×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky multifunkčné

Položky 33 až 64 z celkom 114

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Pre bezkonkurenčné upokojujúce alebo intímne masáže sólo alebo v páre. Tento dobíjací vibrátor v štýle masážnej hlavice je v balení s 3 praktickými nástavcami. Má príjemne flexibilnú a silne vibrujúcu hlavu, ergonomický dizajn a dlhú rukoväť, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky miesta, ktoré potrebujete rozmasírovať či potešiť. Vyberte si z 3 nástavcov a užite si podľa svojich prestav.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Animals Big Dog Dildo

    Vitajte v zvieracom kráľovstve a ráčte objaviť túto jedinečnú hračku. Toto dildo je presnou anatomickou kópiou skutočného penisu veľkého psa a je vyrobené z príjemne mäkkého PVC, ktoré je úplne bezpečné pre telo a neobsahuje ftaláty.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Váš nový najlepší priateľ pre osamelé večery! Angus je zmyselný vibrátor s funkciou prírazov a 2 výkonnými motormi, s ktorými si naplno užijete svoj orgazmický potenciál. Ponúkne vám 8 režimov vibrácií a 8 režimov prírazov a nielen to, vďaka ramienku si vychutnáte aj dráždenie klitorisu. Užite si úchvatné funkcie, hebký silikónový materiál a silu 2 výkonných motorov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 18

    Luxusné sklenené dildo Icicles No. 18 - čarovná univerzálna erotická pomôcka, ktorú je možné používať análne aj vaginálne. Takto elegantný predmet je súčasne aj vhodným - nenápadne vzrušujúcim - erotickým darčekom.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    Skúšali ste už zmyselné vzrušovanie na verejnosti? Žiadna pomôcka na to nie je tak ideálna ako vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie. Vajíčko Secret Delight však môžete ovládať aj hlasom! A hrať sa s ním nemusíte len vonku, spríjemní totiž aj milostné chvíľky v spálni. Vyskúšajte niečo nové a vzrušujte sa na povel!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Squirting Realistic Cock

    Naplň svoju túžbu s týmto silným 12,2 centimetrovým zázrakom! Jednoducho napumpuj a vystrekne, vďaka krémovej bielej tekutine a praxi tento penis strieka znovu a znovu.

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Milan Christopher Dildo

    To, že Milan Christopher má masívny penis, je celosvetovo známe a teraz jeho penis môžete mať aj vy! Prestaňte Milanovo péro obdivovať iba z diaľky a zadovážte si jeho realistickú kópiu, ktorá vám bude nonstop nablízku.

    91,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Shibari Ring Tri

    Krúžok pre Shibari zväzovanie. Je rozdelený na 3 segmenty, ktoré vám otvoria dvere k nekonečným možnostiam zväzovania. Vyrobený je z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je dostatočne robustný na to, aby jeho použitie bolo absolútne bezpečné.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Animals Great Dane Dildo

    Vitajte vo zvieracom kráľovstve a ráčte objaviť túto jedinečnú hračku. Toto dildo je presnou anatomickou kópiou skutočného penisu nemeckej dogy a je vyrobené z príjemne mäkkého PVC, ktoré je úplne bezpečné pre telo a neobsahuje ftaláty.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Spark Silicone Plug Large Carbon Fiber

    Silikónový análny kolík s tým najelegantnejším dizajnom všetkých čias! Posuňte svoje análne hry na novú úroveň štýlovým spôsobom a obohaťte svoju zbierku hračiek o tento kolík prvotriednej kvality. Počujete, ako vaše zadné vrátka volajú po tomto kolíku? Tak ich vypočujte!

