×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky silikón hladký pre ženy

Položky 65 až 96 z celkom 1697

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ženy sa delia na dve skupiny - tie, ktoré svoj G-bod našli, a tie, ktoré naň neveria. Paloqueth G-Spot tu je pre obe skupiny. Vďaka svojmu tvaru a o niečo baňatejšej hlave než je telo s ním pohodlne zacielite na G-bod a stimuláciou tohto slastného miestočka si urobíte pokojne aj mokrý orgazmus. Neveríte? Vyskúšajte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual G-Spot & Licking Tongue Vibrator Purple

    Expert na vaše uspokojenie! Tento vibrátor s funkciou lízania o 7 režimoch vám dopraje množstvo vzrušujúcich pocitov. Je to šikovný elegán, ktorý sa postará vibráciami o vnútornú časť vagíny a jazýčkom si vezme do parády klitoris. K prepojovacej časti ho navyše môžete ohnúť a úplne tak zmeniť jeho tvar, či už z akéhokoľvek dôvodu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Klasický a štýlový pulzátor Satisfyer Pro 2 je vybavený patentovanou technológiou Air-Pulse, ktorá rozvibruje váš klitoris a privedie vás k vytúženému cieľu. Vďaka tichému motoru a mäkkej silikónovej hlavici vás Pro 2 uspokojí raz dva.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Violet

    Klasický a štýlový pulzátor Satisfyer Pro 2 je vybavený patentovanou technológiou Air-Pulse, ktorá rozvibruje váš klitoris a privedie vás k vytúženému cieľu. Vďaka tichému motoru a mäkkej silikónovej hlavici vás Pro 2 uspokojí raz dva.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Fuchsia

    Juno nie je len tak nejaký vibrátor, je to bohyňa G-bodu! Je to ten najkrajší a zároveň najelegantnejší vibrátor na G bod na svete a poskytne vám hlboké dunivé vibrácie cieliácie priamo na toto citlivé miesto. Vychutnajte si vášeň, ktorá bude prúdiť celým vašim telom a doputujte až do neuveriteľne slastného orgazmického neba.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Hera Flex Rabbit Vibrator Black

    Kultový duálne stimulujúci „králik“ pre všetky moderné bohyne! Hera je najmäkší a najelegantnejší králičie vibrátor na svete. Jeho mäkké ľahko zvlnená špička vám poskytne hlboké vibrácie priamo na G-bod, zatiaľ čo pružné ramienko bude dráždiť klitoris. Čaká vás dokonalý orgáč!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Black

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Ring Rabbit premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám jedinečný krúžok integrovaný v hladkom silikónovom tele, ktorý sa pohybuje hore a dole, čím spôsobuje nezameniteľnú vzrušujúcu stimuláciu. Krúžok vás poteší 10 rýchlostnými režimami a neprídete ani o obľúbené vibrácie v 10 režimoch. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Andii Roller Motion Plug Violet

    Sú obyčajné análne kolíky a potom kolíky veľmi luxusné a špeciálne, ako napríklad Andiu. Poskytne vám zmyselný zážitok, ktorému sa nič nevyrovná. Je taký silný! Ponúkne vám 4 rýchlosti a 11 režimov vibrácií, a hlavne funkciu pohybu vertikálnych korálikov pod povrchom. Všetky citlivé body budú razom v nebi!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Hera Rabbit Vibrator Purple

    Kultový duálne stimulujúci „králik“ pre všetky moderné bohyne! Hera je najmäkší a najelegantnejší králičie vibrátor na svete. Jeho mäkké ľahko zvlnená špička vám poskytne hlboké vibrácie priamo na G-bod, zatiaľ čo pružné ramienko bude dráždiť klitoris. Čaká vás dokonalý orgáč!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovelife by OhMiBod Snuggle Dual Stimulation Vibe

    Intimita borí hranice, pritúlenie pomáha na psychiku a sebaláska je základ spokojného života, súhlasíte? Doprajte si toto všetko s týmto vymakaným a pôvabným vibrátorom! Jeho kúzlo spočíva nielen v nežnom vzhľade, ale predovšetkým v duálnej stimulácii tých najcitlivejších miest. Skúmajte svoje telo a majte sa rada!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Le Wand XO Rose Gold

    Zvezte sa na vlnách eufórie a objavte orgazmy, ktoré otrasú celým vašim telom. Le Wand XO je jedinečný dvojmotorový dobíjací vibrátor, ktorý vás poteší vonkajšou a vnútornou stimuláciou zároveň. Jeho baňatá špička pohodlne dosiahne na G-bod či prostatu, zatiaľ čo sa malé ramienko s textúrou oprie o klitoris či hrádzu. Vychutnajte si silné vibrácie pri skúmaní svojho tela osamote alebo pri hrátkach v páre.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Happiness Dance The Night Away Pulse Stim Purple

