×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Návleky na penis

Položky 161 až 192 z celkom 279

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Pretty Love Rodrigo Penis Ring Black

    Pridajte svojmu penisu na obvode a vybavte ho super stimulačnou textúrou, s týmto návlekom bude rozhodne zábava! Tvoria ho niekoľko krúžkov, ktoré obopnú vaše mužstvo a pridajú vám cca 1,5 cm na hrúbke. Navyše vytvorí sexy textúru, ktorú si bude užívať predovšetkým váš náprotivok. Návlek zaháknite pomocou koncového krúžku za semenníky a nechajte ho, aby posilnil a predĺžil vašu erekciu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WAD Battle Axe Black

    Značka Weapons of Ass Destruction, v českom preklade zbrane na zničenie análu, prichádza s novou kolekciou ohromujúcich návlekov na penis korešpondujúcich s názvom značky. Tento návlek pomenovaný Battle Axe (bojová sekera) vás bude uspokojovať svojou realistickou textúrou a extra žaluďom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Dual Vibrating Penis Sleeve

    Páni, čo takto váš žaluď zoznámiť so vzrušujúcimi vibráciami? Táto šikovná erotická vibračná pomôcka sa nasadí na žaluď, kde dvoma mini-vibrátormi na zbláznenie láska citlivú špičku vášho údu. Uchopte ovládač a nechajte sa uniesť do orgazmického raja!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Miguel Black

    Návlek na penis menom Miguel od značky Oxballs poteší všetkých milovníkov silných a neobrezaných penisov. Je vyrobený z kvalitného a vysoko pružného materiálu Flex-TPR a budete sa s ním cítiť skutočne mäsito! Noste ho pri erekcii alebo pokojne aj bez nej, užívajte si poriadny obvod a doprajte ho aj svojmu náprotivku, pretože vďaka uchyteniu za semenníky bude perfektne držať na mieste aj pri viac divokých hrátkach.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Almighty Ribbed Cock Sheath 18cm Clear

    Hľadáte niečo pre potešenie vaše i vášho partnera? Zoznámte sa s Brutom! Je to mocný textúrovaný návlek na penis z prvotriedneho TPE materiálu, ktorý vám pridá obvod a bude tešiť vás i váš náprotivok. Stimulačná textúra sa totiž nachádza nielen z vonkajšej strany, ale tiež zo strany vnútornej! Vkĺznite do sveta lahodnej stimulácie a doprajte ho aj svojej polovičke!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series XL Black Mamba Cock Sheath

    Extra veľká čierna mamba pre váš penis! Tento úchvatný čierny návlek na penis predĺži vašu dĺžku a uspokojí tak vás aj váš náprotivok. Navyše účinne predĺži erekciu. Zasuňte doň penis a semenníky pretiahnite pružným krúžkom. Vyzerať aj držať bude úplne perfektne!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WAD Battle Axe Clear

    Značka Weapons of Ass Destruction, v slovenskom preklade zbrane na ničenie análu, prichádza s novou kolekciou ohromujúcich návlekov na penis korenšpondujúcich s názvom značky. Tento návlek pomenovaný Battle Axe premení váš úd na sexi silný žilnatý nástroj. Doprajte svojmu náprotivku to, po čom už dlho túži.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Dragon Penis Sleeve with Vibrating Bullet 229811

    Len málo vecí je lepšia ako fakt dobrý orgazmus, súhlasíte? Sexuálne zdravie je dôležité a nie je dobré ho podceňovať! Uspokojivý sexuálny život zlepšuje náladu, emocionálne zdravie a kvalitu spánku, znižuje stres a působí ako prirodzené analgetikum. Hračky OhMama vám pomôžu zlepšiť váš sexuálny život! Tento návlek na penis s mini vibrátorom poteší oboch partnerov a okorení vaše mi milostné chvíľky.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Sackjack Wearable Jack-Off Sheath Steel

    Oxballs prichádzajú na trh s jedinečnou novinkou, ktorú pomenovali Sackjack. Je to hračka vyrobená z pružného a pohodlného materiálu Flex-TPR a priľne k vášmu telu ako druhá koža. Sackjack má veľmi vkusný tvar, ktorý vášmu mackovi skutočne pristane a zároveň aj príjemne pridrží vaše semenníky vkusne u tela. Vnútorná časť je jemne textúrovaná, čo sľubuje aj decentnú stimuláciu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Návlek na penis so zaujímavým dizajnom, koncovým hrotom z pevného materiálu a šikovným mini-vibrátorom. Koncová špička poskytuje vizuálne predĺženie o cca 2,3 cm a stimuláciu každým ťahom. Mini-vibrátor má 10 výkonných funkcií pre vycibrené uspokojenie a vďaka kvalitnému pružnému silikónu návlek na penis perfektne padne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Fat Boy Thin 6,5 Inch Clear

