×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre ženy

Položky 129 až 160 z celkom 460

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Cock Miller Silicone Double Density Super Flexible Dildo Skin 24cm

    Hľadáte pružný realistický penis, ktorý by splnil vaše erotické priania? Cock Miller vás nesklame! Je hodvábne hebký a pevný zároveň, je tiež pružný, odolný a extrémne realistický. Okúste dokonalý materiál cocksil, ktorý sa prispôsobí vašim požiadavkám tak, aby zvíťazila vášeň a spokojnosť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Tento červeňák podlomí vaše kolená vďaka svojim silným vibráciám, hodvábne hladkému povrchu a možnosti pripojenia do strap-onu. Jeho silný motor je vybavený 5 vibračnými nastaveniami v 5 rytmoch a je dobíjací. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu, čo si budete užívať hlavne v kúpeľni, keďže hračka je vodotesná.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Predstavte si dokonalú kombináciu intenzívnych vibrácií a jemného zahrievania. Páči sa vám to? S týmto super krásnym vibrátorom sa vám to páčiť bude za všetkých okolností! Poskytne vám nebeské zážitky a svojim ombre dizajnom vás ohromí na prvý pohľad. Vychutnajte si 12 vibračných rýchlostí a teplíčko z hliníkového materiálu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Pink

    Zoznámte sa so Sonou, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doposiaľ zvyknuté. Sona vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a pravdepodobne aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná a tiež luxusná a rovnako štýlová, ako ste vy.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA100 Hyper Realistic Silicone Dildo KlicLok 7.2" Skin

    Potrebujete toho pravého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj alebo pokojne len tak? Vyberte si úchvatné realistické dildo pre análne alebo vaginálne prenikanie z skvele hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň pružný. Má KlicLok koncovku a donúti vás v kombinácii s vašou šukaciou mašinou vyložene zalapať po dychu. Nechajte sa ním uniesť do iného lepšieho sveta!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Pre bezkonkurenčné upokojujúce alebo intímne masáže sólo alebo v páre. Tento dobíjací vibrátor v štýle masážnej hlavice je v balení s 3 praktickými nástavcami. Má príjemne flexibilnú a silne vibrujúcu hlavu, ergonomický dizajn a dlhú rukoväť, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky miesta, ktoré potrebujete rozmasírovať či potešiť. Vyberte si z 3 nástavcov a užite si podľa svojich prestav.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Front Row purple

    Nechajte tohto elegána, aby plnil vzrušujúce želanie vášho bodu G. Jeho pôvabné telo ladne vpláva do vašej štrbinky, kde vám bude neuveriteľne intenzívne slúžiť svojimi 7 vibračnými režimami. Jemný silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk a pôsobivé zlaté komponenty si zamilujú vaše oči náročnej ženy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Fugu Green

    Hľadáte hračku, ktorá by vám robila spoločnosť, zatiaľ čo bude váš partner preč, alebo vám poslúžila aj pri vašich spoločných hrách? Magic Motion Fugu je hebké, textúrované vibračné vajíčko, ktorého funkcie sa dajú cez aplikáciu ovládať odkiaľkoľvek! A čo viac, môžete si s ním vyraziť i večer von a nechať sa jeho vibráciami rozpáliť na vášnivú noc, ktorá bude nasledovať doma. Takže, kto prevezme kontrolu nad vibráciami a bude vajíčko ovládať?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Kolekcia erotických hračiek Impulse Intimate je tu preto, aby vás rozparádila nielen pomocou overených vibrácií, ale tiež stále obľúbenejšími funkciami elektro-stimulácie. Tento vibrátor vám teda ponúkne 5 vášnivých elektro-stimulačných režimov a 7 vibračných so samostatným ovládaním. Odvážte sa zažiť elektro-vzrušenie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Limba Flex M Deep Sea Blue

    Limba flex je flexibilné dildo, ktoré môžete prispôsobiť a ohnúť podľa vašich preferencií. Každé telo je totiž iné a rozmanitosť je súčasťou skvelého sexu, a preto je tu dildo Limba flex s ohybným drôtom vo vnútri, ktorý drží rôzne tvary a uhly, podľa toho ako chcete vy. Dnes si môžete prispôsobiť všetko, prečo by ste si nemohli prispôsobiť aj erotické hračky ?!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Nature Cock 9.5"

    Snívate o realistickom uspokojení? Toto silikónové dvojvrstvové dildo vám ho dopraje. Je autenticky tvarované, má výrazný žalúd a zmyselnú vzrušujúcu textúru. A čo potom jeho neuveriteľné rozmery! A silná koncová prísavka! A ten vzhľad! Bude netradičnou ozdobou vašej zbierky erotických pomôcok!

