×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky močová trubica

Položky 33 až 64 z celkom 120

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Chcete potešiť svoju špičku penisu zvnútra i zvonku? Priamo na tento je kompaktný a veľmi ľahko ovládateľný masturbátor. Ponúkne vám vzrušujúce vibrácie a jemné stimulačné bodky, ktoré potešia žaluď a uzdičku. Chcete viac? Pridajte jeden z 3 flexibilných dilatátorov a vychutnajte si stimuláciu močovej trubice zvnútra.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

    Slim Finn je tenký a hladký dilatátor močovej trubice pre elektrosex. Perfektne sedí na špeciálnu stimuláciu penisu.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Small Silicone Penis Plug with Pull Ring 095

    Dutý plug určený pre obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Vyrobený je z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je veľmi pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Plug & Cock Ring Set Urethral Sounding Black

    Láka vás objavovanie nových pôžitkov, alebo ste souding už vari vyskúšali a nemôžete sa ho nabažiť? S týmto plugom svoju močovú trubicu preskúmate ešte viac, pretože má nielen pôsobivú textúru, ale odnímateľný krúžok pre pohodlné uchytenie za žaluď. Okúste maximálne potešenie skrz citlivé nervové zakončenia v močovej trubici.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Smooth Silicone Penis Plug 091

    Plug, určený na obľúbený soundig, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je vysoko pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Plug with Glans Cage Black

    Táto mäkká hračka na váš penis padne ako čiapočka! Koráliky budú stimulovať žalude a dilatátor sa vloží do močovej trubice. Flexibilný silikónový materiál sľubuje pohodlnú manipuláciu, zavedenie i nosenie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Cum Stopper with 2 Silicone Rings 25mm & 30mm

    Máte radi trápenia vášho penisu? Tento Cum Stopper budete milovať! Tvorí ho silikónový krúžok, na ktorý je pripevnený pohyblivý hák s guľôčkou do vašej močovej trubice. Krúžok sa nasadzuje pod žaluď a guľôčku vložíte do penisu. Vyskúšajte niečo nové!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Silicone Dilator Hollow

    Užite si stimuláciu močovej trubice v kombinácii so vzrušujúcimi vibráciami a okúste dosiaľ nepoznané intenzívne pocity. You2Toys Vibrating Silicone Dilatory Hollow je dutý vibračný dilatátor, ktorý vám ponúkne 7 rôznych vibračných režimov. Je vyrobený z jemného a hlavne pre telo bezpečného silikónu. Neobsahuje ftaláty a spĺňa všetky nariadenia EU REACH.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Weenie Locker Chastity Cage

    Je váš penis pomerne malý a potrebujete klietku, ktorá by mu padla? Práve ste ju našli! Je vyrobená z luxusnej nerezovej ocele a jej súčasťou je odnímateľný dutý uretrálny dilatátor. Nesmie chýbať ani visiaci zámok, ktorý zabráni možnosti úniku!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label 4-Way Urethral Stretcher

    Milujete hrátky s močovou trubicou? Tento jedinečný kúsok z nerezovej ocele dodá vašim hrám novú úroveň. Má 4 silné nastaviteľné ramená, čo vám umožní intenzívne roztiahnutie. A čo potom? Až trubicu roztiahnete na požadovanú veľkosť, môžete pokračovať zavádzaním obľúbených pomôcok!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    Čo takto vyskúšať niečo nové? Čo vyskúšať stimuláciu močovej trubice zvnútra? Močová trubica je lemovaná veľmi citlivými nervovými zakončeniami, ktoré budú plugy z tejto kolekcie príjemne stimulovať. Užite si ich zakrútený dizajn, extra dĺžku, hladký silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s ním skúsite!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Prepadli ste soundingu? Stimuláciu penisu zvnútra si užijete aj s touto hračkou, ktorá bude vibrovať aj zvonku a neuveriteľne dráždiť žaluď. Penis Head Teaser je vyrobený z hebkého a flexibilného silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a zároveň sa prispôsobí vášmu telu. Skombinujte sounding s vibráciami na žaluď!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set - Sada oceľových dilatátorov 8ks

    Kolekcia prémiových dilatátorov určených na dokonalú a účinnú stimuláciu močovej trubice.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    Čo takto vyskúšať niečo nové? Čo vyskúšať stimuláciu močovej trubice zvnútra? Močová trubica je lemovaná veľmi citlivými nervovými zakončeniami, ktoré budú plugy z tejto sady neuveriteľne príjemne stimulovať. Užite si ich zakrútený dizajn, extra dĺžku, hladký silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper Čierna

    Zoznámte sa s Cum Stopper od majstrov na pánske erotické pomôcky z firmy Sport Fucker a dajte tak novú úroveň hrám s vaším penisom. Je to plug určený na sounding, teda na stimuláciu močovej trubice zvnútra.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Láka vás skúmanie vašej močovej trubice zvnútra? Skúste to s týmto plugom, ktorý je príjemne hladký a pohrá sa s vašimi nervovými zakončeniami v močovej trubici pre vibrácie v 20 úrovniach. Skosená špička zaručuje ľahké zavádzanie a diaľkový drôtový ovládač i USB dobíjanie zase jednoduché ovládanie. Nenechajte svoju močovú trubicu dlho čakať na tento druh vášne!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Thin Finn je dlhý a hladký dilatátor močovej trubice pre elektrosex. Perfektne sedí na špeciálnu stimuláciu penisu.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Ribbed Hollow Silicone Penis Plug 097

