×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre začiatočníkov

Položky 65 až 88 z celkom 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Private Alexa Tomas Pocket Pussy

    Pôvabná jemnučká vagína prekrásnej Alexy Thomas môže byť iba vaša! Tiež túto seňoritu jednoducho zbožňujete? Napokon ju môžete mať len pre seba! Jej vagína je skvele pružná a vy si v nej budete pripadať ako v skutočnej Alexe. Pohodlne padne do ruky, je príjemne mäkká a realistická, stlačte jej a užite si jej tesnosť, bude to skutočná orgazmická radosť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bgood Classic Vibrator Purple

    Buďte dobrá s týmto "be good" vibrátorom od Bswish. Jeho prevedenie je nestarnúca klasika! Je pevný, vodeodolný a ponúlne vám 5 vzrušujúcich funkcií. Tak stlačte tlačidlo a užívajte si zmyselné pôžitky sama so sebou alebo v páre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Pink Rose Glass Anal Plug Small

    Čo tak darovať svoje drahé trochu netradičný kvet? Ženy kvety milujú a tento prekrásny sklenený kolík je zakončený nádhernou ružou. Jeho ružová farba je pôvabne romantická a jeho spracovanie pripomína umelecké dielo. Kolík je z kvalitného borosilikátového skla a je možné ho zahriať či ochladiť. Tak nečakajte a potešte svoju partnerku nezabudnuteľnou vzrušujúcou ružou!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or Rooster Drake Double Ring Design Cock Ring with Vibrating Bullet

    Dvojitý mäkký vibračný krúžok pre ešte intenzívnejšie potešenie! Jeho jedinečný dizajn ponúka použitie rôznymi spôsobmi a vibrácie si tak nechať smerovať na semenníky, alebo ich dopriať svojej partnerku pri milovaní. Užite si objavovanie všetkých možností a vychutnávajte si nové vzrušujúce pôžitky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rithual Deva Pelvic Training Green

    Hľadáte spôsob, ako efektívne posilniť svoje svaly panvového dna? Righual Deva je ideálna sada na precízny a postupný tréning. Jej sexi prevedenie priláka váš zrak a hebký silikónový materiál zase váš hmat. Súčasťou je jedno-guľôčka, dvoj-guľôčka a ešte jedna extra vymeniteľná guľôčka, čo je 5 rôznych závaží, s ktorými sa z každej začiatočníčky stane pokročilá cvičenka so super intenzívnymi orgazmami!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CutiePies Hannah's Handful Pussy & Boob Head Stroker

    Milujete ten pocit, keď v ruke držíte zvodný prsník a môžete ho stláčať, ako sa páči? A teraz si predstavte, že by ste doň mohli z druhej strany zasunúť. Znie vám to ako tá najkrajšia rozprávka? Omyl, je to realita, poďte sa zoznámiť s Hannah. Je to hebká kozenka s bradavkou, ktorá prosí o stlačenie, as vagínou z druhej strany, ktorá prahne po vašom penise. A ako bonus ešte pridáva vibrácie, wow!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Masturbator Nelly Beer Bottle

    Milujete pivo a ženy? Milovať budete aj tento masturbátor! Vyzerá ako fľaštič a ukrýva v sebe sexy vagínu kedykoľvek pripravenú na váš penis, môže byť ešte niečo viac? Realistický tvar a hebučký materiál vás vezmú do siedmeho neba a fľaškový obal diskrétne udrží vaše vzrušujúce tajomstvo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel 3-Piece Prostate Plug Set Black

    Tá správna trojka pre najlepšie potešenie! Táto sada od značky Rebel obsahuje 3 kolík s tvarom zameraným na prostatu. Majú rôzne veľkosti aj hmotnosti. Sú vhodné pre análny strečing a taktiež tréning. Vychutnajte si ich ergonomický tvar a vydutiu špičku cieliacu na prostatu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Vogue Mini Double Dong Purple

    Dva je vždy viac ako jeden a dvojitá penetrácia je vždy zábavnejšia ako sólo. Tento dvojitý dong Vogue je určený všetkým ženám, ktoré chcú zdvojnásobiť svoje erotické potešenie. Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, ktorý ich ľahko čistí a udržuje. Tvar písmena U je dildo a análny kolík v jednom. Je vhodný ako pre začiatočníkov, tak pre skúsených milovníkov. Rozmaznávajte ním seba alebo svoju partnerku!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento cestovný vibrátor s elegantným designom. Rozhodne vás nesklame, svojim textúrovaným a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Kegel Trainer Set Pink

