×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky modrá

Položky 33 až 64 z celkom 416

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Admiral Perineum Massager Blue

    Tento šikovný potešiteľ sa postará o silnejšiu erekciu a vibráciami poškodí vašu hrádzu! Zážitky s ním budú nezabudnuteľné, a čo viac je pohodlný a stabilný. Vyberte si z 10 funkcií vibrácií a pulzácií a skúmajte nové vnemy.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Ledově Modrá

    Extra silný erekčný krúžok, s ktorým bude váš penis väčší a silnejší. Vyrobený je z vysoko flexibilného materiálu FLEX TPR, ktorý sa natiahne až do 5x väčšej veľkosti. Neprichádza s ním na trh nik iný ako obľúbená značka Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Triple Cockring Blue

    Túžite po niečom viac? Nasaďte si na ochabnutý penis tento jedinečný krúžok a až sa váš úd začne zdvíhať, budete sa radovať z dlhšej a pevnejšej erekcie a ešte intenzívnejších orgazmov! Krúžok bude vibráciami a textúrovanou časťou dráždiť hrádzu a rozšírená horná vibračná časť sa postará o spokojnosť vášho náprotivku. Vychutnajte si pohodlné padnutie, komfortné nosenie a hlavne zmyselné vibrácie.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Krása a sila v jednej jedinej modernej masážnej hlavici! Podľahnite neuveriteľnej sile vibrácií, ktorými môžete zahaliť nielen klitoris, ale tiež stuhnuté svaly na celom tele, alebo ju radšej použijete na dráždenie partnera? Dobíjacia hlavica AkuWand II sľubuje orgazmus všetkým!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydromax 7 Blue

    Bathmate Hydromax je absolútnou špičkou na trhu vákuových púmp! Doprajte svojmu penisu dokonale hydrotechnológiu a zdravie! Má o 35% väčšiu saciu silu a poskytne vám ešte lepšie a rýchlejšie výsledky. Systém Bellows tak predstavuje mäkký, tesniaci krúžok pre komfort pri znižovaní tlaku v oblasti penisu a semenníkov. Ako bonus je tiež odnímateľný a ľahko sa čistí.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Stretchy Cock Ring Set Blue

    Prahnete celým svojím penisom po skutočne tvrdej erekcii? Navlečte si naň jeden z týchto 3 krúžkov, alebo pokojne aj všetky, a sledujte, ako podporia tvrdosť vášho mužstva a dodajú vám sebavedomie. Modrá farba je navyše vkusná a TPE materiál úžasne naťahovací. Objavte silu jednoduchosti na vlastný penis!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Original Plug-In Wand Massager Blue

    Snívate o silnej a nepretržitej stimulácii? Alebo o vibračnej sile, ktorá bude uvoľňovať vaše svaly jeden za druhým? Táto vibračná hlavica od Bodywand je overená klasika, ktorá nemá konkurenciu! Ponúkne vám silné vibrácie, jednoduché ovládanie a nesmrteľný design. Dôverujte kvalite, ktorú netreba preverovať.

    179 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Beaded Pleasure Blue

    Predstavte si, aké bude príjemné, až sa do vás budú tieto lahodné guličky jedna po druhej dostávať a dráždiť vás nielen svojim tvarom, ale aj vibráciami o 10 rýchlostiach a funkciách. Tento flexibilný vibrátor má okrem guličkového tela textúrovanú oválnu základňu, hodvábne silikónový povrch a ovládať ho môžete cez diaľkový ovládač.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vln alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crystal Anal Training Set Blue

    Sexy trio pre vzrušujúce tréning vašich zadných navijakov! Táto sada obsahuje 3 rôzne veľké hračky pre každodennú možnosť voľby. Didlá svojim tvarom s realistickým žaluďom pripomínajú penis a sú skvele flexibilné a ohybné, takže sa prispôsobia vášmu telu a jeho pohybom. Tešte sa na kvalitný PVC materiál a praktickú koncovú prísavku!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    So svojim kompaktným dizajnom v rybej optike a zaujímavou kombináciou tlakových vĺn a vibrácií je Satisfyer Sugar Rush vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Oba motory sú obzvlášť výkonné.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy The Cleaner Anal Douche 200ml Blue

