×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky multifunkčné

Položky 97 až 128 z celkom 291

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor v štýle "rabbit" bude cielene dráždiť G-bod, ale zároveň aj klitoris. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s duálnou stimuláciou tých najcitlivejších bodov na ženskom tele.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Wearable Night Rimmer Kit Black

    Rozhodli ste sa skúsiť anál a potrebujete svoj zadoček potrénovať trochu inak než drepmi, aby mohol poňať i niečo väčšie? Sada Night Rimmer pre vás bude tá pravá! Obsahuje 3 kolíky z hebkého silikónu rôznych veľkostí s koncovým krúžkom pre ľahkú manipuláciu. Pootvorte svoje zadné vrátka najskôr menším kolíkom a cez väčší až k najväčšiemu a otvoríte ich tak dokorán.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvojitá a trojitá stimulácia pre páry aj jednotlivcov! Tento extrémne flexibilný dvojitý vibrátor na diaľkové ovládanie sa stane vašou obľúbenou erotickou pomôckou. Ponúkne vám 10 vibračných režimov v každom svojom konci a vie tak stimulovať vonkajšie aj vnútorné hotspoty veľmi sexy spôsobom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Snívate o hrejivom a láskyplné dotyku? Táto vibračná hlavica so zahrievacou funkciou vám poskytne rozmanité masáže a zážitky. Hodí sa na erotickú stimuláciu aj na uvoľnenie svalov po celom tele. Vibračná hlavica na jednom konci je skvele príjemná a ponúkne vám 10 vibračných režimov, na druhom konci hračky sa nachádza nahrievacia plocha. Račte uchopiť štíhlu rukoväť, ktorá vašej ruke padne ako uliata a poláskajte každé miesto na tele, ktoré si to bude žiadať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade P-Spot Kit Black

    Hravá sada pre potešenie vašej prostaty! Obsahuje 3 análny kolíky, ktoré majú špeciálny tvar, aby presne dosiahli na vašu prostatu a s elegantnou ľahkosťou ju dráždili. Sú vyrobené zo silikónu, čo je veľmi hebký a zároveň zdravotne nezávadný materiál príjemný na dotyk. Užite si ich dômyselný tvar!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 4 8.5" Black

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s pamäťovým efektom, vďaka ktorému vydrží zahnuté tak, ako si ho nastavíte. Materiál je navyše teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí zmäkne a v nízkych teplotách stvrdne. Poďte sa milovať divoko!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Remote Controlled Motion Love Balls Jivy

    Chcete sa trochu pohrať sama so sebou, alebo dokonca túžite po tom, aby sa s vami pohrával váš partner a to úplne KDEKOĽVEK? Tieto guľôčky sa vo vás roztancujú na povel ovládača a budú vás pokúšať, stimulovať a vzrušovať. Ovládač má dosah 15 m a ich vibrácie sú diskrétne tiché, takže čo z toho vyplýva? Vyjdite si s nimi von!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister predstavuje dokonalú kombináciu vibrácií a nového rotačného systému. Ponúkne vám teda trojrozmerné rotácie, vďaka ktorým sa sama bude krútiť od rozkoše! Vychutnajte si úžasné dráždenie bodu G i klitorisu zároveň s touto silnou a šikovnou pomôckou!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Carving Carl Dildo

    Toto zamatovo vinylové dildo vyrobené v Európe vás poteší svojou veľkosťou i spracovaním! Súčasťou balenia je aj extrémne silná prísavka, ktorá vám splní všetky vaše hands-free sny. Kolekcia Fucktools je tiež kompatibilná s doplnkami z kolekcie Hung system a produkty z nej sú perfektné pre párové aj sólo hrátky

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento pôvabný mini vibrátor bude zbožňovať nielen váš klitoris, pretože nakuknúť môže aj do vášho lona. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LUV EGG Green

    Pastelové farby sú tak nežné a nevinné! Toto zelenkavé vibračné vajíčko ale zas tak nevinné nie je. Nabáda totiž k tomu, aby ste si ho vzali von a partnerovi šupli do ruky ovládač, ktorým vám bude diktovať intenzitu a silu vibrácií. Znie to lákavo a vzrušujúco? Na tieto nekonečné noci s vibračným vajíčkom len tak nezabudnete, to nám verte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Langloys Prostatic Vibrator with Remote Control

