×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky penis

Položky 97 až 128 z celkom 278

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • NMC Massive Man Eddy S. Love Doll

    Hľadáte sexi chlapíka pre osamelé dlhé dni a nekonečné večery? Eddy je nafukovací fešák životnej veľkosti, ktorý bude verne stáť po vašom boku za všetkých okolností. Vyrobený je z kvalitného PVC materiálu a jeho penis nikdy nezvädne. Nezáleží na tom, či ste muž, žena alebo ani jedno z toho, Eddy je pripravený potešiť každého!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penispump Deluxe

    Trénujte svoj penis s touto ľahko použiteľnou pumpou od značky You2Toys! S touto jedinečnou pomôckou ľahko vytvoríte vákuum, v ktorom sa váš penis zväčší do neuveriteľnej veľkosti. Vzhľadom na to, že je valec priehľadný, môžete všetko sledovať na vlastné oči. Vákuum môžete kontrolovať prostredníctvom manometra, ktorého indikátor ukazuje, o koľko sa váš penis zväčšil.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Squeeze Regular

    Kombinácia mäkkých vankúšikov a technológie Air-Flow a Air-Tech dala vzniknúť tomuto poddajnému maturbátoru na opakované a predovšetkým dokonalé potešenie. Ovláda sa stiskom ruky, do ktorej vďaka svojmu tvaru padne úplne pohodlne, a vy si tak budete môcť veľmi ľahko voliť úroveň tlaku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Masturbator Dildo Butt Skin

    Nástroj ultimátneho potešenia - Kiotos Dildo Butt! Táto hračka je navrhnutá tak, aby vám za všetkých okolností poskytla ohromujúci zážitok a intenzívne vzrušujúce pocity. Je to masturbátor a dildo zároveň, vyrobené z vysoko kvalitného TPE materiálu, ktorý je skvele mäkký a pružný, takže verne napodobňuje skutočnú kožu. Vkĺznite dovnútra a objavte úžasnú stimulačnú textúru, ktorá vás svojimi vyvýšeninami a hrbolčekmi vezme do raja.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Double Diver Pink

    Chcete vzrušujúcu duálnu penetráciu? Jedine s týmto krúžkom strojnásobíte svoje potešenie! Stačí ho nasadiť na penis a nechať pružný krúžok, aby posilnil a podporil erekciu a výdrž. Potom pridajte vibrácie s 12 funkciami v hornej časti a pre maximálnu blaženosť vkĺznite pripevneným dildom za zadné dvierka. Toto nie je len tak nejaký obyčajný krúžok, je to nástroj pre dokonalú slasť!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Cleo Anus Masturbator

    Masturbátor Cleo vám poskytne všetko, čo každý muž potrebuje ku šťastiu. Jeho guľatý zadok vám perfektne padne do ruky a análny otvor svojím textúrovaným vnútrom poteší váš penis. Cleo je vyrobený z vysoko príjemného a flexibilného materiálu verne podobného ľudskej koži. Vďaka plochému zakončeniu ho pohodlne umiestníte na hladký povrch, kde splní všetky vaše túžby.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Maid My Day Daisy Dare

    Ahoj, som Daisy Dare, vaša nová nafukovacia sexy kamarátka! Nie som žiadne tintítko, som vysoká skoro ako vy a moje prsia sa tešia na zvodné stláčanie a pusinky, uhryznete ma do bradavky? Najradšej mám misionársku polohu, ale môžeme spolu robiť čokoľvek. Nehovorím, ale pusu nezavriem a čo mám pod nohavičkami zistíte hneď, žiadne totiž nenosím, hihi.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker

    Užite si najlepší sex vášho života, ku ktorému budete potrebovať len a len Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker! Robustné vonkajšie púzdro vám pohodlne a pevne padne do ruky a koncový ventil vám jednoducho umožní okúsiť vzrušujúce sanie. Príjemne hladký a realistický Fanta Flesh materiál by ste len sotva rozoznali od skutočného tela, avšak najlepšia je na ňom jeho vnútorná textúra, ktorá bude dokonale stimulovať váš penis. Zrátané podčiarknuté, dychberúci sex ešte nikdy nebol tak nadosah ako s Air Tight Pussy Stroker.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Manaconda Clear

