×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky penis silikón

Položky 65 až 96 z celkom 622

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Perleťová biela

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej perleťovej bielej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY NOS Black

    Erekčný krúžok, ktorý si zamilujete obaja! Už dlho snívate o spoločných orgazmoch? S krúžkom NOS sa vaše sny stanú skutočnosťou. Okrem toho predĺži a posilní erekciu a jeho flexibilné ušká objímu klitoris a budú ho dráždiť na zbláznenie. Tento krúžok nemá konkurenciu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Gold Edition

    Elegantná a transparentná klietka cudnosti s elektro-stimulačnou funkciou. Udržte ho pod zámkom, potlačte jeho búrlive túžby a obmedzte jeho slobodu. V klietke nebude mať možnosť vzrušiť sa a vy budete jediná, kto bude mať kľúč a tým pádom aj všetku moc. A čo viac, klietka má odnímateľné vodivé plochy, cez ktoré svojej polovičke pošlete elektrické záchvevy, zášklby a pulzácie presne v takej intenzite, akú si práve zaslúži.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Automatic Penis Vacuum Pump Rechargeable

    Dobíjacia automatická pumpa so 4 intenzitami sania posilní a zintezívni vašu erekciu! Vďaka priehľadnému valcu bduete môcť sledovať zväčšovaie a zároveň sa tak rovo radovať z toho, ako sa váš penis stáva silnejším, dlhším a tvrdším. Stlačte tlačidlo a nechajte sa pohltiť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Wand

    Kto by chcel masturbovať rukami, keď môže použiť túto čarovnú paličku a urobiť si to raz-dva? Je príjemne flexibilný, objíme váš penis, zahltí ho vibráciami a očarí vás orgazmom. Je tak intenzívny, že sa ho len sotva nabažíte!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    Absolútne dokonalá stimulácia s erekčným krúžkom a análnym kolíkom. Pevnejšia erekcia a intenzívnejší orgazmus. Každým pohybom stimulujete prostatu pripojeným kolíkom. Veľmi flexibilný materiál sa prispôsobí vašej veľkosti a ľahko nadvihne semenníky.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    Vibrátor Multifun 2 povzbudí vaše libido úplne unikátnym tvarom, vďaka ktorému sa ľahko stane súčasťou každej milostné hry, a 3 silnými motormi: prvý sa nachádza v objemnej hornej časti tela vibrátora a zvyšné dva vytvárajú vzrušujúce vibrácie v dolných koncoch jeho ramien. To znamená, že či už na, vo vnútri, pod alebo medzi - tento ružový multitalent vás stimuluje tak, ako to práve potrebujete!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Preskúmajte svoju spokojnosť s týmto moderným masturbátorom s poddajným vnútorným rukávom a širokou škálou sonických intenzít a 4 pulzujúcimi programami. Je vybavený 10 najmodernejšími senzormi pre spätnú väzbu v reálnom čase skrz aplikáciu LELO, čo vám umožní vytvoriť si tú najpríjemnejšiu sadu programov. Dajte život svojim fantáziám!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Chcete vyskúšať aké to je, keď je milovanie ešte intenzívnejšie? Navlečte si na penis tento erekčný krúžok, ktorý nielenže posilní tvrdosť penisu, ale svojimi vibráciami tiež vzrušujúco pošteklí klitoris. Mini vibrátor je navyše odnímateľný a môžete ho tak zoznámiť aj s iným citlivým miestočkom. Užite si ešte lepšiu predĺženú jazdu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Gentle

    Tenga vylepšila váš obľúbený Deep Throat Cup - teraz s vyberateľným vnútrom, ktoré je možný vymyť a opakovane použiť. Tesne vás objíme a bude sať tak intezívne, ako si len budete priať.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Vibrating Silicone Cock Ring Red

    Prémiový vibračný krúžok za bezkonkurenčnú cenu! Zaistí vám väčšiu výdrž a spoločné orgazmy, je to presne to, po čom túžite? Krúžok má navyše láskyplný tvar srdiečka a tiež vrúbky do tvaru srdca. Je príjemne flexibilný, stiahne penis, čím posilní a podporí erekciu a zároveň vám dopraje príjemnú stimuláciu počas prenikania, tak si to nechajte páčiť.

    14,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

    Pre náročných: s dvadsiatimi štyrmi karátovou, pozlátenou močovou trubicou a dvoma zlatými guľôčkami Plunging Pete stimulujú aj zvonku, aj zvnútra.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Rolling Head Cup

    Ako jazda "na koníčka". Nasaďte ho na žaluď vášho penisu, zasúvajte ho dovnútra a von, točte s ním doprava a doľava. Objavte skutočnú zmyselnosť "pružného tela".

    14,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Shiny

    Shiny - ako ranné slnko prebudí každého vtáčika. Jeho lúče objímu váš nástroj a rozžiaria úsmev na tvári.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Swordsman Blue

    Krúžok na penis s možnosťou nastavenia veľkosti Satisfyer Swordsman zosilňuje erekciu a predlžuje milovanie vďaka efektu prekrvenia. Objemný vlnitý stimulátor klitorisu vyrobený zo silikónu navyše stimuluje oboch partnerov intenzívnymi vibráciami.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Penis Plug with Pull Ring 093

    Plug, určený na obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je vysoko pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Pocket Stroker Click Ball

    Toľko príjemných zážitkov s takou malou hračkou! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga je malý, ale šikovný. Vďaka svojej veľkosti je ideálny nielen na cesty a vďaka svojej tenkosti a pružnosti uspokojí akúkoľvek veľkosť penisu. Vybavte ním svoju ruku a majte ho neustále po roku.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Hard Boiled Mix 6ks

    Nový set populárnych Tenga Egg z tvrdšieho, avšak stále veľmi jemného elastomeru. Užite si fenomenálne pocity z originálne profilovaných vajíčok "natvrdo".

