×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre začiatočníkov ružová

Položky 33 až 64 z celkom 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Hľadáte potešíte, ktorý vás nikdy nesklame? Tento nežne ružový krásavec má obe použiteľné strany a presne vie, po čom túžite. Pocítite s ňou nárast vášne, pretože vás bude láskať 7 vibračnými funkciami v dvoch motoroch. Dosiahnite vďaka jeho všestrannému tvaru svojich vytúžených vrcholných výšin!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Chcete zažívať ešte intenzívnejšie zážitky z milovania? Tento báječne pružný a výkonný krúžok sa navlečie na penis, kde podporí a posilní erekciu, a tiež na semenníky, takže bude perfektne držať. Malé jazýčky potom budú smerovať na klitoris a láskať ho silou nekonečne príjemných vibrácií. Je vyrobený z hebkého silikónu a je tiež dobíjací, takže čo viac si priať?

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Shimmering Gem Anal Plug Set Pink

    Nech sa váš milostný život blyští vzrušením! Táto sada hladkých a pevných análnych kolíkov má nádherný trblietavý vzor, ktorý bude zdobiť váš zadoček za všetkých okolností. Tvar kolíku je príjemný na nosenie, pretože sa zmyselne zužujú a ľahko sa zavádzajú. Objavte všetky 3 veľkosti a potrénujte svoje zadné vrátka!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Rada cestujete, ale chýba vám k tomu vášnivý spoločník? Tento mini vibrátor Flirty Luxurious tu je priamo pre vás! Vďaka svojim malým rozmerom je vhodný nielen na cesty a jeho elegantný vzhľad i ozdoba v podobe kryštálu Swarovski potešia každú ženu s dobrým vkusom. Flirty Luxurious je vyrobený z prvotriedneho hodvábne hebkého silikónu a hoc je malý, ukrýva sa v ňom obrovská sila, ktorá vás vezme na vrchol vskutku luxusným spôsobom!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Lovelife Krush App Connected Bluetooth Kegel Pink

    Vaša sila je vaša moc! Ženská sila nie je voľba, je to spôsob života. Chcete ju v sebe prebudiť? Je na čase začať s posilňovaním svalov panvového dna, ktoré majú tendenciu v priebehu života slabnúť. Tieto guľôčky majú vstavanú technológiu špeciálnych senzorov a tiež silný motor na hlboké vibrácie a tlak na svaly, čím ich budete účinne posilňovať. Prepojte guľôčky s aplikáciou v telefóne a zaistite si absolútnu kontrolu nad svojím panvovým dnom.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Satisfyer Bold Lover je ideálny prstový vibrátor pre začiatočníkov, ktorý zaujme predovšetkým svojim intuitívnym ovládaním, silnými vibráciami a univerzálnosťou.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Rabbit Pink

    Veľa zábavy za málo peňazí? A prečo nie! Aj cenovo dostupné hračky môžu byť kvalitné, rovnako ako tento vibrátor od ToyJoy. Funky Rabbit je zábavný, silný a má pôvabnú farbu. Disponuje stimulátorom klitorisu a vyrobený je zo 100% silikónu, ktorý je príjemný na dotyk. Vychutnajte si jeho 4 vibračné režimy a 3 úrovne rýchlostí.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Nemusíte byť nutne šľachtického pôvodu, aby ste si mohli dopriať jednu z neuveriteľne pôvabných hračiek z kolekcie Royal Gems! Táto luxusná vibračná hlavička má elegantný hebký silikónový povrch a pripomína korunovačný klenot. Jeho zaoblená hlava je ideálna na stimuláciu malých erotogénnych zón a F-1 motor novej generácie vás ohromí svojou neuveriteľnou vibračnou silou. Tento skvost jednoducho na svojom nočnom stolíku mať chcete!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pretty Love Antony Pink

    Hľadáte úžasnú a vzrušujúcu radosť za prijateľnú cenu? Vibrátor Antony si zamilujete! Jeho hodvábne hebký silikónový povrch vás dostane na prvý dotyk a dramaticky tvarovaná hlava vás príjemne a presne potešenie všade, kde budete potrebovať. Vychutnajte si 10 intenzívnych funkcií a každý jediný orgazmus, ktorý vo vás vyvolajú.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Lover Vibe Pink

