×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky polyester

Položky 65 až 96 z celkom 110

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Rimba Love Swing

    Hojdajte sa na hojdačke lásky a vychutnajte si milovanie trochu inak. Tento praktický a dômyselný doplnok ľahko a rýchlo zavesíte do dverí. Skúšanie nových polôh a prienikov môže začať. Praktická madla a popruhy na nohy zaručujú bezpečnosť a variabilitu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive A710 Mask Black

    Zabudnite na nudu a užite si koketný doplnok od značky Obsessive. Neváhajte, ani nečakajte. Zatočte s nudou v spálni a prekvapte svoj náprotivok vzrušujúcim pohľadom cez túto jedinečnú masku, ktorej sotva odolá!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Stocking Hood Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte túto pružnú pančuchu na tvár? Chcete ju nosiť na svojej tvári, alebo si ju už predstavujete na svojej náprotivku? Rozhodnutie necháme na vás, jedno je iste - vaše fetiš hrátky s ňou dostanú nový rozmer!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Gretia Studded Crop Black

    Boli ste trochu zlá? Dnes v noci trestu neuniknete. Ale nebojte, bude to veľmi príjemné potrestanie, budete si ho užívať a budete ho milovať. A budete k nemu potrebovať tento pôvabný bičík Gretia od Obsessive.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Pripútajte sa na dlhé večery doma k posteli a objavte svoje túžby a vášne! Táto hračka pre dospelých nie je nič iné než súprava na spútanie zápästia a členkov k posteli. Je vybavená šikovnými suchými zipsami na univerzálne a pohodlné použitie. Nastaviteľné popruhy sa hodia pod takmer akúkoľvek veľkosť matraca a prinesú vám veľa potešenia sexi erotického napätia.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bed Shackles Set 0527955

    Potrebuje niekto z vás potrestať? Použite na to tiež túto odolnú sadu, ktorá sa upevňuje pod matracom. 4 mäkké penové putá budú príjemne pre vaše členky a zápästia a vy sa tak budete môcť sústrediť len a len na vzrušenie. Aplikácia je jednoduchá a cena priaznivá, tak na čo ešte čakať?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HookUp Panties Remote Lace Peek-a-Boo Black

    Užite si extrémne tiché, avšak úžasne silné vibrácie kdekoľvek a kedykoľvek! Tieto nádherné, zmyselne čierne čipkované nohavičky sú vybavené malou kapsičkou, do ktorej zapadne priložený vibrátor ako uliaty! Alebo máte radšej vibrácie vo vnútri? Ani to vďaka vaginálnemu plugu nie je problém! A kto bude vibrácie ovládať? Toto rozhodnutie bude na vás, ovládač si môžete nechať, alebo ho zveriť svojmu náprotivku!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Kokietta Mask Black

    Koketný a originálny doplnok, ktorý budete milovať! Táto maska je vstupenkou do krajiny dlhých, príjemných a milostných večerov. Maska Kokietta vám náramne pristane!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HookUp Panties Crotchless Love Garter Black

    Nádherná bielizeň so vzrušujúcim tajomstvom! Tieto sexi tangá sú úplne výnimočné, pýtate sa čím? Z prednej časti vyzerajú síce obyčajne, ale nenechajte sa mýliť! Ich zadná časť cez zadok disponuje iba slučkou, do ktorej vložíte análny kolík. Pri každom pohybe sa teda budete radovať zo stimulácie v análnej oblasti. Vychutnajte si ich zmyselné nosenie!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Plugs with 10m Rope

    Podmanivé plug-play pre skúsených odborníkov na BDSM! Táto sada okrem plugov disponuje aj lanom s dĺžkou 10 m. Použite plugy do vagíny a do análu, pridajte lano a zaistite tak, že zostanú na svojom mieste!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Soft Eyemask Red

    Vytvorte si ešte viac vzrušujúci zážitok zahalený do temnoty, ktorá zvyšuje sexuálnu túžbu. Táto maska sa môže zdať ako nenápadný doplnok, ale verte, že si s ňou užijete nevšedné zážitky. Vďaka elastickej páske perfektne padne a je pohodlná.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Strap-On Silicone Sleeve +6cm Large

