×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky penis

Položky 65 až 96 z celkom 182

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Za všetkého najviac milujete stimuláciu semenníkov? Máme tu hračku špeciálne vyrobenú pre spokojnosť vašich guličiek vďaka 9 vibračným vzorom. Vkĺznite do dvojitej slučky, uvelebte v nej ako penis, tak semenníky, stlačte tlačidlo na ovládači a ráčte to rozbehnúť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Geo Coral

    Skvost pre vašu slasť. Luxusná japonská značka Tenga prichádza s masturbátorom pôvabným na prvý pohľad a neuveriteľne príjemným na prvé použitie. Je inšpirovaný geometriou a prírodou. Dokonalý materiál a zložitá, dômyselne premyslená textúra sa postarajú o vzrušujúce pocity a dychberúce orgazmy. Chcite pre seba len to najlepšie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Zdá sa vám, že vaše uspokojovanie je také nemastné neslané? Link Up Verge je tu pre to, aby vám obom priniesol potešenie, o ktorom snívate. Má 10 výkonných funkcií pre slastné dráždenie klitorisu a súčasťou balenia je ešte jeden mäkký a pružný krúžok na podporu erekcie. Doprajte si niečo viac a užite si spoločne skutočné uspokojenie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Nutter Ball Sling Čierna

    Revolučný návlek na gule od svetovo obľúbenej značky Oxballs. Pohltí vás svojím dizajnom, najpríjemnejším materiálom a pocitmi, ktoré s jeho nosením okúsite.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy The Urge Medium Black

    Odovzdajte sa maximálnemu potešeniu a slasti! Tento masturbátor privíta váš penis mäkkým a poddajným vstupom, ktorý pokračuje úchvatnou stimulačnou textúrou na príjemné dráždenie. Vonkajšia časť je navrhnutá pre stabilný úchop a je od tej vnútorná odnímateľná, takže sa môžete tešiť na ľahké čistenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    Ráčte objaviť prvotriedny vibrátor pre vašu močovú trubicu! Poskytne vám intenzívnu stimuláciu a extra tlak, vibrátor je totiž dlhý a má koncovú silnejšiu časť. Táto vibračná sonda od Mistera B je vyrobená z najkvalitnejšej nerezovej ocele a je vybavená modernou technológiou pre zmyselné dráždenie. Poznajte novú úroveň soundingu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fröhle Penis Pump Professional PP006 XL

    Vytrénujte si ho do absolútnej formy! Táto profi pumpa na penis z krištáľovo číreho a pevného materiálu vám na to bude ideálnou pomôckou. Efektívne vytvorí vákuum až 600 Mbar a vy si budete vychutnávať intenzívny pocit sania. A čo z toho ešte vyplýva? Ohromne pevná erekcia počas chvíľočky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cone of Shame Chastity Device

    Koniec pohupovania, hýbania a hladenia, Oxballs prichádza s touto jedinečnou hračkou v tvare lievika, ktorej využitie počas hier bude neprekonateľné. Cone of Shame je doplnok vyrobený z veľmi mäkkého a pružného silikónu, takže ho môže vaše šteniatko nosiť pokojne celé hodiny a vy mu tak zabránite, aby sa pohrávalo samo so sebou. Silikónový materiál ďalej zaručuje ľahké čistenie a údržbu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Meatballs Chastity Rings Black

    Milujete doplnky na penis a semenníky od Oxballs! V tom prípade budete zbožňovať aj tento Meat Balls. Je to úplne nový spôsob, ako uväzniť penis a pripútať ho k semenníkom. Lapte vtáčika a držte ho bezmocného a zviazaného touto dômyselnou pomôckou.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Nový rozmer vašich chvíľ sebalásky! Takáto malá vecička je šikovnejšia, ako si myslíte. Sir Richard ju vymyslel tak, aby vás maximálne uspokojila. Je pružná a prispôsobí sa vášmu penisu. Úroveň tlaku bude záležať len na vás rovnako ako to, aký vibračný režim z 8 ponúkaných si vyberiete. A vďaka vodotesnosti budú aj vaše kúpele alebo sprchy o niečo vzrušujúcejšie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Vacuum Penis Pump with Masturbator Sleeve