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Diego Sans Dildo

    Mysleli ste si, že prenádherný penis Diega Sansa nebude môcť byť nikdy váš? Opak je pravdou! Teraz si s ním môžete splniť všetky svoje priania, je tak skutočný, tak hebký, tak dokonalo tvarovaný a do detailov vymodelovaný. Ponorte sa do predstáv o jeho chlpatej hrudi a do ruky uchopte jeho penis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný vibrátor, ktorý vás bude stimulovať zvnútra aj zvonku a vďaka svojmu tvaru dokonale zacieli na všetky erotogénne zóny. Nechajte sa ním rozmaznávať a urobte si dobre!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luxusné slasť? Áno! Masážna hlavice Monica z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Monica vie potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale aj unavené svaly na celom tele. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Zoznámte sa s týmto elegánom menom Sphinx, ktorý bude tešiť každého muža tým najefektívnejším spôsobom. Ponúka nielen vibrácie, ale dokáže sa i zahriať na príjemne hrejivú teplotu. Vychutnajte si dômyselnú stimuláciu prostaty aj penisu a podľahnite sile 2 motorov najvyššej kvality. Sphinx je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, ktorý je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a ovláda sa pomocou diaľkového ovládača. Zaručene si s ním užijete báječné hands-free hrátky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Snívate o niečom viac? Čo takto vyskúšať bláznivo vzrušujúce elektro-šoky a vibrácie k tomu v pôvabnom ružovom vajíčku na diaľkové ovládanie? Vajíčko je vyrobené z kvalitného a hebkého silikónu a poslúži vám ako pri vonkajšej, tak pri vnútornej stimulácii. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a 3 úrovní elektro-stimulácie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Royal Fantasies Iduna

    Chcete silnejšie orgazmy? S týmito vibračnými guľôčkami sa k nim dopracujete vskutku vzrušujúcou cestou, sú totiž ideálne na účinné posilnenie svalov panvového dna a zároveň vás potešia slastnými vibráciami. Dostaňte sa k novým pôžitkom skrz ten najpríjemnejší tréning všetkých dôb!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Chcete svoje citlivé miesta potešiť intenzívnymi vibráciami? Táto prémiová masážna hlavice má ergonomicky tvarovanú rukoväť pre pohodlné uchopenie, takže sa s ňou dostanete všade, kde bude jej sila žiadaná. Hladká a široká hlava tejto pomôcky bude centrom vibračných vĺn a jemne ohybný krk zmierni nežiadúce trenie. Hlavicu dobijete cez USB a diskrétne viečko využijete nielen na cesty. Premasírujte sa k orgazmu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Občas potrebujete pomasírovať celé telo a inokedy zase snívate o orgazmickom intímnom dráždení? Táto exkluzívna masážna hlavica vám ponúkne nielen svoju hebkú okrúhlu hlavu s 8 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami, ale aj 2 šikovné nástavce. Urobte si dobre, zaslúžite si to!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister predstavuje dokonalú kombináciu vibrácií a nového rotačného systému. Ponúkne vám teda trojrozmerné rotácie, vďaka ktorým sa sama bude krútiť od rozkoše! Vychutnajte si úžasné dráždenie bodu G i klitorisu zároveň s touto silnou a šikovnou pomôckou!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Majte prostatu pod kontrolou! Tento láskyplný stimulátor menom Solstice sa ovláda cez aplikáciu v mobile a poteší vás nielen svojou inteligentnou technológiou, ale tiež ergonomickým tvarom. Jeho silný motor, ukrytý v silikónovom tele, rozvibrujú prednastavené režimy, hudba, hlas či vaše vlastnoručne kreslené vzorce. Poďte do toho, poďte si hrať!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Animals Bad Wolf Dildo

