×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky multifunkčné

Položky 97 až 128 z celkom 143

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Zoznámte sa s kráľovnou, je talentovaná, má vytriebený vkus a samozrejme šarm. Zalo Queen vyniká jedinečnou inovatívnou technológiou PulseWave, ktorá vášmu bodu G dopraje intenzívne vzrušujúcu stimuláciu. Odhaľte nekonečne slastné zážitky a okrem stimulácie bodu G technológiou PulseWave si užijete funkciu zahrievania, intenzívne vibrácie, ovládanie cez aplikáciu, prekrásny kryštál Swarovski a sanie klitorisu či bradaviek pomocou nadstavca. Čo viac si už len my ženy môžeme priať?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani 2 Red

    Tiani ™ predstavuje prelom vo svete lásky. Tiani II ™ má oproti svojej predchodkyni o 50% výkonnejší motor, až 3x dlhší dosah diaľkového ovládania (36 metrov) a obsahuje dva vymeniteľné nadstavce.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej čiernej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu. Dovoľte jej, aby vás rozmaznávala.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    Najnovší model masážnej hlavice Doxy, tentokrát o niečo menší a ľahší, aby vám uľahčil manipuláciu, avšak stále tak ohromne výkonný ako modely predchádzajúce. S touto masážnou hlavicou Doxy Number 3 presne zacielite na tie miesta na vašom tele, ktoré si jej lahodné vibrácie práve vyžadujú. Je tiež o niečo tichšia, takže sa hrátky s ňou stanú diskrétnejšie, hoc jej vibrácie sú silné a dunivé. Vyrobená je z tých najkvalitnejších materiálov, telo je z kovu a hlava z hebkého silikónu. Patrí tak medzi to naj, čo súčasný trh s masážnymi hlavicami ponúka.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Gigi 2 Modrá

    GIGI ™ 2 je vylepšená verzia veľmi populárneho vibrátora. GIGI je pravdepodobne najviac kladne hodnotený intímny masážny strojček k stimulácii bodu G, ktorý bol kedy vytvorený.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Kennel Adjustable Bondage Cage

    Chcete svoj submisívny náprotivok dostať presne tam, kde si zaslúži byť? Áno, hovoríme o klietke a vaše želanie môže byť konečne splnené. Nastaviteľná klietka s polstrovanou doskou a polohovacími tyčami podporí vašu kreativitu. Necháte trčať hlavu von? Potrestáte svojho domáceho maznáčika? Podoprite si ho do nejakej špeciálnej polohy? S touto kvalitnou klietkou môžete vyskúšať čokoľvek!

    1 149 €

    919 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Chcete pre seba to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurenčnú relaxáciu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie aj stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Menšia verzia obľúbenej masážnej hlavice Le Wand. Verzia Petite nestráca svoj luxus ani úžasné vlastnosti, a hoc je menšia, je stále veľmi silná. Ponúkne vám 10 rýchlostí a 6 vibračných vzorcov, je dobíjacia cez USB a kamarátiť sa s vami bude aj v sprche.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Chcete pre seba len to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurečnú relaxáiu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie i stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • MOI Submission The Seat

    Posaďte sa a urobte si pohodlie! Toto nie je len tak nejaký tuctový kus nábytku, je to dokonalý skvost, s ktorým si užijete veľa vzrušenia. Použitá PU koža je vysoko kvalitná a ľahko sa čistí. Vďaka hmotnosti 8,5 kg sa vám bude sedadlo pohodlne presúvať a výšku si nastavíte podľa svojich potrieb. Tak chopte sa rukoväte a držte sa pevne, pretože toto bude fakt vzrúšo.

    619 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Board

    Bolesť, pokora, očarujúce zážitky. Obmedzenie slobody, poslušnosť, nezabudnuteľný orgazmus. Chcete to? Chcete si splniť aj tie najtajnejšie sny a užiť si o niečo drsnejšie radovánky kedykoľvek a kdekoľvek? Bondage Board so všetkými svojimi doplnkami vdýchne život všetkým vašim fantáziám! Navyše je praktický aj na cesty, vždy pripravený, pevný, pohodlný a multifunkčný. Tak sa nechajte zviazať a podľahnite ...

