×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky plast

Položky 33 až 64 z celkom 108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Chcete vibrátor, ktorý mimo iné bude aj skvelo vyzerať na vašom nočnom stolíku? Vibrátor Double Vibe pochádza z kolekcie Elegant a má vskutku krásny design. Jeho ergonomický tvar sa postará o vonkajšiu a vnútornú časť vagíny, a keďže je úžasne flexibilný, prispôsobí sa všetkým vašim požiadavkám a prianiam pohrať sa s ním môžete akokoľvek. Nechajte sa nažhaviť 2 silnými motormi a dostaňte sa do raja štýlovo a príjemne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Slay ThrustMe Purple

    Chcete niečo viac než len vibračné vajíčko? Táto zmyselne textúrovaná hra vás ohromí svojou jedinečnou funkciou prirážania! Je fajn pre sólo i párové použitie, pretože funkcie sa ovládajú skrz ovládač s dosahom 10 m. Tak popusťte uzdu svojej fantázii!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile G-spot Panty Vibe Pink

    Čo takto si svoj všedný deň spestriť nevšednými zážitkami? Tento šikovný vibrátor tu bude pre vás vždy pripravený schovať sa vašej vagíny a súčasne láskať aj klitoris. Je veľmi diskrétny a vyraziť si s ním môžete i von. Nech už budete kdekoľvek, nadiktujte si intenzitu vibrácií podľa svojich aktuálnych prianí, na výber dostanete hneď z 10 režimov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Senzi Vibrator Deep Pink

    Táto pôvabná a štíhla hračka bola dokonale navrhnutá pre absolútnu slasť vášho klitorisu. Jej veľmi tenkým koncom sa dotknete priamo tých miest, ktoré si to vyžadujú, a tlačidlom vyberiete jedno z 12 nastavení vibrácií. Pôvabný vibrátor Senzi môžete uložiť do praktickej škatuľky, ktorá je súčasťou balenia, a mať ho kedykoľvek po ruke. Potešte sa úplne presnou pomôckou a ochutnajte orgazmické vzplanutie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance P-Spot Shower Massager

    Sprchovanie nemusí byť viac len o sprchovaní, ale jeho nedeliteľnou súčasťou sa môže vstať aj vzrušenie! Nesprchujte sa sami, sprchujte sa s týmto stimulátorom prostaty od Zero Tolerance! Poteší vás totiž 10 silnými vibračnými funkciami, hebkým silikónovým materiálom a koncovým očkom. Tým ho zavesíte na háčik s prísavkou, ktorý je súčasťou balenia.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Každý úsmev je malý zázrak, a preto bol tento roztomilý obšťastňovač pomenovaný na počesť dobrej nálady. Tá na seba totiž nenechá dlho čakať, keď so svojimi ergonomickými krivkami zavíta do vašich zákutí. Ako raz prepadnete jeho kúzlu, zvedie vás svojím priliehavým povrchom Silk Touch, zmyselne zaobleným tvarom a 12 intenzívnymi vibračnými programami, z ktorých sa vám zatají dych.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rechargeable Power G

    Myslíte si, že keď sa rozdávali G-body, tak ste neprišli na rad? Možno ste zatiaľ len nemali šťastie nájsť ho! Power G vám pomôže, nebojte, on totiž vie, že bez jeho pomoci je to niekedy zložité. Má dokonalý tvar pre nájdenie tohto centra slasti a ponúkne vám hneď 7 výkonných vibračných funkcií.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Rokmi preverená klasika v novom kabáte! Mimoriadne veľký a luxusný strieborný vibrátor vás poteší svojimi 3 rýchlosťami vibrácií, ktoré si budete užívať pri vnútornej alebo vonkajšej stimulácii. Okrem toho sa dobíja cez USB a je vodotesný. Vychutnajte si jeho hladký povrch a nechajte sa odviezť až na vrchol.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento pôvabný mini vibrátor bude zbožňovať nielen váš klitoris, pretože nakuknúť môže aj do vášho lona. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx XXL Maximizer Pump

    Maximálna erekcia, maximálne potešenie, maximálna vákuová pumpa! XXL Maximizer Pump prináša výsledky, po ktorých túžite. Každým stlačením rukoväte vám dopraje príjemný pocit a zároveň o niečo väčší penis. Vstúpte svojím nádobíčkom do flexibilného PVC otvoru a objavte extra erekciu, ktorú si teraz s touto pumpou môžu dopriať aj tie najväčšie penisy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Twenty One Vibrating Diamond - Vibrujúci diamant

    Od kozmetiky a doplnkov až k dokonalej hračke - aj tak by sa dala popísať cesta spoločnosti Bijoux Indiscrets, ktorá uvádza na trh svoj vôbec prvý vibrátor. A hneď vo veľkom štýle!