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Chcete sa cítiť ako kráľovná? Tak si vyberte kráľa medzi vibrátormi! Tento v sebe skrýva 2 výkonné motory, láska klitoris vibráciami a zároveň zmyselne priráža. Nechajte sa pohladkať hodvábne hladkým silikónom a objavte 10 vzrušujúcich nastavení prírazov a vibrácií!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Plumbing Paul Dildo

    Toto zamatové vinylové dildo vyrobené v Európe vás poteší svojou veľkosťou a spracovaním. Súčasťou balenia je aj extrémne silná prísavka, ktorá vám splní všetky vaše hands-free sny. Kolekcia Fucktools je tiež kompatibilná s doplnkami z kolekcie Hung system a produkty z nej sú perfektné pre párové aj sólo hry.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size L Black

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug P&G vás úplne oslní svojim odvážnym dizajnom. Jeho skosený tvar a zaoblená špička z neho robí úplného odborníka na G-bod a na prostatu. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    Zlomené srdce môže byť niekedy extra príjemné, neveríte? Tento jedinečný potešiteľ v tvare srdiečka sa hodí nielen pre tých, ktorí majú aktuálne srdce na dve polovice. Rozlomte ho a objavte zvodné mikro-vibrácie a bezkonkurenčnú funkciu olizovania!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Meteoroid Rimming Anal Plug

    Milujete rimming, čiže lízanie análu? Ak áno, tak budete milovať aj tento análny kolík! Disponuje totiž zabudovanými rotujúcimi korálikmi, ktoré stimulujú pocity ako pri lízaní. Kolík je vyrobený z mäkkého silikónu a má príjemný klasický tvar. Vyberte si zo 4 rýchlostí a 6 režimov pomocou diaľkového ovládača!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Silicone Bendable Dildo Black S

    Užite si najrealistickejší dotyk, technológiu, ktorá vám zaistí pohodlné a potrebné ohýbanie a tuhé vnútro dilda, maximálny komfort a potešenie! Toto dildo má všetko, po čom túžite! Je vyrobené z hodvábne hebkého silikónu, končí silnou prísavkou a ľahko sa čistí.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 7" Hollow Rechargeable Strap-On with Balls Flesh

    Chceli by ste sa cítiť trochu sebaistejšie, čo sa veľkosti týka, a užívať si so svojím náprotivkom uspokojivý a skutočne dlhý sex? Všetci vieme, že na veľkosti záleží a naše chúťky občas vyžadujú niečo skutočne veľké. S týmto strap-onom predĺžite svoju dĺžku i obvod a sen váš oboch sa stane skutočnosťou. Elastický postroj vám pohodlne padne a duté dildo vás prekvapí svojím realistickým spracovaním i vibráciami. Užite si to spolu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Double Header Dildo

    Toto dildo Steel Double Header vám vďaka svojmu miernemu zakriveniu nachystá extrémne príjemné zážitky! Jeho ergonomický design si zamilujete rovnako ako novú úroveň elegancie, ktoré dildo predstavuje. Vychutnajte si ho osamote aj v páre!

    149 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Zoznámte sa s Anyou, výkonným vibrátorom s funkciou ohrevu. Vďaka svojej strednej veľkosti vám pohodlne padne do ruky a zacielite s ním na všetky dôležité miesta. Anya kombinuje obľúbené funkcie, prvotriedny silikónový materiál najvyššie kvality a moderný dizajn. Ponúkne vám všetko, po čom každá žena túži, a to vkusne, diskrétne a účinne.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 17

