×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre ženy

Položky 129 až 160 z celkom 463

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Reginald Pink

    Neuveriteľne príjemné potešenie? Áno! Úžasný Reginald vás bude stimulovať intenzívnymi vibráciami a múdro tvarovaným dizajnom. Je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, má lesklú plastovú rukoväť a ponúkne vám hneď 12 výkonných režimov. Dovoľte mu, aby vám pomohol prebudiť vašu skutočnú rozkoš.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Horny Pony Plug - Análny kolík s konským chvostíkom

    Máte radi submisívne hry? Tak si osedlajte toho svojho. Análny kolík Horny Pony so stimulačným výstupkom je vyrobený zo zamatovo hladkého silikónu a dopraje vám hravé análne uspokojenie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Désir Métallique Collar - Kovový ozdobný obojok Čierna

    Uspokojte vašu túžbu a podmaňte si srdce zo zlata. Elegantný obojok sa v súkromí premení na nástroj jemných otrockých hier.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • No-Parts Logan Dildo 13.5cm Black

    Ste začiatočník a hľadáte vhodné dildo? Logan je ideálny adept! Má pôvabný ergonomický dizajn s miernym zakrivením. Jeho jadro je pevné, ale zároveň dostatočne pružné pre pohodlnú análnu alebo vaginálnu penetráciu. Vonkajší materiál je veľmi hladký a príjemný. Využite aj koncovú prísavku a hrajte sa bez použitia rúk!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Joyballs Secret Violet & Black

    Tieto inovatívne Venušine guličky disponujú patentovanou vyťahovacou slučkou, ktorá je počas nosenia diskrétne ukrytá vo vnútri tela.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CoverMe Kegel Kit Purple

    Či už túžite po intenzívnejších orgazmoch, alebo posilnení svalov panvového dna z dôvodu zaistenia si prevencie proti inkontinencii, produkt, ktorý si práve prezeráte, pre vás bude úplne ideálny. Elegantný vzhľad, materiál nielen príjemný na dotyk, ale aj bezpečný pre telo, jemná stimulácia a skutočné výsledky, to všetko od guľôčok CoverMe môžete čakať.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sex & Mischief Enchanted Spreader Bar

    Spútajte zápästia alebo členky a užite si dnešný večer trochu nevšedné erotické hrátky. Enchanted Spreader Bar je silná a pevná tyč spájajúca pohodlné putá, ktoré budú vašej pokožke pripadať vskutku zamatovo. Putá sa veľmi jednoducho upevňujú pomocou suchého zipsu a majú nastaviteľnú veľkosť. Tak čo, už sa nemôžete dočkať, až dáte priestor svojej fantázii alebo si od nás necháte poradiť a spútate svojej partnerke zdvihnuté noty tak, aby ste jej mohli ukázať raj cez jej G-bod?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Explore Fuchsia

    Objavujte, po čom váš análik túži! Tento kolíček s jedinečným tvarom vám k tomu milo a rád pomôže! Je vyrobený z prémiového silikónu, ktorý je príjemne hebký a flexibilný. Koncové držadlo zas zaisťuje jednoduchú manipuláciu a bezpečnosť zároveň.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Black and White Fox Tail Anal Pleasure L

    Chcete svoj zadoček ozdobiť niečím veľmi sexi a roztomilým zároveň? Tento prekrásny kolík je vyrobený z kvalitnej zinkovej sliatiny a vo svojej základni má hebučký líščí ocko, ktorý sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami a možno vás aj trošku štekliť. Vychutnajte si nové vzrušujúce pocity a rozdelujte sa s týmto análnym chvostíkom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Black

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďu vás spoločne s miernym zakrivením naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Silicone Gag 4cm Black-Rose Gold

    Elegantný náhubok v štýlovom prevedení! Tento náhubok je úžasne sexi a jeho kožený vzhľad v kombinácii s kovovými detailmi v rose gold farbe mu dodáva šarm. Z vnútornej strany je pásik príjemne polstrovaný plyšom, takže je pohodlný na nosení. Gulička je tak tvrdá a guľatá a je vyrobená zo silikónu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glow in the Dark Silicone Dildo Blue

    Dildo, ktoré sa nestratí ani v tme! Mimoriadne krásne a realistické dildo Glow in the Dark vás bude príjemne stimulovať svojimi autentickými tvarmi a vďaka silnej prísavke si s ním budete môcť užiť aj bez použitia rúk. Objavte jeho zmyselnú žiaru aj v tej najhlbšej tme!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Realistic Cock 6" with Scrotum Skin

    Pôvabné realistické dildo, ktorému sa sotva niečo vyrovná! Jeho vzhľad dokonale kopíruje skutočný penis, povšimnite si sfarbenie, žaluď a starostlivo vymodelované žilky. Disponuje silnou prísavkou a je vyrobené z príjemnej gumy.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Good vibes only pre všetky ženy! Dáme, tento rúž budete zbožňovať! Je to dokonale krásny vibrátor zábavného tvaru z hebkého materiálu. Prichádza s ním japonská super moderná značka Tenga, takže je rozhodne z čoho sa radovať. Prvotriedne vibračné funkcie, príjemný silikón a precízne prevedenie. Skvele sa hodí aj ako darček.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Deluxe Bondage Collar - Kožený obojok Čierna

    Luxusný kožený obojok od obľúbenej značky Kiotos je nevyhnutným doplnkom pri všetkých BDSM hrách.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Purple

    Pripravení na klzké radovánky? Táto vinylová plachta razom premení vašu posteľ na vzrušujúce ihrisko! Oceníte ľahké čistenie, nech už ho upatláte čímkoľvek. Chcete olej, penu, litre lubrikantu alebo spermií? Poďte si hrať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Handcuffs Gold - Kovová ozdobná putá Zlatá

    Dotyk kovového náramku prebúdza vašu predstavivosť ... Elegantný náramok a putá na každú príležitosť, ktoré splnia tvoje tajné sny. Počúvaj svoje zmysly!

