×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky plast pre ženy

Položky 97 až 128 z celkom 388

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Fetish Fantasy Gold Magnetic Clamps - Magnetické svorky na bradavky zlatej farby

    Magnetické svorky na bradavky zlatej farby. Po stranách sú ozdobené brúsenými kameňmi.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Silný 10-rýchlostný mini vibrátor Zlatá

    Elegantný a diskrétny vibrátor pre nekonečne príjemné chvíle. Jeho štýlový tvar, pripomínajúci rúž, v kombinácii s ružovo-zlatou farbou tvoria dohromady krásny estetický kúsok, ktorý sa nebudete hanbiť ukázať najlepšej kamarátke, nieto svojmu partnerovi. Už sa tešíte na 10 výkonných funkcií a stimuláciu klitorisu zúženou špičkou?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed - Bezdrôtové vibračné vajíčko Fialová

    Zdieľajte vaše intímne tajomstvo so svojou láskou doma či na verejnosti. S týmto multifunkčným vibračným vajíčkom to už nebude žiadny problém! Vajíčko je vodotesné!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx Romantic Couples Box

    Hľadáte dokonalý darček, ktorý bude sexi, vzrušujúci a zároveň plný lásky a romantický? Táto luxusná krabička bude ideálnou voľbou! Ukrývajú sa v nej hračky pre ženy aj pre mužov, ktorých celková cena by bola mnohonásobne vyššia ako cena tejto sady! Vyskúšate skôr vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie, alebo si radšej pohráte so šteklítkom?

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Čierna

    Experimentujte s dráždením bradaviek a príjemným saním s Nipple Play Vacuum Twist Suckers. Sú to diskrétne a kompaktné poháriky, ktoré prisajete na bradavky a necháte ich podľahnúť vákuovému tlaku a intenzívnej stimulácii, ktorú okamžite spôsobia spolu s orgazmickými pocitmi. Radujte sa, krúťte, užívajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfilled Classic Unleashed - Bezdrôtový vibračný análny kolík Čierna

    Práve sa vám otvárajú dvere k novej zábave, tak sa nebojte a poďte sa pozrieť, čo sa za nimi skrýva. Je to totiž úžasný, vibračný, bezdrôtový análny kolík!

    49,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The Ohare XL Black - Dvojitý vibračný erekčný krúžok

    Dvojitý vibračný krúžok s hebkými ušami premení vášho partnera na vašu obľúbenú vibračnú hračku, ktoré nenecháte len tak ležať. Čierny, vodovzdorný XL Ohare pohodlne sadne a je hebký ako zamat.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolučný bezdrôtový vibrátor na diaľkové ovládanie, ktorý môžete dobíjať cez USB. Tento dômyselný vibrátor je ľahučký, tenký a priamo prosí o využitie na prechádzke mestom.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrator Big Jelly 23cm

    Vibrátor, ktorý je hodný vašej nekonečnej lásky od obľúbenej značky You2Toys.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Banger Double-Sided Fucking Machine

    Chcete zažiť nikdy nekončiace potešenie sólo alebo v páre? Takto jedine s týmto obojstranným šukacím strojom! Prichádza v sade s 2 dildami a 1 masturátorom pre rozmanité nekonečné potešenie. Zostavíte ho raz dva, určíte si výšku a uhol a keď budete chcieť, budete oň môcť s kýmkoľvek podeliť. Chopte sa ovládače a diktujte si dĺžku a režimy ťahov!

    679 €

    419 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy High Intensity Pussy Pump

    Rozpumpujte vášeň a sledujte, ako jej číča pučí a v rovnakom čase ako váš penis tvrdne, pretože toto je naozaj veľmi vzrušujúci zážitok! S každým stlačením pumpičky doprajete svojej partnerke neuveriteľný pocit sania, ktorý bude stimulovať celú vonkajšiu časť vagíny. Na zmiernenie tlaku hračka disponuje ventilčekom, ktorého uvoľnením zároveň uvoľníte tlak.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Red Wine

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dych berúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve EZ Anal Douche

    Dokonalo čistý análik je základný predpoklad k tomu, aby ste si túto kratochvíľu naplno užili. A k tomu vám dopomôže tento klystír! Stačí ho naplniť vodou, pripojiť plastovú časť, jemne vložiť do konečníku, stlačiť a je to. Podľahnite svojim vášňam naplno s čistou hlavou a zadočkom.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CleanStream Premium Silicone Hose 1m

    Tiež niekedy potrebujete vyčistiť svoj anál skutočne hlboko? Práve na hluché čistenie sa vám bude hodiť táto silikónová hadica od Clean Stream. Jej metrová dĺžka príjemne a bezpečne vyčistí tie najhlbšie intímne miesta a vďaka silikónovému materiálu je šetrná aj k citlivým tkanivám. Na konci hadice je hladká gulička z hliníkovej silikónu, ktorá vám pomôže zvládnu všetky krivky a bude jemne tlačiť na vaše vnútornosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Nechajte svoju vagínu a bradavky brnieť vzrušujúcou radosťou s týmito svorkami na bradavky a vibračným vajíčkom od Pretty Love! Pohodlne padnutie a pôvabné spracovanie, to sú vlastnosti, ktoré vás úplne uchvátia. A keď k tomu pridáte 7 vibračných funkcií a 1 funkciu a 3 úrovne elektro-stimulácie, podlomia sa vám kolená vzrušením!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Snívate o hlboko uspokojivom potešení so štýlom? Tento luxusný a elegantný postroj s odnímateľným vibrátorom so 7 vibračnými režimami si zamilujete! Postroj ako taký je vďaka polstrovaniu a nastaveniu veľmi pohodlný na nosenie a vibrátor je dokonale tvarovaný a vďaka textúrovanej základni bude tešiť aj svoju nositeľku. Dovoľte, aby sa vaše sny stali skutočnosťou!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Enora Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavice s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Enora premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion G-spot Vibrator Red