    Každý, kto premýšľa nad tým, že sa oddá vášnivým hrátkam za zadnými dvierkami, iste tuší, že bez klystíru to tam vzadu veľmi mňam a voňavý zážitok nebude. Čo s tým? Riešenie je jednoduchšie, než si myslíte! Tento análny klystír vám dopraje dôkladný výplach a nachystá vás na noc plnú vzrušujúcich análnych radovánok. Pojme až 200 ml tekutiny a vďaka šikovnému dizajnu môže fungovať aj ako dávkovač lubrikantu pre presnú aplikáciu!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Ryde Grinding Dildo Wild Olive

    Dosahujete orgazmus najčastejšie cez vonkajšiu stimuláciu? Alebo hľadáte pocit plnosti? S RYDE budete mať oboje! Táto hračka sa chváli úplne jedinečným dizajnom s príjemnými drážkami a základňou s extra silnou prísavkou pre nekonečné možnosti hier. Potešte s ním všetky svoje citlivé miesta, či už vo vagíne, na vulve, v okolí klitorisu alebo v análiku!

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Objavte nové erotické obzory s luxusnou hračkou TIANI Duo. Jej hlboké a zmyselné vibrácie budete zdieľať so svojim náprotivkom a spoločne tak zažijete maximálnu slasť a spokojnosť. Jej dokonalý hladký tvar perfektne sadne vašim telesným krivkám a prvotriedny silikón si vás podmaní na prvý dotyk. Bezdrôtovým diaľkovým ovládaním s jedinečnou technológiou citlivou na pohyb si budete diktovať intenzitu. Tian Duo je to najlepšie pre váš sexuálny život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Vibrátor Multifun 1 vás prekvapí unikátnym tvarom, vďaka ktorému sa ľahko stane súčasťou každej milostnej hry, a 3 silnými motormi: prvý sa nachádza v hornej časti tela vibrátora a zvyšné dva vytvárajú úžasné vibrácie v dolných koncoch jeho ramien. To znamená, že či už na, vo vnútri, pod alebo medzi - tento nebesky modrý multitalent vás stimuluje tak, ako to práve potrebujete!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Purple

    Kombinácia sily a všestrannosti je ukrytá v tejto vibračnej hlavici! Obsahuje totiž dva motory, každý na jednom konci a funguje aj ako vibrátor. Potešte nielen svoje vonkajšie aj vnútorné citlivé miestečká, ale aj unavené svaly po celom tele, ktoré túžia po pozornosti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Tie najlepšie orgazmy sú zásluhou tzv. kegelových svalov, posilňujte ich,vzrušujte sa a objavujte nový vesmír. Tento stimulátor poteší vašu vagínu internými elektro-stimulačnými šokymi na 5 úrovniach a tiež báječnými vibráciami v 7 úrovniach, všetko sa ovláda cez diaľkový ovládač, ktorý môžete mať v ruke vy sama alebo váš náprotivok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Modrá

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Willy Glow in the Dark - Sada pre svietiacu kópiu penisu Modrá

    Vyrobte si dokonalú vibračnú a svietiacu kópiu svojho penisu! Clone A Willy je kompletná súprava, ktorá umožní každému mužovi vyrobiť si presnú, neuveriteľne detailnú kópiu svojho vlastného penisu, ktorá navyše svieti v tme.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Nechajte sa vystreliť do nadpozemských výšin potešenia touto vibračnou análnou raketou! Je z nádherne hebkého dvojvrstvého silikónu a veľmi jednoducho sa ovláda pomocou tlačidla na základni. Vychutnajte si ergonomický tvar a všetky vášnivé pôžitky.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Allen King Majestic

    Značkový masturbátor pre mužov priviedla na svet obľúbená americká firma Fleshlight, aby potešila mužov svojimi kvalitnými erotickými pomôckami. Ani Fleshjacku nechýba kvalitný a patentovaný materiál, ktory je takmer nerozoznateľný od skutočnej ľudskej kože. Využívať ho môžete nielen na masturbáciu, ale tiež na natrénovanie vyšej výdrže alebo ako spestrenie milovania v páre.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Strengthening Balls 3 pack

    Kto sa udržuje v kondícii, má viac zo života. To platí mimochodom aj pre milostný život! So Satisfyer Balls môžete trénovať na svoj vlastný maratón rozkoše. Nosením týchto guľôčok po dobu cca 15 minút denne spevňujete svaly panvového dna - svaly, ktoré vám umožňujú prežívať dychberúce orgazmy. Týmto tréningom však robíte niečo dobré nielen pre seba, ale aj pre svojho miláčika. Pevné svalstvo panvového dna umožní vášmu partnerovi zažiť dokonalý pocit tesnosti, tieto guľôčky vás prenesú späť do prvej fázy zamilovanosti tak rýchlo, že zo seba nebudete chcieť odtrhnúť ruky!

