×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre ženy strieborná

Položky 97 až 128 z celkom 235

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Silver

    Malý, ale šikovný vibrátor, s ktorým toho zvládnete viac, než si teraz dokážete vôbec predstaviť. Má jednu silnú vibračnú rýchlosť a vďaka jeho malej veľkosti ho môžete mať neustále pri sebe. Vyrobený je z kvalitného plastu a šťavu mu dodáva 3 AG13 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Wrist-To-Neck Restraint Stainless Steel

    Bondage sada pre profesionálne otrocké hrátky. Len sa pozrite, ako sa leskne! Tento pranier s putami na ruky a obojkom je komplet vyrobený z tej najkvalitnejšej leštenej nerezovej ocele. Upevňovacie prvky sú na silné magnety a štipce, čo je veľmi praktické, a karabíny možno aj odskrutkovať. Vyskúšajte si svoje obľúbené hrátky na profi úrovni.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Set Silver

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je snáď súprava tých najkrajších análnych kolíkov na svete! Sú elegantne strieborné a sú zakončené skvostným čírym iskrivým kamienkom. Vychutnajte si ich vzrušujúci kónický tvar pre ľahké zavedenie i erotické potešenie a vyskúšajte kolíky zahriať alebo ochladiť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Joy Stick S

    Perfektná pomôcka na dokonalú stimuláciu prostaty! Steel Joy Stick disponuje tvrdou koncovou guličkou na príjemné zavádzanie, vyberanie a hlavne dráždenie. Vyberte si vhodnú veľkosť priamo pre vás, či už ste začiatočníci alebo skúsení objavitelia vzrušujúcich možností prostaty!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Vychutnajte si šteklenie bradaviek s touto krásnou, ligotavou retiazkou od California Exotics. Vzrušenie bude skutočné a možno bolestivé, svorky sú nastaviteľné a vy tak budete môcť dosiahnuť takú úroveň, po akej práve túžite. Otáčajte gombíkom a objavujte vzrušujúcu bolesť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Silver Small

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrásnejších análnych kolíkov na svete! Je elegantne strieborný a zakončený skvostným čírym iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho vzrušujúci kónický tvar pre ľahké zavedenie i erotické potešenie a vyskúšajte kolík aj zahriať alebo ochladiť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Nipple to Clit Tweezer Clamp Set

    Prepojte svoje najcitlivejšie oblasti pomocou unikátnych svoriek s koncami potiahnutými vinylom.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Whip 2040328

    Masívny kožený bič najvyššej kvality s rukoväťou z ušľachtilej ocele.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Renee Vibe 10 Vibrating Functions 18,5cm Silver

    surfujete na e-shope a premýšľate, čo z našej ponuky asi potrebujete? Trochu vám s tým pomôžeme - tento strieborný vibrátor zaručene potrebujete a musíte mať! Má 10 výkonných zábavných vibračných funkcií, jednoduché ovládanie a hladký a hebký na dotyk. Vychutnajte si s ním rozmanité hrátky a akonáhle mu dôjde šťava, jednoducho ho dobite cez USB kábel!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    Najnovší model masážnej hlavice Doxy, tentokrát o niečo menší a ľahší, aby vám uľahčil manipuláciu, avšak stále tak ohromne výkonný ako modely predchádzajúce. S touto masážnou hlavicou Doxy Number 3 presne zacielite na tie miesta na vašom tele, ktoré si jej lahodné vibrácie práve vyžadujú. Je tiež o niečo tichšia, takže sa hrátky s ňou stanú diskrétnejšie, hoc jej vibrácie sú silné a dunivé. Vyrobená je z tých najkvalitnejších materiálov, telo je z kovu a hlava z hebkého silikónu. Patrí tak medzi to naj, čo súčasný trh s masážnymi hlavicami ponúka.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Rainbow Prism Heart Anal Plug Silver Small

