×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky Mister B

Položky 33 až 64 z celkom 138

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mister B Hardware Premium Steel Joy Stick S

    Perfektná pomôcka na dokonalú stimuláciu prostaty! Steel Joy Stick disponuje tvrdou koncovou guličkou na príjemné zavádzanie, vyberanie a hlavne dráždenie. Vyberte si vhodnú veľkosť priamo pre vás, či už ste začiatočníci alebo skúsení objavitelia vzrušujúcich možností prostaty!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Inflatable Vortex Plug Black XL

    Napumpujte si análny kolík priamo v zadku! Tento análny kolík od Mistera B bude radosť dofukovať. Jeho použitie je veľmi jednoduché, príjemne sa zavádza a predstavuje ideálny a šetrný spôsob, ako postupne navýšiť objem vašich zadných vrátok. Tak uchopte balónik a nechajte v sebe vyrásť kolík do tých najviac vzrušujúcich rozmerov.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Steel Teardrop Cock Trap

    Chyťte vtáka do pasce! Táto hračka disponuje tyčinkou do močovej trubice, ktorú môžete uzamknúť, aby sa z nej penis už nedostal. Znie vám to nebezpečne? Je to tak! Budete kňučať bolestivou slasťou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Stimuláciu močovej trubice ste už skúšali a teraz hľadáte dokonalú hračku, s ktorou by ste svoje chvíľky vášne posunuli na novú úroveň? Táto pomôcka sa nevolá Devil čiže diabol len tak! Vyrobená je z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, je elegantná, pevná a poskytne vám intenzívne zážitky. Doprajte si luxus a dokonalú stimuláciu močovej trubice zároveň.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pump Box M Cylinder 5,1cm

    Krásne a veľmi šikovné, tvrdé, plastové puzdro. Čo sa v ňom skrýva? Výkonná vákuová pumpa od preverenej značky Mister B.

    169 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Poker Ball Stick

    Hľadáte jednoduchú a účinnú pomôcku na skúmanie prostaty? Vyskúšajte Steel Poker Ball Stick! Disponuje guličkou s priemerom 4 cm, takže si užijete aj senzačné pocity pri zavádzaní aj vyberaní z análu. Ľahko sa drží vďaka pevnej rukoväti z ocele, tak sa jej poďte chopiť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Inflatable Rim Seat

    Lížete radšej zadok ako zmrzlinu? Či už doma alebo na dovče, vždy a všade si rimming najlepšie užijete s týmto nafukovacím sedadlom z dielne Majstra B. Jeho nafúknutie zaberie len niekoľko málo minút a následne vám poskytne hodiny potešenia! Hlava vo vnútri zadok hore a ide sa na to!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Charger Ball Stick

    Hľadáte kvalitnú a účinnú pomôcku na skúmanie prostaty? Vyskúšajte Steel Charger Ball Stick! Disponuje dvoma guličkami, takže si užijete aj senzačné pocity pri zavádzaní aj vyberaní z análu. Ľahko sa drží vďaka pevnej rukoväti z ocele, tak sa jej poďte chopiť!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Elastrator

    Desíte sa, čo v našom sortimente robia tieto pôvodne veterinárne kliešte? Ale no tak, nechceme kastrovať králiky, chceme vám ponúknu pomôcku pre vzrušujúcu hru s bradavkami.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Storage Case Black

    Máte radi, keď vo veciach máte poriadok? Toto puzdro vám s ním pomôže! Je priamo určené na to, aby ste si v ňom organizovane uložili svoje hračky a doplnky. Hodí sa hlavne na menšie hračky ako sú erekčné krúžky, svorky a naťahovače a ďalšie. Vyrobené je z odolného nylonu a vašim pomôckam poskytne príjemný a bezpečný domov.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Bullwhip Nylon Tip 150cm

    Mister B Bullwhips sú ručne tkané kožené biče, vyrobené s tou najväčšou starostlivosťou, zmyslom pre detail a dômyslom pre kvalitu. Vynikajú krásnou rukoväťou, zloženou z 2 tureckých uzlov.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    Ráčte objaviť prvotriedny vibrátor pre vašu močovú trubicu! Poskytne vám intenzívnu stimuláciu a extra tlak, vibrátor je totiž dlhý a má koncovú silnejšiu časť. Táto vibračná sonda od Mistera B je vyrobená z najkvalitnejšej nerezovej ocele a je vybavená modernou technológiou pre zmyselné dráždenie. Poznajte novú úroveň soundingu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Climber Ball Stick

