×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky modrá pre ženy

Položky 65 až 96 z celkom 136

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Adrien Lastic My G Teal

    My-G je prekrásny elegán, ktorý vás bude dvojito stimulovať. Je vybavený novou modernou technológiou, ktorá má svedomie pohyb koncovej časti a prináša dokonalú stimuláciu G-bodu. Tieto unikátne pulzácie vám otvoria dvere do nového sveta vzrušenia. A aby toho nebolo málo, tak My-G pridáva ešte lahodné sanie klitorisu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Najmenší prírastok do rodiny pulzátorov Fun Factory. Radi skúšate nové hračky a inovatívna pulzujúca technológia vás zaujala? Stronic Petite má veľký potenciál byť pre vás tou pravou erotickou hračkou. Je malý, ľahký a pulzácie sa v ňom odohrávajú tak, aby ste nemuseli používať ruky. Navyše sa ľahko zavádza a prináša tie najlepšie orgazmy!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Chrystalino G-Rider Blue

    Túžite po niečom výnimočnom? Táto vkusná sklenená pomôcka z kolekcie Chrystalino bola ručne vyrobená so srdcom plným vášne. Jej vyšperkovaný tvar si obľúbi ako vagína, tak anál a vaše zmysly sa nechajú uniesť teplotnou hrou, pretože sklo môžete jednoducho zahriať alebo ochladiť. Urobte si celoživotnú radosť nádherným skleneným dildom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Limba Flex L Velvet Blue

    Limba flex je flexibilné dildo, ktoré môžete prispôsobiť a ohnúť podľa vašich vášnivých prianí. Každé telo je totiž iné a rozmanitosť je súčasťou skvelého sexu, a preto je tu dildo Limba flex s ohybným drôtom vo vnútri, ktoré drží rôzne tvary a uhly, podľa toho, ako chcete vy. Dnes si môžete prispôsobiť všetko, prečo by ste si nemohli prispôsobiť aj erotické hračky?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    Vzrušujúca hra, ktoré nemá hranice! Obľúbená Doxy Die Cast prichádza v novom dobíjacom prevedení, avšak nestráca svoju silu. Očarí vás nielen svojimi super intenzívnymi vibráciami, ale tiež pôvabným trblietavým kovovým telom a hebkou silikónovou hlavou, to všetko skryté v praktickom a diskrétnom hliníkovom puzdre. Objavte vzrušujúce uspokojenie so silnou masážnou hlavicou Doxy!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Happy Dicks Dildo 6 Inch with Balls Blue

    Toto dildo bolo stvorené, aby vám robilo naozajstnú radosť! Jeho farebný a zároveň realistický dizajn poteší vaše oči a príjemný materiál potom akúkoľvek časť vášho tela, ktorej sa ním budete dotýkať.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Love Large Real Feel Dual Layer

    Nudia vás klasické dildá a hľadáte niečo skutočne pozoruhodné? Tento krásavec so špeciálnym dutým povrchom vás uspokojí hlboko a zmyselne. Má silnú prísavku a jeho vonkajšia časť je o niečo väčšia než vnútorná, takže vonkajšia "koža" je mierne pohyblivá a vnútro je pevné. Zoznámte sa s tým pravým (dildom)!

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Benelos vás poteší svojou dômyselnou textúrou a zakriveným tvarom. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Snívate o niečom príjemnom a uspokojivom? We-Vibe Touch X je ten najhladší a najpríjemnejší vibrátor všetkých dôb! Pomôže vám uvoľniť napätie na celom tele, vychutnáte si s ním masáže od hlavy až po pätu, a predovšetkým poteší a pošteklí vaše erotogénne zóny. Užite si s ním kedykoľvek a kdekoľvek na tele!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikáciou G-Spot Flex 4 Connect získate obzvlášť talentovaného milenca. Vďaka vnútornému drôtu sa z vibrátora bodu G jediným pohybom stane vibrátor rabbit. Ovládajte ho prostredníctvom aplikácie Satisfyer Connect pre individuálnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chrystalino Follower Blue

