×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre ženy

Položky 129 až 160 z celkom 460

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rimba Nipple Clamps with Chain and Scrotum Ring O 7679 50mm

    Zaexperimentujte si s týmto skutočne špeciálnym erekčným krúžkom na penis, ktorý je efektívne prepojený so svorkami na bradavky.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Radiant Soft Silicone Glow in the Dark Dildo Large Pink

    Čo by sa zmenilo, keby sa váš sexuálny život zmyselne rozžiaril? Všetko? Tak do toho! Toto dildo svietiace v tme vám ohromí prekrásny september. Vyrobené je z kvalitného mäkkého polo-priehľadného silikónu a zakončené je praktickou silnou prísavkou. Nasvieťte ho a vychutnajte si jeho realistickú textúru a dech vyrážajúci vnútorný svit!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gildo Ocean Flow Glass Dildo

    Milujete slnečné pláže a pohľad na nekonečný oceán? Presne týmto je inšpirovaná nádherná kolekcia erotických pomôcok Gildo. Patrí do nej aj toto pôvabné dildo vyrobené z prvotriedneho skla so silikónovou základňou. Skúste ho pred použitím zahriať alebo ochladiť a objavte vzrušujúce teplotné hrátky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Purple

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše intímne potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďa vás spoločne s dlhou dĺžkou naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Silicone Anal Douche Beads

    Báječne pružný, vysoko kvalitný a ľahko čistiteľný je silikón, z ktorého je vyrobená táto análna sprcha. Porozumie vašim vnútorným krivkám a bude ideálnym a nepostrádateľným hygienickým doplnkom všetkých análnych milovníkov. Je kompatibilná so všetkými štandardnými sprchovými hadicami a je vyrobená v EU.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Glass Romance G-Spot Dildo GS03PK Pink

    Toto priezračné obojstranné dildo je vyrobené z vysoko kvalitného borosilikátového skla a na trh s ním prichádza značka LoveToy. Sklenený materiál má nespočetne veľa výhod, môžete ho jednoducho a ľahko zahriať alebo ochladiť (postačí horúca voda alebo mraznička), materiál je bezpečný pre telo, neporézny, veľmi ľahko sa čistí a môže vám vydržať pokojne aj celý život. Toto dildo je navyše tak nádherné, že si ho vo svojej spálni aj radi vystavíte!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Fetish Set Glow in the Dark

    Chcete sa dostať až na vrchol vašich erotických fantázií? Kvalitná fetiš výbava bude pre to nevyhnutná! A ak bude ešte pôvabne žiariaca v tme, stane sa vaša cesta cieľom! Táto sada od Bad Kitty obsahuje všetko, čo k svojim BDSM hrám potrebujete - putá, masku na oči a plácačku!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gildo Ocean Ripple Glass Dildo

    Milujete slnečné pláže a pohľad na nekonečný oceán? Presne týmto je inšpirovaná nádherná kolekcia erotických pomôcok Gildo. Patrí do neho aj toto pôvabné dildo vyrobené z prvotriedneho skla so silikónovou základňou. Skúste ho pred použitím zahriať alebo ochladiť a objavte vzrušujúce teplotné hrátky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Addiction Fantasy Addiction Unicorn 14cm Pink

    Vstúpte do sveta splnených fantázií s týmto nádherne sfarbeným dildom pripomínajúcim jednorožca. Jeho jedinečný tvar so špirálovitou textúrou a koncovou hlavou vás prenesie do inej dimenzie. Len počkajte, až sa dotkneme hodvábne hladkého silikónu, to sa začnú diať divy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Black Heart Gem Anal Plug Large

    Ozdobte sa oslnivým drahokamom! Tento skvostný análny kolík symbolizuje naplnené túžby a neutíchajúce vášeň. Vyrobený je z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny, ktorú môžete pred použitím zahriať či ochladiť, a zakončený je elegantným čiernym srdiečkom. Noste ho ako šperk, ktorý vám v zadočku bude super príjemný.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Potrebujete malú zbraň, ktorú budete môcť mať neustále pri sebe, keby ste náhodou stretli vlkodlaka, čarodejnicu, upíra alebo inú príšeru? S týmto mini vibrátorom budete vždy pripravení a jeho 10 vibračných funkcií vás ohromí epickou silou. Zároveň ho môžete spárovať s obľúbeným Lock On dildom a ešte viac podporiť jeho neprehliadnuteľnú moc. Vyzbrojte sa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Purple

