×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky multifunkčné

Položky 129 až 160 z celkom 1060

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kokos Hera 1 Masturbator

    Ten zmyselný pohľad očí a tak rajcovné krivky jej tela, ach! Zoznámte sa s Herou, vašou novou milenkou, ktorá vás nikdy nesklame a kedykoľvek vám ochotne ponúkne svoju vagínku, prdelku aj pusinku. Vaše túžby sú jej poslaním, tak sa ponorte do jej mäkkého a pružného tela ešte dnes!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Love Purple

    Vibrátor Multifun 1 vás prekvapí unikátnym tvarom, vďaka ktorému sa ľahko stane súčasťou každej milostnej hry, a 3 silnými motormi: prvý sa nachádza v hornej časti tela vibrátora a ostatné dva vytvárajú úžasné vibrácie v dolných koncoch jeho ramien. To znamená, že nech je na, vnútri, pod alebo medzi - tento multitalent vás stimuluje tak, ako to práve potrebujete!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Chcete vyskúšať aké to je, keď je milovanie ešte intenzívnejšie? Navlečte si na penis tento erekčný krúžok, ktorý nielenže posilní tvrdosť penisu, ale svojimi vibráciami tiež vzrušujúco pošteklí klitoris. Mini vibrátor je navyše odnímateľný a môžete ho tak zoznámiť aj s iným citlivým miestočkom. Užite si ešte lepšiu predĺženú jazdu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jessy Summer Sofia

    Skutočný pôvab a sexi krivky! Ťažko by ste hľadali nejaké zásadné rozdiely medzi touto realistickou bábikou a skutočnou ženou. Volá sa Jessy Summer Sofia, má krásnu tvár, dlhé riasy a zvodné pery. Jej hlboké hnedé oči môžete kedykoľvek vymeniť za zvodné zelené očká a trochu jej tak zmeniť vzhľad. Jej koža je vyrobená z vysoko kvalitného TPE materiálu a je úžasne hebká. A čo viac?

    3 079 €

    1 919 €

    +

    -

    Skladom

  • Liberator Wedge Red

    Nemravný pomocník dá vášmu partnerovi viac prístupu a stability. Uľahčuje mnoho pozícií a umožňuje hlbšie vniknutie a tým aj väčšie uspokojenie. Podložka Wedge prispeje ešte k väčšej harmónii s vašim partnerom. Raz ju vyskúšate a už nebudete chcieť inak.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rose Luxuriate Black

    Rozhliadate sa po svojom prvom vibrujúcom kamarátovi a nechce sa vám zatiaľ moc investovať? Tento vibrátor Blush Luxuriate predstavuje fajn kvalitu za rozumnú cenu. Má príjemný a hladký povrch a úroveň vibrácií sa ovláda koncovým krúžkom. Jeho silný motor si zamilujete! Rozvibruje sa pre vás silne a zmyselne, tak neváhajte a skúste niečo, čo vám zmení život!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Krása a sila v jednej jedinej modernej masážnej hlavici! Podľahnite neuveriteľnej sile vibrácií, ktorými môžete zahaliť nielen klitoris, ale tiež stuhnuté svaly na celom tele, alebo ju radšej použijete na dráždenie partnera? Dobíjacia hlavica AkuWand II sľubuje orgazmus všetkým!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator Black

    Doteraz ste si vystačili so svojím prstom, ale teraz začínate mať pocit, že mu niečo trochu chýba? To niečo budú iste vibrácie! Tento mini vibrátor je vhodný ako prvá erotická hračka, ktorá nahradí váš prst alebo ako vibrátorik pre nenáročných. Skúste to s ním!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Kinbaku Mini Rope Black 1,5m

    Snívate o dominantných hrách? V tom prípade by vám nemalo chýbať toto lanko, s ktorým svoj submisívny náprotivok ľahko zviažete. A viete čo? Potom si s ním budete môcť robiť všetko, čo si len zaumienite, neznie to úžasne? Vyskúšajte to!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Šedá

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej striebornej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Red Hot Ember