    Milujete šperky? Toto nie je obyčajný análny kolík, je to šperk s oslnivým koncovým trblietajúcim sa kamienkom v tvare srdiečka! Je vyrobený z hliníkovej zliatiny a pred použitím ho môžete podľa uváženia zahriať či ochladiť. Je pohodlný, príjemný a krásny, ozdobte sa ním a oslňte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Curve Steel Dildo - Luxusné dildo z ocele

    Luxusné a dokonale zakrivené dildo od obľúbenej značky Kiotos vyrobené zo 100% nerezovej ocele.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Heavy Metal Duo Spheres Metal

    Hľadáte niečo ťažšie pre vašu vagínu alebo análik? Tieto guľôčky sú vyrobené z kovu a predstavujú intenzívne závažie pre pokročilých. Hmotnosť 250 gramov rozhodne nie je málo a vyžaduje odvahu!

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Black Rose Butt Plug Medium

    Čo tak darovať svojej drahej trochu netradičnú kvetinu? Ženy kvety milujú a tento prekrásny kolík je zakončený nádhernou ružou. Rozmer medium je vhodný ako pre odvážne začiatočníčky, tak pre ostrieľané análne milovníčky. Kolík je z hliníka, má elegantnú striebornú farbu a možno ho zahriať či ochladiť. Tak nečakajte a potešte svoju partnerku nezabudnuteľnou čiernou ružou!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Poker Ball Stick

    Hľadáte jednoduchú a účinnú pomôcku na skúmanie prostaty? Vyskúšajte Steel Poker Ball Stick! Disponuje guličkou s priemerom 4 cm, takže si užijete aj senzačné pocity pri zavádzaní aj vyberaní z análu. Ľahko sa drží vďaka pevnej rukoväti z ocele, tak sa jej poďte chopiť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • STRETCH'R Tripole Butt Plug XL Gun Metal

    Kolekcia análnych kolíkov STRETCH’R vás poteší svojou extra veľkosťou a tiež kvalitným mäkkým vinylovým materiálom. Kolíky sú veľké a ťažké, takže budú stabilne držať na zemi a stanú sa tak ideálnou pomôckou pre análny tréning. Objavte ich zmyselnú textúru a tešte sa z ohromného potešenia!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Hand Cuffs With Chain and Anal Plug

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento análny kolík s putami? Už sa nemôžete dočkať až ho ukážete svojmu submisívnemu náprotivku?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Clover Nipple Clamps Silver

    Perfektné svorky na bradavky pre vzrušujúcu senzáciu! Tieto svorky na bradavky dokážu vyvinúť neuveriteľný tlak, vďaka ktorému okúsite bezprecedentne zmyselnú stimuláciu, na ktorú nikdy nezabudnete. Vybavené sú gumou na vnútornej strane svoriek a vyrobené sú z kvalitného kovu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Stainless Steel Butplug with Remote

    Snívate o silných vibráciách za vašimi zadnými dvierkami? Tak to určite snívate o kvalitnom kolíku, ktorým môže byť práve tento od značky Kiotos. Vyrobený je z luxusnej nerezovej ocele, takže má potenciál vám slúžiť dlhé roky a prinášať vám slastne vzrušujúce zážitky. Necháte si ovládač vo svojej ruke alebo ho zveríte svojmu náprotivku a odovzdáte mu nad vami moc?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Masks Venetian Eyemask 230038 Silver

    Aké tajomstvo sa ukrýva pod touto maskou? Čaká vás tajomný a neuveriteľne vášnivý večer! Táto pôvabná maska navodí pocit zmyselnosti a neistoty zároveň. Hodiť sa bude k vašej obľúbenej bielizni alebo aj na dotvorenie kostýmu. Zahaľte svoju tvár a objavte nový rozmer erotična.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Pussy Locker Extreme