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlienky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa budú venovať vnútornej i vonkajšej časti vašej kvetinky. Na dotyk je báječne hebký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho dokonalý tvar si prosto a jednoducho zamilujete. Navyše je tiež vodotesný a za veľmi priaznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Vychutnajte si každý jediný nezabudnuteľný zážitok s vibrátorom Foreplay Frenzy v štýle obľúbeného králička. Bude stimulovať vnútro vagíny aj vonkajšiu časť a vo svojom tele ukrýva hneď 2 motory. Vyrobený je z hebkého silikónu, je vodotesný a ponúkne vám 12 úžasných ciest, ako sa dotknúť vrcholu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bondage Bar Hands

    Pevná oceľová tyč určená na spútanie rúk od značky Kiotos. Tyč je zakončená veľkými krúžkami, ku ktorým sú pripevnené odolné kožené putá na zápästie. Putá disponujú zámkami, môžete tak svojho otroka dôkladne spútať a zabrániť pohybu rúk. Behajú vám hlavou všemožné fantázie, ktoré by sa dali robiť s touto tyčkou? Neváhajte a vdýchnite im život, teraz alebo nikdy.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Smooth Silicone Dong Black

    Hladké dildo so žaluďom, kompatibilné s Vac-U-Lock pre všetky vaše obľúbené nezbedné hrátky. Užite si dômyselnú stimuláciu, ktorú vám dopraje! Vyrobené je z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je samozrejme bezpečný pre telo a nemôže sa dočkať, až obohatí vašu zbierku erotických hračiek.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Metal Hard Stainless Steel Rod BDSM 75cm

    Milujete luxusné doplnky, ktorá vám pomôžu splniť vaše vášnivé túžby? Tento bič si tiež zamilujete! Je ideálny pre milovníkov extrémnych hrátok, lebo je to doslova chladná oceľová tyč. Bič je vyrobený z kvalitnej lesklej nerezovej ocele, je tenký a báječne pružný, aby poriadne bodol. Tak sa chopte textúrovanej ergonomickej rukoväti a okolo zápästia si obtočte kožený remienok, toto bude bolieť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Squirt Extreme Dildo 10" Black

    Snívate o skutočne autentických zážitkoch vrátane výstrekov? Toto nádherné dildo vám vaše prianie s radosťou splní! Ohromí vás nielen schopnosťou výstrekov akejkoľvek tekutiny, ale aj každou svojou precízne vytvarovanou žilkou za žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázia razom ožijú! Dildo je pevné, ale aj ohybné podľa vašich potreb a zakončené je silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Daniel Pink

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Daniela, vibrátor s úchvatným tvarom a funkciou intenzívnych vibrácií o 30 rôznych režimoch. Hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako si okamžite osvojíte ľahké ovládanie. Urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Daniela!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Orion Fetish Bag

    Užite si svoje tajné fantázie, neschovávajte svoje ja milujúce fetiš - naopak! Pusťte ho von a prekvapte ho! Prekvapte ho touto sadou, ktorá je vzhľadom na svoj obsah za veľmi nízku cenu. A čo sa v nej skrýva? To nepovieme! Nechajte sa prekvapiť. Ak milujete fetiš a vzrušenie, tak jednoducho musíte milovať aj prekvapenie.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    Satisfyer Twirling Fun sa postará o veľmi presnú stimuláciu pomocou silnej, cirkulujúcej vibrácie, a hodí sa tak na klitoris, pysky ohanbia alebo iné erotogénne zóny. Jeho športový dizajn dopĺňa intuitívne ovládanie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Rechargeable Anal Beads

    Čisté potešenie pre váš anál korálik po koráliku! Objavte vibračné guľôčky s praktickou základňou, ktoré majú postupne sa zväčšujúci tvar. Ponúknu vám 10 vibračných režimov pre dokonalú vzrušujúcu rozmanitosť a verte, že vás budú tak baviť, že ich zo seba nebudete chcieť vybrať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Riley Pink

