×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dvojité pripínacie penisy

Položky 33 až 64 z celkom 79

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Black

    Chcete si vymeniť úlohy a skúsiť lahodnú penetráciu bez nutnosti nosenia popruhu? Tento Strap-On vám poskytne lahodné vibračné potešenie. Svojím tvarom padne ako uliaty do vagíny nositeľky, kde ho ľahko udržia svaly panvového dna, a ešte poteší jej klitoris. Druhá dlhšia časť sa potom zameria na prostatu či bod G náprotivku. Uchopte ovládač a nechajte sa unášať silou 2 výkonných motorov.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Double Take 10X Double Penetration Vibrating Strap-on Harness Black

    Chcete dávať, ale aj brať? Toto dvojité vibračné dildo bude tešiť ako svoju nositeľku, ktorá oblečie postroj, tak jej náprotivok, ktorým môže byť muž aj žena, pretože druhé dildo je tvarované tak, aby pošteklilo bod G i prostatu. Rovnoprávnosť existuje a táto hračka sľubuje vzrušenie pre oboch partnerov, tak poďte preskúmať 3 rýchlosti a 7 vibračných vzorov duálnych motorov!

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Bend Over Boyfriend Vibračný Červená

    Krásne pružné dildo z gélového materiálu je určené predovšetkým párom, ktoré chcú zažiť vzrušujúcu výmenu rolí, alebo párom, ktoré tvoria 2 ženy. Spoznajte nový terén a urobte vaše milostné hry kreatívnymi.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Black L

    Ikonický dizajn, elegancia a modernosť. Klasický Bendable Strap-on prichádza v novom nadčasovom prevedení, ktoré vám dopraje ešte intenzívnejší zážitok. Sila 3 motorov, intuitívne diaľkové ovládanie a tvar, ktoré si zamilujete osamote aj v páre. Pokiaľ chcete to najlepšie, tak rozhodnite chcete túto hračku!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Strapless Vibrator with Remote Control Push Button Black

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto strapless vibrátorom! Má príjemný tvar, ktorým sa bude venovať ako G-bodu a zabúdať nebude ani na klitoris nositeľky, ukrýva v sebe totiž hneď 3 výkonné motory! Pohrajte sa s ním v páre, má vibrácie pre oboch/obe!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Queens M Purple

    Moderné, kvalitné a estetické dildo v štýle strap-on bez nutnosti postroja. Vyrobené je z veľmi príjemného flexibilného silikónu a verte, že si ho zamilujete! Bude tešiť svoju nositeľku, pretože poláska G-bod a používanie tak bude naozaj veľké narastie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Pink M

    Ikonický dizajn, elegancia a modernosť. Klasický Bendable Strap-on prichádza v novom nadčasovom prevedení, ktoré vám dopraje ešte intenzívnejší zážitok. Silá 3 motorov, intuitívne diaľkové ovládanie a tvar, ktoré si zamilujete o samote aj v páre. Pokiaľ chcete to najlepšie, tak rozhodnite chcete túto hračku!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Share Lite Double Dildo Deep Sea Blue

    Vy, váš protějšok a vaše spoločné potešenie! Zamilujte si toto dvojité dildo Share Lite, ktoré ponúka dokonalý pocit blízkosti a potešenia bez nutnosti nosiť postroj. Dovolí vám vykonávať rýchle zmeny poloh a poskytne vám presnú stimuláciu na oboch stranách, navyše je veľmi ľahké a vaše svaly ho udržia absolútne bez problému. Račte sa odviazať!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Strapless Strap-On Thrusting & Waving Pulse Triple Action Dildo Pink

    Zdieľajte so svojou partnerkou alebo partnerom tento úžasný vibrátor! Ukrýva v sebe 3 motory, ktoré vás na maximum rozparádia, pretože vám doprajú 10 funkcií vibrácií, 10 funkcií pulzácií a hlavne 10 funkcií teleskopického pohybu (prírazov). Ak sa neuspokojíte len tak s niečím a chcete niečo špeciálne, tento vibrátor je priamo pre vás!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Black XL

    Ikonický dizajn, elegancia a modernosť. Klasický Bendable Strap-on prichádza v novom nadčasovom prevedení, ktoré vám dopraje ešte intenzívnejší zážitok. Sila 3 motorov, intuitívne diaľkové ovládanie a tvar, ktoré si zamilujete osamote aj v páre. Pokiaľ chcete to najlepšie, tak rozhodnite chcete túto hračku!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Double Charmer Silicone Double Dildo with Harness Purple

    Najhorúcejšie hračka z vašej zbierky? Áno, toto dvojité dildo s postrojom je ideálny adept! Bude tu pre oboch a každý z páru si užije naplnenie. Vyrobené je tak, že obaja/obe z páru si budú môcť vybrať, na akú časť dilda majú práve náladu. Jeho vzhľad je realistický a veľkosť uspokojujúce. Prémiový silikón je príjemný na dotyk a bezpečný pre telo. Vychutnajte si jeho pevnosť a flexibilitu zároveň, autentický tvar aj zakrivenie v elegantnom oblúku pre potešenie všetkých citlivých miest.

