×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky penis

Položky 129 až 160 z celkom 363

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pipedream Classix Auto-Vac Power Pump Smoke

    Snívate o poriadne silnej erekcii? S touto pumpou vás od nej bude deliť jedno jediné stlačenie tlačidla. Auto-Vac Classic je výkonná vákuová pumpa s automatickým motorom, ktorá vám pomôže navýšiť obvod i dĺžku. Koncový prstenec z prémiového silikónu vytvára pohodlné vzduchotesné tesnenia a príjemne vás obopína. Stlačte tlačidlo a radujte sa z mäsitého penisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CS08 Penis Pump with Sucking Function

    Milujete luxusné produkty a zrovna zháňate vákuovú pumpu? Zpozornite a rozkliknite túto pumpu s moderným vzhľadom a sofistikovanými funkciami od značky CRUIZR. Bude stimulovať prúdenie krvi do penisu a zaistí vám mnohonásobne silnejšiu erekciu, takže váš penis bude na pohľad výrazne väčší. Celú akciu budete sledovať skrz transparentný valček a pridaním lubrikantu na vodnej báze si zaistíte maximálne pohodlie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo činí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú tiež zámky, kovové a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovu. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním skutočne intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky následovať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú, a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Shona River Pornstar Pussy

    Ako si svoje chvíle sebalásky urobiť krajšími? Čo takto si k nim prizvať ikonickou pornohviezdu Zhonu River? Vagínu tejto nepoctivého modrookého dievčaťa v celej svojej kráse nájdete vnútri pokrokového masturbátora Private. Vďaka ergonomickému tvaru pohodlne padne do ruky a vďaka vnútornej textúre a kvalitnému materiálu si so Zhonu River užijete báječné pocity. Zoznámte s ňou vaše mužstvo a už nikdy nebude chcieť inú!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Wet Pussy Galore Vibrating Skin

    Hľadáte sexy pičku, ktorá tu pre vás bude vždy pripravená a bude tak skvelá, že bude lepšia ako skutočná? Pozrite sa, čo pre vás máme! Pussy Galore je anatomicky tvarovaná a ponúka naozaj skutočný zážitok, pretože je z kvalitného TPR materiálu, ktorý je mäkký, odolný a hebký ako ľudská koža. Okrem 2 zmyselných otvorov vám ponúkne tiež intenzívne vibrácie, aby ste si svoju cestu do raja užili ešte viac. Nenechajte na seba pičku Galore dlho čakať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Play Slide & Ride Masturbation Sleeve

    Ste pripravený na jazdu na horskej dráhe? S týmto masturbátorom vaše sólo chvíle dostanú grády! Je vyrobený z vysoko kvalitného a pružného TPE materiálu a vďaka vodotesnosti bude perfektným spoločníkom aj v kúpeľni a tiež sa ľahko čistí. Zaplávajte do mäkkej vzrušujúcej textúry a rozhýbte návlek hore a dole.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Black

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo činí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu partnerovi v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním skutočne intenzívny orgazmus, ktorý bude po odobratí klietky následovať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Steel Teardrop Cock Trap

    Chyťte vtáka do pasce! Táto hračka disponuje tyčinkou do močovej trubice, ktorú môžete uzamknúť, aby sa z nej penis už nedostal. Znie vám to nebezpečne? Je to tak! Budete kňučať bolestivou slasťou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 16 Chastity 4.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Keď vtáčika chytajú, sladko mu spievajú! Toto ale nie je len tak nejaká klietka, ako bonus totiž disponuje dilatátorom do močovej trubice. Dilatátor je vyrobený z hladkého, flexibilného lekárskeho silikónu a klietka z polykarbonátu, ktorý bude príjemný aj na dlhodobé nosenie. Pripravte sa na lapenie vášho vtáka!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Core Penishead Pump Black

    Váš žaluď si zaslúži pozornosť! Tú mu s gráciou dodá táto šikovná hračička, ktorá vie vibrovať o 7 intenzívnych režimoch. Okrem toho zvláda aj funkciu automatického sania a má aj tlačidlo pre rýchle uvoľnenie tlaku, ak by toho na vás bolo už trochu veľa. Tak nasaďte návlek na špičku penisu, chopte sa ovládača a diktujte si dávku vzrušenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker MOTOVibe BUZZ Lock Black

    Táto pomôcka má všetko, čo chcete! Disponuje dobíjacím motorom, ktorý vám ponúkne 10 vibračných funkcií. Je to zloduch, ktorý sa uvelebí vo vašom zadku a krúžok z druhej časti obopne vaše mužstvo. Chcete viac? Tak uchopte diaľkový ovládač a hrajte sa so sebou alebo s vašim partnerom!

