×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky silikón modrá pre ženy

Položky 65 až 96 z celkom 106

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Tenga Iroha Minamo vibrátor

    Mäkký, poddajný dizajn, ktorý ladne kopíruje krivky ženského tela. Odporúčame pre tých, ktorí vyhľadávajú nežné dotyky a nebeskú hebkosť.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy The Brave Vibrating Anal Plug Blue Metallic

    Rozbehnite to s The Brave! Je to dokonalý análny kolík s úchvatnou vibračnou funkciou. Poteší vás výkonným motorom so 7 rôznymi režimami a 3 vibračnými rýchlosťami. Každý režim je hlboký, dunivý a dostane vás do kolien!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AWAQ.U Vibrator 04

    Milujete štýl a kvalitu? Tento vibrátor od Awaq.u má trendy fialovú farbu a je vyrobený z prvotriedneho silikónu s hodvábnym Soft Touch povrchom. Jeho výkonný motor vám ponúkne 10 intenzívnych a hlboko vibrujúcich režimov. Potešte sa s ním vaginálne a análne zároveň, myslia totiž na oba vaše milostné otvory!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy The Wild Magn Pulse Vibrating Plug Blue Metallic

    Rozbehnite to s The Wild! Je to dokonalý análny kolík s efektom prirážania a funkciou vibrácií. Poteší vás výkonným motorom so 7 rôznymi pulzačnými režimami a 3 vibračnými rýchlosťami. Každý režim je hlboký, dunivý a ohromí vás magnetickým pulzným pohybom, wow!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size L Metallic Blue

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug Balls vás zvedie svojim progresívnym dizajnom, ktorý tvorí 3 guličky podobné veľkosti pre intenzívnu stimuláciu. Každá korálka vás poteší dávkou vzrušenia, tak neváhajte a užite si slasť centimeter po centimetri!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Starlet 3 Indigo

    Niekedy vám v živote tú najväčšiu radosť prinesú tie najmenšie veci. Napríklad ako Womanizer Starlet 3! Skrz technológiu Pleasure Air do raja vezme váš klitoris a ukáže vám omamnú silu orgazmov počas pár minút. Nechajte si ukázať závratné výšiny dokonalého potešenia a užite si vizuálne potešenie vďaka krásnemu farebnému prevedeniu.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size M Metallic Blue

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug Balls vás zvedie svojim progresívnym dizajnom, ktorý tvorí 3 guličky podobné veľkosti pre intenzívnu stimuláciu. Každá korálka vás poteší dávkou vzrušenia, tak neváhajte a užite si slasť centimeter po centimetri!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable Vibrator Petit Blue

    Nafukovací vibrátor pre fajnšmekrov! Tento modrý fešák vás poteší svojím aerodynamickým tvarom, vďaka ktorému zasiahne všetky dôležité body 10 vibračnými režimami. Najlepšie na ňom ale je to, že sa jednoduchým stlačením tlačidla nafúkne a úžasne vás zaplní. Vychutnajte si tiež jeho stimulačné drážky a praktickú elegantnú rukoväť, bude to jazda.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Buttocks The Batter Buttplug Blue

    Túžite po naozajstnom potešení za vašimi zadnými vrátkami? Batter od ToyJoy je mäkký análny kolík vyrobený z vysoko kvalitného silikónu. Jeho zúžená špička a široká základňa sľubujú bezpečné a pohodlné nosenie. Zvýšte svoju análnu slasť s kolíkom Batter!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zumio i Spirotip Vibrator

    Objavte nové vzrušujúce pocity s jedinečnou pomôckou Zumio! Pomocou eliptickej rotácie (nie však vibrácií) dosiahnete presnú stimuláciu tak, kde ju vaše telo vyžaduje najviac. Zakončenie v tvare maličkej lyžičky pomáha šíriť stimulačnú energiu a vytvára neuveriteľnú škálu pôžitkov! Vyberte si z 8 rýchlostí a upravujte si intenzitu použitým tlakom.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Puissante Coco Blue

    Hľadáte erotickú hračku, ktoré vás nikdy nesklame a vždy poteší? Pôvabný Coco od francúzskej značky Puissante si zaslúži vašu pozornosť! Je skvele mäkký, veľmi všestranný a pomôže vám spojiť sa sama so sebou. Ohromí vás funkciou sania a vibrácií, obe po 10 režimoch. Coco môžete ľubovoľne ohnúť tak, aby dosiahol na vaše citlivé miesta a potom už ich stačia vibrácie pre vagínu a sania pre klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Buttocks The Hitter Buttplug Blue