    Vzrušujúce tréning pre váš penis! Táto automatická vákuová pumpa sa skladá z priehľadného valca s meradlom a vy tak budete môcť na vlastné oči sledovať svoj neuveriteľný pokrok, čo sa veľkosti týka. Alebo si radšej chcete trochu zašpásovať? Umiestnite do valca silikónový masturbátor a vychutnajte si extra stimuláciu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flex Masturbation Sleeve Rocky Black

    Nechaj sa pohltiť špirálovitým, rebrovaným tvarom a dynamickým saním nového Tenga Flexu. Vyrobený je z najmodernejšieho poddajného materiálu, má špeciálny rebrovaný plášť, vďaka ktorému si užijete tzv. spinningovú stimuláciu. Ak počas používania zakryjete vzduchový otvor v hornej časti, užijete si dokonalé sacie pocity.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Kubex Masturbator with Licking Tongue, Pulsation & Vibration Black

    Jedinečný masturbátor nielen vzhľadom, ale aj vlastnosťami! Predstavujeme Kubex, luxusnú a modernú hračku, ktorá vám ponúkne 3 rôzne funkcie pre vašu maximálnu rozkoš. Jeho ergonomický dizajn a zaoblený tvar sú veľkoryso dimenzované pre perfektné obopnutie a potešenie vášho penisu.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Stroker Attachment

    Naozaj jedinečný doplnok! Podčiarknite funkciu svojej masážnej hlavice Bodywand a premeňte ju na výnimočný vibračný masturbátor.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Zbožňujete BDSM hry? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti, vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu a silikónu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flex II Bubbly Blue

    Nechajte sa pohltiť špirálovitým rebrovaným tvarom a dynamickým saním nového Tenga Flexu. Vyrobený je z najmodernejšieho poddajného materiálu, má špeciálne rebrovaný plášť, vďaka ktorému si užijete tzv. spinningovú stimuláciu. Ak zakryjete potom počas používania vzduchový otvor v hornej časti, užijete si dokonalé sacie pocity.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Fat Boy Thin 6,5 Inch Clear

    Chcete teraz hneď väčší penis? Žiadny problém! Bude stačiť si navliecť tento príjemný návlek, v ktorom sa budete cítiť ako v bavlnke. Je totiž vyrobený zo špeciálneho mäkkého a pružného SilaSkin materiálu. Obom partnerov poskytne intenzívne a očarujúce potešenie, tak si ho nenechajte ujsť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CM06 je úžasne diskrétny a ponúkne vám hneď 10 vzrušujúcich vibračných nastavení. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentické pocity. Nezabudnite tiež na sexi hlasové funkcie, ktoré podporia vaše chvíle sebalásky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lock a Willy

    Viete, že sexuálna abstinencia prináša oveľa intenzívnejšiu úroveň vzrušenia? Abstinujte s Lock a Willy, originálnou a pohodlnou klietkou cudnosti, do ktorej zamknete penis a zabránite tak erekcii. Klietka cudnosti sa používa nielen ako prevencia cudzoložstva, ale aj ako nástroj, ktorým prevezme žena moc nad vzrušením svojho náprotivku, zamkne jeho úd a odomkne ho až vtedy, kedy sama uzná, že je pravá chvíľa dopriať svojmu partnerovi slobodu a ten najintenzívnejší sexuálny zážitok spôsobený niekoľkodennou abstinenciou.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Nápaditý a premyslene navrhnutý masturbátor na intenzívnu stimuláciu! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré vám ponúknu hneď 10 slastných vibračných funkcií. Je príjemne flexibilný a prispôsobí sa vašej veľkosti. Dráždite ním žaluď i celý penis a vychutnajte si nadpozemské pôžitky, ktoré by vám sama vaša pravačka nemohla dopriať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 28X Rechargeable Penis Head Teaser with Remote Control

    Chcete poškádliť špičku penisu? Či už sa jedná o váš vlastný úd alebo vášho náprotivku, táto hračka je navrhnutá tak, aby príjemne stimulovala a dráždila. Nasadzuje sa na žaluď, kde svojmu nositeľovi predvedie tú najintenzívnejšiu formu predohry a potešenia. Vyberte si zo 4 rýchlostí a 7 vzorov vibrácií, medzi ktorými budete voliť pomocou diaľkového ovládača.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Zbožňujete BDSM hry? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti, vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu a silikónu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim ElectroRing 45mm

    Smyselnosť ukrytá v jednoduchosti! Tento krúžok, ale rozhodne nie je obyčajný. Po pripojení k elektro-stimulačnému zdroju zaplaví váš penis dech vyrážajúcou funkciou elektro-stimulácie. Vyrobený je z vysoko kvalitnej leteckej hliníkovej sliatiny a môžete ho nosiť ako monopólovú elektrodu alebo ho prepojiť ešte s ďalším krúžkom z ElectroRing kolekcie.