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Firefly 8 inch pleasures Glowing Dildo - Svietiace dildo 20cm Modrá

    Hravé a pre telo bezpečné tyrkysové dildo s dĺžkou 20 cm s prísavkou. Jeho telo je hladké a vzhľadom k tomu, že svieti v tme, rozžiari aj tie najtemnejšie miesta na vašom tele. Vyrobené je z pružného TPE materiálu, ktorý je úplne bezpečný pre telo, pretože neobsahuje ftaláty ani iné škodliviny a zároveň je kompatibilný so všetkými typmi lubrikantov. Tak sa nebojte trochu sa rozsvietiť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Slimline Butt Plug Vibračný análny kolík

    Slimline je análny kolíček s dĺžkou 11 cm, ktorý je určený predovšetkým pre začiatočníkov s análnym potešením.

    13,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Duelist Blue

    Hľadáte erekčný krúžok, ktoré zvládne čokoľvek? Toto je Duelist, erekčný krúžok snov! Najlepšie na ňom je, že si ho prispôsobíte svojej veľkosti, má totiž nastaviteľnú tesnosť a padne tak úplne všetkým veľkostiam. Jeho výkonný motor vám ponúkne 12 výkonných režimov a do raja sa s ním dostanete vy aj vaša partnerka!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Hitsens 1 Blue

    Milujete, keď je niečo naozaj hebké a kvalitné? Toto dildo je vyrobené z prémiového mäkkého materiálu Silexpan, vo vnútri je pevné a na povrchu príjemne flexibilné. Navyše ak ho zahrejete, bude ešte mäkší, zatiaľ čo ak ho ochladíte, mierne stvrdne. Užite si intenzívne pocity.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú majstri erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo si vášnivých zážitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Admiral Vibrating Captain 8" Blue

    Pripravte sa na nádherné vzrušenie s týmto realistickým Admiral vibračným dildom! Je skvele autentické a ako živé! Jeho flexibilný dizajn je mäkký a pevný zároveň a pýši sa koncovou prísavkou pre hands-free hrátky. Skúmajte vnemy a vyberte si z 10 funkcií vibrácií a pulzácií!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Whale

    Máme tu ďalšiu hračku pre všetky páry, ktoré chcú svojmu sexuálnemu životu dodať trochu šťavy! Whale od Partner Toy vás na prvý pohľad zaujme svojím sviežim dizajnom zodpovedajúcim moderným trendom. Okoreňte svoje posteľové zážitky, či už ste začínajúci alebo skúsení milenci, Whale urobí dobre vám i vášmu náprotivku naraz.

    80,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Power Stretchy Sleeve Blue

    Hovoríte si, čo všetko by ste asi mohli s týmto návlekom zažiť? Verte, že toho je veľa! Môžete ho nasadiť na penis a podporiť ním erekciu, môžete ho použiť na prst a stimulovať ním partnerku, alebo ním upgradovať svoj obľúbený vibrátor. A tá cena? Tento multifunkčný doplnok nesmie chýbať vo vašom košíku!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Vibrating Tongue Ring Blue

    Zintenzívnite svoje zážitky z milovania a kúpte si tento vibračný krúžok s jazýčkom, ktorý si vezme do parády partnerkin klitoris. Okrem toho krúžok stiahne penis u koreňa a zaistí mu tak dlhšiu a silnejšiu erekciu. Mini vibrátor potom môžete používať aj samostatne, pretože je odnímateľný, takže s ním môžete smelo dráždiť akékoľvek citlivé miestečka na vašom tele. Užite si intenzívne orgazmy, vychutnajte si 10 rôznych vibračných režimov a zabávajte sa nielen v spálni, ale pokojne aj v kúpeľni.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydromax 9 Blue

    Bathmate Hydromax je absolútnou špičkou na trhu vákuových púmp! Doprajte svojmu penisu dokonale hydrotechnológiu a zdravie! Má o 35% väčšiu saciu silu a poskytne vám ešte lepšie a rýchlejšie výsledky. Systém Bellows tak predstavuje mäkký, tesniaci krúžok pre komfort pri znižovaní tlaku v oblasti penisu a semenníkov. Ako bonus je tiež odnímateľný a ľahko sa čistí.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 416

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.