×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky ozdobné

Položky 129 až 160 z celkom 505

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Booty Sparks Pink Gem Glass Anal Plug Small

    Ozdobte sa oslnivým drahokamom! Tento skvostný análny kolík symbolizuje krištáľovú čistotu, nekonečný šarm a podmanivú vášeň. Je vyrobený z vysoko kvalitného skla, ktoré môžete pred použitím zahriať či ochladiť, a je zakončený trblietavým ružovým kamienkom. Noste ho ako šperk, ktorý vám v zadočku bude super príjemný.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sex & Mischief Masquerade Mask - Luxusná maska na oči

    Maškarná maska navrhnutá tak, aby zvýraznila vašu osobnosť, ale utajila vašu identitu.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Sinful Collar Black - Vinylový obojok Čierna

    Hriešny a sexi, taký je nový prírastok obľúbenej kolekcie pre každého, kto má rád kvalitu a ľahko nebezpečné erotické hry.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Twilight Booty Jewel Medium

    Milujete šperky? Tento krásny dúhový kolík s ligotavým kamienkom v základni budete tak milovať tiež! Má elegantný tvar pre ľahké zavádzanie a príjemné nosené a čarokrásny dúhový kamienok v rozšírenej základni. Vyrobený je z hliníka, je hladký na dotyk a bezpeční pre telo. Dodajte svojom análnemu dobrodružstve očarujúce a farebný nádych.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Mini Metal Butt Plug Anal Pleasure Blue S

    Chcete svoj zadoček ozdobiť niečím veľmi sexi? Tento prekrásny elegantný kolík je vyrobený z kvalitnej zinkovej slitiny a vo svojej základni má lesklý kamienok, ktorý sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami. Vychutnajte si nové vzrušujúce pocity a blysnite sa s týmto análnym šperkom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Deluxe Bondage Collar - Kožený obojok Čierna

    Luxusný kožený obojok od obľúbenej značky Kiotos je nevyhnutným doplnkom pri všetkých BDSM hrách.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Black and White Fox Tail Anal Pleasure L

    Chcete svoj zadoček ozdobiť niečím veľmi sexi a roztomilým zároveň? Tento prekrásny kolík je vyrobený z kvalitnej zinkovej sliatiny a vo svojej základni má hebučký líščí ocko, ktorý sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami a možno vás aj trošku štekliť. Vychutnajte si nové vzrušujúce pocity a rozdelujte sa s týmto análnym chvostíkom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Handcuffs Gold - Kovová ozdobná putá Zlatá

    Dotyk kovového náramku prebúdza vašu predstavivosť ... Elegantný náramok a putá na každú príležitosť, ktoré splnia tvoje tajné sny. Počúvaj svoje zmysly!

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Glams Mini Rainbow Gem

    Zábavný, roztomilý a dúhový, taký je tento kolík od značky NS Novelties, ktorý bude zdobiť váš anál nádherne farebným kamienkom. Vyrobený je zo zamatovo hebkého a kvalitného silikónu, ktorý je bezpečný pre telo. Jeho zaoblená špička uľahčuje zavádzanie a koncový kamienok z neho robí nevšedný šperk. Užívajte si vzrušujúce chvíle so svojím náprotivkom a ozdobte sa týmto okúzľujúcim doplnkom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Rear Assets Rose Gold Heart S Pink

    Potrpíte si na šperkoch a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrásnejší análny kolík ever! Má elegantnú rose-gold farbu, pochrómovaný povrch a je zakončený romantickým srdiečkom s trblietajúcim sa ružovým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie a bezkonkurenčný dizajn!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Hunteria Cuff & Chocker

    Chcete si užiť trochu nezbednej zábavy? A kto by nechcel! O horúcu atmosféru v spálni sa postarajú tieto pikantné doplnky z kolekcie Hunteria. Tvorí ju hravý obojok a putá, ktoré oživia vaše divoké erotické fantázie. Chcete zažiť bláznivú noc plnú vzrušenia? Už nemusíte ďalej čakať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Satinia Mask Black