    Pridajte svojmu penisu na obvode aj dĺžke a všetko podčiarknite zmyselnými vibráciami, z ktorých sa zbláznite vy aj vaša polovička! Realistický vzhľad návleku Manaconda zaujme na prvý pohľad a na prvé použitie vás dostane silná vibračná guľka.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibračný krúžok Joel z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktoré si užije klitoris pri milovaní. Penis potom stiahne pri koreni a okolo semenníkov, takže bude držať aj pri divokejšej akcii. Hračky Elite bude milovať každý!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye s nastavením veľkosti vyrobený zo silikónu zaisťuje trvalý pôžitok pri milovaní vďaka efektu prekrvenia. Silné vibrácie na zužujúcom sa stimulátore klitorisu je možné ovládať aj pomocou bezplatnej aplikácie Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin 7 Inch Hollow Strap On Vanilla

    Čo vám chýba na naplnenie vašich erotických snov? Je to duté dildo na postroji? Tento Dr. Skin je dutý, takže je vhodný je splnenie sexy snov všetkých pohlaví, a to bez rozdielu. Má omamné realistické spracovanie a poskytuje mäkké a zmyselné pocity. Pružný postroj je príjemný na nosenie a pohodlne padne. Vdýchnite život svojim fantáziám!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Brandy Big Boob Love Doll

    Blonďavá fešanda s tváričkou, ktorú si zamilujete! Zoznámte sa s Brandy, je vášnivá, pôvabná a jej 3D tvár lemujú blond vlasy. Jej nafúknutie vám zaberie pár minút a potom už len bude potrebné vybrať si jeden z 3 sexy otvorov. A viete čo? Hodí sa aj ako spoločníčka na párty!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    Mäkký a hodvábne elastický silikónový krúžok na penis a semenníky urobí z vášho mužstva skutočný skvost. Nosiť ho môžete mnohými spôsobmi a vždy vám bude pohodlný a to nielen vďaka svojmu tvaru a materiálu, ale tiež dlhoročnými skúsenosťami značky Sport Fucker. Skúste si ho tiež!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Squeeze Strong

    Kombinácia mäkkých vankúšikov a technológie Air-Flow a Air-Tech dala vzniknúť tomuto poddajnému masturbátoru pre opakované potešenie a predovšetkým dokonalé potešenie. Ovláda sa stlačením ruky, do ktorej vďaka svojmu tvaru padne úplne pohodlne a vy si tak budete môcť ľahko voliť úroveň tlaku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Elite Beginner Pump Transparent

    Keď potrebujete podať fantastické výkony a vychutnať si ešte lepšie pôžitky, je potrebné mať po ruke vákuovú pumpu! Klinické štúdie ukázali, že vákuové zariadenia pomáhajú dosiahnuť tvrdšiu erekciu i trvalé zväčšenie penisu. Vyskúšajte si to aj vy, táto Elite Beginner pumpa je ideálna nielen pre začiatočníkov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Extreme Silicone Cock Blocker Black

    Uzamknite penis svojho milenca do klietky vyrobenej z vysoko kvalitného silikónu. Je vhodná na dlhodobé nosenie, pretože je ľahká, priedušná, zároveň bezpečná pre telo a má sexy dizajn. Súčasťou balenia je aj robustný krúžok z nerezovej ocele s nastaviteľnou veľkosťou. Prevezmite kontrolu a doprajte si ten pocit, kedy je jeho penis len a len váš!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Curve Novelties Mistress Courtney Vibrating Deep Throat Mouth Stroker

    Zasuňte do dychtivých úst, kedykoľvek budete potrebovať! Courtney má vždy pusinku otvorenú a vyplazený jazýček, ktorý sa nemôže dočkať, až po ňom budete šantiť svojím penisom. Zároveň môžete tiež použiť mini-vibrátor a vychutnať si túto realistickú kratochvíľu obohatenú o vibrácie.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye s nastavením veľkosti vyrobený zo silikónu zaisťuje trvalý pôžitok pri milovaní vďaka efektu prekrvenia. Silné vibrácie na zužujúcom sa stimulátore klitorisu je možné ovládať aj pomocou bezplatnej aplikácie Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Personal Trainer Love Doll

    Snívate o vlastnom osobnom trénerovi, ktorý vás vycvičí, čo sa týka sexu? Tento nafukovací krásavec vás bude svojim tvrdým penisom trénovať pokojne od rána do večera! Okrem toho vám ponúkne aj tesnú zadnú milostnú dierku, kde objavíte ríšu vzrušujúcich divov. Pripravte sa vášnivé jazdy!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Silicone Butt Plug with Fox Tail 9143