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Romi Rain Experience

    Snívate o nádhernej Romi Rain len pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej fotkou a tiež získate 1500 kreditov pre použitie na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu zmyselnému kúzlu a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim ElectroPebble XPE Pack

    Milujete elektro stimuláciu? A nehodil by sa vám nový zdroj, ktorý je k týmto hrám vskutku nevyhnutný? ElectroPebble XPF je balíček, ktorý obsahuje všetko, čo potrebujete vrátane slučiek na penis a elektródy Flange pre vaginálne alebo análne použitie. Zaobstarajte si ho za super výhodnú cenu a ukojte svoju nenásytnosť.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    Popredná značka masážnych hlavíc Le Wand prichádza s novým luxusným produktom s napájaním zo siete. Hlavica je na prvý pohľad vskutku nádherná, jej kvalita je bezkonkurenčná a jej sila nepozná hranice. Elegantná rukoväť vám pohodlne padne do ruky, kábel s dĺžkou 245 cm dosiahne naozaj ďaleko a ohybný krk vám umožní dotknúť sa prese tých miest, ktoré potrebujú potešiť. Vyberte si to naj, čo súčasný trh ponúka, a nechajte celé svoje telo zaplaviť vlnou spokojnosti.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    Vzrušujúca hra, ktoré nemá hranice! Obľúbená Doxy Die Cast prichádza v novom dobíjacom prevedení, avšak nestráca svoju silu. Očarí vás nielen svojimi super intenzívnymi vibráciami, ale tiež pôvabným trblietavým kovovým telom a hebkou silikónovou hlavou, to všetko skryté v praktickom a diskrétnom hliníkovom puzdre. Objavte vzrušujúce uspokojenie so silnou masážnou hlavicou Doxy!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Cream

    Popredná značka masážnych hlavíc Le Wand prichádza s novým luxusným produktom s napájaním zo siete. Hlavica je na prvý pohľad vskutku nádherná, jej kvalita je bezkonkurenčná a jej sila nepozná hranice. Elegantná rukoväť vám pohodlne padne do ruky, kábel s dĺžkou 245 cm dosiahne naozaj ďaleko a ohybný krk vám umožní dotknúť sa presne tých miest, ktoré potrebujú potešiť. Vyberte si to naj, čo súčasný trh ponúka, a nechajte celé svoje telo zaplaviť vlnou spokojnosti.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Whipsmart Yoga Pleasure Swing Black

    Chcete vyskúšať nové polohy a trochu si aj zaexperimentovať? Vylepšite svoju flexibilitu s hojdačkou WhipSmart Yoga Pleasure Swing. Jej kvalitné prevedenie s pevnými látkovými popruhmi vám dopraje dostatočnú podporu a vy dostane chuť vyskúšať nové horizontálne aj vertikálne pozície. Vytvorte si doma erotické ihrisko a zažite nové sexuálne dobrodružstvo!
    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Zoa Black

    Niekedy máte chuť na silu, ale inokedy na jemnosť? ZOA vám dá možnosť výberu a prispôsobí sa vašej aktuálnej nálade. Jej jedinečný dizajn bude počúvať vaše vaginálne krivky aj váš klitoris. Príjemne padne do ruky a pohodlne zacieli na miesta, ktoré si práve vyžadujú potešenie. Podľahnite sile výkonného motora a doprajte si nezabudnuteľné orgazmy!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Záleží na veľkosti? Áno! S Lady Bi od Fun Factory si užijete hlboké pocity, ktoré budú hlbšie než kedykoľvek predtým, aj silnú atmosféru, ktorá bude silnejšia než kedykoľvek predtým, pretože Lady Bi dosiahne až na vaše najcitlivejšie miesto pri krčku maternice, a vám nezostane nič iné, než sa prosto a jednoducho urobiť.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue The Nice and Naughty Gift Set

    Nádherná darčeková krabička ukrývajúca poklad, ktorý vykúzli úsmev na tvári každej žene. Toto je jednoducho viac než len darček! Je to láskyplné gesto a prísľub, že s osobou, ktorú milujete, strávite mnoho vzrušujúcich okamihov. Rozmaznávajte niekoho výnimočného (pokojne samého seba) touto limitovanou darčekovou edíciou.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Blue