    Prijmete pozvanie na orgazmický tanec? Jedine s týmto pôvabným stimulátorom zažijete dokonalú intímnu rozkoš a nezbednú radosť! Pohltí váš klitoris mäkkými, ale silnými pulzujúcimi vibráciami, až z toho zalapíte po dychu. Znova a znova!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love Not War Liebe Orange

    Milujete stimuláciu G-bodu a máte to rada pomaly? Niekedy je spomalenie tá najlepšia voľba as Liebe to pôjde samo. Jeho mäkká a pružná silikónová hlava je navrhnutá tak, aby dokonale masírovala bod G a dala vám možnosť vyvinú správne množstvo tlaku. Vyberajte z rýchlostí a vibračných režimov, skúmajte svoje telo a objavte orgazmickú radosť.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Purple

    Dobíjací kapesnícky potešiteľ pre všetkých, ktorí radi svoje malé nemravnosti stále pri sebe! Tento maličký milovník je vyrobený z hebkého a príjemného vysoko kvalitného silikónu. Má nádhernú farbu a jeho textúrovaná časť vám dopraje extra vzrušenie, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Sweet Smile Double Vibrator Purple

    Dvojitý vibrátor pre dvojitú zábavu! S tým vibrátorom na batérie realizujete svoje erotické sny a túžby buď v páre, alebo len sama so sebou. Ramená môžu stimulovať vagínu a anál zároveň alebo nimi môžete zovrieť bradavky, klitoris či semenníky. Sú extrémne mäkké a flexibilné a majú rozličné šírky. Vychutnajte si 10 vzrušujúcich vibračných režimov.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Love Distance Reach Portable Imitation Vibrator App Controlled

    Ste pripravení na úžasné vzrušujúce zážitky? Tento vibrátor Love Distance Reach je perfektnou hračkou pre vášnivé páry. Je vyrobený z príjemného a bezpečného silikónu, pripevňuje sa k nohavičkám a ovláda sa skrz aplikáciu v telefóne. Diskrétne sa bavte kdekoľvek a kedykoľvek!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Ste pripravení na zmyselné a vzrušujúce zážitky? Tento vibrátor Love Distance Reach G je perfektnou hračkou pre vášnivé páry. Je vyrobený z príjemného a bezpečného silikónu, má pohodlný ergonomický tvar, takže dráždiť bude G-bod i klitoris, a ovláda sa cez aplikáciu v telefóne. Diskrétne sa bavte kdekoľvek a kedykoľvek!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Love Distance Span Panty Vibrator App Controlled Includes 2 Thongs

    Ste pripravený na zmyselné a vzrušujúce zážitky? Tento vibrátor Love Distance Span je perfektnou hračkou pre vášnivé páry. Je vyrobený z príjemného a bezpečného silikónu, v balení nájdete aj 2 čipkované tangá s vrecúškom, kam sa vibrátor vloží, a ďalej ho môžete ovládať cez aplikáciu v telefóne. Diskrétne sa bavte kdekoľvek a kedykoľvek!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiiroo Pearl 2+ Turquoise

    Technologicky nevyspelejší vibrátor cieliaci na bod G, aký kedy svet videl, prešiel ďalším upgradom a vy si teraz môžete splniť všetky svoje intímne priania s Kiiroo Pearl 2+! Disponuje technológiou citlivou na dotyk a výkonným motorom. Táto moderná hračka načúva vašej vagíne a jej potrebám a podľa toho vás potom stimuluje, podpichuje a následne vyvoláva tie najintenzívnejšie orgazmy. A čo viac môžete svoj vibrátor spárovať s masturbátorom Kiiroo a užívať si so svojim partnerom na diaľku, alebo môžete Pearl 2+ synchronizovať s interaktívnym erotickým videom či virtuálnou realitou a naplno sa ponoriť do svojich vášní.