    Predĺžte svoj penis o 6 dôležitých centimetrov! Toto duté realistické dildo na príjemných elastických popruhoch bude perfektným riešením pre mužov, ktorých partnerka či partner vyžadujú väčšiu výbavu, než sú im schopní poskytnúť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive A701 Mask Black

    Chcete byť naozaj zvodná, aby vás zbožňoval ešte viac? Tu je váš nový sexi trik! Stačí nasadiť čiernu, zvodnú masku a začať zmyselnú show. Ukážte mu váš vzrušujúci vzhľad a verte, že táto noc bude provokujúca a koketná!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Board

    Bolesť, pokora, očarujúce zážitky. Obmedzenie slobody, poslušnosť, nezabudnuteľný orgazmus. Chcete to? Chcete si splniť aj tie najtajnejšie sny a užiť si o niečo drsnejšie radovánky kedykoľvek a kdekoľvek? Bondage Board so všetkými svojimi doplnkami vdýchne život všetkým vašim fantáziám! Navyše je praktický aj na cesty, vždy pripravený, pevný, pohodlný a multifunkčný. Tak sa nechajte zviazať a podľahnite ...

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • HookUp Panties Remote Triple Teaser Black

    Užite si extrémne tiché, avšak úžasne silné vibrácia kdekoľvek a kedykoľvek! Tieto nádherné, zmyselne čierne tangá majú namiesto zadočkovej šnúrky slučku, do ktorej vložíte análny kolík. Okrem toho je súčasťou balenia tiež mini vibrátor, ktorý vložíte do análneho kolíka alebo do plugu do vagíny. A kto bude vibrácie ovládať? Toto rozhodnutie bude na vás, ovládač si môžete nechať, alebo ho zveriť svojmu náprotivku!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex Amplifier Cock & Ball Strap with Penis E-Stim

    Stále hľadáte niečo nové, čo by vás dostalo do kolien? Práve ste to našli! S touto hračkou pošlete stimulujúcu elektrinu nielen ku koreňu vášho penisu a k semenníkom, ale aj do citlivej močovej trubice vďaka ohybnému silikónovému dilatátoru, ktorý sa prispôsobí vašim kontúram. Bipolárna elektrická stimulácia si teda vezme do parády nielen vonkajšiu časť vášho nádobíčka, ale aj tú vnútornú. Koľko toho vydržíte?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bondage Scarf Red

    Premýšľate, ako by mohli byť vaše erotické chvíľky ešte horúcejšie? Niekedy stačí len malý detail ako je napríklad táto dlhá červená šatka, ktorou zakryje oči, čím zvýrazníte ostatné zmysly. Každý dotyk tak získa nový rozmer a intenzitu! A čo viac, šatka môžete použiť nielen na zakrytie oči, ale napríklad aj na zviazanie rúk alebo nôh.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Deluxe Bondage Rope 5m Black

    Kvalitné lano by malo byť základným prvkom vašej neposlušnej a nebezpečnej erotickej výbavy. Toto lano Kiotos Deluxe je veľmi príjemné, pretože je vyrobené zo 100% polyesteru a má zmyselnú jemnú štruktúru. Zviažete vy jeho alebo on vás? Alebo vy ju či ona vás?

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Princess Grey

    Chcete, aby váš nový postroj na pripínací penis bol nielen účinný, ale tiež vyzeral sexi a elegantne? Her Royal Harness toto rozhodne spĺňa! Vyrobený je z vegánskej kože, má nízke posadenie na tele a hebký vnútorný materiál vám bude príjemný a pohodlný. Pripojte svoje obľúbené dildo alebo vibrátor vďaka krúžkom 3 rôznych veľkostí a s otvoreným rozkrokom nezabúdajte ani na svoje vášne!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HookUp Panties Remote Princess Panty Black

    Užite si extrémne tiché, avšak úžasne silné vibrácie kdekoľvek a kedykoľvek! Tieto nádherné, zmyselne čierne nohavičky sú vybavené malou kapsičkou, do ktorej zapadne priložený vibrátor ako uliaty! Alebo máte radšej vibrácie vo vnútri? Ani to vďaka vaginálnemu plugu nie je problém! A kto bude vibrácie ovládať? Toto rozhodnutie bude na vás, ovládač si môžete nechať, alebo ho zveriť svojmu náprotivku!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Soft Eyemask Pink