    Túžite po naozajstnom potešení za vašimi zadnými vrátkami? Hitter od ToyJoy je mäkký análny kolík vyrobený z vysoko kvalitného silikónu. Jeho zúžená špička a široká základňa sľubujú bezpečné a pohodlné nosenie. Zvýšte svoju análnu slasť s kolíkom Hitter!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 je vibrátor bodu G a vibrátor rabbit v jednom. Vďaka vnútornému drôtu ho je možné ľubovoľne upraviť a nastaviť. Dva výkonné motory rozmazná klitoris a bod G príjemnými vibráciami.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA80 Silicone Glowing Realistic Dildo KlicLok 9.65" Blue

    Potrebujete toho pravého a žiarivého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj? Vyberte si úchvatné realistické dildo na análne alebo vaginálne prenikanie z úžasne hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň pružný. Jeho výnimočnosť spočíva v tom, že po nasvietení úchvatne svieti v tme! Má KlicLok koncovku a donúti vás v kombinácii s vašou šukacou mašinou vyložene zalapať po dychu. Nechajte sa ním uniesť do iného, lepšieho sveta!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 83

    Túžite po dokonalých zážitkoch a elegantných hračkách? Icicle No. 83 naplní vaše túžby! Je to multifunkčný vibračný kolík zo skla s tvarom dvoch spojených guľôčok a s praktickou silikónovou základňou s účinnou prísavkou. Uchopte diaľkový ovládač a vyberte si z 10 vibračných funkcií pre seba alebo svojho partnera.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Vezmite svoje orgazmické šťastie do svojich rúk s novou verziou obľúbenej hračky Lelo Nea 3! Je to drobný vibračný masér s pôvabným kvetinovým designom. Vylepšená nová verzia vám ponúkne ešte širší rozsah vibrácií, rozmanitú intenzitu a vibračné vzory. Vychutnajte si vzrušujúce hrátky s Lelo Nea 3 v páre alebo sólo, vaša cesta za sexuálnym experimentovaním môže práve začať!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina Wave 2 California Sky

    Rozpútajte v sebe nával vzrušenia a tiež následné potešenie s týmto luxusným vibrátorom od prestížnej značky Lelo! Čím je tak úžasný? Disponuje schopnosťou pohybov "poď sem" a tiež 12 vibračnými režimami. Zamilujte si jeho ultra hladký silikón a zažite orgazmickú búrku s INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Glider Head Light Blue

    Chcete od svojej obľúbenej masážnej hlavice Le Wand niečo viac? Vybavte ju týmto šikovným nástavcom, ktorý prinesie spokojnosť všetkým miestam, ktorých sa dotkne. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a prináša intenzívnu stimuláciu s úplnou presnosťou. Dráždite ním G-bod a klitoris zároveň alebo ho omotajte okolo žaluďa, omamné orgazmy na seba nenechajú dlho čakať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Atropos vás poteší duálnou stimuláciou, má príjemne mäkkú špičku a je hodvábne hladký na dotyk. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    Chcete zažiť skutočné nadšenie? Tak spozornite! Prestížna a celosvetovo obľúbená značka Svakom prichádza so svojou najnovšou patentovanou technológiou, ktorú predstavuje táto hračka. A čo vám Pulse Pure ukáže? Bude to hlboké potešenie spôsobené cieleným saním, pri ktorom sa neubránite hlbokému stonaniu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Admiral Anal Training Set Blue

    Chcete sa ponoriť hlboko do neprebádaných oblastí potešenia? S Admiral silikónovou análnou sadou to bude jedna báseň. Obsahuje 2 ergonomicky zakrivené análne kolíky, ktoré vám doprajú pevné a flexibilné pocity. Vychutnajte si všetko, čo vzrušujúci svet za zadnými vrátkami ponúka!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AWAQ.U Vibrator 03

    Milujete štýl a kvalitu? Tento vibrátor od Awaq.u má trendy fialovú farbu a je vyrobený z prvotriedneho silikónu s hodvábnym Soft Touch povrchom. Jeho výkonný motor vám ponúkne 10 intenzívnych a hlboko vibrujúcich režimov. Potešte sa s ním presne na G-bode, jeho tvar vám to umožní!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AWAQ.U Vibrator 01

    Milujete štýl a kvalitu? Tento vibrátor od Awaq.u má trendy fialovú farbu a je vyrobený z prvotriedneho silikónu s hodvábnym Soft Touch povrchom. Jeho 2 výkonné motory vám ponúknu 10 intenzívnych a hlboko vibrujúcich režimov. Potešte sa s ním hneď trojito!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The Ringer Blue

    Chceli by ste mať vo svojom nočnom stolíku šikovný vibrátor s úžasnými funkciami? The Ringer je kvalitná hračka, ktorá vás rozhodne nesklame. Vyniká dych vyrážajúcou funkciou prírazov, ktorá je ešte zosilnená 2 krúžkami na tele, ktoré sa pohybujú hore a dole o 3 rýchlostiach. K tomu pridáva ešte vibrácie pre klitoris a vodotesné prevedenie pre hrátky v kúpeľni. Splňte si svoje priania s The Ringerom!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Matrix Swirling Bling Plug Sapphire

