×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky mimoriadne tiché

Položky 33 až 64 z celkom 75

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Realov Irena Smart Egg Purple

    Ahoj, som Irena a doprajem vášmu vzťahu na diaľku chýbajúcu vášeň. A nielen to, so mnou si budete môcť užívať aj na verejnosti, samozrejme diskrétne, pretože sa ovládam cez aplikáciu v mobile. Som dobíjacia, vodotesná a vyrobená z úžasne hebkého silikónu, vaša kvetinka ma bude milovať, neveríte? Presvedčte sa samé, nezruinujem vás, som cenovo dostupná! Som Irena.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sunray Berry

    S modelom Satisfyer Sunray si môžete vďaka vibraciám a tlakovým vlnám užívať súčasnú stimuláciu bodu G a klitorisu. Tento silikónový vibrátor Rabbit je vybavený flexibilným reťazovým kĺbom, ktorý sa ľahko prispôsobí vášmu telu.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Tento silný, silikónový vibrátor s funkciou ohrievania a so svojou zalomenou formou stimuluje šikovne bod G upokojujúcim hrejivým efektom. Tento jedinečný a relaxačný vibrátor umožňuje svalom relaxovať, zatiaľ čo krvný obeh dosiahne pri príjemnej hre svoj vrchol.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vln, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn doplňuje príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Nový rozmer vašich chvíľ sebalásky! Takáto malá vecička je šikovnejšia, ako si myslíte. Sir Richard ju vymyslel tak, aby vás maximálne uspokojila. Je pružná a prispôsobí sa vášmu penisu. Úroveň tlaku bude záležať len na vás rovnako ako to, aký vibračný režim z 8 ponúkaných si vyberiete. A vďaka vodotesnosti budú aj vaše kúpele alebo sprchy o niečo vzrušujúcejšie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister predstavuje dokonalú kombináciu vibrácií a nového rotačného systému. Ponúkne vám teda trojrozmerné rotácie, vďaka ktorým sa sama bude krútiť od rozkoše! Vychutnajte si úžasné dráždenie bodu G i klitorisu zároveň s touto silnou a šikovnou pomôckou!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys FunkyButts Remote Controlled Butt Plug Set for Couples

    Milujete análnu stimuláciu? Vy aj váš náprotivok? Dvojica vibračných kolíkov na diaľkové ovládanie bude baviť vás oboch. Užijete si s nimi počas milovania alebo len tak, vydáte sa s nimi po ceste objavenia nových zážitkov. Kto sa chopí ovládača, bude len na vás, jedno je však isté - kolíky sa ovládajú samostatne a 10 vibračných režimov vás neprestane len tak baviť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova rozmaznáva klitoris smyslnými tlakovými vlnami a bod G silnými vibráciami. Vďaka flexibilnému reťazovému kĺbu sa tento silikónový vibrátor prispôsobí tvojmu telu a poskytne ti optimálnu stimuláciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Passion

    Análny vibrátor Hot Passion Connect App s objemným hriadeľom stimuluje prostatu silnými vibráciami a stimulačnou tepelnou funkciou. Mäkký silikónový povrch vás dostane do pohybu vďaka jemnému dotyku a prirodzenému pocitu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž dopĺňa funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Zdvojnásobte svoje potešenie s týmto hravým designom, ktorý kombinuje flexibilnú stimuláciu klitorisu s robustným hriadeľom. Luxusné ohrievacie funkcie napodobňuje teplo realistických dotykov a mala by dostať vaše napätie pod kontrolu a naplniť vašu šálku rozkoše.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Remote Controlled Motion Love Balls Jivy

    Chcete sa trochu pohrať sama so sebou, alebo dokonca túžite po tom, aby sa s vami pohrával váš partner a to úplne KDEKOĽVEK? Tieto guľôčky sa vo vás roztancujú na povel ovládača a budú vás pokúšať, stimulovať a vzrušovať. Ovládač má dosah 15 m a ich vibrácie sú diskrétne tiché, takže čo z toho vyplýva? Vyjdite si s nimi von!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických pulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto erekčného krúžku je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Cici Purple

    Ďalším prírastkom do Svakom rodiny je pôvabná Cici. Disponuje flexibilnou hlavou s možnosťou ohnutia do akéhokoľvek uhla, čím sa stáva úplne vychytanou pomôckou, s ktorou dosiahnete na všetky svoje citlivé body. Jej dizajn je nielen elegantný, ale tiež luxusný, rovnako ako funkcie, ktorými vás ohromí. Ponúkne vám totiž 5 rôznych vibračných režimov a ku každému z nich tiež 5 úrovní intenzity. Samozrejmosťou je tiež prvotriedny silikónový materiál, z ktorého je Cici vyrobený a dobíjacie batérie.