    Hľadáte kvalitnú a účinnú pomôcku na skúmanie prostaty? Vyskúšajte Steel Climber Ball Stick! Disponuje množstvom guličiek, takže si užijete aj senzačné pocity pri zavádzaní aj vyberaní z análu. Ľahko sa drží vďaka pevnej rukoväti z ocele, tak sa jej poďte chopiť!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mister B Pup Hero Dogtail M

    Hra na psíka a pánička Mistra B proste nikdy neomrzí a vás tiež nie! Užito si tento análny kolík so psím chvostíkom z vysoko kvalitného hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo. Kolík sa ľahko zavádza, je pohodlný ai pri dlhšom nosení a sľubuje veľa zábavy.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Buďte zlý. Buďte naozaj zlý, toto totiž bude fakt bolieť. Či už na semenníkoch alebo na penise, je to jedno. Ostré hroty sa zaryjú do kože a keď použijete aj zámok, nebude cesty von. Užite si bolesť, trápenie a nebezpečenstvo presne tak, ako to máte radi!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Silicone Anal Douche Regular

    Veľmi pružný, vysoko kvalitný a ľahko čistiteľný je silikón, z ktorého je vyrobená táto análna sprcha. Porozumie vašim vnútorným krivkám a bude ideálnym a nepostrádateľným hygienickým doplnkom všetkých análnych milovníkov. Je kompatibilná so všetkými štandardnými sprchovými hadicami a je vyrobená v EU.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Thai Single Stick 40cm with Hook White

    1 POW Single Stick s háčikom a dĺžkou 40 cm. Disponuje voľne pohyblivými gumovými krúžkami, takže si nastavíte tlak podľa svojich potrieb. Jej priemer a 5 mm a koncový háčik slúži na zavesenie závažia. Produkt je hypoalergénny a ideálny na oblasť hrudníka.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Inflatable Solid Ribbed Dildo Red XL

    Napumpujte si análne dildo! Pevné nafukovacie dildo zaujme váš anál svojou vrúbkovanou textúrou a vo chvíli, keď ho začnete stláčaním balóniku dofukovať, budú sa pocity slasti násobiť. Vnútro dilda má penové jadro, takže sa bude pohodlne zavádzať a povrch je z príjemného a kvalitného latexu. Užite si s kvalitnou hračkou a roztiahnite svoj anál tým najpríjemnejším spôsobom.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Four Point Leather Sling Basic

    Robustná kožená hojdačka od Mistra B so štvorbodovým závesom a aj s vankúšikom, ktorý zaručuje pohodlie a je odnímateľný. Four Point Leather Sling je vyrobený z vysoko kvalitnej a predovšetkým pevnej kože, ktorá znesie aj veľkú záťaž, čo je overené, pretože tento materiál používa Mister B na svoje produkty už niekoľko rokov a nikdy sa neobjavil žiadny problém.

    519 €

    329 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Cuff Double Lock with Hoop Steel

    Udržte si svoj náprotivok pod zámkom! Mister B Cuff Double Lock pre to budú perfektné! Stredová otočná časť nezabraňuje pohybu zápästia, ale od seba ruky nositeľ či nositeľka rozhodne nedajú. Putá ako také sú skvostným kúskom, ktorý bude vyzerať skvele za všetkých okolností.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Silicon Cock Lasso Black

    Malá slučka pre veľa radosti! Toto laso od Mister B vám poslúži na nastavenie zovretie penisu podľa vašich potrieb. Je pohodlné a tak ľahké, že zabudnete, že ho na sebe máte. Nechajte svoj penis pulzovať a vztýčené sa pýšiť dlhotrvajúci erekciou!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Toy Bag Red S

    Milujete praktickosť? Erotické hračky sú často vyrobené z citlivých materiálov a pri ich skladovaní je tu potrebné dbať na to, aby sa vzájomne nedotýkali a teda ani nepoškodili. Ideálne sú úložné vrecúška, v ktorých budú mať vaši pomocníci potrebné súkromie. Kúpte si úložné vrecúško z prírodných vlákien a predĺžte život svojmu celému hračkárstvu!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro

    Máte pocit, že vaše hrdlo nie je dosť hlboké? A už ste počuli o tom, že tréning robí majstra? Staňte sa profesionálnym odborníkom na deep throat s touto sadou! Okrem toho je tiež úžasná pomôcka pre BDSM hrátky. Roubík môžete uzamknúť a váš submisívny náprotivok nebude môcť zavrieť ústa. Trúfate sa?