    Zábavný, výkonný a cenovo dostupný, taký je Funky Love! Jeho tvar vám zaistí zmyselné dráždenie klitorisu aj vnútornej časti vagíny, kde sa dosť možno stretne s G-bodom. Je vyrobený zo 100% silikónu, takže je skvele hebký a príjemný. Vychutnajte si 4 vibračné režimy a 3 rýchlosti.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    Viete, že čo je malé, môže byť aj neuveriteľne šikovné, praktické a tiež vzrušujúce? Napríklad táto sexi, malá vibračná hlavica zo zábavnej a modernej kolekcie hračiek OMG. Jej hodvábne hebká silikónová hlava vás dostane na prvý dotyk a až začnete objavovať 4 vibračné vzory a 3 úrovne vibrácií, neubránite sa stenaniu. Doprajte si potešenie, ktoré si zaslúžite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Prahnete po dokonalej stimulácii bodu G a klitorisu zároveň? Omg a kto nie? Tento Selfie vibrátor je tu pre to, aby vám presne také láskania poskytol. Je báječne flexibilný a v hebkom silikónovom tele skrýva 2 motory s 10 vibračnými režimami pre úplnú slasť. Navyše, je vodotesný, tak neváhajte ho so sebou vziať aj do vane!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Daniel Pink

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Daniela, vibrátor s úchvatným tvarom a funkciou intenzívnych vibrácií o 30 rôznych režimoch. Hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako si okamžite osvojíte ľahké ovládanie. Urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Daniela!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Loveline Liora Pink

    Orgazmický kamarát na baterky! Loveline Loira je dokonale navrhnutý vibrátor, ktorý sa dotkne priamo vášho G-bodu. Jeho silné, avšak tiché vibrácie si obľúbite, pretože s nimi objavíte orgazmický potenciál svojho najcitlivejšieho mena na tele s menom G-bod.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 90

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, také sú produkty z luxusnej rady sklenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z vysoko kvalitného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FeelzToys Glazzz Glass Dildo Lucid Dreams

    Feelztoys, určite neurobíte chybu. Sú to nádherné kúsky z vysoko kvalitného hypoalergénneho skla, ktoré je odolné proti rozbitiu a príjemné na prenikanie. Vyskúšajte s ním tiež teplotné hrátky, sklo možno totiž ľahko zahriať alebo ochladiť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Pink Rose Glass Anal Plug Small

    Čo tak darovať svoje drahé trochu netradičný kvet? Ženy kvety milujú a tento prekrásny sklenený kolík je zakončený nádhernou ružou. Jeho ružová farba je pôvabne romantická a jeho spracovanie pripomína umelecké dielo. Kolík je z kvalitného borosilikátového skla a je možné ho zahriať či ochladiť. Tak nečakajte a potešte svoju partnerku nezabudnuteľnou vzrušujúcou ružou!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Pink

    Chcete si užívať intenzívnejšie a ľahšie dostupné orgazmy? A kto by nechcel! Kľúč je jednoduchý - je potrebné posilniť svoje panvové dno. A s tým vám pomôže táto súprava venušiných guličiek rôznych veľkostí a hmotností. Začnite s najľahšou guličkou a dopracujte sa k tej najťažšej.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Šik mušle pre vašu mušličku! Tento dokonale tvarovaný luxusný vibrátor v tvare mušle vám poskytne intenzívne vnútorné potešenie cielené na toľko citlivý G-bod. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu lekárskej kvality a je neskutočne hebký a príjemný na dotyk. Vyberte si z 30 omamných vibračných funkcií a prepínajte medzi nimi cez diaľkové ovládanie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ultra Fluffy Furry Cuffs Pink

    Klasické chlpaté putá s ešte jemnejším a huňatejším kožúškom vášnivej ružovej farby! Kto prevezme vedenie a kto bude mať spútané ruky? Tieto putá sú ideálne pre všetkých, ktorí chcú zažiť oslnivú bondage hru. Oddajte sa čistej extáze a použite putá s kožúškom alebo bez.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products Com Wand Massager Quartz

    Com je viac než len obyčajná masážna hlavica. Je to úchvatný a prvotriedny kvalitný kamarát, s ktorým objavíte vzrušujúcu vonkajšiu stimuláciu klitorisu. Praktická a anatomická rukoväť pohodlne padne do ruky a hlavica bude kúzliť!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Moderný, kompaktný a šikovný, taký je vibrátor Rita! Má úžasný textúrovaný dizajn, čím sa z neho stáva skvele stimulujúci pomocník. Vyrobený je z kvalitného silikónu a ponúkne vám 10 vzrušujúcich vibračných režimov! Prijmite jeho pozvanie do sveta slasti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator Pink