    Popisok pripravujemeNudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Váš nový najlepší priateľ pre osamelé večery! Angus je zmyselný vibrátor s funkciou prírazov a 2 výkonnými motormi, s ktorými si naplno užijete svoj orgazmický potenciál. Ponúkne vám 8 režimov vibrácií a 8 režimov prírazov a nielen to, vďaka ramienku si vychutnáte aj dráždenie klitorisu. Užite si úchvatné funkcie, hebký silikónový materiál a silu 2 výkonných motorov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi tangá, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuniete vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablíkom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 18

    Luxusné sklenené dildo Icicles No. 18 - čarovná univerzálna erotická pomôcka, ktorú je možné používať análne aj vaginálne. Takto elegantný predmet je súčasne aj vhodným - nenápadne vzrušujúcim - erotickým darčekom.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Squirting Realistic Cock

    Naplň svoju túžbu s týmto silným 12,2 centimetrovým zázrakom! Jednoducho napumpuj a vystrekne, vďaka krémovej bielej tekutine a praxi tento penis strieka znovu a znovu.

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Welding Will Dildo Flesh

    Toto zamatovo vinylové dildo vyrobené v Európe vás poteší svojou veľkosťou aj spracovaním! Súčasťou balenia je i extrémne silná prísavka, ktorá vám splní všetky vaše hands-free sny. Kolekcia Fucktools je tiež kompatibilná s doplnkami z kolekcie Hung systém a produkty z nej sú perfektné pre párové i sólo hry.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Feelz Toys FemmeFit Pelvic Muscle Training Set 6 pack

    Táto sada pre tréning panvového dna má veľa "naj". Je navrhnutá tak, aby vás nenásilne a príjemne previedla tréningom od samého začiatku až po koniec. Vaginálne guľôčky sú vysoko kvalitné, príjemné, účinné, ale tiež vkusné rovnako ako celé balenie. Chcete posilniť svoje panvové dno, mať silnejšie orgazmy a zabrániť inkontinencii? S touto sadou to pôjde ľahko, pohodlne a bezpečne!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Slim 9 Inch ULTRASKYN Skin

    Prahnete po výnimočne realistickom dilde? Tento ručne vyrobený krásavec je vnútri báječne pevný ako kamenná erekcia a na povrchu nádherne hebký ako ľudská koža vďaka materiálu Ultraskyn. Rýchlo sa zahreje na telesnú teplotu a vy si budete pripadať ako by ste v sebe mali skutočný penis. Zažite s ním tie autentické zážitky, ktorým s anič nevyrovná!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • KinkLab NeonWand Power Tripper Human Electrode

    Čo keby ste mohli nechať vášho partnera doslova horieť zakaždým, keď sa vás dotkne? Toto je nový doplnok pre Noen Wadn ™ od značky KinkLab®, je ľahko ovládateľný a zaručuje úplne novú úroveň vašich iskriacich hier. Teraz môžete vytvárať vzrušujúce iskry kedykoľvek a kdekoľvek.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Celosvetový bestseller konečne aj na slovenskom trhu! Ráčte sa zoznámiť s vibrátorom Sassy značky Pillow Talk vyžarujúcim krásu, eleganciu, vzrušenie a silu. Jeho mäkké a flexibilné telo z prvotriedneho silikónu vám pomôže vďaka svojmu tvaru zacieliť presne na váš G-bod. Kryštál Swarovski, ktorý značku zdobí, zas robí zo Sassy skutočný skvost a dopraje vám pocit luxusu. Nechajte sa zľákať dômyselným tvarom, účinnými funkciami a pôvabným dizajnom vibrátoru, ktorý ženy po celom svete nechcú dať preč z ruky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Medium Butt Plug

    Análny kolík z rady ElectraStim bol navrhnutý pre ohromujúce hands-free použitie. Vyniká unikátnym zakrivením a 2 mm výstupmi v dolnej časti, ktoré umožňujú pripojenie k akémukoľvek ElectraStim zdroju.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    Moderná a nadčasová značka erotických pomôcok Gvibe vám prináša tento jedinečný Gplug. Bol vyvinutý tak, aby vám prinášal extra potešenie. Je vhodný pre všetky pohlavia a hodí na sólo hrátky aj šantenie v páre. Potešte sa ním počas predohry, nechajte si ho v sebe počas milovania, a hlavne sa pripravte na najbožšie orgazmy!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 460

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.