    Dizajnový stimulátor Ember je pripravený splniť všetky vaše túžby a svojou štíhlou zakrivenou špičkou potešiť každý citlivý kúsok vášho tela. Jedinečný tvar, 10 vibračných režimov, prvotriedny lekársky silikón a dobíjacia lítium-iónová batéria - presne taký je Ember a už sa nemôže dočkať, keď vykúzli vo vašom tele to najintenzívnejšie uspokojenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Hyman Pink

    Sladko ružový vibrátor za bezkonkurenčnú cenu od značky Pretty Love. Doprajte si šťastie a slasť prameniace z duálnej stimulácie. Vibrátor Pete bude vibrovať nielen vo vagíne, ale intenzívne sa bude venovať aj klitorisu. Je vyrobený z jemného silikónu a dohromady má 30 vibračných nastavení. Hľadáte svojho prvého pomocníka? Pete je ten pravý nielen na túto príležitosť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Masážna hlavice Celine z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti v 2 motoroch, ktorým nepôjde nepodľahnúť. Celine vie potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale aj unavené svaly na celom tele. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    Vibrátor Multifun 2 povzbudí vaše libido úplne unikátnym tvarom, vďaka ktorému sa ľahko stane súčasťou každej milostné hry, a 3 silnými motormi: prvý sa nachádza v objemnej hornej časti tela vibrátora a zvyšné dva vytvárajú vzrušujúce vibrácie v dolných koncoch jeho ramien. To znamená, že či už na, vo vnútri, pod alebo medzi - tento ružový multitalent vás stimuluje tak, ako to práve potrebujete!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Telová

    Jeho meno hovorí za všetko .. Svojou impozantnou postavou dostane Big Boss každého, kto ocení XL potešenie!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Špeciálna edícia vyrobená zo zliatiny hliníka a titánu. Momentálne najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Medium

    Milujete šperky? Tento kolík ozdobí váš análik ligotavým kamienkom a vy sa zmyselne rozžiarite. Kolík je vyrobený z hodvábne hladkého silikónu, ktorý je nielen príjemný, ale aj bezpečný pre telo. Vhodný je pre ňu aj pre neho a má pohodlný tvar. Vyzbrojte sa šperkom s pridanou potešujúcou hodnotou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Loverboy The Pool Boy

    Toto dildo vás naučí plávať! Plávať vo svojom vzrušení, uspokojovaní, masturbácii a tak. Je úplne realistické a má perfektnú veľkosť. Naučíte sa s ním veľa nových vecí! Je vyrobené z príjemného PVC materiálu a je zakončené prísavkou. Poďte si s ním užiť!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Nevyhnutná a všestranná sada pre všetkých milovníkov dovádzania s putami. Osem kontaktných miest vám ponúkne nespočetne veľa spôsobov, ako svojmu náprotivku obmedziť slobodu. Hodí sa na akýkoľvek matrac a súčasťou sú aj neoprénové putá na zápästia a členky. Putá majú, samozrejme, nastaviteľnú veľkosť a upevňujú sa pomocou suchého zipsu, preto sa s nimi veľmi rýchlo a pohodlne manipuluje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Oranžová

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush X5 Men Rough Rider Beige

    Túžite po nekonečnej jazde na stoporenom penise? Máme tu pre vás tú najpodstatnejšiu časť z muža v životnej veľkosti, s ktorou si užijú dámy aj páni. Pôvabný penis je veľmi realistický a uspokojivý tak v análiku, ako i vo vagíne. Urobte radosť buď sebe, alebo tento skvost darujte ako vtipný či veľmi účinný darček!

    379 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Shock Therapy Nipple Clamps

    Svorky na bradavky, ktoré dodajú náboj vášmu sexuálnemu životu! Sú pružinové a pripájajú sa do zdrojovej jednotky, ktorá aj sama o sebe poskytuje vzrušujúce elektro-stimulačné výboje. Či už ste začiatočník alebo pokročilý milovník elektro-hier, tieto svorky by vo vašej zbierke hračiek rozhodne nemali chýbať. Okúste brnenie, príjemnú bolesť, nepredvídateľné šoky a pohnite tak obľúbenú elektro-stimuláciu z minúty na minútu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cupping Vacuum Cupset - Podtlaková sada