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ElectraStim Long Self Adhesive Pads

    Samolepiace elektro-vodivé vankúšiky sú najuniverzálnejšie elektródy, ktoré sú k dispozícii. Sú ideálne pre párové hry, ale môžu vám slúžiť aj počas masturbácie na posilnenie vzrušenia. Majú dlhší a štíhlejší tvar než štvorcové vankúšiky, takže s nimi oveľa lepšie zacielite stimuláciu okolo genitálií a hrádze .

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Spríjemnite si svoje sexuálne zážitky s úžasným Spartacom, ktorý bol navrhnutý presne tak, aby uspokojil jeho aj ju a oboch spoločne priviedol až k orgazmu. Spája niekoľko preverených hračiek v 1 a funguje tak ako erekčný krúžok, dráždič klitorisu, masírovač semenníkov a návlek na penis zároveň.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey You Are Mine - Putá

    Vzrušujúci pocit, keď si nemôžete siahnuť na vášho partnera, alebo sa len tak oddávať nespútanej vášni?

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Silver

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to proste chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black AB15 Dildo 28cm

    Čierne vinylové dildo od obľúbenej značky Dark Crystal vás očarí svojím tvarom i rozmermi, predovšetkým dĺžkou, ktorá je 28 cm.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Flawless Clear Double dildo 12"

    Žiarivo transparentná séria Lovetoy díld vás vezme za srdce! Konečne máte možnosť objaviť nové úrovne potešenia so super realistickými hračkami, ktoré vám poskytnú maximálne vnemy. Tak smelo do toho!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • No-Parts Alex Realistic Dildo 15cm Skin

    Kolekcia No-Parts prináša rozmanité dildá a špičkové postroje, z ktorých je radosť vyberať! Objavíte s nimi nové dobrodružstvá (sólo aj v páre) a hodí sa ako pre začínajúcich, tak pre skúsených milovníkov. Dildo Alex je príjemne mäkké a zároveň pevné, má realistický dizajn a žilnatú textúru. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Lavender

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte si radosť sama, alebo ju darujte niekomu, na kom vám skutočne záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to jednoducho chce každá žena!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Silicone Vibrating Anal Beads

    Luxusné a mäkké, silikónové análne korálky ideálne aj pre začiatočníkov. Doprajte si radosť z análneho vzrušenia! Super hladké korálky z pružného silikónu majú odstupňovanú veľkosť a budú vás napĺňať postupne a vďaka odnímateľnému mini vibrátoru môžete tiež pridať vibrácie. Potešte svoje zadné vrátka!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cerberus Purple

    Pretty Love Cerberus je silikónový duálny vibrátor s 2 vibračnými motorčekmi a s 30 typmi vibrácií. Dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu. Nechajte sa rozvášniť!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Magic Egg 3.0 Purple

    Chceli by ste vyskúšať, koľko zábavy a vzrušenia je možné si užiť s vibračným vajíčkom? Tak smelo do toho, vajíčko Alive Magic Egg 3.0 je značka ideál! Bezdrôtovým ovládačom budete vyberať z 10 vibračných režimov a hebký silikónový povrch si obľúbite na prvý dotyk. Vyjdite si s vajíčkom von, zverte ovládač svojmu partnerovi a domov sa vráťte nekonečne rozpálená.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    Zintenzívnite svoje obľúbené elektro-stimulačné hrátky s týmto vodivým gélom s praktickou pumpičkou. E-Stim ElectroGel bol špeciálne navrhnutý tak, aby nielen zvlhčoval, ale predovšetkým zlepšoval vodivosť a doprial vám tak výraznejšie pocity a zážitky. Jeho CE lekárske označenie znamená, že ho môžete bezpečne používať nielen externe, ale aj interne. Vďaka jeho vodnej báze je ľahko umývateľný a kompatibilný so všetkými E-Stim hračkami aj latexom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.50 Medium Hollow Tunnel Butt Plug 4 Inch Transparentná

    Tento análny kolík (tunel) vás úplne ohromí novými možnosťami, ktoré prinesie do vášho sexuálneho života. Skladá sa z troch rôznych krúžkov.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Hitsens 6 Purple

    Milujete, keď je niečo naozaj hebké a kvalitné? Toto dildo je vyrobené z prémiového mäkkého materiálu Silexpan, vo vnútri je pevné a na povrchu príjemne flexibilné. Navyše ak ho zahřejete, bude ešte mäkkší, zatiaľ čo ak ho ochladíte, mírne stvrdne. Užite si intenzívne pocity.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Backdoor Friend XL - Análny kolík so stimulačnou gulôčkou

    Čierny análny kolík s rotujúcou vnútornou guľôčkou, ktorá vás svojou ohromujúcou stimuláciou dovedie až na vrchol hory vzrušenia.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 463

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.