×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky penis

Položky 129 až 160 z celkom 222

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Handy Interactive Masturbator 1.1 Attachment Dream Lips

    Chcete so svojim obľúbeným interaktívnym Handy masturbátorom objaviť niečo nové? Vyskúšajte tento návlek, ktorý vám ponúkne hlboký blow job. Jeho pery sú navrhnuté tak, aby napodobňovali orálny sex, takže či je práve orál presne to, čo milujete zo všetko najviac, nie je potrebné váhať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    Ráčte objaviť prvotriedny vibrátor pre vašu močovú trubicu! Poskytne vám intenzívnu stimuláciu vďaka svojmu korálkovému tvaru a vďaka zaoblenej špičke bude prenikanie ľahké a príjemné. Táto vibračná sonda od Mistera B je vyrobená z najkvalitnejšej nerezovej ocele a je vybavená modernou technológiou pre zmyselné dráždenie. Poznajte novú úroveň soundingu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Cocks Lena Moon Dildo with Penetrable Ass Transgirls

    Nemôžete sa rozhodnúť, či chcete radšej zadok alebo penis? Mali by ste sa zoznámiť s Leny Moon! Tento poklad je vytvarovaný priamo podľa jej tela a je vyrobený z kvalitného a autentického Ultraskyn materiálu, ktorý je na dotyk dokonale realistický. Zasuňte do tesného análika, objavte príjemne textúrované vnútro a pri tom hlaďte penis so žaluďom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    Ráčte objaviť prvotriedny vibrátor pre vašu močovú trubicu! Poskytne vám intenzívnu stimuláciu a extra tlak vďaka koncovej silnejšej časti. Táto vibračná sonda od Mistera B je vyrobená z najkvalitnejšej nerezovej oceli a je vybavená modernou technológiou pre zmyselné dráždenie. Poznajte novú úroveň soundingu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Elite Pump with Advanced PSI Gauge Transparent

    Keď potrebujete podať fantastické výkony a vychutnať si ešte lepšie zážitky, je potrebné mať po ruke vákuovú pumpu! Klinické štúdie ukázali, že vákuové zariadenia pomáhajú dosiahnuť tvrdšiu erekciu i trvalé zväčšenie penisu. Vyskúšajte to aj vy, táto Elite Advanced pumpa je ideálna nielen pre začiatočníkov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Fat Boy Thin 5,5 Inch Clear

    Chcete teraz hneď väčší penis? Žiadny problém! Bude stačiť si navliecť tento príjemný návlek, v ktorom sa budete cítiť ako v bavlnke. Je totiž vyrobený zo špeciálneho mäkkého a pružného SilaSkin materiálu. Obom partnerov poskytne intenzívne a očarujúce potešenie, tak si ho nenechajte ujsť!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Kubex Masturbator with Licking Tongue, Pulsation & Vibration Black

    Jedinečný masturbátor nielen vzhľadom, ale aj vlastnosťami! Predstavujeme Kubex, luxusnú a modernú hračku, ktorá vám ponúkne 3 rôzne funkcie pre vašu maximálnu rozkoš. Jeho ergonomický dizajn a zaoblený tvar sú veľkoryso dimenzované pre perfektné obopnutie a potešenie vášho penisu.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Geo Aqua

    Skvost pre vašu slasť. Luxusná japonská značka Tenga prichádza s masturbátorom pôvabným na prvý pohľad a neuveriteľne príjemným na prvé použitie. Je inšpirovaný geometriou a prírodou. Dokonalý materiál a zložitá, dômyselne premyslená textúra sa postarajú o vzrušujúce pocity a dychberúce orgazmy. Chcite pre seba len to najlepšie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy The Urge Large Black

    Odovzdajte sa maximálnemu potešeniu a slasti! Tento masturbátor privíta váš penis mäkkým a poddajným vstupom, ktorý pokračuje úchvatnou stimulačnou textúrou na príjemné dráždenie. Vonkajšia časť je navrhnutá pre stabilný úchop a je od tej vnútorná odnímateľná, takže sa môžete tešiť na ľahké čistenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Shower Therapy Soothing Scrub Skin

    Už vás nebaví neustále schovávať svojich erotických pomocníkov, aby nikto nič nepoznal? Skoncujte s týmto s týmto vzrušujúcim mastrubátorom v úplne diskrétnom obale, ktorý pripomína šampón či sprchový gel. Bol navrhnutý s ohľadom na vaše súkromie a potešenie zároveň, zapadne do každej kúpeľne a nezanechá žiadnu stopu podozrenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Shower Therapy Milk Me Honey Tan