    Láka vás skúmanie vzrušujúcich vnemov ukrytých za vašimi zadnými dvierkami? Nie je na čo čakať, s týmto nádherným análnym kolíkom to bude tá najlepšia skúsenosť. Je nielen úplne úchvatný už na prvý pohľad, ale má aj skosenú hlavu pre ľahké zavádzanie a jemné zvlnené vrúbky pre príjemné pocity. Jedinečná technológia StayPut zaistí, že sa kolík pohodlne vo vašom tele uvelebí a nevykĺzne. Koncová základňa s kamienkom v tvare srdiečka je pôvabný detail, vďaka ktorému vás tento kolík skutočne uhranie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Flexi Head Light Blue

    Chcete od svojej obľúbenej masážnej hlavice Le Wand niečo viac? Vybavte ju týmto šikovným nástavcom, ktorý prinesie spokojnosť všetkým miestam, ktorých sa dotkne. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, je úžasne flexibilný a bude počúvať vaše kontúry. Použite ho na vnútornú alebo vonkajšiu stimuláciu a vychutnajte si omamné orgazmy.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Niya N5 Multi-choice Massager with Remote Control Light Blue

    Túžite po kvalitnej erotickej hračke? Jedinečná kolekcia Niya prichádza na trh s luxusnými a modernými pomocníkmi, ktorí vám spríjemnia váš intímny život. Pokiaľ si vyberiete práve tento masážny prístroj, bude vás orgazmicky tešiť mäkký prvotriedny silikón so zmyselnými vrúbkami. Jeho flexibilný dizajn vám pohodlne padne do dlane a vy budete môcť razom zistiť, aké to je, keď sa vibrácie venujú vášmu klitorisu a okoliu. Chopte sa ovládače a skúmajte svoje potešenie!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Malý a neuveriteľne výkonný! Tento extrémne flexibilný vibrátor Mini Rabbit je skvelý parťák na duálnu stimuláciu. Ohybná časť s výraznou hlavou bude intenzívne dráždiť vnútornú časť vagíny až k mocnému G-bodu a menšie ramienko svojim vzrušujúcim brnením poláska klitoris. Podľahnite sile 2 výkonných motorov a objavte orgazmické vrcholy!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Le Wand Dual Head Light Blue

    Chcete od svojej obľúbenej masážnej hlavice Le Wand niečo viac? Vybavte ju týmto šikovným nástavcom, ktorý prinesie spokojnosť všetkým miestam, ktorých sa dotkne. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a prináša intenzívnu stimuláciu s úplnou presnosťou. Dráždite ním G-bod a klitoris zároveň a vychutnajte si omamné orgazmy!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Doppel Kopf G-Spot Vibrator Turquoise

    Dômyselne zakrivený, báječne pružný a veľmi výkonný vibrátor pre dvojnásobné potešenie a slasť! Vďaka jeho tvaru s ním ľahko dosiahnete na G-bod a potom veľmi silným stimulátorom na klitoris urobí dobre vonkajšej časti vašej lasturky. Užite si flexibilitu vibrátora, dva silné motory a 7 intenzívnych vibračných režimov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Niya N1 Vibrating Kegel Massager with Remote Control Light Blue

    Túžite po kvalitnej erotickej hračke? Jedinečná kolekcia Niya prichádza na trh s luxusnými a modernými pomocníkmi, ktorí vám spríjemnia váš intímny život. Pokiaľ si vyberiete práve toto vibračné vajíčko, bude vás orgazmicky tešiť mäkká prvotriedny silikón so zmyselnými vrúbkami. Hodí sa pre tréning a posilnenie svalov panvového dna aj pre vzrušujúcu vnútornú stimuláciu kedykoľvek a kdekoľvek. Chopte sa ovládače a skúmajte svoje potešenie!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Matrix Bumped Bling Plug Sapphire

    Láka vás skúmanie vzrušujúcich vnemov ukrytých za vašimi zadnými dvierkami? Nie je na čo čakať, s týmto nádherným análnym kolíkom to bude tá najlepšia skúsenosť. Je nielen úplne úchvatný už na prvý pohľad, ale tiež má skosenú hlavu pre ľahké zavádzanie a jemné špirálovité vrúbky pre príjemné pocity. Jedinečná technológia StayPut zaistí, že sa kolík pohodlne vo vašom tele uvelebí a nevykĺzne. Koncová základňa s kamienkom v tvare srdiečka je pôvabný detail, vďaka ktorému vás tento kolík skutočne uhranie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 106

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.