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Pivot - Vibračný krúžok

    Vstúpte do ringu a objavte nový svet intímneho potešenia. Pivot od We-Vibe poskytuje pohodlie, stabilitu a predovšetkým nekonečné vzrušenie a ohromujúci orgazmus. Použite ho počas sexu, bude fungovať ako erekčný krúžok a vaša erekcia tak bude oveľa silnejšia. Zároveň bude stimulovať partnerkin klitoris intenzívnymi vibráciami, ktorých úroveň si sami nastavíte.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Rabbit Vibrating Cockring Purple

    Už vám nestačí obyčajný sex a hovoríte si, že by to chcelo niečo viac? Vy máte problém a my máme riešenie! Vyskúšajte erekčný vibračný krúžok, ktorý stiahne penis pri koreni a podporí erekciu a HLAVNE - svojimi vibráciami bude neodolateľne stimulovať klitoris. Niet nad čím váhať!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    Najnovšia verzia COBRA Libre II je hračka pre náročných mužov. Keď váš penis pevne obopne mäkká silikónová pusinka COBRY II, vašim telom prenikne senzačný pocit vzrušenia.

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • My First Lovers Couple Vibrator Pink

    Netúžite len vy, ale i váš náprotivok po zmyselných vibráciách počas milovania? Tento párový milovník vám vaše prianie s radosťou splní! Bude s vami priamo pri milovaní a zintenzívni pôžitky z každého prieniku, pretože vibráciami bude stimulovať penis, vagínu i klitoris. Užite si dotyk vysoko kvalitného a mäkkého silikónu a objavujte nové pôžitky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air Cushion Cup

    Neodolateľná predstava sa stane skutočnosťou. Užite si oba otvory. Ten "zadný" je neuveriteľne úzky, zatiaľ čo ten "predný" jemne obopne váš penis

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Cock Cage with Butt Plug

    Vzrušujúca hračka pre penis, semenníky, anál aj hrádzu, a to naraz! Cock Cage s análnym kolíkom od Black Velvets kombinuje klietku na penis s krúžkom na semenníky, ktorý je prepojený pomocou robustnej retiazky s príjemne tvarovaným análnym kolíkom. Užite si pohodlné nosenie, skvelý vzhľad a dokonalú cudnú hru.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Womens Dilator Urethra Vibrator - Vibračný uretrálny dilatátor Ružová

    Ružový dilatátor so 7 vibračnými režimami. Jeho malé rozmery prinášajú bezodné možnosti ako ho využiť, vašej fantázii sa medze nekladú! Vyrobený je zo silikónu a ABS, je bezpečný pre telo, bez ftalátov a spĺňa prísne nariadenia EU REACH. Batérie sú súčasťou balenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Pocket Stroker Crystal Mist

    Toľko príjemných zážitkov s takou malou hračkou! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga je malý, ale šikovný. Vďaka svojej veľkosti je ideálny nielen na cesty a vďaka svojej tenkosti a pružnosti uspokojí akúkoľvek veľkosť penisu. Vybavte ním svoju ruku a majte ho neustále po roku.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Vibrátor Multifun 1 vás prekvapí unikátnym tvarom, vďaka ktorému sa ľahko stane súčasťou každej milostnej hry, a 3 silnými motormi: prvý sa nachádza v hornej časti tela vibrátora a zvyšné dva vytvárajú úžasné vibrácie v dolných koncoch jeho ramien. To znamená, že či už na, vo vnútri, pod alebo medzi - tento nebesky modrý multitalent vás stimuluje tak, ako to práve potrebujete!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibračný krúžok

    Zdieľané potešenie a dlhotrvajúca intenzívna stimulácia oboch partnerov prichádza z tohto silikónového vibračného krúžku podľa vzoru erotickej trilógie 50 Shades of Grey.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Twist Reusable Vacuum Cup Tickle

    Air-Tech Twist vyniká medzi ostatnými podobným produktami obrovskou výhodou, ktorou je možnosť prispôsobenia tesnosti Vašim prianiam a požiadavkám. Stimuláciu si upravíte vďaka unikátnemu kompresnému systému a vytvoríte si tak jedinečný vlastný zážitok s Air-Tech.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Rocket Ring

    Tento donut prestrojený za krúžok na penis vám chce osladiť vaše spoločné intímne chvíľky. Satisfyer Ring pripraví váš penis na vrcholový výkon a poskytne vám aj vašej partnerke úžasné okamihy vzrušenia. Veľký stimulátor klitorisu pokrýva veľkú plochu a dráždi po stlačení tlačidla jej klitoris v 10 intenzívnych vibračných režimoch. Ale aj počas žhavých sólo hrách rozmaznáva vaše intímne partie svojimi hlbokými vibráciami, ktorými vás zaručene privedie k orgazmu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu týmto nasadzovacím silikónovým dildom. Nasaďte si tohto pomocníka a môžete si užiť dvojitú penetráciu bez zapojenia ďalšieho partnera.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Silicone Loop Cock Ring Black

    Túžite po tom, aby ste podávali maximálny výkon, a tušíte, že by vám k tomu mohol pomôcť erekčný krúžok, ale nie ste si istí, akú veľkosť zvoliť? V tom prípade je erekčná slučka pre vás ako stvorená, pretože jej veľkosť je nastaviteľná! Navyše je z príjemného silikónu, ktorý je hladký a mäkký.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 622

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.