    64,90 €

    47,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim ElectroRing 50mm

    Smyselnosť ukrytá v jednoduchosti! Tento krúžok, ale rozhodne nie je obyčajný. Po pripojení k elektro-stimulačnému zdroju zaplaví váš penis dech vyrážajúcou funkciou elektro-stimulácie. Vyrobený je z vysoko kvalitnej leteckej hliníkovej sliatiny a môžete ho nosiť ako monopólovú elektrodu alebo ho prepojiť ešte s ďalším krúžkom z ElectroRing kolekcie.

    64,90 €

    47,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim ElectroRing 30mm

    Zmyselnosť ukrytá v jednoduchosti! Tento krúžok, ale rozhodne nie je obyčajný. Po pripojení k elektro-stimulačnému zdroju zaplaví váš penis dych vyrážajúcou funkciou elektro-stimulácie. Vyrobený je z vysoko kvalitnej leteckej hliníkovej zliatiny a môžete ho nosiť ako monopólovú elektródu alebo ho prepojiť ešte s ďalším krúžkom z ElectroRing kolekcie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Snívate o tvrdšej a dlhšie trvajúcej erekcii? Neptún vám ju dopraje, pretože stiahne penis pri koreni, čím zamedzí prietoku krvi. Okrem toho bude tiež vibráciami tešiť buď vás alebo vašu partnerku. Uchopte diaľkový ovládač a vyberte si zo 4 rýchlostí a 6 vibračných vzorov.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Nie každá Pandora, ktorú venuje svoje drahé, musí byť nutne šperk. Až to totiž skúsite s touto Pandrou, už vás žiadne šperky zaujímať nebudú! Je to vzrušujúce vibrátor pre páry s 12 vibračnými režimami a bezdrôtovým diaľkovým ovládaním. Jeho hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a jeho prítomnosť pri milovaní budete zbožňovať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim ElectroRing 40mm

    Smyselnosť ukrytá v jednoduchosti! Tento krúžok, ale rozhodne nie je obyčajný. Po pripojení k elektro-stimulačnému zdroju zaplaví váš penis dech vyrážajúcou funkciou elektro-stimulácie. Vyrobený je z vysoko kvalitnej leteckej hliníkovej sliatiny a môžete ho nosiť ako monopólovú elektrodu alebo ho prepojiť ešte s ďalším krúžkom z ElectroRing kolekcie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Fat Boy Original Ultra Fat 5,5 Inch Clear

    Chcete teraz hneď väčší penis? Žiadny problém! Bude stačiť si navliecť tento príjemný návlek, v ktorom sa budete cítiť ako v bavlnke. Je totiž vyrobený zo špeciálneho mäkkého a pružného SilaSkin materiálu. Obom partnerov poskytne intenzívne a očarujúce potešenie, tak si ho nenechajte ujsť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    Ráčte objaviť prvotriedny vibrátor pre vašu močovú trubicu! Poskytne vám intenzívniu stimuláciu a extra tlak, pretože sa dostanete tak hlboko, ako budete potrebovať. Táto vibračná sonda od Mistera B je vyrobená z najkvalitnejšej nerezovej ocele a je vybavená modernou technológiou pre zmyselné dráždenie. Poznajte novú úroveň soundingu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots SLT Self Lubrication The Beam of Light Masturbator Vaginal Flesh

    Masturbátor s novou priekopníckou technológiou, tzv. samolubrikáciou! To, čo doposiaľ všetkým masturbátorom chýbalo k dokonalosti, je teraz skutočnosťou a vy môžete pohodlne zasunúť a užiť si slastné prežitky spojené s príjemnou vnútornou vlhkosťou, akoby ste boli vo vnútri skutočnej a poriadne vlhkej vagínky. Nenápadný dizajn tohto masturbátoru sľubuje diskrétnosť, pôvabné pysky sľubujú prirodzený vzhľad a technológia samolubrikácie sľubuje to najpríjemnejšie prenikanie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 182

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.