    Luxusná, moderná a neodolateľné hračka, ktorú vaša vulva bude milovať, to sa stavte! OhMyC sa pohodlne uvelebí vo vašej dlani a poteší vás rotujúcim korálikom, ktorý bude nežne i divoko masírovať váš klitoris aj jeho okolie. Vychutnajte si 3 úrovne intenzity a vzrušenie, ktoré bude len vaše.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Gläs Rosebud Glass Butt Plug

    Hľadáte skvostný a láskyplný análny kolík? Tento kolík z kvalitného skla je romanticky ružový a zakončený nežnou ružičkou. Váš análik s ním doslova rozkvitne! Jeho tvar bude rozumieť potrebám vášho tela a je ideálny aj pre úplných začiatočníkov. Skúste ho ohriať alebo ochladiť a podľahnite teplotnému potešeniu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Kegel Trainer Set Pink

    Chcete mať pevné panvové dno a radovať sa z jeho benefitov? Zaobstarajte si tieto guličky a začnite posilňovať tým najpríjemnejším spôsobom. V balení nájdete hneď 3 guličky o rôznych hmotnostiach, takže váš tréning začnete s najlepšou a postupne sa dopracujete až k tej najťažšej. Potom už vás čakajú len úžasne intenzívne orgazmy a prevencia proti inkontinencii!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    Nechajte pristáť motýlika na našom klitorise a užite si dokonalú stimuláciu s týmto ružovým fešákom. Tento vibrátor má príjemný tvar, ktorý sa postará o váš bod G a klitoris zároveň. Jeho hravý vzhľad, dva výkonné motory a 30 vibračných režimov tvoria zmyselne vzrušujúcu fúziu, ktorú budete zbožňovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Loveline Rabbit Vibrator Juicy Pink

    Ste odjakživa skôr nežná a romantická? S týmto vibrátorom si budete rozumieť! Má pôvabnú farbu aj spracovanie a vyrobený z hodvábneho kvalitného silikónu. Jeho jedinečný tvar a vibračné funkcie sľúbia maximálnu spokojnosť a revolúciu v potenciáli ženského vyvrcholenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Silicone Holy Dong Medium Pink

    Užívajte si svoje milostné hrátky tak, ako ich máte najradšej! Značka LoveToy toto dildo vyrobila z hladkého silikónu a vybavila ho silnou prísavkou. Prajete si hands-free zábavu alebo hľadáte vhodné dildo do strap-onu? Všetko je možné a vďaka zakriveniu si môžete byť istí, že s ním pohodlne dosiahnete na G-bod i na prostatu!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PowerBullet Rechargeable Vibrating Bullet 10 Functions Pink

    Čo by nemalo chýbať vo vašej zbierke erotických pomôcok? Malý vibrátor, ktorý môžete mať neustále pri sebe! Pokiaľ si vyberiete tento PowerBullet, okamžite si zamilujete jeho výkonný motor, ktorý vám poskytne neuveriteľne hlboké a dunivé vibrácie. Pre všetkých, ktorí hľadajú skutočnú vibračnú silu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Yiva Massager Pink

    Chcete sexi masáž? S touto kompaktnou masážnou hlavicou v ruke to bude perfektná slasť! Má moderný dizajn a hodí sa nielen pre začiatočníkov. Stimulácia vonkajších citlivých miest 10 vibračnými režimami s ňou bude super vzrušujúca, pretože má flexibilnú hlavu, ktorá sa prispôsobí vašim telesným kontúram a tiež veľmi výkonný motor. Užite si potešenie prameniace z erotickej stimulácie či masáže svalov kdekoľvek na tele.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Bubbles Bumpy Starter Anal Plug

    Zoznámte sa s najideálnejšou hračkou pre všetky análne začiatočníčky.

    18,90 €

    10,90 €

    Nie je skladom

  • Diogol Anni Round 25mm - Análny šperk Strieborný s ružovým kryštálom

    Nechajte sa očariť luxusom tohto análneho kolíka od francúzskej značky Diogol. Jeho hladké telo v kombinácii s koncovým Swarovski kryštálom tvorí dohromady krásny a elegantný šperk. Je vyrobený zo 100% hliníka, ktorý je hypoalergénny, bezpečný pre telo a vďaka rovnému povrchu bude zavádzanie kolíka pohodlné a príjemné.

    45,90 €

    30,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 33 až 64 z celkom 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.