    129 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Rechargeable IJOY Strapless Strap-on LV430103 Flesh

    Strapless Strap On pre začiatočníkov i skúsených milovníkov. Poteší vás vibračnou funkciou, ktorú budete diktovať cez diaľkový ovládač. Láskať bude svoju nositeľku a jej náprotivok a zameria sa hlavne na G-bod. Vyberte si z 3 rýchlostí a 7 funkcií vibrácií.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Pink

    Chcete si vymeniť úlohy a skúsiť lahodnú penetráciu bez nutnosti nosenia popruhu? Tento Strap-On vám poskytne lahodné vibračné potešenie. Svojím tvarom padne ako uliaty do vagíny potešiteľky, kde ho ľahko udržia svaly panvového dna, a ešte poteší jej klitoris. Druhá dlhšia časť sa potom zameria na prostatu či bod G náprotivku. Uchopte ovládač a nechajte sa unášať silou 2 výkonných motorov.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Share Lite Double Dildo Blackberry

    Vy, váš náprotivok a vaše spoločné potešenie! Zamilujte si toto dvojité dildo Share Lite, ktoré ponúka dokonalý pocit blízkosti a potešenia bez nutnosti nosiť postroj. Dovolí vám vykonávať rýchle zmeny polôh a poskytne vám presnú stimuláciu na oboch stranách, navyše je veľmi ľahké a vaše svaly ho udržia absolútne bez problému. Račte sa odviazať!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Silicone Bendable Strap-On Purple S

    Užite si komfort pri vzrušení! Užite si penetráciu a stimuláciu zárove! Užite si tento jedinečný strap-on, ktorý nevyžaduje postroj. Prispôsobí sa vašej telesnej anatómii a zapamätá si vašu obľúbenú polohu. Je vyrobený zo 100% hodvábne hebkého silikóu a obľúbi si ho ako bod G, tak aj klitoris.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Strapless Strapon Pink

    Senzačný ružový strap-on, s ktorým si užijete veľa zábavy bez nutnosti nosenia postroja. Textúrovaná zavádzacia časť pre nositeľku sadne do vagíny ako uliata, kde bude príjemne sitmulovať bod G. Dlhšia, tiež mierne textúrovaná, časť bude ďalej prenikať do osoby nositeľky a nebude záležať na tom, či to bude žena alebo muž!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Black M

    Ikonický dizajn, elegancia a modernosť. Klasický Bendable Strap-on prichádza v novom nadčasovom prevedení, ktoré vám dopraje ešte intenzívnejší zážitok. Sila 3 motorov, intuitívne diaľkové ovládanie a tvar, ktoré si zamilujete osamote aj v páre. Pokiaľ chcete to najlepšie, tak rozhodnite chcete túto hračku!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Ai Dual Vibrating & Air Wave Tickler Strapless Strapon Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný a inovatívny strap-on bez postroja, s ktorým si užijete zmyselnú stimuláciu vy aj váš náprotivok? Dobíjacie Vive Satu premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 vibračných funkcií a tiež tlakové vlny pre stimuláciu klitorisu v 3 F1 motoroch a predvedie vám nové výšiny potešenia!

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Satu Pulse-Wave & Vibrating Strapless Strapon Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný strap-on bez postroja, s ktorým si užijete zmyselnú stimuláciu vy aj váš náprotivok? Dobíjacie Vive Satu premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 vibračných funkcií v 3 F1 motoroch a predvedie vám nové výšiny potešenia!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Rechargeable IJOY Strapless Strap-on LV430200 Flesh

    Snívate o erotickom zážitku s penisom, ktorý nemáte? Tento realistický strap-on bez postroja vám ho milo rád dopraje! Jedna jeho časť sa uvelebí vo vagíne, kde bude pohodlne držať na mieste a stimulovať bod G. Druhý koniec v tvare penisu tak bude prenikať do vášho náprotivku a svojimi vibráciami dráždiť bod G alebo prostatu. Lapajte s ním po dychu!