    Vytvorte si ešte vzrušujúcejší zážitok zahalený do temnoty, ktorá zvyšuje sexuálny chtíč. Táto maska sa môže sa zdať ako nenápadný doplnok, ale verte, že si s ňou užijete nevšedné zážitky. Vďaka elastickému pásku perfektne padne a je pohodlná.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Super Sex Bomb Fialová

    Darček k výročiu alebo len tak pre radosť? Táto darčeková sada od ToyJoy sa hodí na každú príležitosť, keď chcete svoje milej aj sebe urobiť (nielen) radosť. V krabičke s mašľou sa ukrývajú putá na zápästie, vibrátor, vibračné vajíčko, šteklítko, okvetné lístky ruží, maska ​​na oči, lubrikant a masážna sviečka. Všetko je zladené do zvodnej fialovej farby.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Mouth Cover Hood Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na túto kapucňu cez celú hlavu? Vyrobená je z materiálu najvyššej kvality a má otvory len a iba na oči.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Ultra-Soft Set

    Snívate o hlboko uspokojivom potešení so štýlom? Tento luxusný a elegantný postroj s odnímateľným zahnutým dildom si zamilujete! Postroj ako taký je vďaka polstrovaniu a nastaveniu veľmi pohodlný na nosenie a dildo je dokonale tvarované a zahnuté hore. Dovoľte, aby sa vaše sny stali skutočnosťou!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Full Cover Hood Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na túto kapucňu cez celú hlavu? Vyrobená je z materiálu najvyššej kvality a pozor, nemá žiadne vďaka ani otvory!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Sensual Set

    Snívate o hlboko uspokojivom potešení so štýlom? Tento luxusný a elegantný postroj s odnímateľným zahnutým dildom si zamilujete! Postroj ako taký je vďaka polstrovaniu a nastaveniu veľmi pohodlný na nosenie a dildo môžete použiť aj samostatne a využiť jeho silnú prísavku. Dovoľte, aby sa vaše sny stali skutočnosťou!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vegan Fetish Collar with Leash Natural

    Aj vegáni majú svoje fetiše! A preto značka Vegan Fetish prichádza na trh s touto krásnou sadou obojku a vodítka z udržateľného prírodného korku s typicky krásnym vzhľadom. Vybavte sa perfektným príslušenstvom pre vzrušujúce otrocké hrátky a splňte si svoje fantázie. Kedy inokedy, keď nie teraz?

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • OhMama Fetish Paddle SLAVE

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte túto plácačku s nápisom SLAVE? Vychutnajte si jej vzrušivo-bolestivé údery!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Deluxe Bondage Rope 5m Red

    Kvalitné lano by malo byť základným prvkom vašej neposlušnej a nebezpečnej erotickej výbavy. Toto lano Kiotos Deluxe je veľmi príjemné, pretože je vyrobené zo 100% polyesteru a má zmyselnú jemnú strukturu. Zviažete vy jeho alebo on vás? Alebo vy ju či ona vás?

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liberator Ramp Black - Erotická podložka pre milovanie Čierna

    Dokonalosť pre výkon a pohodlie. Dajte partnerovi viac prístupu a stability. Uľahčuje veľa pozícií a umožňuje hlbšie vniknutie, a tým aj väčšie uspokojenie.

    309 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Body 2840669 Black

    Body s krásnymi detailmi, v ktorom jednoducho zažiarite! Vyrobené je z čierneho lesklého vinylu, disponuje sexy širokým obojkom a na bokoch má sieťované časti. Podväzkové popruhy sú odnímateľné a prilákajú pozornosť na vaše nohy rovnako ako na odhalené boky. Čerešničkou na torte sú popruhy v dekolte av páse, ktorý zvýrazní vaše dominantné vlastnosti!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Yoga Sex Swing

    Vyhúpnite sa až do tých najdivokejších sexuálnych pozícií, o ktorých sa vám mohlo doposiaľ iba zdať! S touto hojdačkou budete vzdorovať zákonom gravitácie a užívať si aj také polohy, ktoré poznáte z jógy. Ponaťahujte si svaly na tele príjemným a vzrušujúcim spôsobom a vychutnajte si najlepší sex všetkých čias.

    229 €

    149 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 96 z celkom 110

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.