    Chcete teraz hneď väčší penis? Žiadny problém! Bude stačiť si navliecť tento príjemný návlek, v ktorom sa budete cítiť ako v bavlnke. Je totiž vyrobený zo špeciálneho mäkkého a pružného SilaSkin materiálu. Obom partnerov poskytne intenzívne a očarujúce potešenie, tak si ho nenechajte ujsť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Pleasure X Tender Penis Sleeve LV1054 Add 2" Flesh

    Máme pre vás návlek na penis, ktorý naplní vaše túžby! Je totiž super realistický, má dokonale vymodelovaný žaluď a žilky a taktiež úžasnú spodnú stimulačnú časť. Predĺži váš penis a zväčší jeho obvod o 30%! Vyrobený je z hebkého a príjemného TPE materiálu vysokej kvality, ktorý sa rýchlo zahreje na teplotu tela.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs MUSCLE RIPPER Cocksheath Black

    Chcete byť väčší? Pridajte si na obvode a na dĺžke s týmto návlekom Muscle Ripped! Zaručené je perfektné padnutie vďaka špeciálnemu a kvalitnému materiálu FLEXTPR, ktorý vás očarí svojou pružnosťou. Nechajte si predĺžiť penis za všetkých okolností a doprajte svojmu náprotivku parádnu stimuláciu realistickým povrchom návleku.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 1" Silicone X-tension Light

    Chcete od svojho penisu nemožné? Tak pozor, s týmto návlekom je možné všetko! Zväčší váš obvod o 66% a pridá vám 5,1 cm na dĺžke. Jeho názov je X-tension a vyrobený je z kvalitného silikónu. Jednoducho sa nasadzuje a perfektne drží, navyše účinne podporí erekciu, čím iste poteší svojho nositeľa. Doprajte svojmu náprotivku vychutnať si bohatú textúru tohto návleku, jazda s ním bude stáť za to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Muscle Cock Sheath Smoke

    Nosíte radi návleky na penis? Muscle budete milovať! Je vyrobený z mäkkého a pružného TPR materiálu a je navrhnutý tak, aby sa prispôsobil vášmu mužstvu a bola ho radosť nosiť. Preskúmajte s ním nové obzory v bezodnej diere vášho náprotivku!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WAD Anal Thruster Black

    Značka Weapons of Ass Destruction, v slovenskom preklade zbrane na zničenie análu, prichádza s novou kolekciou ohromujúcich návlekov na penis korenšpondujúcich s názvom značky. Tento návlek pomenovaný Anal Thruste premení váš úd na dlhý, silný a žilnatý nástroj potešenia. Doprajte s ním svojmu náprotivku to, po čom už dlho túži.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toylie Latex Penis Sleeve Erik 13cm Semitransparent

    Erikov hladký povrch a jemne vymodelovaný žaluď vás budú nekonečne zvádzať! Okrem toho vám zaručí pohodlné padnutie a kvalitu, ktorú predstavuje značka Toylie. Je vyrobený z prvotriedneho latexu a pri semenníkoch má praktický spevnený okraj a tiež otvor, z ktorého budú semenníky vytŕčať.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Harrison Penis Sleeve with Vibration Flesh

    Čo keby váš penis bol väčší a vedel vibrovať? S týmto návlekom je možné všetko! Nasadzuje sa na penis a koncovým krúžkom sa zahákne za semenníky, takže perfektne drží. Prekvapte svoj náprotivok vzrušujúcimi vibráciami, ktoré budú cieliť priamo na G-bod či prostatu!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Fat Boy Original Ultra Fat 5,5 Inch Clear

    Chcete teraz hneď väčší penis? Žiadny problém! Bude stačiť si navliecť tento príjemný návlek, v ktorom sa budete cítiť ako v bavlnke. Je totiž vyrobený zo špeciálneho mäkkého a pružného SilaSkin materiálu. Obom partnerov poskytne intenzívne a očarujúce potešenie, tak si ho nenechajte ujsť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MOB Elephant Thong Red

    Chcete sa pochváliť svojim dlhým chobotom? Tak jedine v týchto tangách so sloným dizajnom! Sú erotické a zábavné zároveň a hodia sa pre všetkých, ktorí sa neboja dať najavo svoj sex-appeal pomerne vtipným spôsobom. Bude váš chobot smerovať nahor alebo nadol?