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Herrules Strapless Strap-On Double Vibrator Black

    Chcete si naplno užiť so svojou partnerkou či výmenu rolí so svojím náprotivkom? Prizvite si do spálne Herrules, ku ktorému nebude potrebovať žiadny postroj. Disponuje odnímateľným výkonným mini-vibrátorom, ktorý vám ponúkne 10 omamných vibračných režimov, ktoré ucítite oba. Tak na čo ešte čakať? Splňte si svoje erotické sny!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Strapless Strapon Purple

    Senzačný fialový strap-on, s ktorým si užijete veľa zábavy bez nutnosti nosenia postroja. Textúrovaná zavádzacia časť pre nositeľku sadne do vagíny ako uliata, kde bude príjemne sitmulovať bod G. Dlhšia, tiež mierne textúrovaná, časť bude ďalej prenikať do osoby nositeľky a nebude záležať na tom, či to bude žena alebo muž!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Come2gether Purple

    Chcete vyskúšať v spálni niečo nové a užiť si spoločné orgazmy? Objavte revolúciu v párových erotických hračkách. Táto pomôcka má premyslený tvar a vibrácie cieliace na tie správne miesta. Zasunie sa do vagíny, ktorú pocitovo zúži, a bude v nej vibrovať na bod G a prenikajúci penis. Zároveň vonkajšia menšia časť poláska buď klitoris alebo análik, podľa toho, ako v lone pomôcku otočíte. Nechajte sa unášať novými vzrušujúcimi pôžitkami.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Purple XL

    3 motory sú niečo ako 3 oriešky pre Popolušku, ktoré potešia G-bod, P-bod a klitoris! Tento strap-on myslí proste na všetko, rozumie ľudskej anatómii, má ohybný krk, je pevný a flexibilný zároveň a úroveň jeho vibrácií si budete voliť skrz ovládač. Našli ste to, čo hľadáte!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Double Thruster Vibe with Harness

    Túžite po vzrušujúcej výmene rolí? Toto silikónové obojstranné dildo na PU postroji tu má niečo pre svoju nositeľku u jej náprotivok. Ponúkne vám 10 dynamických rytmov vibrácií a drôtový ovládač, ktorým si budete vyberať, na čo máte práve chuť. Rozbehnite to a vychutnajte si nové zážitky.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Double Dipper

    Double Dipper sľubuje potešenie pre oboch partnerov či partnerky. Ukrýva v sebe dva silné motory a je vyrobený z báječne hebkého silikónového materiálu, ktorý je príjemne pružný a prispôsobí sa tak kontúram vášho tela. Vyskúšajte s ním nové hrátky, nové pozície a objavujte nové vzrušenie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Pegger Beginner Vibrating Double Dildo + Harness Black

    Nie je väčšia slasť, než potešenie dávať a získavať zároveň! Tento jedinečný postroj dopraje svojej nositeľke slastný pocit naplnenia a zároveň jej dá veľmi prenikať do svojej partnerky či partnera. Ak vám to príde málo, pridajte ešte 4 vibračné rýchlosti a 7 vzorov! Čerešničkou na torte je diaľkové ovládanie, ktoré vám padne do ruky ako uliate.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Silicone Bendable Strap-On Flesh M

    Užite si komfort pri vzrušení! Užite si penetráciu a stimuláciu zárove! Užite si tento jedinečný strap-on, ktorý nevyžaduje postroj. Prispôsobí sa vašej telesnej anatómii a zapamätá si vašu obľúbenú polohu. Je vyrobený zo 100% hodvábne hebkého silikóu a obľúbi si ho ako bod G, tak aj klitoris.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Double Dipper

    Chcete si v spálni vyskúšať inú rolu? S touto hračkou to nie je nemožné! Je to výkonný duo vibrátor vhodný ako pre páry, tak na sólo hrátky. Je príjemne flexibilný a krátky koniec sa môže pohybovať v uhle 120 stupňov. Použite ho ako strap-on bez postroja a vychutnajte si silu jeho 2 motorov!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Dual Strap-On Harness with Detachable Dildos

    Jedine s týmto strap-onom naplníte všetky dierky! Je špeciálne navrhnutý pre páry a jeho súčasťou sú dva vibrátory, jeden menší a druhý väčší. Znamená to, že na potešenie vibráciami sa môžu tešiť obe či oba a rýchlosť vibrácií si budete určovať cez diaľkové ovládanie.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Strapless Strap-On Pulse Vibe Purple

    Chcete pri vašich párových hrátkach zažívať maximálne potešenie? Prizvite si k nim tento 2 v 1 pulzujúci vibrátor! Na to, aby s ním mohla jeho nositeľka prenikať do jej náprotivku nie je potrebný žiadny postroj, je tvarovaný tak, aby ho vaginálne svaly pohodlne udržali a vás tak nič nerušilo. Chopte sa ovládača a vyberte si medzi 7 režimami pulzovania v koncovom bode a 3 režimami vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Strapless Strap-on 2 Motors with Remote Pink

    Dychberúce a nekonečne intenzívne chvíle potešenia na vás čakajú s tým strap-onom, ku ktorému nebudete potrebovať žiadny postroj. Kratší koniec padne do pošvy ako uliaty, kde bude držaný svalmi panvového dna. Dlhší koniec potom bude uspokojovať partnerku alebo análik partnera. Zapnite vibrácie a maximalizujte potešenie. Hodvábne hebký silikónový povrch a stimulačné drážky na klitoris zaručujú omamné potešenie pre všetkých zúčastnených.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 79

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.