×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky multifunkčné

Položky 65 až 96 z celkom 103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Master Series Sissy Mouth Gag

    Rozdeľte si úlohy, dodajte nebezpečnú intimitu spoločenským stereotypom, kedy sú žey príliš emotívne a slabé, a vyskúšajte Sissy Play. Kto z vás bude žena a koho bude kolík sadomasochizmu súčasťou, bude vaša voľba. Jedno je však isté - tento náhubok so silikónovou pusinkou, vďaka ktorému budú ústa celú dobu otvorené, by vám rozhodne nemal chýbať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Lipstick Vibrator

    Skoro všetky ženy milujú rúže a tento si zamilujú aj tie, ktoré make-upu zrovna neholdujú. V diskrétnom obale sa v tvare rúžu je totiž ukrytý zamatovo hebký mini vibrátor, ktorý poteší všetky citlivé miesta 10 vibračnými režimami. Vojde sa do každej kabelky, tak na nič nečakajte, dámy, a vybavte sa týmto vibrujúcim zázrakom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bondage Couture Flogger

    Chystáte sa oživiť svoje tajné túžby a hľadáte ten pravý bič v štýle důtek? Bondage Couture si zamilujete! Je vyrobený z prvotriednych materiálov a má prekrásne detaily, čím dohromady tvoria dokonale elegantný kúsok. Nechajte svoj náprotivok, aby ho pevne uchopil a začal rozdávať rozkazy.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Liquid Latex 9990

    Značka Rimba prichádza s úžasnou novinkou, ktorou je prírodný latex v kvapalnom stave.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Pink

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je aj táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dych berúcu silu a masírujte svoje intímne partie i celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgee Classic Fialová

    Nájdite ho. Bod G. Tento masážny prístroj špeciálneho tvaru vás tam zavedie. Zaoblený na tom správnom mieste, vychutnáte si ultimátne potešenie znovu a znovu.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Gold

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to jednoducho chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Anal Plug Massager Purple

    Šťastie si do vášho análiku pozvete s vibračným kolíkom od Pretty Love. Vyrobený z báječne hebkého silikónu lekárskej kvality a má 12 oslnivých vibračných funkcií. Vďaka pružnému krku sa ľahko zavádza a základňa zabráni tomu, aby sa nedostal tam, kam nemá. Nechajte si potešiť svoje zadné vrátka a vsuňte do nich vibračný kolík pre to naozajstné šťastie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The-O C-Ring 50mm

    Podporte a udržte si svoju tvrdosť! Erekčný krúžok z nerezovej ocele najvyššej kvality má potenciál byť vašou nesmrteľnou erotickou pomôckou na celý život. Zovrie váš penis pri koreni a posilní tak erekciu a zintezívni vyvrcholenie, ale použiť ho môžete pokojne aj na semenníky. Disponuje tiež malým krúžkom, na ktorý sa dá prirobiť závažie, alebo ho využite akokoľvek inak podľa vašej fantázie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho priania konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný vlnitý a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho zvlnený povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Čo takto skúsiť nové pôžitky spojené cez vzrušujúcu stimuláciu močovej trubice zvnútra? S touto sadou si na svoje prídu super citlivé nervové zakončenia v močovej trubici, ktorým konečne doprajete neuveriteľnú stimuláciu. Užite si vzrušujúci dizajn v tvare skrutiek, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Black

    Prvý ergonomicky tvarovaný naťahovač semenníkov, ktorý si vaše gule priamo zamilujú.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Príjemne hebký minivibrátor, s ktorým budete môcť stimulovať čokoľvek, čo budete chcieť! Okrem toho je kompatibilný s väčšinou stimulátorov prostaty od Zero Tolerance. Je tiež vodotesný a dobíjací, takže paráda!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Clear

    Limitovaná edícia dokonalej pomôcky pre vašu výbavičku! Mäkký, príjemý a pružný FlexTPR materiál zovrie vaše prednosti, dopraje im príjemné pocity a sexi vzhľad. Užite si kvalitný doplnok od značky Oxballs a radujte sa vy aj vaša polovička!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Super Sex Bomb Fialová

    Darček k výročiu alebo len tak pre radosť? Táto darčeková sada od ToyJoy sa hodí na každú príležitosť, keď chcete svoje milej aj sebe urobiť (nielen) radosť. V krabičke s mašľou sa ukrývajú putá na zápästie, vibrátor, vibračné vajíčko, šteklítko, okvetné lístky ruží, maska ​​na oči, lubrikant a masážna sviečka. Všetko je zladené do zvodnej fialovej farby.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products Zee Bullet Vibrator Lapis

    Čo takto vziať si so sebou na cesty niečo úplne univerzálne a napriek tomu vzrušujúce? Tento malý vibrátor je maximálne všestranný, dobíja sa cez USB a má 3 uspokojujúce rýchlosti. Vojde sa do každej kabelky a zvládne veľa parády. Rozvášnite sa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Collin Small Anal Speculum