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Dog Leash Chain

    Držte si svoje nezbedné šteňa pod kontrolou s týmto dômyselným vodidlom od Mistera B. Jeho rukoväť je vyrobená z kože a kovové vodidlo je dostatočne silné a dlhé, aby ste svojmu psíkovi mohli dať aj trochu "slobody".

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Fluffer Black

    Silný a parádne guľatý erekčný krúžok od Mister B. Môžete ho nosiť niekoľkými spôsobmi, prispôsobí sa, je totiž vyrobený z veľmi kvalitného, ​​flexibilného a pohodlného TPR materiálu. Užite si pevnejšiu erekciu, úhľadnejšie prirodzenie s týmto krúžkom za vaším penisom a semenníkmi. Vyrobený bol v Európe.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Ball Crusher

    Skutočne efektívne drvič semenníkov s pôsobivým industriálnym vzhľadom, na ktorý len tak niekde nenarazíte! Jeho použitie je veľmi jednoduché a praktické, stačí otáčať skrutkou, kým sa neutiahne tak, ako budete potrebovať. A ak vám to stačiť nebude, pripojte obľúbené závažia a podľahnite nebezpečnému CBT ešte viac!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Bumper Black

    Extra vysoký erekčný krúžok od Mister B vykúzli vo vašom rozkroku zázraky. Môžete ho nosiť niekoľkými spôsobmi, prispôsobí sa, je totiž vyrobený z veľmi kvalitného, ​​flexibilného a pohodlného TPR materiálu. Užite si pevnejšiu erekciu, úhľadnejšie prirodzenie s týmto krúžkom za vaším penisom a semenníkmi. Vyrobený bol v Európe.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    Ráčte objaviť prvotriedny vibrátor pre vašu močovú trubicu! Poskytne vám intenzívniu stimuláciu a extra tlak, pretože sa dostanete tak hlboko, ako budete potrebovať. Táto vibračná sonda od Mistera B je vyrobená z najkvalitnejšej nerezovej ocele a je vybavená modernou technológiou pre zmyselné dráždenie. Poznajte novú úroveň soundingu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Anal Drops 50mm x 4 Black

    Chcete, aby vám z očí tiekli slzy vzrušenia? Pozvite si za svoje zadné dvierka tieto análne kvapky a zmyselne ich vytiahnite ven! Bude radosť vysúvať jednu za druhú, skúste to pomaly aj rýchlo. Kapky sú vyrobené z hladkého vysoko kvalitného silikónu a vy sa budete vyložene krútiť slasťou, až z vás budú jedna po druhej vyskakovať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Toy Bag Black XL

    Milujete praktičnosť? Erotické hračky sú často vyrobené z citlivých materiálov a pri ich skladovaní je tu potrebné dbať na to, aby sa vzájomne nedotýkali, a teda aj nepoškodili. Ideálne sú úložné kapsy, v ktorých budú mať vaši pomocníci potrebné súkromie. Zaobstarajte si úložný sáček z prírodných vlákien a predĺžte život celej svojej hračkárni!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    Ráčte objaviť prvotriedny vibrátor pre vašu močovú trubicu! Poskytne vám intenzívnu stimuláciu a extra tlak vďaka koncovej silnejšej časti. Táto vibračná sonda od Mistera B je vyrobená z najkvalitnejšej nerezovej oceli a je vybavená modernou technológiou pre zmyselné dráždenie. Poznajte novú úroveň soundingu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Toy Bag Red M

    Milujete praktickosť? Erotické hračky sú často vyrobené z citlivých materiálov a pri ich skladovaní je tu potrebné dbať na to, aby sa vzájomne nedotýkali a teda ani nepoškodili. Ideálne sú úložné vrecúška, v ktorých budú mať vaši pomocníci potrebné súkromie. Kúpte si úložné vrecúško z prírodných vlákien a predĺžte život celému svojmu hračkárstvu!

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 138

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.