    Chcete hrať rolu tajuplné zvodykne? Nepotrebujete meč, kone či dokonca kapucňu. Vaše sexi telo a táto čarovná maska je všetko, čo potrebujete! Pravdepodobne nespasíme svet, ale zachránite svojho milovaného od nudy a stanete sa jeho kráľovnou!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Whip Necklace Zlatá

    Dotyk kovového náhrdelníka prebúdza vašu predstavivosť... . Náhrdelník, ktorý sa hodí na každú príležitosť. Bičík, ktorý trestá s potešením. Vitajte vo svete ľahkého spútania.

    34,90 €

    25,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Bondage Hook Attached To Colar

    Berú vás trošku divokejšie bondage hry a potrpíte si na kvalitné doplnky? Tento Bondage Hook by ste nemali prehliadnúť! Tvorí ho obojok z kvalitnej nerezovej ocele prepojený s hákom a guľôčkom, ktorá sa strčí viete kam.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Advanced Cone Butt Plug Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento sexy análny kolík vás očarí svojim stupňovitým tvarom, ktorým vám predvedie skutočne príjemnú stimuláciu. Rozmaznávajte sa!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rebel Glans Ring Black

    Šperk a erotická hračka zároveň! Tento otvorený krúžok z nerezovej ocele vás zaujme svojimi 2 guličkami a ozdobí ako obrezané, tak neobrezané penisy. Nasadzuje sa priamo na žaluď a svojou tesnosťou spôsobuje mierne prekrvenie tohto citlivého miesta, ktoré sa stane bacuľatým a citlivým na dotyk . Vyskúšajte, aké to je, keď guličky stimulujú uzdičku a noste krúžok pre radosť, vzrušenie aj ozdobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Užite si luxus vo svojom análiku s týmto vibračným kolíkom s nádherným koncovým kamienkom! Je z príjemného silikónu, ktorý je báječne hladký a poddajný. Ukrýva v sebe dva silné motory s 10 intenzívnymi režimami. Nechajte svoj dych, aby sa zatajil vplyvom dômyselných vibrácií, ktoré vás vezmú až do análneho neba.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Lavender

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte si radosť sama, alebo ju darujte niekomu, na kom vám skutočne záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to jednoducho chce každá žena!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Masks White Mask

    Čo sa asi bude diať? Aké tajomstvo je pod maskou ukryté? Bude to skvelá noc! Dodajte svojim erotickým hrátkam nádych tajomna s touto sexy a možno aj trochu morbídnou maskou bez výrazu. Bude sa hodiť aj obľúbenej sexy bielizni či kostýmu, medze sa klasicky nekladú!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Silver

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to proste chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Rose Gold Large

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrajších análnych kolíkov na svete! Má láskyplnú rose-gold farbu a zakončený je ružovým iskrivým kamienkom v tvare srdiečka. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolík aj zahriať alebo ochladiť.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Rainbow Booty Jewel Large

    Čo si ozdobiť svoj análik niečím dúhovým a ligotavým? Rainbow Booty Jewel je kvalitný análny kolík elegatnej čiernej farby s klasickým tvarom a prekrásnym koncovým drahokamom vo farbách dúhy. Je z prvotriedneho silikónu a je tak hodvábne hebký na dotyk a zároveň bezpečný pre telo. Úplne MUST HAVE!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Colorful Joy Jewel Plug Medium Fialová

    Krásny análny kolík od značky You2Toys sa zvodným diamantom na konci. Zaručuje dokonalú stimuláciu a aj pri tých najdivokejších pohyboch bude držať na svojom mieste. Je malej veľkosti a bude ideálny predovšetkým pre análnych objaviteľov. Vyrobený je z mäkkého a hodvábneho silikónu, je flexibilný, ľahko sa zavádza a je samozrejme úplne bezpečný pre telo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Masks Black Diamond Eyemask Grey

