×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre ženy

Položky 65 až 96 z celkom 282

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Mona Wave Fialová

    Hľadáte niečo revolučné? My už sme našli! Lelo útočí s novou WaveMotion Technology a je isté, že toto bude poriadna jazda.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    Hush 2 je druhá generácia výkonného análneho kolíka ovládaného cez aplikáciu v telefóne. Zaujíma vás, čo všetko vie a aký vlastne je? Oproti svojmu predchodcovi je o niečo viac elegantný, má hladký dizajn a je veľmi pohodlný na krátke i dlhé nosenie. Vyskúšajte to s ním v pohodlí domova alebo pokojne aj na verejnosti, bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium eco

    Najobľúbenejší Womanizer Premium teraz v novom ekologickom kabáte! Vychutnajte si jeho 12 úrovní intenzity bezdotykovej stimulácie klitorisu, ktorá vás vďaka tlakovým vlnám a jedinečnej technológii vezme do raja behom pár minút. Je šetrný pre planétu a nekonečne vzrušujúci pre vás, tak sa potešte erotickou hračkou pre všetkých, ktorí zmýšľajú ekologicky.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • F-Machine Pro 3 Fuck Machine Pink

    F-Machine Pro 3 je nový šukací stroj, ktorý je teraz ešte silnejší, stabilnejší, rýchlejší, všestrannejší a prispôsobiteľnejší! Doprajte si maximálne potešenie a spokojnosť na mieru vašich potrieb a až budete mať dosť, schovajte svojho profi pomocníka do praktickej a diskrétnej tašky, kde na vás bude verne čakať.

    1 229 €

    759 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug - Bezdrôtový vibračný rotačný kolík Čierna

    Zoznámte sa s prvým prémiovým kolíkom, ktorý je vybavený rotujúcimi guľôčkami a vibrujúcou špičkou pre dokonalú stimuláciu a nekonečný orgazmus.

    209 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Chcete pre seba len to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurečnú relaxáiu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie i stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 14 rôznych úrovniach a vďaka vylepšenej funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je úplne vodotesný.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú majstri erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo si vášnivých zážitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lyla 2 Čerešňovo Červená

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • KinkLab NeonWand Violet Wand Fialová

    Unikátne a veľmi obľúbené zariadenie s fialovým lúčom, ktoré vytvára elektrické výboje na celom povrchu kože. Vyvoláva nezvyčajné a vzrušujúce pocity, ktoré môžete pomocou elektriny sami ovládať a užívať si ich podľa toho, čo máte najradšej.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Chcete pre seba len to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurečnú relaxáiu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie i stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • The Banger Remote Controlled Fucking Machine

    Malý a luxusný šukací stroj pre úžasné potešenie kedykoľvek si spomeniete. Hoci je kompaktný, je neuveriteľne silný, pretože je napájaný zo siete. Prichádza v balení s 2 dildami a 1 mastrubátorom pre opaľovanie všetkých vašich fantázií. Je ľahký, výkonný, vďaka prísavkám drží na mieste a môžete si nastaviť uhol prieniku. Tak sa chopte ovládača a vychutnajte si poriadnu slasť!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Catsuit 2901285 Black

    Latexový sen od hlavy až po päty! Tento latexový overal bez rukávov je vyrobený z kvalitného prírodného latexu a disponuje praktickým trojsmerným zipsom, ktorý končí až nad zadočkom. Zips je ideálny na spontánne vyzliekanie a uľahčuje obliekanie a vyzliekanie. Hrúbka latexu je len 0,4 mm, takže je overal aj príjemne pružný.

    279 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Vdýchnite nový život vášmu milovaniu a užívajte si spolu zmyselné vibrácie. Zoznámte sa s vaším novým a dokonalým pomocníkom, ktorý sa volá We-Vibe Match Couples Vibrator. Je to vibrátor určený párom na zintenzívnenie ich milostných hier, používa sa počas sexu a svojimi vzrušujúcimi vibráciami stimuluje ako bod G, penis, tak aj klitoris. Zároveň prináša pocit tesnejšej vagíny, a čo sa vám mohlo už po rokoch zdať všedné, s touto hračkou bude zrazu nové, lepšie a vášnivejšie.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani 3 Čierna

    Populárny vibrátor pre páry a držiteľ ceny za dizajn RED DOT DESIGN AWARD Tiani ™ prichádza s ďalším vylepšeniami a s o 100% výkonnejším motorom.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Hľadáte najžiarivejšiu hviezdu medzi vibračnými hlavicami? VIM od Fun Factory vyniká hneď v niekoľkých odhľadoch. Poskytne vám čistú silu, ktorá vie byť bzučivo dráždivá aj nežne jemná. VIM sa pýši technicky pokročilým výkonným motorom a nemôže sa dočkať až vám dá okúsiť svoje dunivé vibrácie. Poďte sa o tejto hračke dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ride Brown