    Už vás nebaví neustále schovávať svojich erotických pomocníkov, aby nikto nič nespoznal? Skoncujte s týmto s týmto vzrušujúcim mastrubátorom v úplne diskrétnom obale, ktorý pripomína šampón či sprchový gél. Bol navrhnutý s ohľadom na vaše súkromie a potešenie zároveň, zapadne do každej kúpeľne a nezanechá žiadnu stopu podozrenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CS07 Luxury Vibrating Penis pump

    Milujete luxusné produkty a zrovna zháňate vákuovú pumpu? Zpozornite a rozkliknite túto pumpu s moderným vzhľadom a sofistikovanými funkciami od značky CRUIZR. Bude stimulovať prúdenie krvi do penisu a zaistí vám mnohonásobne silnejšiu erekciu, takže váš penis bude na pohľad výrazne väčší. Vychutnajte si 5 vibračných nastavení a tiež funkciu sania.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Main Squeeze Optix

    Pocíťte novú úroveň masturbácie a sledujte sám seba v tejto jedinečnej erotickej hračke z dieľne Doc Johnson. Vďaka mäkkému ULTRASKYN materiálu si váš penis užije autentické pocity a zároveň ho môžete pozorovať, keďže masturbátor je vyrobený z transparentného materiálu. Vnútorná textúrovaná časť vám dopraje stimulačný zážitok najvyššej úrovne a len na vás bude, aký si zvolíte tlak, či otvoríte koncový ventil a užijete si tak nezameniteľné sacie pocity. Urobte si nielen radosť a zabezpečte si elegantný a dokonalý Optix.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Vibrating Penis Trainer with 3 Point Stimulation Black

    Spojte príjemné s užitočným a trénujte svoju výdrž s týmto šikovným masturbátorom! Do ruky a na penis padne ako uliaty a zaistí vám 3 bodovú stimuláciu s flexibilnými krídelkami. Pružná časť pokryje žaluď a semenníky a jeho silu si užijú aj muži s erektilnou dysfunkciou. Jemné bodky okolo žaluďa vás budú príjemne masírovať a stimulačné ryhy v strednej časti potešenia telo penisu a pevnejšie bodky zase semenníky. Vychutnajte si efektívny tréning pre dlhšiu výdrž!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flex II Fizzy Green

    Nechajte sa pohltiť spirálovitým žebrovaným tvarom a dynamickým saním nového Tenga Flexu. Vyrobený je z najmodernejšieho poddajného materiálu, má špeciálne žebrovaný plášť, vďaka ktorému si užijete tzv. spinningovú stimuláciu. Ak zakryjete potom počas používania vzduchový otvor v hornej časti, užijete si dokonalé sacie pocity.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cock Rings 60 pack

    Erekčné krúžky pre všetky penisy! Táto výhodná sada obsahuje 4 druhy erekčných krúžkov, ktoré chce na svojom úde každý. Tie svetlejšie z nich sú mierne flexibilné a pohodlné budú predovšetkým pre začiatočníkov, zatiaľ čo skúsenejší milovníci si obľúbia tmavšie krúžky, ktoré sú o niečo pevnejšie. Majte balenie na nočnom stolíku, aby sa stačilo len natiahnuť a jeden vytiahnuť!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precízny, elegantný a luxusný! Vibračný krúžok Soiree poteší jeho aj ju. Je dokonale navrhnutý tak, aby pri milovaní stimuloval klitoris tým najpríjemnejším spôsobom a zároveň podporoval erekciu a vďaka stiahnutiu penisu tiež zintenzívňoval vyvrcholenie. Vychutnajte si ešte lepšie milovanie, viac zážitkov, viac vášne a viac lásky pre oboch!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Vibrating Versatile Sex Toy Kits for Couples Green

    Hľadáte erotickú hračku pre hrátky v páre? Pokiaľ si vyberiete túto sadu, nebudete už potrebovať nič ďalšie! Obsahuje párový vibrátor nositeľný pri milovaní, vibračný krúžok na penis a motýlikový vibrátor do nohavičiek. Odnímateľný mini vibrátor vždy nasadíte do jednej zo silikónových hračiek a vyberte si z úžasných 9 vibračných režimov, tak poďte na to!