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WAD The Punisher Black

    Značka Weapons of Ass Destruction, v českom preklade zbrane na zničenie análu, prichádza s novou kolekciou ohromujúcich návlekov na penis korešpondujúcich s názvom značky. Tento návlek pomenovaný Punisher (trestač) vás bude uspokojovať svojou realistickou textúrou a pôvabným žaluďom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toylie Latex Penis Sleeve Ben Semitransparent

    Vytvarujte svoje neposedné semenníky a urobte z nich estetický kúsok v tomto latexovom návleku od Toylie. Má dva elastické otvory, ktoré vás príjemne stiahnu a podporia erekciu. Je vyrobený z prvotriedneho latexu, má spevnený okraj a anatomický tvar.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 3" Silicone Mega X-tension Light

    Chcete od svojho penisu nemožné? Tak pozor, s týmto návlekom je možné všetko! Zväčší váš obvod o 66% a pridá vám 8,9 cm na dĺžka. Jeho názov je X-tension a vyrobený je z kvalitného silikónu. Jednoducho sa nasadzuje a perfektne drží, navyše účinne podporí erekciu, čím iste poteší svojho nositeľa. Doprajte svojmu protivníku vychutnať si bohatú textúru tohto návleku, jazda s ním bude stáť za to!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WAD Butt Buster Black

    Značka Weapons of Ass Destruction, v slovenskom preklade zbrane na zničenie análu, prichádza s novou kolekciou ohromujúcich návlekov na penis korenšpondujúcich s názvom značky. Tento návlek pomenovaný Buster pridá vášmu penisu na hrúbke a zároveň ho vyzbrojí stimulačnou žilnatou textúrou. Doprajte svojmu náprotivku to, po čom už dlho túži.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toylie Latex Penis Sleeve Franz 14cm Black

    Anatomický tvar, dokonalé žilkovanie, perfektne vymodelovaný žaluď a pohodlné padnutie, taký je tento návlek na penis od značky Toylie. Z vášho prirodzenia aj semenníkov vytvaruje pôvabného Franza, na ktorý sa bude radosť pozerať. Vyrobený je z prvotriedneho latexu a pri semenníkoch má praktický spevnený okraj.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WAD The Punisher Clear

    Pridajte si na dĺžke, na obvode i sebavedomí a uspokojte svoj náprotivok ešte intenzívnejšie. Tento hrubý a dlhý priehľadný návlek na penis bude mocnou zbraňou vo vašej zbierke. Koncovou dierkou pohodlne prevlieknete semenníky a nadstavec tak zostane bezpečne na mieste. Vyrobený je v Európe z vysoko kvalitného PVC materiálu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs INVADER Cocksheath Black Ice

    Invader je prvý otvorený návlek na penis, s ktorým to bude dlhé a tvrdé! Jeho tvar vášmu mužstvu pridá na hrúbke a vzhľadom na to, že je jeho koniec otvorený, vášmu žaluďu dopraje si všetko pekne užiť. Hrajte sa tvrdo alebo ako budete chcieť, návlek bude držať na mieste za všetkých okolností!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boneyard Buck'd Buck Angel Pack n Jack

    Hľadáte presne niečo také? Na túto pomôcku ste nenarazili omylom a určite sa nemôžete dočkať, až objavíte všetky jej detaily. Poslúži všetkým transgender mužom, ktorí s ňou môžu okúsiť slastné pocity spojené s masturbáciou. Okrem toho vyzerá neuveriteľne realisticky pri obyčajnom nosení, takže sa hodí pod džínsy alebo spodnú bielizeň.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Fat Boy Thin 5,5 Inch Clear

    Chcete teraz hneď väčší penis? Žiadny problém! Bude stačiť si navliecť tento príjemný návlek, v ktorom sa budete cítiť ako v bavlnke. Je totiž vyrobený zo špeciálneho mäkkého a pružného SilaSkin materiálu. Obom partnerov poskytne intenzívne a očarujúce potešenie, tak si ho nenechajte ujsť!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs INVADER Cocksheath Hot Pink Ice

    Invader je prvý otvorený návlek na penis, s ktorým to bude dlhé a tvrdé! Jeho tvar vášmu mužstvu pridá na hrúbke a vzhľadom na to, že je jeho koniec otvorený, vášmu žaluďu dopraje si všetko pekne užiť. Hrajte sa tvrdo, alebo ako len budete chcieť, návlek bude držať na mieste za všetkých okolností!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Intimate Play Finger Tingler Purple

    Dvojica šikovných návlekov na prsty, ktoré so svojou stimulačnou textúrou zvládnu veľa parády. Rovnako ako vždy, tak ani v ich prípade sa nekladú medze vo fantázii. Láskajte sa s nimi všade, kde sa vám to práve páči!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Sleeve 05

    Nudia vás návleky, ktoré realisticky pripomínajú ľudský penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild a návlekov na penis ako je tento. Zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 161 až 192 z celkom 279

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.