    Menšia verzia obľúbenej masážne hlavice Le Wand. Verzia Petite nestráca svoj luxus ani úžasné vlastnosti, a hoci je menšia, je stále báječne silná. Ponúkne vám 10 rýchlostí a 6 vibračných vzorov, je nabíjateľná cez USB a kamarátiť sa s vami bude aj v sprche.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Potrebujete poriadnu masáž? Tú občas potrebuje každý z nás, a preto prestížna značka Bodywand prichádza s tou jedinečnou pomôckou, s ktorou si vychutnáte svalovú stimuláciu a masáž hlbokých tkanív. Uvoľnite s jej pomocou aj tie najnapätejšie svaly na tele a vychutnajte si ten príjemne svieži pocit!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Menšia verzia obľúbenej masážnej hlavice Le Wand. Verzia Petite nestráca svoj luxus ani úžasné vlastnosti, a hoc je menšia, je stále báječne silná. Ponúkne vám 10 rychlostí a 6 vibračných vzorov, je dobíjacia cez USB a kamarátiť sa s vami bude aj v sprche.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys The Throne

    Každý kráľ i kráľovná rozhodne patrí na trón! Chcete však niečo špeciálne? Toto špeciálne sexy sedátko bude milovať vládca aj jeho poddaní. Prichádza s bohatým príslušenstvom! Samotný trón má robustný kovový rám a dva polstrované sedáky, z ktorých má jeden praktický tvor. Užite si naplnenie svojich fantázií!

    499 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Záleží na veľkosti? Áno! S Lady Bi od Fun Factory si užijete hlboké pocity, ktoré budú hlbšie než kedykoľvek predtým, aj silnú atmosféru, ktorá bude silnejšia ako kedykoľvek predtým, pretože Lady Bi dosiahne až na vaše najcitlivejšie miesto pri krčku maternice a vám neostane nič iné ako sa prosto a jednoducho urobiť.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Zoa Raspberry

    Niekedy máte chuť na silu, ale inokedy na jemnosť? ZOA vám dá možnosť výberu a prispôsobí sa vašej aktuálnej nálade. Jej jedinečný dizajn bude počúvať vaše vaginálne krivky aj váš klitoris. Príjemne padne do ruky a pohodlne zacieli na miesta, ktoré si práve vyžadujú potešenie. Podľahnite sile výkonného motora a doprajte si nezabudnuteľné orgazmy!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Zoa Light Pink

    Niekedy máte chuť na silu, ale inokedy na jemnosť? ZOA vám dá možnosť výberu a prispôsobí sa vašej aktuálnej nálade. Jej jedinečný dizajn bude počúvať vaše vaginálne krivky aj váš klitoris. Príjemne padne do ruky a pohodlne zacieli na miesta, ktoré si práve vyžadujú potešenie. Podľahnite sile výkonného motora a doprajte si nezabudnuteľné orgazmy!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Miyo Purple

    Chcete zdvojnásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Miyo sa bude sústrediť na váš klitoris a zároveň sa venovať aj vagíne a G-bodu. Chopte sa ho a užite si spoločný únik do sveta najdivokejších fantázií a niekoľkonásobných orgazmov.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Čo je potrebné na šťastie? Vibrátor Bess! Pohodlne vám padne do ruky a ponúkne vám tú najpresnejšiu stimuláciu vďaka inovatívnej technológii DirectPower. Znamená to, že sa sústredí na tie najcitlivejšie body a tie dráždia vibráciami silného motora s otáčkami až 10.000 za minútu. Takú šikovnú, luxusnú a pohľadnú hračku jednoducho chcete!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Čo je potrebné na šťastie? Vibrátor Bess! Pohodlne vám padne do ruky a nabídne vám tú najpresnejšiu stimuláciu vďaka inovatívnej technológii DirectPower. Znamená to, že sa sústredí na tie najcitlivejšie body a tie dráždia vibráciami silného motora s otáčkami až 10.000 za minútu. Takú šikovnú, luxusnú a pohľadnú hračku jednoducho chcete!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Soyo Raspberry

    Chcete znásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Soyo sa bude sústrediť na váš klitoris a zároveň sa venovať aj vagíne a G-bodu. Chopte sa ho a užite si spoločný únik do sveta najdivokejších fantázií a niekoľkonásobných orgazmov.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Soyo Black

    Chcete znásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Soyo sa bude sústrediť na váš klitoris a zároveň sa venovať aj vagíne a G-bodu. Chopte sa ho a užite si spoločný únik do sveta najdivokejších fantázií a niekoľkonásobných orgazmov.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 143

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.