×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre ženy

Položky 129 až 160 z celkom 392

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Womanizer Starlet 3 Pink

    Niekedy vám v živote tú najväčšiu radosť prinesú tie najmenšie veci. Napríklad ako Womanizer Starlet 3! Skrz technológiu Pleasure Air do raja vezme váš klitoris a ukáže vám omamnú silu orgazmov počas pár minút. Nechajte si ukázať závratné výšiny dokonalého potešenia a užite si vizuálne potešenie vďaka krásnemu farebnému prevedeniu.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Harness with Dildos Set Black S/M/L

    Kto bude mať dnes veľa? Budete to ONA, kto bude zmyselne prenikať? Všetko je možné! Táto sada vám umožní vymeniť si role. Stačí si obliecť pohodlný postroj a pridať k nemu mäkké a dômyselné zakrivené dildo? Vyberte si malé, stredné alebo veľké.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 65

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dychberúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    169 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Nami Black

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Nami premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami a 4 nástavcami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Naked Addiction Dual Density 8" Silicone Dong Skin

    Pôvabné realistické dildo pre všetky milovníčky a milovníkov penisov. Vďaka technológii IncrediFeel pôsobí použitý silikón naozaj realisticky, je príjemný na dotyk a vy sa zbláznite zo všetkých pocitov, ktoré vo vás toto dildo vyvolá. Užite si pevnosť vďaka tvrdému jadru a zároveň ohybnosť vďaka mäkkému vršku.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 66

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear The Curvey G-Spot Metal Dildo

    Chcete luxusnú erotickú pomôcku na celý život? The Curvey je dildo vyrobené z prvotriednej nerezovej ocele, má dva použiteľné konce a dá sa ľahko zahriať alebo ochladiť. Jeho tvar je ideálny na stimuláciu bodu G alebo prostaty, takže sa s ním pohrá ona i on. Užite si svoje obľúbené hry s kvalitným dildom z kovu!

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Shiatsu Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Vive Shiatsu premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a dynamickým tvarom, ktoré vám ukáže nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Nafukovací silikónový vibrátor, ktorý vám ukáže nové výšiny potešenia! Prispôsobíte si ho svojim fantáziám a pomocou diaľkového ovládača budete prepínať medzi 7 režimami nafukovania a vibrácií. Naplňte svoju vagínu alebo konečník potešením a nechajte Ultimate Expand, aby sa venoval aj klitorisu alebo hrádzi.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný vibrátor, ktorého prednosťou je funkcia zmyselného prirážania a okrem toho bude stimulovať aj váš klitoris. Podľahnúť mu bude tak jednoduché!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance Rabbit je vybavený 2 výkonnými motormi F1, ktoré vám ukázu neskutočných 2x7200 otáčok za minútu! Vybrať si môžete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si vzrušujúcu funkciu zahrievania až na 42 °C. Vychutnajte si úžasnú stimuláciu nielen vnútra vagíny, ale predovšetkým klitorisu vďaka šikovnému vonkajšiemu ramienku.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Phoenix Neo App Controlled Red

    Radi na to idete múdro? S hračkou Pleonix a vaším smartfónom to ešte len bude jazda! Môžete ju totiž ovládať cez aplikáciu kľudne z druhého konca sveta, synchronizovať ju s obľúbenými 2D interaktívnymi videami alebo webkamerou. Nechajte sa unášať slastnými vibráciami a vzlietnite s Phoenixom do nebesky orgazmických výšin.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Rectal Speculum 3 Way Mechanism

    Chcete sa hrať na doktorov alebo proste iba okoreniť svoje BDSM kratochvíle? Triune pomôcky sú určené skôr pokročilým milovníkom, sála z nich nebezpečia a sú vyrobené z luxusnej nerezovej ocele. Toto Speculum tvoria 3 hroty, ktoré dohromady tvoria guľatú sondu. Skúsite to s ním?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Smart Kegel Master Balls Pink

    Jediná hračka, ktorá vie všetko! S Kegel Master Balls si vychutnáte hodiny vzrušujúcej zábavy a erotického podpichovania a pri tom posilníte svaly panvového dna pomocou aplikácie Magic Motion. Vzrušenie, zmyselné vibrácie a zdraviu prospešné posilňovanie hrou!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Shape Shifter Black

    Čo takto zmeniť svoj pohľad na stimuláciu análu a objaviť úplne jedinečnú novinku od Zero Tolerance? Je to dofukovací a vibračný análny kolík na diaľkové ovládanie a je vybavený tiež koncovou prísavkou pre hands-free hry. Nechajte sa jeho funkciami presvedčiť, že ho váš anál proste potrebuje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Vibrácie vám už dávno nestačia? Vibrátor Homunculus vám okrem nich ponúkne aj vzrušujúcu elektro-stimuláciu. Nie je k nemu potrebný žiadny zdroj, všetka sila vyžaruje priamo z neho. Je vybavený 12 vibračnými režimami a 5 úrovňami elektro-stimulácie. A čo viac? Jeho funkcie môžete ovládať cez Bluetooth cez aplikáciu v telefóne!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    Túžite po prvotriednej hračke pre zmyselné potešenie? Kolekcia 3some splní vaše priania a do vášho života prinesie jedinečné sexuálne zážitky a intenzívne orgazmy. S Double Ecstasy môžete dvojitú extázu zažiť hneď dvoma spôsobmi, pretože ho môžete použiť na súčasnú stimulácii vnútornej časti vagíny a klitorisu, alebo na stimuláciu vagíny a análu zároveň. Čo vyskúšate prvé?