    Často vo svojej hlave počujete naliehavý hlas, ktorý vás prosí o stimuláciu? To k vám hovorí vaša prostata! Chcete ju utíšiť? Potešte ju týmto luxusným stimulátorom z hodvábne hebkého silikónu a na diaľkové ovládanie. Ukojí vašu prostatu 10 vibračnými režimami, splní ich potreby a vo vašom tele rozospieva orgazmické zvony slasti. Počúvajte svoje telo a oddajte sa nekonečne príjemnej stimulácii.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Spojte príjemné s ešte príjemnejším a vychutnajte si dlhú erekciu a silné vibrácie pre vaše citlivé miestočka. Vibračný krúžok Thor sa môže rozochvieť buď pre klitoris alebo pre semenníky, ako ho použijete, bude iba na vás. Má 3 rôzne rýchlosti a 7 vibračných vzorov. Je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, nezapácha, je dobíjací cez USB a vodotesný. Čo viac si priať?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys FunkyButts Remote Controlled Butt Plug Set for Couples

    Milujete análnu stimuláciu? Vy aj váš náprotivok? Dvojica vibračných kolíkov na diaľkové ovládanie bude baviť vás oboch. Užijete si s nimi počas milovania alebo len tak, vydáte sa s nimi po ceste objavenia nových zážitkov. Kto sa chopí ovládača, bude len na vás, jedno je však isté - kolíky sa ovládajú samostatne a 10 vibračných režimov vás neprestane len tak baviť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Malá a silná vibračná hlavička! Jej kapesná veľkosť je priamo roztomilá a jej silné a hlboko dunivé vibrácie sú nečakané. Okrem toho, že sa zmestí do každej kabelky či kapsičky, je tiež vybavená dvoma všestrannými nástavcami, s ktorými môžete skúšať svoje vášne. Tak do toho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Chcete potešiť všetky citlivé body na svojej kvetinke? Nechajte tohto zajačika, aby ich ochutnal! Bude neúnavne prirážať, guľôčky pod žaluďom budú rotovať a menšie ramienko bude vzrušujúco vibrovať na váš klitoris. Ružový First Thuster vás vezme v orgazmickom náručí až do neba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or JBoa 304 Adjustable Cock Ring

    Potrpíte si na dizajnové doplnky, aj čo sa erotických pomôcok týka? JBoa je nastaviteľná erekčná slučka, ktorá stiahne penis pri koreni a účinne tak podporí erekciu. Zároveň je táto slučka prosto a jednoducho štýlová! Hľadáte erotický, ale zároveň vkusný darček pre muža? JBoa v darčekovej krabičke poteší vás oboch!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Twenty One Vibrating Diamond - Vibrujúci diamant

    Od kozmetiky a doplnkov až k dokonalej hračke - aj tak by sa dala popísať cesta spoločnosti Bijoux Indiscrets, ktorá uvádza na trh svoj vôbec prvý vibrátor. A hneď vo veľkom štýle!

    52,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Kegel Training Balls Pink

    Kto by nemiloval spájanie príjemného s užitočným? Posilnite svoje svaly panvového dna vzrušujúcim spôsobom s touto sadou venušiných guľôčok pre začiatočníčky aj pokročilé. Majú bezchybný tvar a tréning s nimi bude vskutku efektívny! Poďte si užívať intenzívnejšie orgazmy a mať vagínu tesnú ako zamlada!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfilled Classic Vibrating Plug Orchid

    Pošteklite svoj análik vibráciami tohto fialového kolíka! Je síce skôr drobný, ale neuveriteľne výkonný, takže radosť urobí začiatočníkom i pokročilým milovníkom. Je vyrobený z kvalitného ABS plastu s PU povrchom a intenzitu vibrácií si budete diktovať cez diaľkový ovládač. Skúste jeho 5 vibračných režimov doma alebo na verejnosti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Fisting Freddy

    Táto zamatovo vinylová päsť vyrobená v Európe vás poteší svojou veľkosťou a spracovaním! Súčasťou balenia je aj extrémne silná prísavka, ktorá vám splná všetky vaše hands-free sny. Kolekcia Fucktools je tiež kompatibilná s doplnkami z kolekcie Hung system a produkty z nej sú perfektné pre párové i sólo hry.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LELO Ella Čierna

    Ella je prvé dildo z dielne LELO, špeciálne navrhnutá na stimuláciu bodu G. Na dosiahnutie maximálneho vzrušenia odporúčame používať Ellu v kombinácii s Lily, Nea alebo Yva, ktorými budete stimulovať váš klitoris.