    Vitajte vo zvieracom kráľovstve a ráčte objaviť túto jedinečnú hračku. Toto dildo je presnou anatomickou kópiou skutočného penisu zlého vlka a je vyrobené z príjemne mäkkého PVC, ktorý je úplne bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    Túžite po prvotriednej hračke pre zmyselné potešenie? Kolekcia 3some splní vaše priania a do vášho života prinesie jedinečné sexuálne zážitky a intenzívne orgazmy. Milujete orálny sex a všetky šikovné jazyky? Holey Trinity má hneď 3 také a teší sa, až nimi pohladí všetky vaše slastichtivé miesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Chcete svoj klitoris nechať sa roztopiť pod silou francúzskeho bozku od samotného Casanovy a k tomu ešte niečo naviac? Táto dômyselná červená hračka má na jednom konci zmyselný mrštný jazýček a na konci druhom šikovné vibračné vajíčko s 12 funkciami. Používajte oba konce spoločne alebo každý zvlášť a dotýkajte sa orgazmického neba pokojne aj každý deň!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Chcete, aby bola vaša masturbácia perfektná a dokonalá? Masturball je horúcou novinkou na trhu a ponúkne vám nielen vibrácie, ale tiež funkcie kompresie, čo znamená, že masturbátor bude váš penis vzrušivo stláčať. Vnútorné senzory zaisťujú senzáciu pri každom pohybe a Masturball sa prispôsobí takmer všetkým veľkostiam. Nechajte sa unášať modernou pomôckou!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Fisting Freddy

    Táto zamatovo vinylová päsť vyrobená v Európe vás poteší svojou veľkosťou a spracovaním! Súčasťou balenia je aj extrémne silná prísavka, ktorá vám splná všetky vaše hands-free sny. Kolekcia Fucktools je tiež kompatibilná s doplnkami z kolekcie Hung system a produkty z nej sú perfektné pre párové i sólo hry.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Bondage Rope 100 Meters Black

    Milujete zmeny a tiež zväzovanie? S týmto kvalitným lanom môžete svoj objekt túžby zviazať každý deň iným spôsobom! Jeho dĺžka je úžasných 100 metrov, čo vám zaručí naozaj divoké a rôznorodé zväzovanie. Nechajte sa zviazať a užite si trošku japonskej vášne.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ella Čierna

    Ella je prvé dildo z dielne LELO, špeciálne navrhnutá na stimuláciu bodu G. Na dosiahnutie maximálneho vzrušenia odporúčame používať Ellu v kombinácii s Lily, Nea alebo Yva, ktorými budete stimulovať váš klitoris.

    64,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics 5pcs Wearable Dilator Set

    Sada na revitalizáciu a zosilnenie vaginálnych svalov, ktorú odporučajú aj doktori. Obsahuje 5 vaginálnych dilatátorov s ergonomickým zakrivením, ktoré vám umožnia postupnú a jemnú dilatáciu. Vyrobené sú z prémiového silikónu, sú príjemné, pohodlne sa zavádzajú a možno ich skombinovať aj s mini vibrátorom. Precvičte svoje panvové dno a omlaďte svoju vagínu.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her vás vezme do raja tým najúčinnejším spôsobom: cieli totiž na bod G, ale stimuluje aj klitoris a hrádzu a aby toho nebolo málo, vyniká skvelou funkciou zahrievania!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    Štýlové ženy potrebujú aj štýlové erotické pomôcky! Elegantná kolekcia hračiek Bloom vyniká prekrásnym dizajnom a tiež účinnou technológiou. Ponúkne vám 5 úžasných vibračných režimov a 5 intenzít, medzi ktorými budete prepínať prejdením prsta po lístočkoch v dolnej časti hračky. Zamatovo hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a stuha na oči, ktorá je súčasťou balenia, vám ukáže nový spôsob, ako prebudiť svoju erotickú fantáziu. Nechajte sa zvádzať touto pôvabnou a pôsobivou hračkou.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvojitá a trojitá stimulácia pre páry aj jednotlivcov! Tento extrémne flexibilný dvojitý vibrátor na diaľkové ovládanie sa stane vašou obľúbenou erotickou pomôckou. Ponúkne vám 10 vibračných režimov v každom svojom konci a vie tak stimulovať vonkajšie aj vnútorné hotspoty veľmi sexy spôsobom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 114

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.