    Táto pomôcka je tak malá, že ju môžete použiť na rôzne účely! Vďaka malej veľkosti ju ocenia predovšetkým začiatočníci, ale samozrejme môže slúžiť aj skúseným objaviteľom. Spoznajte nové zážitky a vnemy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento mini vibrátor bude váš klitoris zbožňovať kdekoľvek a kedykoľvek, je totiž skutočne malinký a vojde sa do každej kabelky. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Novelties Naked Legend Boss 8" Black

    Je čierny, je hebký a je mierne zahnutý, kto je to? Je to Boss! Dildo z čierneho liquid silikónu a so silnou koncovou prísavkou. Je hodvábne hebké na dotyk, jeho vzhľad je elegantný a priamo vyzývajúci k nebezpečným hrátkam. Nenechajte sa ním prehovárať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Muscle Ball Stretcher Čierna

    Najpohodlnejší naťahovač semenníkov od obľúbenej značky Sport Fucker. Je vyrobený z prvotriedneho silikónu, ktorý je pekný, silný, hodvábne hebký a predovšetkým pružný, takže sadne všetkým veľkostiam.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Ring & Plug with Vibration

    Pretože dva je viac než jeden! S touto hračkou potešíte svoj anál i penis, pretože prepája vibračné dildo s erekčným krúžkom a pomyselne vás tak uzatvára do vzrušujúceho zovretia. Je vyrobený z hodvábneho silikónu a vy si zamilujete na prvý dotyk Odložte akýkoľvek žiaľ a vymeňte ho za potešenie.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Half Guard Cockring Black

    Predĺžte si erekciu a zažite nekonečne príjemné pocity s týmto erekčným krúžkom, ktorý zároveň funguje ako rozdeľovač semenníkov.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple Clamps with Chain and Scrotum Ring O 7679 50mm

    Zaexperimentujte si s týmto skutočne špeciálnym erekčným krúžkom na penis, ktorý je efektívne prepojený so svorkami na bradavky.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kawaii Macaroon Massager Blackcurrant Violet

    Malá, zmyselná, roztomilá, originálna a predovšetkým výkonná masážna erotická hračka v tvare makrónky sa stane obľúbenou sladkou neresťou vášho klitorisu. Táto pochúťka vám ponúkne širokú škálu vibračných rýchlostí a režimov od jemných vibrácií až po intenzívne režimy pre dobrodružné. Vyrobená je z hodvábne hebkého lekárskeho silikónu, ktorý je, samozrejme, úplne bezpečný pre telo.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties GLO In The Dark Bondage Wrist Cuff

    Nechajte svoje vášne žiariť! Kolekcia GLO In The Dark predstavuje zvrat vo vašom fetiš divokom dobrodružstve. Všetky produkty, ktoré obsahuje, totiž zmyselne svietia v tme! Vrátane týchto pút na zápästie, ktorá nesmú chýbať vo výbave akéhokoľvek BDSM nadšenca.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Stimulator with 3 Attachments

    Pre tú najpresnejšiu stimuláciu! Táto erotická hračka vás dostane svojou schopnosťou intenzívnej stimulácie jedného miesta. Disponuje 3 nadstavcami a spríjemníte si s ňou ako predohru, tak chvíle sebalásky. Vyberte si z 10 vibračných režimov od jemných po silné a pohrajte sa pokojne aj vo vode, stimulátor je totiž vodotesný!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Le Pointe Purple

    Čo takto vyskúšať najnovší trend v stimulácii klitorisu a jeho okolia? Vibrátor Le Pointe vás svojimi koncentrovanými vibráciami vo veľmi úzkom konci poteší aj na tých najcitlivejších miestach, ktoré si budú jeho stimuláciu vyžadovať. Druhý koniec vám pohodlne padne do ruky, tak nečakajte a vyskúšajte jeho na milimeter presnú silu.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fleshlight HerSpot Dildo Golden Rose Small

    Úžasné dildo pre ženy navrhnuté ženou! Na tomto dilde sa podieľala spolumajiteľka Fleshlight Kathy Shubin, ktorej cieľom bolo vytvoriť dokonalé dildo pre ženy. A podarilo sa! HerSpot je flexibilné a zároveň pevné dildo s dômyselným zakrivením a hlavou na zacielenie na bod G. Vyberte si tú pravú veľkosť priamo pre vás a potešte sa luxusnou hračkou.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Bswish bnear Classic Purple

    Milujete multifunkčnosť? V tom prípade je táto hračka pre vás tá pravá. Sú to vlastne dve vibračné vajíčka prepojené s ovládačom. Rozvibrujú sa pre vás v 5 rôznych rýchlostiach a bude len na vás, či si necháte obe vajíčka pre seba, alebo sa o ne podelíte aj so svojím náprotivkom. Vajíčka sú na dotyk hebké a priamo nabádajú ku vzrušujúcemu hraniu, tak sa nenechajte pobádať.

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Zero Tolerance Rechargeable Red Bullet

    Premýšľate, ako vylepšiť vaše erotické radovánky s partnerom alebo vlastné chvíľky sebalásky? Rozvibrujte svoju vášeň! Tento malý vibrátor vyrobený z hebkého silikónu vám ponúkne 10 výkonných vibračných funkcií a zaiste oceníte aj to, že v ňom nebudete musieť večne meniť baterky, keďže je dobíjací.

    37,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 96 z celkom 103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.