    119 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ya Cock's Gonna Love it Donut Masturbator Strong Vibrations

    Malý, výkonný a priamo do ruky! Tento exkluzívny a veľmi ľahko použiteľný mastrubátor premení každú vašu chvíľku sebauspokojenia na neuveriteľný zážitok. Pre sólo aj párové hrátky, na doma aj na cesty. Račte sa zoznámiť!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Premium Penis Cylinder 23x6,4cm

    Chcete maximalizovať dĺžku a obvod vášho penisu? Tak jedine s týmto nástavcom od Brutus prémiovej kvality. Vákuová pumpa je rokmi preverenou metódou, ako docieliť väčší penis a začať riešiť problém s erektilnou dysfunkciou, a navyše je to aj veľká zábava.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Main Squeeze Endurance Trainer

    Chcete sa stať bežcom na dlhú trať? Tento realistický masturbátor vám poskytne potrebný tréning, pretože ten ako jediný z vás urobí majstra. V elegantnom čiernom puzdre sa skrýva tesná vagína s texturovaným vnútrom, ktorého zovretie si budete sám regulovať pomocou zlatej časti. Zvýšte svoju výdrž a zintenzívnite orgazmy.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Stlačte tlačidlo Magic Cell a neprekonateľný Dante razom ožije. Rozsvieti sa a nedočkavo sa spáruje s vaším smartphonom. Dante disponuje odnímateľným mini vibrátorom, ktorý budete ovládať prostredníctvom aplikácie. Tento mini vibrátor je navrhnutý s najvyššou eleganciou a obsahuje vstavaný motor, dobíjaciu batériu a samozrejme Bluetooth čip na spárovanie s telefónom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Ste pripravení na to, že sa váš sexuálny život obráti hore nohami? Ak áno, je čas prizvať si na milovanie tento párový vibrátor z jemného liquid silikón. Je skvele flexibilný a jeho duálny systém motorov si budete užívať spoločne. Preskúmajte 10 vibračných funkcií a prepínajte pomocou diaľkového ovládača.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Metal Chastity Lockable Cock Cage Size S

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na túto kovovú klietku na penis? Je vyrobená z vysoko kvalitnej nezerovej ocele a disponuje aj visiacim zámkom s klíčkami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Main Squeeze Jenna Foxx ULTRASKYN Stroker Pussy Chocolate

    Vagína porno krásky menom Jenna Foxx môže byť len vaša a môžete ju mať stále po ruke! Jenna Foxx prichádza na trh s masturbátorom tvarovaným podľa jej vlastnej vagíny. Vnútro masturbátora je príjemne tesné a textúrované a vy si sám budete stlačením puzdra určovať tlak na penis.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Zbožňujete BDSM hry? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti, vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu a silikónu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    Chcete si naplno užívať svoje intímne chvíle sebalásky? V tom prípade potrebujete niečo viac, než len šikovnú pravačku! Tento stlačiteľný masturbátor z hebkého a kvalitného silikón je značka ideál. Ponúkne vám 6 vibračných rytmov a 3 rýchlosti, je skvele mäkký a môžete ho stlačiť a zvýšiť tak tlak na penis alebo ho ponechať voľne. A to nie je všetko! Vybavený je funkciou zahrievania, takže vám v ňom bude príjemne za všetkých okolností.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Myslíte si, že neexistuje ešte lepší sex? Tento vibračný krúžok ako zajačik vás presvedčí o opaku. Tvorí ho zajačie ušká a 2 krúžky, ktoré stiahnu semenníky a penis, čím predĺžia a posilnia erekciu. Ušká tak budú intenzívnymi vibráciami zmyselne stimulovať klitoris až k neuveriteľnému orgazmu. Skúmajte, užívajte a explodujte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Shower Therapy Soothing Scrub Tan

    Už vás nebaví neustále schovávať svojich erotických pomocníkov, aby nikto nič nepoznal? Skoncujte s týmto s týmto vzrušujúcim mastrubátorom v úplne diskrétnom obale, ktorý pripomína šampón či sprchový gel. Bol navrhnutý s ohľadom na vaše súkromie a potešenie zároveň, zapadne do každej kúpeľne a nezanechá žiadnu stopu podozrenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Main Squeeze Mia Malkova

    Vagína porn krásky menom Mia Malkova môže byť len vaše a môžete ju mať stále po ruke! Najpopulárnejší model z Instagramu prichádza na trh s masturbátorom tvarovaným podľa jej vlastnej vagíny. Vnútro masturbátora je príjemne tesné a textúrované a vy sám si budete stlačením puzdra určovať tlak na penis.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Jayla de Angelis Pussy Skin

    Ako si svoje chvíle sebalásky urobiť krajšou? Čo si k nim prizvať sexi pornohviezdu Jayla de Angelis? Tesnú vagínu tejto sladkej šťabajzny v celej svojej kráse nájdete vo vnútri pokrokového masturbátora Private. Vďaka ergonomickému tvaru pohodlne padne do ruky a vďaka vnútornej textúre a kvalitnému materiálu si s Jaylou de Angelis užijete skvelé pocity. Zoznámte s ňou vaše mužstvo a už nikdy nebude chcieť inú!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 222

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.