    159 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Majte vtáka pod zámkom s touto jedinečnou klietkou cudnosti. Je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, veľmi moderný a extravagantný vzhľad a bude na nosenie vyzerať veľmi skvostne! Jej použiteľná veľkosť je cca 6,5 cm a pamätajte, že v nej rozhodne erekciu nedosiahnete.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Cocks Natalie Mars Dildo with Penetrable Ass Transgirls

    Nemôžete sa rozhodnúť, či chcete radšej zadok alebo penis? Mali by ste sa zoznámiť s Nataiou Mars! Tento poklad je vytvarovaný priamo podľa jej tela a je vyrobený z kvalitného a autentického Ultraskyn materiálu, ktorý je na dotyk dokonale realistický. Zasuňte do tesného análika, objavte príjemne textúrované vnútro a pri tom hlaďte penis so žaluďom.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Tarra White Legend Pussy

    Ako si svoje chvíle sebalásky krajšie? Čo takto si k nim pozvať legendárnu českú MILFKU Tarru White? Vagínu tejto neposlušnej ryšavky v celej svojej kráse nájdete vo vnútri pokrokového masturbátora Private. Vďaka ergonomickému tvaru pohodlne padne do ruky a vďaka vnútornej textúre a kvalitnému materiálu si s Tarrou White užijete skvelé pocity. Zoznámte s ňou vaše mužstvo a už nikdy nebudete chcieť inú!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Zero Tolerance Cock Armor Black

    Čo takto k svojim milostným hrám pozvať tohto pomocníka a užívať si nielen väčší obvod, ale tiež silu, ktorá znamená vzrušenie? Krémovo hladký silikón, z ktorého je vyrobený, je úžasne flexibilný, a bude počúvať pohyby vášho tela. Vyberte si z 20 rôznych vibračných funkcií a rýchlostí a vyvádzajte pokojne aj v sprche!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Magic Pump

    Nechajte svoje nádobíčko poriadne napučať a zväčšiť sa! Táto magická, elegantná a účinná vákuová pumpa vám pomôže, lebo zväčší váš penis a príjemná a texturovaná, ým spôsobom posilní erekciu. Ľahko a pohodlne sa ovláda a vnútorná časť je tesntakže sa môžete tešiť aj na vzrušujúcu stimuláciu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Dishy Dyanne Love Doll

    Je vašou najväčšou vášňou Hentai? Táto bábika je tu práve pre vás a vaše erotické sny. Jej veľkosť je životná a jej tvár má vzrušujúcu Manga potlač. Má zmyselnú odnímateľnú vagínu, ktorú bude môcť používať aj samostatne a celkovo je vhodná predovšetkým pre zvedavých začiatočníkov alebo ako srandovná spoločníčka na párty. Užite si jej sexy prsia a dva slastiplné otvory!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Surprise Love Toy Set

    Sada plná potešenia! Urobte s ňou radosť sebe aj svojmu náprotivku, obsahuje totiž hračky, z ktorých sa zblázni on aj ona. 12 erotických pomôcok z tejto sady vám okorení vaše posteľové hrátky, užívajte si rozmanitosť, nové zážitky a jedinečné pocity.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Naughty Neighbor Love Doll

    Láka vás vždy najviac to, čo nemôžete mať? Napríklad susedka? Tiež pre vás jednu máme, a to nafukovaciu! Stačí jej roztiahnuť nohy a ponoriť sa hlboko do nej a zároveň aj do svojich najhnevejších fantázií. Jej dizajn v životnej veľkosti spolu s 3 nezbednými milostnými otvormi sľubuje vernú lásku a sexy telo, ktoré nepôjde nemilovať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Cuper Masturbator with 360 Rotation Black

