×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky penis

Položky 97 až 128 z celkom 326

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream PDX Extreme Wet Pussies Super Juicy Snatch

    Milujete, keď je vlhká a poriadne to kĺže? Tento masturbátor zvlhne aj bez lubrikantu! Nechajte sa zaplaviť vzrušením po tom, čo do štrbinky kvapnete trochu vody a ona sa premení na zónu potešenia a mokrej orgazmickej zábavy. Navyše je tiež skvele hebké a realistická, pretože je vyrobená z kvalitného Fanta Flesh materiálu!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite Uncut Silicone Penis Enhancer with Strap Tan

    Chcete od svojho penisu nemožné? Tak pozor, s týmto návlekom je možné všetko! Zväčší váš obvod o 66% a podporí vašu erekciu. Jeho názov je X-tension a vyrobený je z kvalitného silikónu. Jednoducho sa nasadzuje a perfektne drží, navyše má perfektný jedinečný dizajn s otvoreným koncom, takže žaluď zostane odhalený. Doprajte svojmu náprotivku vychutnať si bohatú textúru tohto návleku, jazda s ním bude stáť za to!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Sure Thing Love Doll

    V živote nie je nič isté, tak prečo si nedopriať vzrušujúce potešenie, keď po ňom túžite? Pozvite si k sebe domov túto sexy nafukovaciu krásavicu Sure Thing Love Doll. Ponorte sa hlboko do nej a zároveň aj do svojich najhnevejších fantázií. Jej dizajn v životnej veľkosti spolu s 3 nezbednými milostnými otvormi sľubuje vernú lásku a sexy telo, ktoré nepôjde nemilovať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Zephyr Pulasating Stroker & C-Ring Blue

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s ZEPHYR! Je to zvodný all-in-one doplnok, ktorý môžete nosiť ako vibračný krúžok na penis pre intenzívnejšiu erekciu alebo ho môžete použiť ako masturbátor. Vnútorné pulzujúce funkcie zaplavia celé vaše telo príjemnými pocitmi, tak si to nechajte páčiť!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Spinjob Oral Sex Stimulator

    Vitajte v budúcnosti, ktorý pozná recept na šťastie! Je ním tento moderný a technologicky vyspelý masturbátor. Dokonale simuluje orálny sex a robí ho ešte lepším, než ho poznáte od svojej bývalej. Disponuje totiž rotáciami o 3 rýchlostiach a príjemnou vnútornou textúrou. Ťažko sa to popisuje, musíte to skúsiť na vlastnom penise!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Red

    Luxusne hebký a mocne vibrujúci návlek na špičku penisu s diaľkovým ovládaním. Znie vás to ako sen? Práve sa stáva skutočnosťou! Vaše mužstvo dostane dávku vibrácií, po ktorých zje. Tento Extension je vyrobený z prvotriedneho kvalitného silikónu a nabídne vám hneď 7 vibračných režimov.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Kendra Life Size Vagina with Ass

    Kendra vám ponúkne svoju vagínku a anál a vy do nej budete môcť prenikať kedykoľvek sa vám zachce. Tento skvost je vyrobený z mäkkého a príjemného materiálu, ktorý sa podobá na skutočnú pokožku. Súčasťou balenia je DVD so 16 hodinami erotických videí s Kendrou, tak na čo ešte čakáte? Vezmite si Kendru za ženu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Krúžok na penis je vyrobený zo stopercentnej nerezovej chirurgickej ocele a nie je to iba erotický šperk: môže tiež predĺžiť a zintenzívniť sex.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Lovetoy Starter Kit - Sada pre erotické hrátky 10ks

    Všetky výrobky obsiahnuté v tejto sade sú určené na to, aby vám pomohli s vašimi prvými skúsenosťami. Desať starostlivo vybraných kusov vás pripraví na zmyselné zážitky, ktoré nežné, ale aj tvrdšie SM prináša.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Sada plná potešenia! Evolved Intense Pleasure Kit je sada 8 komponentov, ktoré vám zaručia, že vaše erotické hrátky, či už sólové alebo párové, dostanú novú a omnoho lepšiu úroveň. Venušine guličky, análny kolík, vibračný krúžok a vibrátor so 4 nadstavcami, toto všetko v romantickej ružovej farbe.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Shower Therapy Milk Me Honey Skin