    Nádherný doplnok pre mučenia vulvy! Prevezmite kontrolu na vagínou vašej submisívny partnerky a doprajte si ten pocit, kedy je celá len vaše. Ona bude mať naopak pocit odovzdanosti, čo je jednoducho sexi. Čo tak vziať do ruky vibrátor? Ďalej už to bude len na vás.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Leash - Kovové vodítko s karabínkou a koženým pútkom

    Kovová vôzdka s karabínkou na jednom konci a koženým pútkom na pohodlnejšie uchopenie na druhom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Rainbow Prism Gem Anal Plug Silver Small

    Milujete šperky? Toto nie je obyčajný análny kolík, je to šperk s oslnivým koncovým trblietajúcim sa kamienkom! Je vyrobený z hliníkovej zliatiny a pred použitím ho môžete podľa uváženia zahriať či ochladiť. Je pohodlný, príjemný a krásny, ozdobte sa ním a oslňte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Silver Medium

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrásnejších análnych kolíkov na svete! Je elegantne strieborný a zakončený skvostným čírym iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho vzrušujúci kónický tvar pre ľahké zavádzanie i erotické potešenie a vyskúšajte kolík zahriať alebo ochladiť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set - Sada oceľových dilatátorov 14ks

    Luxusná súprava 14 nerezových dilatátorov od obľúbenej značky Kiotos.

    129 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Jewelry Crystal Gem Silver

    Konečne si môžete ozdobiť bradavky pôvabným šperkom bez toho, aby ste si ich museli nechať prepichnúť! Táto zvodná ozdoba na bradavky s decentnýou retiazkou a priezračným kamienkom dodá zmyselnosť vašim prednostiam. Upevňovací systém je nastaviteľný, takže ozdôbky na bradavky pripevníte veľmi ľahko a zvádzanie vášho náprotivku môže začať!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune XXXXL Speculum

    Nie sú zrkadlá ako zrkadlá! Toto XXXL Speculum zariadi, aby si vaša subka kľakla a kolená a začala prosiť. Je totiž obrovské! Navrhnuté skôr pre veľké zvieratká . Jeho kvalita je prvotriedna a zaisťuje ju prvotriedna chirurgická nerezová oceľ s dlhou životnosťou. Tak otočte skrutkou a nastavte si požadované otvorenie.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Black Rose Butt Plug Large

    Čo tak darovať svojej drahej trochu netradičnú kvetinu? Ženy kvety milujú a tento prekrásny kolík je zakončený nádhernou ružou. Rozmer large je vhodný ako pre pokročilé začiatočníčky, tak pre ostrieľané análne milovníčky. Kolík je z hliníka, má elegantnú striebornú farbu a možno ho zahriať či ochladiť. Tak nečakajte a potešte svoju partnerku nezabudnuteľnou čiernou ružou!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision de Luxe Erotická Hojdačka

    Nepriali ste si vždy vyskúšať a užiť si s vaším partnerom nezvyčajné polohy? Joydivision je líder vo výrobe erotických hojdačiek. Toto stojí za vyskúšanie!

    249 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Devil's Tongue Dildo

    Privítajte vo svojich intímnych zónach tento diabolský jazyk! Svojou textúrou vás bude zmyselne hladkať a stimulovať tak, že sa váš bod G zblázni od vášne. Zakrivený koniec predstavuje praktickú rukoväť pre ľahkú manipuláciu aj pri divokejších hrách a ak budete chcieť, môžete jazyk pred použitím zahriať alebo ochladiť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dansex WaterClean Shower Diverter Switch

    Praktická rozdvojka na sprchu na jednoduché prepínanie medzi klasickou a análnou sprchou.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Jackpot pre anál alebo vagínu! Toto extra dlhé dildo tvorené z guľôčok vás ohromí každým ďalším zasunutím a tiež elektro-stimuláciou. Bal(l)zac je vyrobený z prvotriedneho hliníku a môžete ho ľahko zahriať alebo ochladiť. Užite su guľôčku po guľôčku a jedinečnú rozkoš spôsobenú elektrickými výbojmi.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 235

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.