    Tento prémiový vibrátor za skvelú cenu je špecialista na váš G-bod! Jeho efektívny zakrivený dizajn pohodlne dosiahne na G-bod alebo aj na prostatu. Má jemný silikónový povrch, takže je jeho použitie extrémne pohodlné a príjemné. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanitú zábavu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Play Nipplettes Čierna

    Pohrajte sa s bradavkami a zvýšte ich citlivosť s vibračnými svorkami Nipple Play Nipplettes. Ich použitie je veľmi jednoduché, majú nastaviteľnú intenzitu pomocou skrutiek a zabudovanú vibračnú guľku. Hra s nimi bude baviť jeho aj ju, tak na nič nečakajte a vydajte sa preskúmať radostnú a bolestnú erotiku s týmito vibračnými svorkami od značky California Exotics.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Beaded Cat-O-Nine Tails Čierna

    Nechajte svojho otroka mňaukať a kňučať pod taktovkou tohto pôvabného biča.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Novelties Black Mont Silicone Douche Tube Black

    S análnymi hrami je úzko spojená tiež potrebná hygiena, s ktorou vám pomôže táto análna sprcha. Je hladká a jej použitie je veľmi jednoduché. Vďaka závitu sa naskrutkuje namiesto sprchy a vďaka svojej dĺžke 32,7 cm vám dopraje naozaj hlbokú čistotu. Pripravte sa na análne vyvádzanie!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 7" Vibrating Stiffy - Realistický vibrátor 18cm Telová

    Chcete niečo skutočne realistické, čo bude za každých okolností pripravené k akcii? Odpoveďou je King Cock Vibrating Stiffy! Je to realistický vibrátor vyrobený v Amerike, ktorý je veľmi výkonný vďaka viacrýchlostnému vibrátoru, ktorý je ukrytý vo vnútri jeho tela, a poskytne vám ohromujúce vzrušenie. Tento zázrak je vyrobený z patentovaného materiálu, ktorý na dotyk nerozoznáte od skutočnej ľudskej kože. Samozrejme, je tiež bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Vzrušujúci motýlik na dokonalú stimuláciu vagíny. Jeho výkonných 12 funkcií bude rezonovať v celom vašom i jeho tele. Poteší G-bod, klitoris, pysky aj dušu, pretože časť hračky stimulujúcej vnútro vagíny disponuje schopnosťou pohybu "poď sem". Vezmite si vzrušenie so sebou von a ovládajte motýlika diaľkovým ovládačom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Smile Happy Ružová

    Kvalitný vibrátor zo silikónu má takmer dokonalý tvar, a to hlavne vďaka svojej hornej časti, ktorá vyzerá ako naozajstný penis.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Incantation Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Incantation Pink je úžasný, extrémne tichý vibrátor pre ženy s jemnými dráždiacimi výstupkami po celom svojom tele. Jeho premenlivý priemer zvyšuje vzrušovanie.

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Môže byť ešte niečo viac než trojitá stimulácia, a to kedykoľvek a kdekoľvek? Táto hračka od GoGasm je vibrátor vhodný aj na prechádzku pre všetky 3 vaše citlivé body. Guľôčka sa uvelebí v análiku, vibrátor bude slastne priasť vo vagíne a placatý stimulátor bude našepkávať klitorisu. Tak uchopte ovládač a vyber si to, na čo máte chuť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Masáž alebo masturbácia? Nemôžete sa rozhodnúť? Táto hračka vám bude nápomocná k obidvom a okrem zmyselných vibrácií vám dopraje aj vzrušujúce prirážanie a tiež jedinečnú funkciu zahriatia. Načúvajte svojmu telu a vždy mu doprajte presne to, po čom zrovna túži!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Ružová

    Elegantný, hladký vibrátor pre všetky moderné ženy, ktoré túžia po niečom vkusnom a zároveň účinnom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mia 2 Fialová

    V nevinnom a elegantnom tele sa skrýva kľúč k odomknutiu vašej tajnej túžby. Krásny, avšak výkonný. Dobíjací pomocou USB. Bude perfektným doplnkom vo vašej kabelke a poslúži vám aj na vašich cestách. Jeho tiché vibrácie sú absolútne diskrétne a je dokonca vodotesný do hĺbky 1 metra. Ponúka vám 6 úžasných vibračných vzorcov a verte, že bude všade s vami.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Dream Biela

    Nežne biely a krásny vibrátor Dream od značky Vibe Therapy splní všetky vaše sny. Disponuje 7 režimami tichých, avšak silných vibrácií, ktoré si vaše telo zamiluje rovnako ako nápaditý a ergonomický dizajn tejto hračky. Vyrobený je z kvalitného lekárskeho silikónu v kombinácii s ABS plastom a je absolútne bezpečný pre telo a bez obsahu ftalátov.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy BDSM Starter Kit - Sada pre BDSM

    BDSM Starter Kit je skvelým darčekom pre milovníkov dobrodružstva. Sada ponúka všetko, čo potrebujete na hravé a bezpečné objavovanie. Obsahuje masku na oči, bičík, kolíky na bradavky, roubík, okvetné lístky ruží a lano na bondáž.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodotesný stroj na orgazmy! Tento ergonomicky navrhnutý bezdotykový stimulátor klitorisu vás zaplaví slasťou behom pár okamihov. Jedinečná technológia Pleasure Air totiž bude váš klitoris rozmaznávať pomocou intenzívnych tlakových vĺn pripomínajúcich sanie. Objavte novú úroveň masturbácie a orgazmu, ktoré bude chcieť zas a zas!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 388

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.