    64,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Original Tube

    Ako si svoje chvíľky sebalásky urobiť peknejšími? Stačí si pozvať kvalitný masturbátor od značky Private. Jeho obal v sebe skrýva realistickú vagínu pre vašu maximálnu spokojnosť. Vďaka ergonomickému tvaru pohodlne padne do ruky a vďaka vnútornej textúre a kvalitnému materiálu si užijete úžasné pocity. Zoznámite vaše mužstvo s pôvabnou vagínou v masturbátore Private a už nikdy nebudete chcieť inú!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Building Brad Dildo

    Toto zamatovo vinylové dildo vyrobené v Európe vás poteší svojou veľkosťou aj spracovaním! Súčasťou balenia je i extrémne silná prísavka, ktorá vám splní všetky vaše hads-free sny. Kolekcia Fucktools je tiež kompatibilná s doplnkami z kolekcie Hung system a s produkty z nej sú perfektné pre párové i sólo hry.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Carina Black

    Je elegancia, účinnosť a výkonnosť za priaznivú cenu to, čo preferujete? Vibrátor Carina od Pretty Love je tu presne pre vás! Jeho zvodné telo je tvarované tak, aby poláskalo vaše citlivé miesta ako zvnútra, tak zvonku, a jeho výkonné funkcie vás budú stimulovať hneď v 7 rôznych úrovniach. Zamilujte sa do jeho mäkkého silikónového materiálu a majte verného milenca na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Chcete zažívať ešte intenzívnejšie zážitky z milovania? Tento báječne pružný a výkonný krúžok sa navlečie na penis, kde podporí a posilní erekciu, a tiež na semenníky, takže bude perfektne držať. Malé jazýčky potom budú smerovať na klitoris a láskať ho silou nekonečne príjemných vibrácií. Je vyrobený z hebkého silikónu a je tiež dobíjací, takže čo viac si priať?

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Firefly Yoni Glowing Super Soft Silicone Blue

    Túžite po ešte uspokojivejších zážitkoch pri masturbácii? Táto modrá silikónová vagína je tu preto, aby presvietila vaše honenie a dodala mu grády. Do ruky vám padne ako uliata a je tak mäkká a hebká, že sa z nej zbláznite na prvý dotyk. Nenechajte ju dlho čakať, vnesie do vášho života svetlo ohromujúcej vášne!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nie je nič krajšie než si splniť sny! Snom každej ženy je nepochybne dokonalý vibrátor, ktorým sa môže stať aj teto pôvabne fialový Sweet Smile. Čo vášmu lonu ponúkne? Budú to vzrušujúce rotácie malých guľôčok a tiež obľúbená funkcia prirážania v 10 režimoch. Bez pozornosti nezostane ani klitoris, ktorému sa budú venovať malinké jazýčky, vrúbky a intenzívne vibrácie. Čerešničkou na torte je koncový žaluď, ktorá je rovnako ako celý vibrátor dokonalo hebký. Nechajte sa láskať a rozmaznávať, zaslúžite si potešenie!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Objevte maximálnu vzrušujúcu všestrannosť so Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponúkne vám 3 motory a 2 funkcie so samostatným ovládaním. Rozmaznáva ako klitoris, tak G-bod a vedia tlakové vlny aj vibrácie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Chcete svoj klitoris nechať sa roztopiť pod silou francúzskeho bozku od samotného Casanovy a k tomu ešte niečo naviac? Táto dômyselná červená hračka má na jednom konci zmyselný mrštný jazýček a na konci druhom šikovné vibračné vajíčko s 12 funkciami. Používajte oba konce spoločne alebo každý zvlášť a dotýkajte sa orgazmického neba pokojne aj každý deň!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 291

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.