×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky ovládateľné cez aplikáciu

Položky 97 až 128 z celkom 297

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Big Heat Warming G-Spot Vibrator

    Vďaka svojej hlbokej silikónovej rukoväti je Big Heat skutočne vzrušujúcou hračkou. Stimulácia pomocou tepla zaisťuje realistické pocity blaženosti, ktoré určite uspokoja vaše predstavy. Vibrácie prenikajúce do hĺbky rozpália váš bod G dobehla a pomôžu vám docieliť vytúžené uspokojenie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Alex Neo 2

    Páni, chcete zo seba dostať úplne všetko a urobiť z každej vašej masturbácie nezabudnuteľný zážitok? Novšia verzia obľúbeného masturbátora Alex Dark Blue pohltí váš penis svojim realisticky hebkým materiálom, bude intenzívne prirážať a vezme vás do sveta splnených fantázií. A nie je všetko! Najnovším vylepšením je moderné ovládanie cez aplikáciu umožňujúcu zábavné interaktívne funkcie.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Vládne vášmu vzťahu spravodlivosť? Toto duo luxusných erotických hračiek od We-vibe má pre každého niečo! Vibračný krúžok Bond pre neho a stimulátor klitorisu do nohavičiek Moxie pre ňu. Oba kúsky sa dajú ovládať buď ovládačom, alebo cez aplikáciu. Dráždite sa a vzrušujte sa kedykoľvek a kdekoľvek, táto predohra bude top!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA014-L Wildolo Vibrating Lifelike Soft Silicone Dildo with App 29cm Black

    Snívate o príjemnom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným realistickým dildom, ktoré umožňuje tiež ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je to šikovný dizajnový kúsok autentického tvaru a veľkých rozmerov, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú majstri erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo si vášnivých zážitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Ella Vibrating Egg Red

    Moderné technológie sú v dnešnej dobe veľmi ďaleko, čo dokazuje to aj toto vibračné vajíčko Svakom Ella. Ovláda sa cez aplikáciu, ktorú si stiahnete do telefónu a skrz Bluetooth potom vajíčko rozvibrujete, ako sa vám práve zachce. Podľahnite zábave modernej doby a skúste zbrusu nové vzrušenie.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Nova 2

    Po stopách klasických rabbit vibrátorov kráčala značka We-Vibe, aby dala vzniknúť králikovi, ktorý predčí všetky svojich predchodcov. Sľubuje nepretržité potešenie pomocou presných vibrácií, ktoré vyústa v explozívny duálny orgazmus. Dokonalé zacielenie na správne miesta vďaka flexibilite v kombinácii s ovládaním cez aplikáciu dohromady tvoria králika snov. Okúste jeho funkcie a už nikdy nebudete chcieť iného!

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Sync Lite Pink

    Ste vy a váš náprotivok naozaj zvedaví a láka vás objavovať nové vzrušujúce možnosti v posteli? Tak práve pre vás tu je We-Vibe Sync Lite. Je príjemne hladký a hebký, jednoduchý na používanie, a hlavne perfektný pre ešte bližšie prepojenie s vaším náprotivkom. Doprajte si vibrácie, ktoré si užijete obaja!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibrator Blue

    Chcete dať nový zmysel vašim chvíľam plným potešenia? Dovoľte nám vám predstaviť Avu Neo! Je to pôvabný a luxusný vibrátor so schopnosťou prírazov. Dopraje vám úžasnú vaginálnu stimuláciu, ktorú môžete ovládať aj na diaľku cez aplikáciu v telefóne. Doprajte si niečo viac, s Avou to bude vždy nádherné!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Irena Smart Egg Pink

    Ahoj, som Irena a doprajem vášmu vzťahu na diaľku chýbajúcu vášeň. A nielen to, so mnou si budete môcť užívať aj na verejnosti, samozrejme diskrétne, pretože sa ovládam cez aplikáciu v mobile. Som dobíjacia, vodotesná a vyrobená z úžasne hebkého silikónu, vaša kvetinka ma bude milovať, neveríte? Presvedčte sa samé, nezruinujem vás, som cenovo dostupná. Som Irena!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Fugu Red

    Hľadáte hračku, ktorá by vám robila spoločnosť, zatiaľ čo bude váš partner preč, alebo vám poslúžila aj pri vašich spoločných hrách? Magic Motion Fugu je hebké, textúrované vibračné vajíčko, ktorého funkcie sa dajú cez aplikáciu ovládať odkiaľkoľvek! A čo viac, môžete si s ním vyraziť i večer von a nechať sa jeho vibráciami rozpáliť na vášnivú noc, ktorá bude nasledovať doma. Takže, kto prevezme kontrolu nad vibráciami a bude vajíčko ovládať?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Sync 2 Purple

    Buďte si blízko. Opravdu blízko. A vychutnávajte si vzrušenie spoločne. Experimentujte. Milujte sa! Je tu celosvetovo zbožňovaný We-Vibe Sync v novej vylepšenej verzii, ktorá ešte lepšie padne, drží a maximalizuje potešenie!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men si svojimi vibráciami podmanil mužov po celom svete a teraz prichádza s novinkou - vibrácie môžete ovládať cez aplikáciu! Zachovaný samozrejme zostáva elegantný dizajn aj ergonomický tvar, ktorý vám veľmi pohodlne padne do ruky. Otvor pre vstup je vyrobený z kvalitného a príjemného silikónu, tak ráčte vstúpiť.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Tajomstvo, ktoré si nebudete chcieť nechať pre seba... Prenosný vibrátor Top Secret+ má plochú, ergonomickú základňu, ktorá umožňuje maximálne pohodlie a taktiež rebrovaný povrch pre stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Erekčný krúžok Strong One z príjemného a šetrného silikónu sa postará o väčšiu výdrž, vytrvalosť a oddialenie ejakulácie. Hlboké vibrácie navyše stimulujú oboch partnerov zároveň a ako bonus ich možno ovládať pomocou aplikácie.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HS21-APP Table Top 2.0 Pro 100W Premium Sex Machine with Remote and App Black