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • HiSmith HSA115 Fireflow Smooth Silicone Dildo KlicLok 8.6" Red-Green

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využijte predovšetkým jeho Kliclok konektor na pripojenie k šukaciemu stroju Hismith.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Asstronaut Glow-in-the-Dark Butt Play Set

    Snívate o vesmírnom vzrušení za hranicou OH-zónovej vrstvy? S touto sadou od b-Vibe sa váš sa o astronomickom potešení stane skutočnosťou. Staňte sa Asstronautom so všetkým, rozžiarte svoje zadné dvierka prvotriednymi kolíkmi svietiacimi v tme a vyzdobte sa nažehľovacími nášivkami a svoju izbu premeňte zábavnými samolepkami, ktoré budú v tme nádherne žiariť.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! 25X Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control Black

    Vychutnajte si dotyk zamatovo príjemného kolíka za vašimi zadnými dvierkami. Tento jedinečný kolík má klasický dizajn na dokonalé uspokojenie a je vybavený výkonným motorom. Hodí sa pre začiatočníkov/začiatočníčky aj expertov/expertky a pre párové aj sólo hrátky. Vyberte si z 5 vibračných vzorov a 5 intenzít vibrácií, čaká vás až 25 rôznych kombinácií!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PowerBullet Rechargeable Vibrating Bullet 10 Functions Pink

    Čo by nemalo chýbať vo vašej zbierke erotických pomôcok? Malý vibrátor, ktorý môžete mať neustále pri sebe! Pokiaľ si vyberiete tento PowerBullet, okamžite si zamilujete jeho výkonný motor, ktorý vám poskytne neuveriteľne hlboké a dunivé vibrácie. Pre všetkých, ktorí hľadajú skutočnú vibračnú silu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Soyo Purple

    Chcete znásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Soyo sa bude sústrediť na váš klitoris a zároveň sa venovať aj vagíne a G-bodu. Chopte sa ho a užite si spoločný únik do sveta najdivokejších fantázií a niekoľkonásobných orgazmov.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Aiko Black

    Chcete zdvojnásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Aiko sa bude sústrediť na váš klitoris a pomôže vám objaviť nové vnemy, ktoré ukrýva. Dokonale hedvábne a pružný silikón vás prekvapí svojou jemnosťou a pohladí vás na duši aj na vašej perle slasti. Zažite veľkú škálu emócií s 10 vibračnými režimami!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Rechargeable Silicone G-Gasm Delight Turquoise

    Obľúbený vibrátor so zacielením na G-bod je teraz dočkal dokonalosti! Okrem svojich 10 unikátnych vibračných funkcií, ktoré vašu stimuláciu ešte zintenzívnia a vy sa prepadnete blahom až tam, kde sa nachádza váš G-bod, je pre väčšie pohodlie dobíjací a jeho ovládacie tlačidlo pripomína krásny drahokam!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Shunga Miyo Light Pink

    Chcete zdvojnásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Miyo sa bude sústrediť na váš klitoris a zároveň sa venovať aj vagíne a G-bodu. Chopte sa ho a užite si spoločný únik do sveta najdivokejších fantázií a niekoľkonásobných orgazmov.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Miyo Raspberry

    Chcete zdvojnásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Miyo sa bude sústrediť na váš klitoris a zároveň sa venovať aj vagíne a G-bodu. Chopte sa ho a užite si spoločný únik do sveta najdivokejších fantázií a niekoľkonásobných orgazmov.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Puissante Mini Coco Blue

    Malý potešiteľ pre vašu absolútnu slasť! Mini Coco do nášho e-shopu dorazil z Francúzska a nechýba mu tak typický francúzsky šarm. Postará sa o váš klitoris, ktorý prostredníctvom vzrušujúceho vákua bude vytvárať tlakové vlny simulujúce sanie o 10 úrovniach intenzity. Majte ho neustále pri sebe a doprajte si lahodné orgazmy do pár sekúnd kedykoľvek sa vám zachce!

    149 €

    52,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Puissante Toupie Green

    Perfektný vibrátor pre všetky erotogénne zóny! Vďaka svojmu špičkovému tvaru vám veľmi pohodlne padne do ruky a vy s ním rozvibrujete celé svoje telo. Vyrobený z kvalitného silikónu lekárskej kvality, je teda skvele mäkký a hladký. Vychutnajte 10 rôznych intenzit!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Puissante Toupie Blue

    Perfektný vibrátor pre všetky erotogénne zóny! Vďaka svojmu špičkovému tvaru vám veľmi pohodlne padne do ruky a vy s ním rozvibrujete celé svoje telo. Vyrobený z kvalitného silikónu lekárskej kvality, je teda skvele mäkký a hladký. Vychutnajte 10 rôznych intenzít!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Pink

    Na svoje si príde prostať aj G-bod! Záleží iba na vás, ako budete tento vibrátor používať. V oboch prípadoch sa bude starať ako o jeden z citlivých vnútorných bodov, tak o vonkajšie erotogénne zóny. Vibračnú časť na konci základne si vezme do parády buď klitoris, alebo hrádzu. Vyberte si z 10 vibračných režimov v 2 výkonných motoroch pomocou diaľkového ovládača.

    109 €

    40,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 65 až 96 z celkom 1697

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.