráciami láskať vás i vašu partnerku. Vychutnajte si s ním erotické dráždenie v páre alebo to s ním vyskúšajte aj osamote.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Ženy milujú kvetiny a túto ružu bude každá žena milovať zo všetkých kvetov najviac! Nie je to totiž obyčajná ruža, je to ruža plná slasti, vzrušenia a spokojnosti. Jej okvetné lístky obklopujú tajný otvor, do ktorého vložíte svoj klitorisu a necháte ho rozplynúť sa vášňou vplyvom nasávania. Nechajte svoj klitoris rozkvitnúť blahom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Pink

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou silných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Toto je Metal Mike, zoznámte sa! Je to multifunkčný kovový vibrátor, ktorý si zamilujú všetky citlivé časti vášho tela. Má dômyselný tvar a koncová guľa vám uľahčí manipuláciu. Je vyrobený z luxusného kovu a spodná časť je silikónová a práve v nej sa nachádza tlačidlo na výber z 9 vibračných režimov. Užite si s ním v sprche, je totiž vodotesný!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    Milujete orálny sex a chceli by ste jednu takú šikovnú pusinku len pre seba? Ninja je orálny masturbátor s funkciou zahrievania až na 45 stupňov Celzia. Nechajte svoj žaluď nasávať v 8 intenzívnych vibračných režimoch!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 121

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.