    Hľadáte pôvabné a kvalitné dildo s moderným vzhľadom? Tu ho máte! Riley je luxusné silikónové dildo, príjemne mäkké a hebké na dotyk. Zakončené je silnou prísavkou a jeho špeciálny tvar zasiahne tie správne miesta vo vašom tele za všetkých okolností. Nechajte sa ním rozmaznávať a rozšírte svoju erotickú zbierku o kvalitnú hračku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Pride Unicorn Dancer 8 Inch

    Dajte najavo svoje vášne a oslavujte pride! Toto dúhové dildo je správnou voľbou pre všetkých, ktorí sa neboja "priznať svoju farbu" a nestratiť pri tom hrdosť. Je vyrobené z vysoko kvalitného 100 silikónu a inšpiráciou mu nebolo nič iné než pride vlajka. Pozvite si dúhu do svojej spálne!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dipping Delight Berry

    Máte náladu na škádlení klitorisu? Dipping Delight je tu len pre vás, aby ste sa s ním ponorili do slastnej a hlbokej cielenej stimulácie klitorisu alebo pokojne len do nežného šteklenia. Jeho zosilnená, veľmi mäkká a zakrivená špička vo vás objaví nové vzrušujúce pocity. Hravý dizajn zaujme začiatočníčky aj skúsené milovníčky erotických hračiek!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Leather Paddle with Studs

    Chcete plácačku, ktorá bude budiť rešpekt? Táto z kolekcie Black Label je krásna, robustná a pohodlne vám padne do ruky. Jedna jej strana je hladká a druhá naopak extrémne nebezpečná vďaka kovovým cvočkom. Cvočky nie sú nijak ostré, ale rozhodne nie sú nežné. Uchopte rukoväť a začnite zjednávať poriadok!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hismith HSA36 Golden Silicone Dildo 6.8" Gold

    Nádherné zlaté dildo pre análne i vaginálne prenikanie v kombinácii so šukacím strojom HiSmith. Je vyrobené z príjemného, a predovšetkým kvalitného silikónu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Nečakajte a pripojte tohto zlatého krásavca k svojmu šukaciemu stroju a rozbaľte to!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Prahnete po dokonalej stimulácii bodu G a klitorisu zároveň? Omg a kto nie? Tento Selfie vibrátor je tu pre to, aby vám presne také láskania poskytol. Je báječne flexibilný a v hebkom silikónovom tele skrýva 2 motory s 10 vibračnými režimami pre úplnú slasť. Navyše, je vodotesný, tak neváhajte ho so sebou vziať aj do vane!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Leash - Kožené vodítko Čierna L

    Elegantná, robustná vôdzka, ktorá sa dá ľahko pripojiť praktickou otočnou karabínou.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bizarre Catnail

    Nasaďte si na prst tento na prvý pohľad nebezpečný prsteň, pustite uzdu svojej fantázii a prebuďte v sebe svoje divoké ja. Dráždite, štípte a pichajte svoj náprotivok na všetkých miestach, kde si to zaslúži. Vysoko kvalitná nerezová oceľ vám to dovolí. S Kiotos Bizarre Catnail budete mať ostrejší pazúrik než akákoľvek mačka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Collin Small Anal Speculum

    Táto pomôcka je tak malá, že ju môžete použiť na rôzne účely! Vďaka malej veľkosti ju ocenia predovšetkým začiatočníci, ale samozrejme môže slúžiť aj skúseným objaviteľom. Spoznajte nové zážitky a vnemy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Aluminum Sprinkler Nozzle Black

    Tá najdivokejšia análna sprcha, akú ste kedy videli! Má pôsobivý tvar, veľa otvorov na vodu a vyrobená je z kvalitného hliníka. Ak chcete, aby vaše čistenie zadných vrátok bolo sexi zároveň aj dôkladné, tento nadstavec je jasná voľba!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Silicone Anal Douche Trainer

    Báječne pružný, vysoko kvalitný a ľahko čistiteľný je silikón, z ktorého je vyrobená táto análna sprcha. Porozumie vašim vnútorným krivkám a bude ideálnym a nepostrádateľným hygienickým doplnkom všetkých análnych milovníkov. Je kompatibilná so všetkými štandardnými sprchovými hadicami a je vyrobená v EU.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 460

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.