    Toro vie, čo muži chcú! Ponúka im pokročilé technológie ukryté v moderných a účinných erotických pomôckach, ktoré premenia všednú masturbáciu na nezabudnuteľný zážitok. Do Toro kolekcie patrí aj Cuper, pohodlný a flexibilný masturbátor z prémiového silikónu as rotačnou funkciou o 360 °. Objavte vzrušujúce rotácie, optimálny úchop a dokonalé potešenie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Adarashi Masturbator

    Ak milujete položiť si ženu na bruško a prenikať do nej zozadu, tak rozhodne budete milovať aj tento masturbátor! Vagína má dokonalú vnútornú textúru a keď do nej preniknete, nebudete môcť uveriť tomu, že nie ste v skutočnej živej žene (má dokonca G-bod). Váš penis bude ako v raji, a to kedykoľvek len budete chcieť a potrebovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Zoznámte sa s týmto elegánom menom Sphinx, ktorý bude tešiť každého muža tým najefektívnejším spôsobom. Ponúka nielen vibrácie, ale dokáže sa i zahriať na príjemne hrejivú teplotu. Vychutnajte si dômyselnú stimuláciu prostaty aj penisu a podľahnite sile 2 motorov najvyššej kvality. Sphinx je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, ktorý je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a ovláda sa pomocou diaľkového ovládača. Zaručene si s ním užijete báječné hands-free hrátky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Účinná pomôcka z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele od značky Triune. Umiestňuje sa okolo penisu a ak dôjde k erekcii, jej vnútorné pichliače sa ostro zaryjú do tela tak, že sa pre nositeľa z erekcie stane obávaná a bolestivá príťaž. Alebo ho umiestnite na semenníky, je len na vás, ako k mučeniu pristúpite a ako veľmi zlí budete! Visiaci zámok zabezpečí, že nositeľ nebezpečného prsteňa bude len a len vo vašej moci!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fu Bag je stimulátor semenníkov a penisu, ktorý posilní erekciu a oddiali vyvrcholenie! Je príjemne pružný a pohodlný na nosenie. Neuveriteľne zmyselne stimuluje semenníky, penis i hrádzu, no neznie to lákavo? Nasaďte si Fun Bag na penis, nechajte ho, aby obopol semenníky a svojimi vibráciami vás tešil a zbláznenie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Grip It Light

    Potrebujete sa uvoľniť a trochu vzrušivo zrelaxovať? Táto neuveriteľne realistická vagína vám ponúkne svoj tesný kanálik, v ktorom zabudnete na všetky trápenia všedných dní. Jej extrémne príjemná vnútorná textúra vás úplne pohltí a vám bude jednoducho a jednoducho dobre. A keby vám to bolo náhodou málo, pridajte si na penis vibračný krúžok, ktorý je súčasťou balenia!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Zažite tú najlepšiu sólo jazdu vášho života s mastrubátorem Optimum Power Head Exciter. Táto kompaktná hračka sa chváli intenzívnymi ťahmi a tiež zmyselným rotovaním pre dôkladné orgazmy! Zasuňte dovnútra penis a vstúpte do raja. Vnútro masturbátora je vyrobené z pružného TPR materiálu a je odnímateľné pre jednoduché čistenie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Zdá sa vám, že vaše uspokojovanie je také nemastné neslané? Link Up Verge je tu pre to, aby vám obom priniesol potešenie, o ktorom snívate. Má 10 výkonných funkcií pre slastné dráždenie klitorisu a súčasťou balenia je ešte jeden mäkký a pružný krúžok na podporu erekcie. Doprajte si niečo viac a užite si spoločne skutočné uspokojenie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Fun White

    Nový Double Fun stimuluje oboch partnerov počas sexu. Vďaka dizajnu v tvare písmena U zaisťuje zmysluplnú stimuláciu klitorisu, bodu G i penisu. Túto modernú hračku môžete ovládať na diaľku pomocou aplikácie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Za všetkého najviac milujete stimuláciu semenníkov? Máme tu hračku špeciálne vyrobenú pre spokojnosť vašich guličiek vďaka 9 vibračným vzorom. Vkĺznite do dvojitej slučky, uvelebte v nej ako penis, tak semenníky, stlačte tlačidlo na ovládači a ráčte to rozbehnúť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 363

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.