    Dutý plug určený na obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Vyrobený je z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je veľmi pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds - Sada oceľových dilatátorov 8ks

    Dokonalá a krásna sada dilatátorov z najkvalitnejšej nerezovej ocele, vyrobená na účely úžasného zmyslového pôžitku.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 10mm

    Krása a elegancia vyžarujúce z nerezovej ocele dali vzniknúť tejto dômyselnej pomôcke určenej na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je hladká, kvalitná a zakončená slzičkou, na ktorú nadväzuje telo s priemerom 3 mm. Nechajte sa zlákať kvalitným doplnkom na sounding z prekrásneho materiálu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Chystáte sa iba objaviť tajomstvo stimulácie močovej trubicie? Táto dvojica plugov pre vás bude na to úplne ideálna! Ich hrot uľahčuje zasunutie a koncová guľôčka zase prináša bezpečnosť a ľahkú manipuláciu. Užite si hladký aj zvlnený dizajn, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú skúsite!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Trembler Silicone Vibrating Sound Black

    Pomôcka pre všetkých skúsených milovníkov soundingu, ktorí chcú svoje potešenie posunúť na novú úroveň. The Tremler disponuje vibračnou funkciou, ktorú si vychutnáte buď v močovej trubici, alebo pokojne na inej časti tela. Ste pripravení na skutočne intenzívny vibračný zážitok?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penis Plug 14-Piece Dilator Set

    Luxusná súprava pre všetkých milovníkov soundingu, teda stimulácia močovej trubice zvnútra. Obsahuje 14 dilatátorov od značky Penisplug z vysoko kvalitnej nerezovej ocele v prekrásnom úložnom puzdre. Všetky dilatátory sú hladké, leštené a priamo stvorené na potešenie. Na každom z nich je pre lepší prehľad vyrytý priemer a určite oceníte aj zaoblené špičky pre ľahké zavádzanie a ploché rukoväte pre ľahkú manipuláciu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Zbláznili ste sa do soundingu? S týmto plugom budú vaše vzrušujúce zážitky ešte intenzívnejšie. Vyrobený je z luxusnej nerezovej ocele vysokej kvality. Má korálkový tvar a koncovú časť pre jednoduchú manipuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    7 trpaslíkov z nerezovej ocele s priemerom od 5 do 11 mm. Sú ideálni nielen pre začiatočníkov, ktorých láka objavovať fetiš a možnosti stimulácie penisu. Ich prevedenie je duté, takže umožňujú priechod telesných tekutín a ich korálikové spracovanie vám poskytne intenzívnu stimuláciu. Tak skúste so svojím penisom niečo nové.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Screw Dilator Set

    Vyskrutkujte si extázu skrz stimuláciu močovej trubice týmito skrutkami! Sada 3 extrémne dlhých dilatátorov vám urobí radosť rôznymi veľkosťami a hmotnosťami. Je ideálny pre začiatočníkov aj pokročilých a príjemná bude predovšetkým ich textúra.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Cadence Extreme Vibrating Sound

    Vibrujúci dilatátor určený na vzrušujúcu stimuláciu močovej trubice zvnútra. Užite si jeho super dlhú dĺžku a prvotriedny flexibilný silikón, ktorý bude vášmu telu dokonale vyhovovať a zároveň výborne prenášať vibrácie cez celú hračku. Na výber dostanete zo 7 pulzujúcich režimov a 3 rýchlostí, aby ste objavili vášeň, ktorá sa vo vnútri vášho penisu ukrýva.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Unbendable Hollow Metal Penis Plug 006

    Ak potrebujete vyskúšať niečo nové, táto hračka je ideálnym riešením. Jedná sa o plug do penisu, ktorý bude stimulovať vašu močovú trubicu zvnútra, užijete si s ním úžasne citlivé a dokonalé orgazmy. Navyše je dutý, a preto ním pohodlne prejdú spermie. Ľahko sa s ním manipuluje, môžete ho zahriať či ochladiť v teplej alebo naopak v studenej vode a okúsiť tak ešte ďalšie rozmanitejšie prežitky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 16 Chastity 4.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Keď vtáčika chytajú, sladko mu spievajú! Toto ale nie je len tak nejaká klietka, ako bonus totiž disponuje dilatátorom do močovej trubice. Dilatátor je vyrobený z hladkého, flexibilného lekárskeho silikónu a klietka z polykarbonátu, ktorý bude príjemný aj na dlhodobé nosenie. Pripravte sa na lapenie vášho vtáka!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Tento dilatátor je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je určený na sounding, teda na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Jemné hrbolčeky sľubujú intenzívnu stimuláciu a materiál zase ľahkú údržbu. Odvážte sa skúsiť doteraz nepoznané!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    Úchvatný penis plug z nerezovej ocele s nevšedným tvarom háčika a inšpirovaný slávnym superhrdinom v čiernej farbe! Akonáhle si ho vložíte do penisu, zaplavia vás nielen úžasné pocity, ale tiež sa budete radovať z toho, ako skvele táto pomôcka vyzerá. Je potrebné ešte spomenúť, že plug je dutý, takže aj spermie sa ľahko dostanú von!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Čo takto skúsiť nové pôžitky spojené cez vzrušujúcu stimuláciu močovej trubice zvnútra? S touto sadou si na svoje prídu super citlivé nervové zakončenia v močovej trubici, ktorým konečne doprajte neuveriteľnú stimuláciu. Užite si hladký dizajn plugov, tvar klincov, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 120

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.