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Love Swing

    Hojdajte sa na hojdačke lásky a vychutnajte si milovanie trochu inak. Tento praktický a dômyselný doplnok ľahko a rýchlo zavesíte do dverí. Skúšanie nových polôh a prienikov môže začať. Praktická madla a popruhy na nohy zaručujú bezpečnosť a variabilitu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Hľadáte toho pravého? Krásne nežného a šikovného? Tento výkonný zajačí vibrátor vás rozparádi 10 režimami poklopkávania a 10 vibračnými režimami. Funkcia poklopkávania spôsobuje pohyby zľava doprava a výrazne nimi stimuluje bod G. Menšie rameno potom vibráciami mieri na klitoris a dostáva ho do siedmeho neba. Motory ovládajte samostatne a dotýkajte sa orgazmického neba.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Mythical Purple

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku. Mythical je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vo vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením vďaka bezdotykovej stimulácii tlakovými vlnami.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 75

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Cruise Pink

    Zoznámte sa so Sonou Cruise, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doteraz zvyknuté. Sona Cruise vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná, luxusná a rovnako štýlová ako ste vy.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Hollow Strap On 10 Inch - Pevný postroj s luxusným realistickým pripínacím penisom 25cm Telová

    Na veľkosti rozhodne záleží a na kvalite jakbysmet! Postroj s dildom od obľúbenej značky Pipedrem tieto dve vlastnosti spája a zaručuje tak naozaj neuveriteľné zážitky.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Curve Novelties Big Shot Vibrating Remote Control Silicone Dong 10" Flesh

    Hľadáte toho pravého a veľkého, ktorý bude vyzerať skutočne a bude tiež vybavený vzrušujúcimi funkciami? Tak ten je práve tu! Toto vibračné dildo na diaľkové ovládanie je do detailov vymodelované z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám 7 omamných vibračných vzorov v 3 intenzívnych rýchlostiach. Tak uchopte ovládač a vydajte sa na zmyselnú cestu za orgazmickým šťastím.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe 3 Pink

    Tretia generácia jednej z celosvetovo najobľúbenejších hračiek, Gvibe 3 vás jednoducho bude baviť! Je super výkonný, pretože v sebe skrýva hneď 3 motory. Je pôvabný, ergonomicky tvarovaný a vyrobený z príjemne hebkého a flexibilného silikónu. Vychutnajte si ho a objavujte s ním nové vzrušenie, ktoré vám žiada iná hračka neukáže!re

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Zažite intenzívnu pulzujúcu masáž nad i pod vodou s touto veľmi výkonnou hlavicou. Poďte smelo otvoriť dvere novým zážitkom, pocitom a vnemom.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Keon Multifunctional Pillow

    Svojho Keona už dávno máte a nemôžete si jeho funkcie vynachváliť? V tom prípade nie nemal vašej pozornosti uniknúť tento multifunkčný vankúš, ktorý bude spolupracovať s vašim automatickým mastrubátorom a pomôže vám získať správny uhol pre ešte lepšie zážitky! Keona k nemu ľahko a rýchlo pripevníte a nebudete sa stačiť čudovať, akú príjemnú zmenu zvládne urobiť jeden vankúš!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA69 Extra-Length Silicone Vibrating Dildo KlicLok 11.8" Skin

    Snívate o poriadne hlbokom prenikaní s poriadne dlhým realistickým dildom! Váš sen sa stáva skutočnosťou s týmto dildom pre váš HiSmith šukací stroj. Pripravte sa na to, že zalapáte po dychu, až sa budete zvíjať v orgazmickom potešení s týmto extra dlhým dildom s realistickým vzhľadom pre tie najviac autentické pôžitky! A viete, čo je najlepšie! Pridať môžete tiež vibrácie!

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 11" Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kopiou penisu a možno ich ešte o niečo lepšie. Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrch hedvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Mono Density Dildo Purple Metallic M

    Nechajte sa rozžiariť! Dildo z kolekcie Metallic Shine vás oslní intenzívnou metalickou farbou a tiež príjemným materiálom. Je vyrobené z tzv. liquid silikónu, čo je vysoko kvalitný a mäkký materiál, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Dildo je tiež vybavené prísavkou a je kompatibilné s postrojmi.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Všestranná, výkonná a elegantná, taká je táto masážna hlavica. Jej mocné vibrácie vás budú masírovať na citlivých intímnych miestach, ale tiež po celom tele, kde uvoľní svalové napätie. Tmavo fialové prevedenie hlavice s akcentmi z ružového zlata tvoria dohromady nádherný vibračný kúsok s intenzívnou silou. Objavte ju!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 392

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.