    Aké tajomstvo sa ukrýva pod touto maskou? Čaká vás tajemný a neuveriteľne vášnivý večer! Táto pôvabná maska navodí pocit smyslnosti a nejistoty zároveň. Hodiť sa bude k vášmu obľúbenému prádlu alebo aj na dotvorenie kostýmu. Zahaľte svoju tvár a objavte nový rozmer erotična.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Forced Orgasm Belt

    Kožený pás pre vynútený alebo nechcený orgazmus! Tento praktický doplnok je kompatibilný so všetkými masážnymi hlavicami o štandardných rozmeroch, má prispôsobivú nastaviteľnú dĺžku a disponuje krúžkami na pripevnenie pút.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish PU Eye Mask

    Viete, že mierne zakrytie dokáže spôsobiť veľké vzrušenie? Táto maska je toho dôkazom! Je to zmyselný doplnok z kvalitného materiálu, ktorý bude vyzerať skvele v kombinácii s vašou obľúbenou spodnou bielizňou alebo kostýmom. Užite si obľúbené fetiš hry s maskou, ktorá zvýrazní vášeň vo vašich očiach.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Glams Mini Pink Gem

    Zábavný, roztomilý a ružový, taký je tento kolík od značky NS Novelties, ktorý bude zdobiť váš anál nádherne ružovým kamienkom. Vyrobený je zo zamatovo hebkého a kvalitného silikónu, ktorý je bezpečný pre telo. Jeho zaoblená špička uľahčuje zavádzanie a koncový kamienok z neho robí nevšedný šperk. Užívajte si vzrušujúce chvíle so svojím náprotivkom a ozdobte sa týmto očarujúcim doplnkom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Shimmering Gem Anal Plug Set Silver

    Nech sa váš milostný život blyští vzrušením! Táto sada hladkých a pevných análnych kolíkov má nádherný trblietavý vzor, ktorý bude zdobiť váš zadoček za všetkých okolností. Tvar kolíkov je príjemný na nosenie, lebo sa zmyselne zužujú a ľahko sa zavádzajú. Objavte všetky 3 veľkosti a potrénujte svoje zadné vrátka!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Roseberry Mask

    Zakryte si oči a ... začnite so zlobivými hrátky! Nechajte sa pohladiť touto hodvábnou látkou na tvári a objavte dokonalé potešenie. Dnes nebudete potrebovať oči - použite svoju predstavivosť! Takže? Už začína vaša fantázia pracovať?

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Red Rose Analplug Small

    Čo tak darovať svojej drahej trochu netradičnú kvetinu? Ženy kvety milujú a tento prekrásny kolík je zakončený nádhernou ružou. Navyše je vďaka svojim rozmerom ideálny pre začiatočníkov, takže s ním môžete odhaliť príjemné tajomstvo análneho vzrušenia. Kolík je z hliníka, má elegantnú striebornú farbu a možno ho zahriať či ochladiť. Tak nečakajte a potešte svoju partnerku nezabudnuteľnou červenou ružou!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Head Mask 2493110 Black-Red

    V tejto maske budete na akejkoľvek fetiš párty za hviezdu! Na hlavu padne ako druhá koža a je tvorená nádhernou kombináciou čierneho a červeného kvalitného materiálu. Otvory na oči aj na ústa sú zdobené lemovaním a na maske sú tiež malé očká pre pohodlné dýchanie nosom. K dispozícii je v jednej veľkosti a je vhodná pre neho aj pre ňu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Masks Venetian Eyemask 230039 Copper

    Aké tajomstvo sa ukrýva pod touto maskou? Čaká vás tajemný a neuveriteľne vášnivý večer! Táto pôvabná maska navodí pocit smyslnosti a nejistoty zároveň. Hodiť sa bude k vášmu obľúbenému prádlu alebo aj na dotvorenie kostýmu. Zahaľte svoju tvár a objavte nový rozmer erotična.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 505

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.