    52,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfilled Classic Vibrating Plug Orchid

    Pošteklite svoj análik vibráciami tohto fialového kolíka! Je síce skôr drobný, ale neuveriteľne výkonný, takže radosť urobí začiatočníkom i pokročilým milovníkom. Je vyrobený z kvalitného ABS plastu s PU povrchom a intenzitu vibrácií si budete diktovať cez diaľkový ovládač. Skúste jeho 5 vibračných režimov doma alebo na verejnosti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Prick Stick Electro Shock Wand

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto pomôcka, ktorou efektívne potrestáte svoj neposlušný náprotivok. Prick Stick pri kontakte s kožou vydá hlasné prasknutie a iskru a tiež pekne uštipne. Na akú časť tela ho budete chcieť použiť už necháme na vás!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rechargeable Slim

    S týmto štíhlym krásavcom sa dostanete všade, kam budete potrebovať, takže aj do orgazmického raja! Je klasický tvar je preverený časom a 7 rôznych funkcií si potom už preveríte sama. Či už sú vaše fantázie akékoľvek, splňte si ich v spálni alebo pokojne aj v kúpeľni s vodotesným a dobíjacím vibrátorom Slim od Evolved.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Double Ring Blue

    Dvojitý krúžok pre dokonalé padnutie! Zachytí sa za penis a za semenníky a dodá vám tak istotu, že aj pri tom najdivokejšom milovaní zostane na svojom mieste. Navyše stiahne penis pri koreni a posilňuje tak erekciu, zatiaľ čo svojimi vibráciami bude intenzívne stimulovať klitoris. Doprajte si nové zážitky z milovania!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Classic Masturbator Silver

    Men Classic je elegantn7 masturbátor na stimuláciu celého penisu. Materiál vymeniteľného rukávu, pripomínajúci kožu, pôsobí na dotyk veľmi realisticky a plusové body si tento masturbátor pripisuje tiež za diskrétny design.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 595390

    Chcete mať veselú prostatu? Urobte jej radosť a poláskajte ju týmto účinným stimulátorom, ktorý si do parády vezme aj hrádzu. Má 10 intenzívnych vibračných režimov a super flexibilnú špičku pre pohodlné zavádzanie. Vzrušujúci tvar pomôcky bude rozumieť vašim potrebám, tak dajte mu šancu vám to ukázať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SAIZ Breast Pump Premium Medium

    Aké by to asi bolo mať o niečo väčšie a o dosť citlivejšie prsia? Táto vákuová pomôcka vám tajomstvo citlivejších pŕs rada odhalí! Tvoria ju dva priehľadné poháriky a rukoväť, s ktorou vytvoríte podtlak. Tak ju uchopte, pumpujte a radujte sa z toho, aké kúzla vzrušujúci podtlak dokáže vytvoriť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures G-Spot Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Vibrátor Pleasure z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Navyše, je v prostrednej časti ohybný, takže sa s nám pohodlne dostanete na všetky citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibrating Vagina Pump

    Vyššia citlivosť, zvodnosť a stimulácia? Áno! Toto všetko vašej kvetinke ukáže vákuová pumpa. Vákuum zvýši prietok krvi a tiež citlivosť a jednorýchlostný vibrátor potom bude láskať nielen klitoris, ale aj jeho okolie. Vychutnajte si tajomstvo, ktoré vákuum ukrýva.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 7" Vibrating Cock with Balls - Realistický vibrátor 18cm

    Najrealistickejší vibrátor, aký svet kedy videl! Každá žilka, každý záhyb kože, každá vráska, úplne všetko je ručne vymodelované presne tak, aby to vo finále autenticky zodpovedalo realite. Užite si americkú kvalitu, ktorú zaručuje značka Pipedream, a dodajte atmosféru vašim vzrušujúcim hrám.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Jeho dva výkonné motory tí prinesú hneď dvojnásobnú porciu potešenia - nefalšovaný zajac. Aj keď zajačikovia nie sú práve vaša šálka kávy - Mr. Rabbit zaručene zmení váš názor, pretože vás vynesie do vskutku orgazmických výšin. Jeho zamatovo matný povrch, flexibilné telo a stimulátor klitorisu zo silikónu príjemného na dotyk sa elegantne prispôsobí vašim krivkám.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Massage Wand Purple