    Túžite po niečom výnimočnom? Tento vkusný sklenený análny kolík z kolekcie Chrystalino bol ručne vyrobený so srdcom plným vášne. Jeho vyšperkovaný tvar si obľúbite na prvé použitie a vaše zmysly sa nechajú uniesť teplotnou hrou, pretože sklo môžete jednoducho zahriať či ochladiť. Urobte si celoživotnú radosť nádherným skleneným análnym kolíkom.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed - Bezdrôtové vibračné vajíčko Modrá

    Bezdrôtové vibračné vajíčko Bnaughty Deluxe Unleashed od B Swish bude baviť oboch partnerov. Užijete si s ním vzrušenie kdekoľvek a kedykoľvek a celé to bude len a výhradne medzi vami dvoma, áno, všetci milujeme tajomstvá! Pomocou diaľkového ovládania si vyberiete zo 6 výkonných funkcií, ktoré rozvibrujú túto silikónovú hračku priamo vo vašom tele.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Touch of Velvet Aqua Lily

    Nechajte sa okúzliť vzrušujúcimi vibráciami tohto pôvabného vibrátora od značky Rocks-Off. Ponúkne vám 10 vibračných funkcií a pohodlne s ním zacielite na tie najcitlivejšie miesta, ktoré sa už nemôžu dočkať, kedy sa s touto pôvabnou hračkou zoznámia. Podľahnite a sledujte, ako na lúke vzrušenia rozkvitajú kvety orgazmu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 89

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, také sú produkty z luxusnej rady sklenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z vysoko kvalitného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Strap on! Colour

    Sada s 3 farebnými dildami a postrojom nielen na lesbické hrátky. Užite si možnosť voľby a vyberajte medzi guličkovým, zahnutým a hladkým dildom. Vyrobené sú z kvalitného TPE materiálu a nepoznajú žiadne limity!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Malý, ale šikovný a tiež roztomilý vibrátor z kolekcie Cuties! Má zamatovo mäkký povrch, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Má tiež úžasne pružnú hlavu pre ľahké zacielenie na tie správne miesta a ponúkne vám hneď 7 vibračných režimov. Užite si s ním vo vani či v sprche, je totiž vodotesný!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Ráčte vstúpiť do sveta sexuálnych hračiek budúcnosti! Je tu BlueMotion druhej generácie! Jeho tvar je dokonalý pre zacielenie na g-bod a jeho ovládanie skrz aplikáciu bude baviť páry aj sólo jedinca. Vyskúšajte všetky vibračné režimy, aj to, ako vibrátor reaguje skrz aplikáciu na zvuk alebo si vytvorte vlastné vibračné schémy.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy The Brave Vibrating Anal Plug Blue Metallic

    Rozbehnite to s The Brave! Je to dokonalý análny kolík s úchvatnou vibračnou funkciou. Poteší vás výkonným motorom so 7 rôznymi režimami a 3 vibračnými rýchlosťami. Každý režim je hlboký, dunivý a dostane vás do kolien!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bThrilled Wand Vibrator Zeleno-Modrá

    Bswish vám prináša skutočne silnú masážnu hlavicu zaručujúcu naozajstné vzrušenie, nezabudnuteľnú rozkoš a nekonečný orgazmus. Bswish bThrilled Wand si obľúbite aj pre jeho hodvábnu hebkosť, pretože je vyrobený z prvotriedneho a pre telo bezpečného silikónu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Po stopách klasických rabbit vibrátorov kráčala značka We-Vibe, aby dala vzniknúť králikovi, ktorý predbehne všetkých svojich predchodcov. Sľubuje nepretržité potešenie pomocou presných vibrácií, ktoré vyústi do explozívneho duálneho orgazmu.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Yoni Power 2 Light Blue

    Posilňujte panvové dno a zažite hlboké orgazmy so Satisfyer Yoni Power 2. Vďaka trom rôznym veľkostiam umožňujú tieto vaginálne guličky vyrobené zo zdravotnického silikónu postupné trénovanie svalstva.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Addiction Fantasy Addiction Unicorn 20cm Blue