    Prahnete celým svojím telo po divokých jazdách a análnom potešení? Toto extrémne realistické torzo Perfect Ride vám ponúkne penis pohybujúce sa v ľubovoľnom smere, veľké semenníky a príjemný análny otvor. Je to sympaťák so svalnatým hrudníkom a sixpackom. Spoznajte jeho vášne a skombinujte ich s tými svojimi, čaká vás úplná slasť!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 12 rôznych úrovniac a vďaka funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a poznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka ako pôvabný, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je aj úplne vodotesný.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock with Balls 12" Flesh

    Snívate o realistickom uspokojení? Toto silikónové dvojvrstvové dildo vám ho dopraje. Je autenticky tvarované, má výrazný žaluď a zmyselné semenníky, takže vás tak poteší vo vnútri aj zvonku. A čo potom jeho omamné rozmery! A silná koncová prísavka! A ten vzhľad! Bude pôvabnou ozdobou vašej zbierky erotických pomôcok!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz 4 in 1 Bangin Bench with Sex Machine

    Hľadáte všestranný stroj, ktorý by vás nielen vzrušujúco uspokojil silnými prírazmi, ale tiež by vám poslúžil pri hrách s vaším náprotivkom? Lovebotz 4 in 1 splní všetky priania! Je totiž nielen výkonným šukacím strojom, ale tiež stoličkou na orálny sex. Vyberte si zo 4 spôsobov, ako ho využiť, a oživte svoje sny!

    1 229 €

    769 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Vládne vášmu vzťahu spravodlivosť? Toto duo luxusných erotických hračiek od We-vibe má pre každého niečo! Vibračný krúžok Bond pre neho a stimulátor klitorisu do nohavičiek Moxie pre ňu. Oba kúsky sa dajú ovládať buď ovládačom, alebo cez aplikáciu. Dráždite sa a vzrušujte sa kedykoľvek a kdekoľvek, táto predohra bude top!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Njoy Fun Wand

    Njoy Fun Wand disponuje premenlivým dizajnom, ktorý ponúka nespočetné množstvo možností použitia. Výborne vám poslúži ako na stimuláciu magického bodu G, tak na stimuláciu o nič menej magického bodu P. Iste oceníte tiež, že je vyrobený z prvotriednej nerezovej ocele a rýchlo sa zahreje na telesnú teplotu.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • The Banger Double-Sided Fucking Machine

    Chcete zažiť nikdy nekončiace potešenie sólo alebo v páre? Takto jedine s týmto obojstranným šukacím strojom! Prichádza v sade s 2 dildami a 1 masturátorom pre rozmanité nekonečné potešenie. Zostavíte ho raz dva, určíte si výšku a uhol a keď budete chcieť, budete oň môcť s kýmkoľvek podeliť. Chopte sa ovládače a diktujte si dĺžku a režimy ťahov!

    679 €

    419 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú majstri erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo si vášnivých zážitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Nova 2

    Po stopách klasických rabbit vibrátorov kráčala značka We-Vibe, aby dala vzniknúť králikovi, ktorý predčí všetky svojich predchodcov. Sľubuje nepretržité potešenie pomocou presných vibrácií, ktoré vyústa v explozívny duálny orgazmus. Dokonalé zacielenie na správne miesta vďaka flexibilite v kombinácii s ovládaním cez aplikáciu dohromady tvoria králika snov. Okúste jeho funkcie a už nikdy nebudete chcieť iného!

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona 2 Ružová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Bondage Board Black

    Premeňte akýkoľvek priestor ľahko a rýchlo na BDSM komnatu! So Strict Bondage Boardom si môžete svoje fantázie plniť kdekoľvek a kedykoľvek. Jednoducho rozložíte podložku a pripevníte putá na D-krúžky, ktorých ne na podložke hneď 14! Nachystajte si telo vášho otroka tak, ako potrebujete, a zbavte ho slobody a kontroly. Podložka je pohodlná, takže je vhodná aj na dlhšie hrátky, navyše sa ľahko čistí.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina 2 Fialová

    Najpredávanejší "zajačik" na trhu je teraz ešte neodolateľnejší! Ina 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Liberator Black Label Wedge/Ramp Combo with cuffs - Erotická podložka pre milovanie s putami Čierna

    Chrám provokácie a dráždenia. Uspokojenie má s Black Label Combo nekonečný rozmer, keďže kombinuje Liberator Wedge a Ramp a to navyše s hravým zadržovacím systémom.

    419 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Gigi 2 Ružová

    GIGI ™ 2 je vylepšená verzia veľmi populárneho vibrátora. GIGI je pravdepodobne najviac kladne hodnotený intímny masážny strojček k stimulácii bodu G, ktorý bol kedy vytvorený.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Elise 2 Čierna

    Vibrátor LELO Elise 2 má oproti svojmu predchodcovi 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Tiež si myslíte, že duálna stimulácia je lepšia než stimulácia jedného miesta? V Lelo si to myslia tiež, a preto práve prichádzajú s najluxusnejším rabbit vibrátorom na svete - Soraya 2. Bude zmyselne dráždiť váš bod G a klitoris zároveň, bude presný, silný, nezameniteľne účinný. Isto iste mu podľahnete. Tak neotáľajte a doprajte si vzrušujúcu slasť s elegantným vibrátorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 282

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.