    Už vás nebaví neustále schovávať svojich erotických pomocníkov, aby nikto nič nepoznal? Skoncujte s týmto s týmto vzrušujúcim mastrubátorom v úplne diskrétnom obale, ktorý pripomína šampón či sprchový gel. Bol navrhnutý s ohľadom na vaše súkromie a potešenie zároveň, zapadne do každej kúpeľne a nezanechá žiadnu stopu podozrenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Maximálne výsledky pri každom použití? Áno! Táto sada Maximum Results obsahuje 2 výkonné vákuové valce, odnímateľnú hadicu a rukoväť Master Grip. Pumpovanie zvládnete jednou rukou a až vám bude prvý valec málo, jednoducho ho vymeníte za väčší. Nečakajte a začnite sa tešiť z väčšieho obvodu a dĺžky čo najskôr.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FPPR Electric Blowjob Stroker

    Chcete sa nechať poriadne vyfajčiť kedykoľvek budete mať náladu? S týmto jedinečným masturbátorom okúsite svoj najlepší orálny sex zas a znova. Je príjemne mäkký a bude rozmaznávať váš penis vzrušujúcou textúrou. K tomu pridá ešte 6 výkonných režimov, ktoré autenticky napodobňujú pocit fajčenia. Chopte sa ho a už nič vám nebude brániť v tom, aby ste si užívali maximálne potešenie, a to pokojne aj v kúpeľni, masturbátor je totiž plne vodotesný.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    Chcete si dopriať príjemnú stimuláciu? Zoznámte sa s týmto vibračným masturbátorom od Jamyjob! Ukrýva v sebe 2 silné motory s 9 vibračnými režimami, ktoré vás vezmú do extázy. Interiér je z príjemného gélového silikónu, ktorý sa veľmi rýchlo prispôsobí vašej telesnej teplote. Vychutnajte si svoju chvíľu naplno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    Absolútne dokonalá stimulácia s erekčným krúžkom a análnym kolíkom. Pevnejšia erekcia a intenzívnejší orgazmus. Každým pohybom stimulujete prostatu pripojeným kolíkom. Veľmi flexibilný materiál sa prispôsobí vašej veľkosti a ľahko nadvihne semenníky.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Big Boobs Bridget Love Doll

    Blonďatá a povoľná absolútne ku všetkému! Ráčte sa zoznámiť s Bridget, sediacou nafukovacou pannou s 3 otvormi pre vaše potešenie. Má vzrušujúce hnedé oči, dlhé blond vlasy a úžasne veľké prsia s tvrdými bradavkami. Vyzlečte jej jej ružové bikiny a dajte jej najavo, ako veľmi ju chcete!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Nova Pulsating Squeezable Stroker Blue

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Nova! Je to luxusný silikónový masturbátor, ktorý môžete pri používaní ľubovoľne stlačiť a prispôsobiť si tak tlak na penis. Jeho pulzačná funkcia vo vašom tele prebúdza nezabudnuteľné vlny extázy. Zvýšte intenzitu príjemných pocitov a pohlaďte svoje túžby.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Play Zone Kit - Sada erekčných krúžkov

    Túžite po erekčnom krúžku, ktorý by Vám padol ako uliaty a ak nie, mohli by ste ho ľahko vymeniť za iný málinko menší či väčší? Až do súčasnosti to bolo nemožné, ale teraz sa neuveriteľné stalo skutočnosťou! Predstavujeme Vám Play Zone Kit, sadu 9 erekčných krúžkov s praktickým stojanom.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Auto-Vac Power Pump Smoke

    Snívate o poriadne silnej erekcii? S touto pumpou vás od nej bude deliť jedno jediné stlačenie tlačidla. Auto-Vac Classic je výkonná vákuová pumpa s automatickým motorom, ktorá vám pomôže navýšiť obvod i dĺžku. Koncový prstenec z prémiového silikónu vytvára pohodlné vzduchotesné tesnenia a príjemne vás obopína. Stlačte tlačidlo a radujte sa z mäsitého penisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo činí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú tiež zámky, kovové a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovu. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním skutočne intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky následovať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú, a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Shona River Pornstar Pussy

    Ako si svoje chvíle sebalásky urobiť krajšími? Čo takto si k nim prizvať ikonickou pornohviezdu Zhonu River? Vagínu tejto nepoctivého modrookého dievčaťa v celej svojej kráse nájdete vnútri pokrokového masturbátora Private. Vďaka ergonomickému tvaru pohodlne padne do ruky a vďaka vnútornej textúre a kvalitnému materiálu si so Zhonu River užijete báječné pocity. Zoznámte s ňou vaše mužstvo a už nikdy nebude chcieť inú!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Wet Pussy Galore Vibrating Skin