    Vstúpte do sveta splnených fantázií s týmto nádherne sfarbeným dildom pripomínajúcim jednorožca. Jeho jedinečný tvar so spirálovitou textúrou a koncovou hlavou vás prenesie do inej dimenzie. Ľan počkajte, až sa dotkneme hedvábne hladkého silikónu, to sa začnú diať divy!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Celosvetový bestseller konečne aj na slovenskom trhu! Ráčte sa zoznámiť s vibrátorom Sassy značky Pillow Talk treštiacim krásou, eleganciou, vzrušením a silou. Jeho mäkké, flexibilné telo z prvotriedneho silikónu vám svojím tvarom pomôže zacieliť presne na váš G-bod a kryštál Swarovski, ktorý hračku zdobí, robí zo Sassy skutočný skvost a vám dopraje pocit luxusu. Nechajte sa zlákať dômyselným tvarom, účinnými funkciami a pôvabným dizajnom vibrátora, ktorý ženy po celom svete nechcú dať z ruky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Minamo vibrátor

    Mäkký, poddajný dizajn, ktorý ladne kopíruje krivky ženského tela. Odporúčame pre tých, ktorí vyhľadávajú nežné dotyky a nebeskú hebkosť.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy The Wild Magn Pulse Vibrating Plug Blue Metallic

    Rozbehnite to s The Wild! Je to dokonalý análny kolík s efektom prirážania a funkciou vibrácií. Poteší vás výkonným motorom so 7 rôznymi pulzačnými režimami a 3 vibračnými rýchlosťami. Každý režim je hlboký, dunivý a ohromí vás magnetickým pulzným pohybom, wow!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Starlet 3 Indigo

    Niekedy vám v živote tú najväčšiu radosť prinesú tie najmenšie veci. Napríklad ako Womanizer Starlet 3! Skrz technológiu Pleasure Air do raja vezme váš klitoris a ukáže vám omamnú silu orgazmov počas pár minút. Nechajte si ukázať závratné výšiny dokonalého potešenia a užite si vizuálne potešenie vďaka krásnemu farebnému prevedeniu.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size L Metallic Blue

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug Balls vás zvedie svojim progresívnym dizajnom, ktorý tvorí 3 guličky podobné veľkosti pre intenzívnu stimuláciu. Každá korálka vás poteší dávkou vzrušenia, tak neváhajte a užite si slasť centimeter po centimetri!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size M Metallic Blue

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug Balls vás zvedie svojim progresívnym dizajnom, ktorý tvorí 3 guličky podobné veľkosti pre intenzívnu stimuláciu. Každá korálka vás poteší dávkou vzrušenia, tak neváhajte a užite si slasť centimeter po centimetri!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable Vibrator Petit Blue

    Nafukovací vibrátor pre fajnšmekrov! Tento modrý fešák vás poteší svojím aerodynamickým tvarom, vďaka ktorému zasiahne všetky dôležité body 10 vibračnými režimami. Najlepšie na ňom ale je to, že sa jednoduchým stlačením tlačidla nafúkne a úžasne vás zaplní. Vychutnajte si tiež jeho stimulačné drážky a praktickú elegantnú rukoväť, bude to jazda.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Buttocks The Batter Buttplug Blue

    Túžite po naozajstnom potešení za vašimi zadnými vrátkami? Batter od ToyJoy je mäkký análny kolík vyrobený z vysoko kvalitného silikónu. Jeho zúžená špička a široká základňa sľubujú bezpečné a pohodlné nosenie. Zvýšte svoju análnu slasť s kolíkom Batter!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Puissante Coco Blue

    Hľadáte erotickú hračku, ktoré vás nikdy nesklame a vždy poteší? Pôvabný Coco od francúzskej značky Puissante si zaslúži vašu pozornosť! Je skvele mäkký, veľmi všestranný a pomôže vám spojiť sa sama so sebou. Ohromí vás funkciou sania a vibrácií, obe po 10 režimoch. Coco môžete ľubovoľne ohnúť tak, aby dosiahol na vaše citlivé miesta a potom už ich stačia vibrácie pre vagínu a sania pre klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 136

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.