    Chcete mať pevné panvové dno a radovať sa z jeho benefitov? Zaobstarajte si tieto guličky a začnite posilňovať tým najpríjemnejším spôsobom. V balení nájdete hneď 3 guličky o rôznych hmotnostiach, takže váš tréning začnete s najlepšou a postupne sa dopracujete až k tej najťažšej. Potom už vás čakajú len úžasne intenzívne orgazmy a prevencia proti inkontinencii!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Nemusíte byť nutne šľachtického pôvodu, aby ste si mohli dopriať jednu z neuveriteľne pôvabných hračiek z kolekcie Royal Gems! Tento luxusný vibrátor má elegantný kovový povrch a pripomína korunovačný klenot. Jeho zahnutý koniec je ideálny na presné zacielenie na G-bod a F-1 motor novej generácie vás ohromí svojou neuveriteľnou vibračnou silou. Tento skvost jednoducho na svojom nočnom stolíku mať chcete!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    Nechajte pristáť motýlika na našom klitorise a užite si dokonalú stimuláciu s týmto ružovým fešákom. Tento vibrátor má príjemný tvar, ktorý sa postará o váš bod G a klitoris zároveň. Jeho hravý vzhľad, dva výkonné motory a 30 vibračných režimov tvoria zmyselne vzrušujúcu fúziu, ktorú budete zbožňovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Ghost Pocket Stroker Blue

    Potrebujete pravú ruku pre vašu pravú ruku? Ghost je silikónový masturbačný pomocník, s ktorým vás to bude baviť ešte viac! Je skvele mäkký a šetrný k pokožke a má hneď dve stimulačné textúry, z každej strany jednu. Objavte nové vzrušujúce vnemy, ľahký praktický dizajn a inovatívnu jednoduchosť, ktorá vás vezme do neba.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Ball Gag Black

    Mlčať zlato! Tento kolík z kvalitnej vegánskej kože je navrhnutý tak, aby budil rešpekt! Zároveň pohladí tvárea do úst umiestni guľôčku s otvormi, ktoré umožňujú dýchanie. Nezáleží na tom, či ste v BDSM nováčikovia alebo pokročilí, tento kolík budete milovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PowerBullet Rechargeable Vibrating Bullet 10 Functions Pink

    Čo by nemalo chýbať vo vašej zbierke erotických pomôcok? Malý vibrátor, ktorý môžete mať neustále pri sebe! Pokiaľ si vyberiete tento PowerBullet, okamžite si zamilujete jeho výkonný motor, ktorý vám poskytne neuveriteľne hlboké a dunivé vibrácie. Pre všetkých, ktorí hľadajú skutočnú vibračnú silu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Finger Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor na prst s tvarom, ktorý vám pomôže pohodlne dosiahnuť na G-bod. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s dráždením G-bodu.

    61,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Mr. Dixx Naughty Knight 7.9 Inch Vibrating Dildo Skin

    Ešte nemáte toho pravého? Mr. Dixx je rozhodne vhodný adept! Vyrobený je z kvalitného PVC materiálu a je veľmi flexibilný. Okrem toho disponuje aj vibráciami, ktoré sa ovládajú cez drôtové diaľkové ovládanie. Vaše zážitky s ním tak budú absolútne realistické! Má totiž tiež vymodelované žilky, žaluď aj semenníky. Tak využite silnú koncovú prísavku a nasadnite!

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mitch

    Toto je Metal Mitch, ráčte sa zoznámiť! Je to tenký multifunkčný kovový vibrátor, ktorý vám bude slúžiť pri stimulácii rôznych miest, od klitorisu cez bradavky až po penis. Má hladký povrch, zaoblenú špičku a jedno tlačidlo na výber z 9 vibračných režimov. Hrajte sa s ním kdekoľvek, pokojne aj v sprche, je totiž vodotesný.

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

  • Rocks-Off RO-120mm 10 Speed Chrome

    Malý ale veľmi účinný vibrátor v nádhernom luxusnom chrómovom prevedení a s 10 skvelými funkciami od obľúbenej značky Rocks-Off.

    37,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

  • Pipedream OMG! Bullets #Play Rechargeable Vibrating Bullet Fuchsia

    Túžite po rozmanitých slastných pocitoch? Tento malý vibrátor sa síce môže javiť ako nenápadný hračka, avšak ukrýva v sebe veľa sily. Je z ultra hebkého a príjemného silikónu a ponúkne vám 10 úžasných vibračných režimov. Je tiež vodotesný  a s radosťou vám spríjemní váš kúpeľ. Užite si sexi hravý dizajn a všetky tie OMG pôžitky!

    41,90 €

    24,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Flashing Mini Vibe Purple

    Malý svietiaci vibrátor, ktorý sa zmestí do každej kabelky! Je dômyselne zakrivený a zdobený výraznými stimulujúcimi drážkami. Na výber vám dá zo 7 vibračných režimov a poteší všetky vaše citlivé miestečka. Najlepšie je však integrované svetielko, ktoré je zábavné i praktické, ak sa budete hrať v tme.

    41,90 €

    24,90 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 88 z celkom 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.