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikáciou G-Spot Flex 4 Connect získate obzvlášť talentovaného milenca. Vďaka vnútornému drôtu sa z vibrátora bodu G jediným pohybom stane vibrátor rabbit. Ovládajte ho prostredníctvom aplikácie Satisfyer Connect pre individuálnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Model Sweet Seal Connect App s ovládaním cez aplikáciu vás nadchne svojim silným motorčekom, objemným, zaobleným tvarom a intuitívnym ovládaním. Tento análny vibrátor zo silikónu je možné vďaka aplikácii Satisfyer Connect používať skutočne univerzálne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Taká malá, a pritom taká silná! Táto pôvabná masážna hlavička od Dorcel v sebe ukrýva prekvapivo výkonný motor, ktorý má veľmi tichý a diskrétny chod a dopraje vám 8 rýchlostí vibrácií a 20 režimov. Vďaka flexibilnému krku sa s hlavou dostanete úplne kamkoľvek a potešiť môžete ako klitoris, tak aj unavené svaly kdekoľvek na tele.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Flex Black

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex so rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie stydké pysky. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný – napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Malý, ale šikovný Buzzy Butterfly na diaľkové ovládanie pristane vo vašich nohavičkách a nachystá vám vzrušujúce dobrodružstvo. Vďaka praktickému magnetu bude držať na svojom mieste a nevykĺzne. Ten, kto sa chopí diaľkového ovládača budete môcť vyberať z 9 rôznych nastavení vibrácií a vzorov. Okúste sexi hrátky na verejnosti a nachystajte si tú najlepšiu predohru ever!

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Snívate o silných a intenzívnych orgazmoch? Vaše prianie je rozkazom pre vibrátor Celestial Love. Je zmyselne hravý a vybavený 2 motormi. Prvý z nich sa venuje vaginálnej stene a druhý prinášanie blažené potešenie pre klitoris. Pripravte sa na ohromujúce vzrušenie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrátor s diskrétnou veľkosťou a zároveň ideálny parťák nielen na cesty! Poteší vás silnými a prenikavými vibráciami, ktoré s ním zacielite tam, kde ich práve budete potrebovať vďaka skosenej špičke. Okrem vibrácií sa vie aj zmyselne zahriať, čo je viac sexy, než si vôbec dokážete predstaviť. Laskujte s ním klitoris, prsia alebo čokoľvek, čo práve budete chcieť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Remote Controlled Motion Love Balls Twisty

    Chcete si trochu pohrať sama so sebou alebo dokonca túžtei po tom, aby si s vami pohrával váš partner, a to úplne KDEKOĽVEK? Tieto guľôčky sa vo vás roztancujú na povel ovládača a budú vás pokúšať, stimulovať a vzrušovať. Ovládač má dosah 15 ma ich vibrácie sú diskrétne tiché, takže čo z toho vyplýva? Vyjdite si s nimi von!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Delight Pink

    Vibrátor Vibe Therapy Delight je úžasný a tichý vibrátor pre ženy, jeho zahnutá špička na dráždenie G-bodu zvyšuje dráždiaci efekt. Druhým dráždiacim bodom je výstupok v tvare zajačika s vibráciami na stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precízny, elegantný a luxusný! Vibračný krúžok Soiree poteší jeho aj ju. Je dokonale navrhnutý tak, aby pri milovaní stimuloval klitoris tým najpríjemnejším spôsobom a zároveň podporoval erekciu a vďaka stiahnutiu penisu tiež zintenzívňoval vyvrcholenie. Vychutnajte si ešte lepšie milovanie, viac zážitkov, viac vášne a viac lásky pre oboch!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    S ničím obyčajným sa neuspokojíte a chcete niečo špeciálne? Verte, že tento vibrátor je veľmi špeciálna! Ponúkne vám hneď 3 funkcie, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálne potešenie. Poďme si ich pekne postupne predstaviť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Love Balls Black

    Šikovná a kvalitná hračka pre zmyselné naplnenie, potešenie aj tréning svalov panvového dna. Tieto guličky majú výrazne stimulačnú textúru a je možné ich nafúknuť tak, že nimi budete doslova plná! Predstavujú efektívny tréning panvového dna a ponúknu vám aj 7 vibračných režimov. Vzrušujte sa a posilujte zároveň!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Game Changer Black

    Satisfyer Game Changer má zužujúci sa hrot a vypuklý tvar, vďaka ktorému vyplní análne partie a postará sa o zmyselnú stimuláciu. Análny vibrátor je možné ovládať pomocou intuitívneho ovládacieho panelu na širokej základni.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Pri dlhých osamelých večeroch si snívate o hračke, ktorá by dokonale rozumela vášmu klitorisu? Prestaňte s ním a objavte vzrušujúcu skutočnosť s pulzným stimulátorom Divine Love. Ponúkne vám hneď 2 funkcie, prvá z nich veľmi verne napodobňuje orálny sex a poláska váš klitoris v príjemnom otvore. Druhá funkcia sú vibrácie na opačnej strane, ktorá je príjemne zvlnená a vaša vulva bude jej dotyk milovať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 75

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.