    Doprajte zmyselne silné vibrácie akejkoľvek časti vášho tela! Táto ultra silná, ale zároveň ultra tichá masážna hlavica bude svojou mäkkou silikónovou hlavou stimulovať nielen váš klitoris, ale pokojne aj unavené svaly na krku alebo kdekoľvek inde. Rýchlo sa prispôsobí telesnej teplote a nesklame vás ani za túto bezkonkurenčne nízku cenu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Massage Wand Pink

    Doprajte zmyselne silné vibrácie akejkoľvek časti vášho tela! Táto ultra silná, ale zároveň ultra tichá masážna hlavica bude svojou mäkkou silikónovou hlavou stimulovať nielen váš klitoris, ale pokojne aj unavené svaly na krku alebo kdekoľvek inde. Rýchlo sa prispôsobí telesnej teplote a nesklame vás ani za túto bezkonkurenčne nízku cenu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Wanda Wired Wand Massager White

    Máte za sebou náročný deň a snívate o vytúženom relaxe, masáži a možno aj orgazme? Toto všetko môžete mať s touto masážnou hlavicou, ktorá vás svojim výkonom vezme do kolien deň čo deň. Tak poďte odpočívať, užívať si a radovať sa z vibrácií s masážnou hlavicou Wanda!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY B BALLS bílo-Fialová

    B BALLS je originálna análny pomôcka, ktorá dokáže priamo reagovať na každý váš pohyb alebo na pohyb partnera počas milovania či predohry.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Butt Plug 594873 Blue

    Zažili ste už dokonalý análny zážitok? Tento hodvábne hebký kolík vám ho dopraje a to nielen vďaka svojmu presnému tvaru, ale predovšetkým vďaka 10 vibračným režimom, medzi ktorými budete prepínať skrz diaľkový ovládač. Láskajte seba alebo svoj náprotivok týmto sexi kolíkom za bezkonkurenčnú cenu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S týmto kompaktným obšťastňovačom z príjemného silikónu vyťahuje Satisfyer Vibes z klobúku naozaj roztomilé prekvapenie. Magic Bunny vás svojimi čarodejníckymi trikmi v podobe súčasnej stimulácie bodu G a klitorisu privedie k netušeným orgazmom. Vyzerá síce drobne a nevinne, ale za jeho ušami sa skrýva plná králičia sila, ktorá vám učaruje 2 neuveriteľne silnými motormi a 12 vibračnými programami! Aká úžasná náhoda, že vďaka svojmu kompaktnému dizajnu je Magic Rabbit navyše ideálnym spoločníkom na cesty. Síce ho nevyčarujete z klobúka, ale môžete ho jednoducho vytiahnuť z kabelky, keď nabudúce dostanete chuť.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibračný krúžok Joel z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktoré si užije klitoris pri milovaní. Penis potom stiahne pri koreni a okolo semenníkov, takže bude držať aj pri divokejšej akcii. Hračky Elite bude milovať každý!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Kegel Vibe Purple

    Spojte príjemné s užitočným! Tieto guľôčky vedia zmyselne vibrovať, čo vám bude vzrušujúco príjemné a tiež s nimi posilníte svoje panvové dno, čo zas bude vášmu zdraviu prospešné. Tak uchopte ovládač a vyberte si úroveň vibrácií!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, hip, hurá! Tento dobre naladený spoločník do postele sa už nemôže dočkať, keď sa svojim zvedavým noštekom vydá na prieskum vášho najcitlivejšieho miesta. Jeho 12 vzrušujúcich vibračných programov, zmyselne naklonená objemná špička a flexibilné telo sú aj pre vás pádnym dôvodom na radosť, pretože tento roztomilý vibrátor bodu G stimuluje aj vašu svätyňu ako žiadny iný. Jeho praktický prídržný krúžok s integrovaným ovládacím panelom vám umožní jednoduchým stlačením tlačidla intuitívne zvoliť svoj obľúbeý druh vibrácií a zároveň udržať tohto divokého "hrocha" na uzde - aj pri obzvlášť vlhkej zábave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Luna Beads Noir

    LUNA Beads™ Noir sú elegantným a zvodným variantom svetovo najpredávanejších Venušiných guličiek, ktoré sľubujú neodolateľné potešenie počas predohry i mimo nej.

    49,90 €

    39,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.