    Hľadáte sexy pičku, ktorá tu pre vás bude vždy pripravená a bude tak skvelá, že bude lepšia ako skutočná? Pozrite sa, čo pre vás máme! Pussy Galore je anatomicky tvarovaná a ponúka naozaj skutočný zážitok, pretože je z kvalitného TPR materiálu, ktorý je mäkký, odolný a hebký ako ľudská koža. Okrem 2 zmyselných otvorov vám ponúkne tiež intenzívne vibrácie, aby ste si svoju cestu do raja užili ešte viac. Nenechajte na seba pičku Galore dlho čakať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Play Slide & Ride Masturbation Sleeve

    Ste pripravený na jazdu na horskej dráhe? S týmto masturbátorom vaše sólo chvíle dostanú grády! Je vyrobený z vysoko kvalitného a pružného TPE materiálu a vďaka vodotesnosti bude perfektným spoločníkom aj v kúpeľni a tiež sa ľahko čistí. Zaplávajte do mäkkej vzrušujúcej textúry a rozhýbte návlek hore a dole.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Black

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo činí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu partnerovi v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním skutočne intenzívny orgazmus, ktorý bude po odobratí klietky následovať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Steel Teardrop Cock Trap

    Chyťte vtáka do pasce! Táto hračka disponuje tyčinkou do močovej trubice, ktorú môžete uzamknúť, aby sa z nej penis už nedostal. Znie vám to nebezpečne? Je to tak! Budete kňučať bolestivou slasťou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 16 Chastity 4.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Keď vtáčika chytajú, sladko mu spievajú! Toto ale nie je len tak nejaká klietka, ako bonus totiž disponuje dilatátorom do močovej trubice. Dilatátor je vyrobený z hladkého, flexibilného lekárskeho silikónu a klietka z polykarbonátu, ktorý bude príjemný aj na dlhodobé nosenie. Pripravte sa na lapenie vášho vtáka!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Core Penishead Pump Black

    Váš žaluď si zaslúži pozornosť! Tú mu s gráciou dodá táto šikovná hračička, ktorá vie vibrovať o 7 intenzívnych režimoch. Okrem toho zvláda aj funkciu automatického sania a má aj tlačidlo pre rýchle uvoľnenie tlaku, ak by toho na vás bolo už trochu veľa. Tak nasaďte návlek na špičku penisu, chopte sa ovládača a diktujte si dávku vzrušenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker MOTOVibe BUZZ Lock Black

    Táto pomôcka má všetko, čo chcete! Disponuje dobíjacím motorom, ktorý vám ponúkne 10 vibračných funkcií. Je to zloduch, ktorý sa uvelebí vo vašom zadku a krúžok z druhej časti obopne vaše mužstvo. Chcete viac? Tak uchopte diaľkový ovládač a hrajte sa so sebou alebo s vašim partnerom!

    159 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Majte vtáka pod zámkom s touto jedinečnou klietkou cudnosti. Je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, veľmi moderný a extravagantný vzhľad a bude na nosenie vyzerať veľmi skvostne! Jej použiteľná veľkosť je cca 6,5 cm a pamätajte, že v nej rozhodne erekciu nedosiahnete.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Cocks Natalie Mars Dildo with Penetrable Ass Transgirls

    Nemôžete sa rozhodnúť, či chcete radšej zadok alebo penis? Mali by ste sa zoznámiť s Nataiou Mars! Tento poklad je vytvarovaný priamo podľa jej tela a je vyrobený z kvalitného a autentického Ultraskyn materiálu, ktorý je na dotyk dokonale realistický. Zasuňte do tesného análika, objavte príjemne textúrované vnútro a pri tom hlaďte penis so žaluďom.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Tarra White Legend Pussy

    Ako si svoje chvíle sebalásky krajšie? Čo takto si k nim pozvať legendárnu českú MILFKU Tarru White? Vagínu tejto neposlušnej ryšavky v celej svojej kráse nájdete vo vnútri pokrokového masturbátora Private. Vďaka ergonomickému tvaru pohodlne padne do ruky a vďaka vnútornej textúre a kvalitnému materiálu si s Tarrou White užijete skvelé pocity. Zoznámte s ňou vaše mužstvo a už nikdy nebudete chcieť inú!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 326

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.