    Túžite po líščej bystrosti, šarme a predovšetkým chvostíku? Staňte sa líškou, prejdite sa vzrušujúcim lesom a umocnite svoj zážitok neodolateľnými vibráciami.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Vibrating Plug - Erekčný krúžok s vibračným análnym kolíkom Čierna

    Začnite si užívať tie najvýbušnejšie ejakulácie s najpredávanejšou hračkou od obľúbenej značky Pipedream. Tento zázrak je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu a funguje ako erekčný krúžok a zároveň stimulátor prostaty.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Ella Masturbator

    Ella má najkrajší zadok pod slnkom, ktorý je pripravený vás uspokojiť! Ale nielen zadok, ale aj vagína pobáda k akcii a je vždy pripravená poskytnúť vám intenzívnu stimuláciu, po ktorej túžite a ktorú si zaslúžite. Ella má teda jeden vaginálny otvor, ktorého vnútro je príjemne textúrované.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Male Masturbator Vagina Nick

    Moderné diskrétne puzdro av ňom ukrytá úžasne hebká vagína, to je sen, ktorý sa môže stať vašou každodennou skutočnosťou! Práve si prezeráte kvalitný mastrubátor s neuveriteľne realisticky vytvarovanou vulvou. Je z hodvábne mäkkého materiálu, ktorý pohltí váš penis na prvý zásun, tak ráčte vstúpiť!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Stimuláciu močovej trubice ste už skúšali a teraz hľadáte dokonalú hračku, s ktorou by ste svoje chvíľky vášne posunuli na novú úroveň? Táto pomôcka sa nevolá Devil čiže diabol len tak! Vyrobená je z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, je elegantná, pevná a poskytne vám intenzívne zážitky. Doprajte si luxus a dokonalú stimuláciu močovej trubice zároveň.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Brick

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom a z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapivých pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Maid My Day Phoebee Lay

    Ahoj, som Phoebee Lay, vaša nová nafukovacia sexy kamarátka! Nie som žiadne tintítko, som vysoká skoro ako vy a moje prsia sa tešia na zvodné stláčanie a pusinky, uhryznete ma do bradavky? Najradšej mám misionársku polohu, ale môžeme spolu robiť čokoľvek. Nehovorím, ale pusu nezavriem a čo mám pod nohavičkami zistíte hneď, žiadne totiž nenosím, hihi.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Three Sisters Nymph Masturbator

    Táto vagína nie je žiadna neskúsená začiatočníka! Naopak, je to vášnivá nymfomanka s príjemne tesným vnútrajškom. Stimulujúce výstupky, ktoré v sebe ukrýva, budú penisu dopriavať slastné pocity pri každom pohybe. Chcete ju? Môže byť vaša!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Dual Vibrating Penis Head Stimulator

    Páni, čo takto váš žaluď zoznámiť so vzrušujúcimi vibráciami? Táto šikovná erotická vibračná pomôcka sa nasadí na žaluď, kde dvoma mini-vibrátormi na zbláznenie láska citlivú špičku vášho údu. Uchopte ovládač a nechajte sa uniesť do orgazmického raja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Milker TPE Masturbator with Ball Strap Clear

    Aké sú vaše aktuálne chute? Snívate o saní do poslednej kvapky? S týmto textúrovaným, mäkkým a pružným TPE masturbátorom to pôjde samo a ani k tomu nebudete potrebovať ruky, pretože ho koncovým popruhom zaháknete za semenníky. Vkĺznite do rebrovaného tunela a pohoňte si v ňom len tak alebo ho pripojte k Milker Pro a nechajte sa hladkať a sať absolútne bez „práce“.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow 2+ Sleeve B - Výmenná vložka veľkosť B

    Výmenná vložka pre Autoblow 2+ veľkosť B.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Bobble Magic Marbles

    Hravý, farebný a vzrušujúce! Taký je tento masturbátor Bobble od prestížnej značky Tenga, ktorá dominuje trhu s pánskymi mastrubátormi. Transparentná gelová časť je neuveriteľne pružná a mäkká, zatiaľ čo vnútorné farebné tvary spôsobujúce dokonalú stimuláciu a sú mírne pohyblivé. Zasuňte medzi ne svoj penis a nechajte sa dokonale stimulovať.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 278

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.