    Zábavná a účinná sada podtlakových pohárikov, ktoré môžete použiť na prsia, bradavky, klitoris, penis ... Medze sa nekladú!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio 9 Inch - Dildo 21cm Ružová

    Svietivo ružové dildo od obľúbenej značky Pipedream. Zakončené je účinnou prísavkou, vďaka ktorej bude držať vždy na svojom mieste. Užite si jeho pôsobivú textúru, tvar a všetky príjemné pocity, ktoré s ním istotne zažijete.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Imprisoned Metal Stockade with Dildo

    Nechajte sa vy sami potrestať alebo potešiť touto dômyselnou hračkou, do ktorej môžete, samozrejme, uzamknúť aj svoj submisívny náprotivok. Pripútajte ho za krk, zápästia a členky a následne mu doprajte tvrdé čierne dildo. Všetky časti tejto jedinečnej konštrukcie sú nastaviteľné, takže si môžete prispôsobiť dĺžku základnej lišty aj výšku dilda a obojku. Konštrukcia výrobku je jednoduchá, ale účinná a dômyselná. Luxusné putá sú navrhnuté tak, aby boli odolné a dlho vydržali. Sú navyše vybavené aj zámkom, aby vám váš otrok nemohol uniknúť. Vdýchnite život svojim BDSM fantáziam a vybavte si svoju mučiareň týmto neprekonateľným produktom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY NOS Black

    Erekčný krúžok, ktorý si zamilujete obaja! Už dlho snívate o spoločných orgazmoch? S krúžkom NOS sa vaše sny stanú skutočnosťou. Okrem toho predĺži a posilní erekciu a jeho flexibilné ušká objímu klitoris a budú ho dráždiť na zbláznenie. Tento krúžok nemá konkurenciu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Love Box International

    Všetko, čo potrebujete na zvádzanie a romantické vyvádzanie v jednej krabici za neuveriteľnu nízku cenu! Hoci sa obsah môže zakaždým mierne líšiť, jedno je isté - hračky z Love Boxu buvú baviť vás oboch. Začnete s putami alebo snáď rovno s vibrátorom či análnym kolíkom?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Dick Rambone Cock - Dildo 42cm Čierna

    Legendárne dildo značky Doc Johnson s úctyhodnými rozmermi - dĺžka 42 cm a priemer 6 cm. Dildo má výrazné žilkovanie a veľkú prísavku. Vyrobené z vysoko kvalitného PVC s antibakteriálnou zložkou Sil-A-Gel.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Masturbátor vynikajúci úžasnou "airbag" technológiou, ktorá sa nafukuje a dôkladne tak stimuluje váš penis. Táto technológia v kombinácii s výkonným vzduchotesným saním ohromí každý kúsoček vášho penisu a dovolí vám okúsiť ten najlepší masturbačný zážitok vášho života.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Stretchy Cock Ring Set Blue

    Prahnete celým svojím penisom po skutočne tvrdej erekcii? Navlečte si naň jeden z týchto 3 krúžkov, alebo pokojne aj všetky, a sledujte, ako podporia tvrdosť vášho mužstva a dodajú vám sebavedomie. Modrá farba je navyše vkusná a TPE materiál úžasne naťahovací. Objavte silu jednoduchosti na vlastný penis!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Hľadáte niečo viac ako len nudný vibrátor? Dash by vás rozhodne mohol zaujímať! Má hneď niekoľko funkcií, ktoré na ňom budete milovať. Vie slastne nasávať klitoris ak tomu ho láskať malým jazýčkom, čo dokonale simuluje orálny sex. Vibrovať vo vás bude maximálnou silou a ešte vám ponúkne zmyselnú funkciu zahrievania. To bude láska na prvý pohľad, že?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liberator Wedge/Ramp Combo Purple

    Uspokojenie má s Liberator Combo nekonečný rozmer, pretože kombinuje Liberator Wedge a Ramp. Spojenie týchto dvoch unikátnych tvarov prináša revolúciu vo vašom sexuálnom živote. Poťah z mikrovlákna zaisťuje pevné držanie dielov na sebe.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 1060

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.