    Chýba vám k spokojnosti intenzívne sexuálne zážitky? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith šukacím strojom, ktorý umožňuje tiež ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný vylepšení dizajnový kúsok s neuveriteľnou silou, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    1 049 €

    649 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Sync Go Light Purple

    Skúmajte svet slasti i seba navzájom. We-Vibe Sync Go k tomu bude perfektný spoločník! Je to príjemne ľahký párový vibrátor s praktickým cestovným puzdrom. Vychutnajte si vzrušujúce vibrácie pri milovaní alebo len tak kedykoľvek a kdekoľvek a ovládajte hračku cez aplikáciu v telefóne.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Blue

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú totiť majstrami erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolúte vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú tak omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez nej. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo sa vášnivých pôžitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Snívate si o nádhernej Lise Ann len pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej podpisom a tiež získate 1500 kreditov, ktoré môžete použiť na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu zmyselnému kúzlu a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Túžite po ničom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug je tu pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Chcete niečo viac? Tento vibračný mastrubátor od Satisfyer bol navrhnutý so zmyslom pre úplnú dokonalosť! Zažijete s ním čistú blaženosť, to nám verte. Jeho flexibilné telo, a hlavne vnútorná stimulačná textúra budú láskať váš penis až k orgazmickému zblázneniu a môžete ho spárovať aj so šikovnou aplikáciou Satisfyer Connect, tak si to nechajte páčiť!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Revolúcia a nové možnosti. Absolútna rozkoš a najmodernejšie technológie. Smart aplikácia a dychberúca stimulácia klitorisu. Elegantný dizajn vhodný aj na cesty. Ráčte sa zoznámiť so Safisfyerem Love Triangle, ktorý sa ovláda cez aplikáciu! Objavte nekonečné možnosti, ako si byť blízko so svojím partnerom hoci aj na druhom konci sveta, alebo ako sa urobiť v rytme svojej obľúbenej piesne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Jive Electric Pink

    Vychutnajte si zábavu a vzrušenie v spoločnosti Jive, novinky od We-Vibe. Je to skrz aplikáciu ovládateľný vibrátor, takže si môžete dopriať sólo hands-free hry alebo zveriť ovládanie svojmu partnerovi, ktorý môže byť pokojne aj na druhom konci sveta a aj napriek tomu vás môže vášnivo dráždiť. Pridajte do svojho intímneho života trochu dobrodružstva a nenechajte ho upadnúť do nudnej rutiny, Jive vám s tým pomôže.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Viete, ako urobiť vaše milovanie ešte lepším? Prizvite si tento jedinečný vibračný krúžok od Magic Motion a ovládajte jeho funkcie skrz aplikáciu v telefóne. Jej klitoris poteší zmyselnými vibráciami a jemu zaistí dlhšiu a silnejšiu erekciu. Je úžasne elastický a pohodlný na nosenie. Vyberte si z 10 rôznych vibračných funkcií a objavte nekonečné možnosti aplikácie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Abner Pink

    Chcete si užiť veľa vzrušujúcej srandy? S vibračným vajíčkom s ovládaním cez aplikáciu to pôjde jednoducho. Je diskrétne, hladučké a sľubuje presnú stimuláciu kedykoľvek a kdekoľvek. Dajte svojmu milostnému životu nový rozmer a užívajte si vibrácie ovládané cez smart phone.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Trendsetter Light Green

    Vďaka špičke v tvare jazyka a silnému motorčeku dosiahne Satisfyer Trendsetter, ovládaný cez aplikáciu, na všetky body tvojej rozkoše a postará sa aj o análne potešenie. Vďaka aplikácii Satisfyer Connect si pri hrátkach môžeš užívať ešte väčšiu rozmanitosť.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie od We-Vibe je diskrétny, zmyselný, dráždivý a sladký. Vďaka magnetu pohodlne padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú znateľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte ovládač alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Vaše malé vzrušujúce tajomstvo! Toto nie je len tak nejaký rúž dokonalého odtieňa, je to vzrušujúci vibrátor ovládateľný cez aplikácie. Noste ho neustále v kabelke a buďte pripravená na milostné dobrodružstvo, ktoré môže číhať na každom rohu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Vďaka špičke v tvare jazyka a silnému motorku dosiahne Satisfyer Trendsetter, ovládaný cez aplikáciu, na všetky body tvojej rozkoše a postará sa aj o análne potešenie. Vďaka aplikácii Satisfyer Connect si pri hrátkach môžeš užívať ešte väčšiu rozmanitosť.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že ho možno ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Climax+

    Heat Climax + so svojim zahnutým stimulátorom stimuluje prostatu aj citlivé tkanivo perinea. Dva motory aktivujú silné vibrácie, zatiaľ čo funkcia zahrievania silikónu zaručuje realistické pocity.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 297

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.