×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Pripínacie penisy - Strap-on pre ženy

Položky 65 až 96 z celkom 156

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Strapless Strap-On

    O tomto snívala už naozaj dlho. O slobode, blízkosti a vzrušujúcej hre bez popruhov. Zasunula teda kratšiu časť do seba a bola prekvapená, ako dokonale sa v nej uvelebila. Zrak sklopila dolu a pocítila nadšenie. Silikónové dildo držalo bez námahy a bolo pripravené na akciu. Cítila sa sexi, vzrušená a nekonečne mocná.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Strapless Strapon Black

    Senzačný čierny strap-on, s ktorým si užijete veľa zábavy bez nutnosti nosenia postroja. Textúrovaná zavádzacia časť pre nositeľku sadne do vagíny ako uliata, kde bude príjemne sitmulovať bod G. Dlhšia, tiež mierne textúrovaná, časť bude ďalej prenikať do osoby nositeľky a nebude záležať na tom, či to bude žena alebo muž!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 5" Triple Density Cock

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vo vnútri pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Harness with Dildos Set Black S/M/L

    Kto bude mať dnes veľa? Budete to ONA, kto bude zmyselne prenikať? Všetko je možné! Táto sada vám umožní vymeniť si role. Stačí si obliecť pohodlný postroj a pridať k nemu mäkké a dômyselné zakrivené dildo? Vyberte si malé, stredné alebo veľké.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 6" Hollow Rechargeable Strap-On with Remote Flesh

    Chceli by ste sa cítiť trochu sebaistejšie, čo sa veľkosti týka, a užívať si so svojím náprotivkom uspokojivý a skutočne dlhý sex? Všetci vieme, že na veľkosti záleží a naše chúťky občas vyžadujú niečo skutočne veľké. S týmto strap-onom predĺžite svoju dĺžku i obvod a sen váš oboch sa stane skutočnosťou. Elastický postroj vám pohodlne padne a duté dildo vás prekvapí svojím realistickým spracovaním i vibráciami voliteľnými cez ovládač. Užite si to spolu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Domina Wide Band Strap On Harness - Postroj pre pripínací penis

    Zbožňujete šantenie s pripínacím penisom? V tom prípade je pre vás tento postroj nevyhnutnou nutnosťou.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Revolver II Vibrating Strapless Strap On Dildo

    Zažite intenzívne vzrušenie a užite si spoločné intímne chvíle oveľa viac než kedykoľvek predtým. Ide o jedinečnú hračku pre vás i vašu partnerku či partnera zároveň, okúste jej príjemné vibrácie a nekonečné možnosti potešenia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 7" Hollow Rechargeable Strap-On with Balls Flesh

    Chceli by ste sa cítiť trochu sebaistejšie, čo sa veľkosti týka, a užívať si so svojím náprotivkom uspokojivý a skutočne dlhý sex? Všetci vieme, že na veľkosti záleží a naše chúťky občas vyžadujú niečo skutočne veľké. S týmto strap-onom predĺžite svoju dĺžku i obvod a sen váš oboch sa stane skutočnosťou. Elastický postroj vám pohodlne padne a duté dildo vás prekvapí svojím realistickým spracovaním i vibráciami. Užite si to spolu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin 6 Inch Hollow Strap On Vanilla

    Čo vám chýba na naplnenie vašich erotických snov? Je to duté dildo na postroji? Tento Dr. Skin je dutý, takže je vhodný je splnenie sexy snov všetkých pohlaví, a to bez rozdielu. Má omamné realistické spracovanie a poskytuje mäkké a zmyselné pocity. Pružný postroj je príjemný na nosenie a pohodlne padne. Vdýchnite život svojim fantáziám!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Strap on! Black

    Pre neho, pre ňu, proste pre všetkých! Vymieňajte si role alebo sa len uspokojujte. S touto sadou strap-onu a čiernych díld to pôjde ľahko a príjemne. Dildá majú realistické prevedenie, vyrobené sú z TPR materiálu a potešia všetky vagínky i análiky.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Strap-on Kit for Playgirls with 2 Dildos

    Nádherný strap-on a 2 pôvabné dildá k tomu! Strap-on Kit for Playgirls od You2Toys v balení obsahuje ako nastaviteľný postroj s jemnými čipkovanými detailmi, tak tiež hneď 2 dildá rôznych veľkostí, a tiež koncovú prísavku, takže ho môžete používať aj bez strap-onu. Nastavte si postroj podľa svojich preferencií a dajte priestor svojim nezbedným fantáziám!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Body Extensions Be Naughty Black

    Buďte kýmkoľvek chcete byť! Táto unisex sada obsahuje pohodlný postroj a perfektne padnúce duté silikónové nadstavce/ dildá. Postroj je nastaviteľný a elastický, takže báječne padne a zároveň obsahuje vstavaný vibrátor s 10 funkciami, ktorý rozvibruje dildo a poteší oboch partnerov. Uchopte ovládač a vychutnajte si také potešenie, o ktorom už dlho snívate.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Hollow Strap On 10 Inch - Pevný postroj s luxusným realistickým pripínacím penisom 25cm Telová

    Na veľkosti rozhodne záleží a na kvalite jakbysmet! Postroj s dildom od obľúbenej značky Pipedrem tieto dve vlastnosti spája a zaručuje tak naozaj neuveriteľné zážitky.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Harness Deluxe

    Snívate o prenikaní hlboko do svojho partnera či partnerky, ale tak nejak vám na to chýba penis? Je na čase dopriať si postroj vybavenými dvoma rôzne veľkými krúžkami pre dildá s priemerom až 5,8 cm. Popruhy sú elastické, takže vám postroj perfektne padne, a na nosenie bude veľmi príjemný vďaka svojej mäkkosti. Spoznajte nové vzrušenie!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Ultimate Adjustable Harness

    Vyzerá úžasne a navyše skvele padne! Tento postroj je totiž nastaviteľný a vojdú sa doň dildá väčšiny veľkostí. Pre svoju nositeľku bude pohodlný a nebu ho chcieť dať dolu. Experimentujte s vymieňaním úloh a tešte sa na nové pôžitky pre oboch.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Empress

    Chcete, aby váš nový postroj na pripínací penis bol nielen účinný, ale tiež vyzeral sexi a elegantne? Her Royal Harness toto rozhodne spĺňa! Je vyrobený z veganskej kože, nasadzuje sa ľahko a rýchlo a hebký vnútorný materiál vám bude príjemný a pohodlný. Pripojte svoje obľúbené dildo alebo vibrátor vďaka krúžkom 3 rôznych veľkostí a s otvoreným rozkrokom nezabúdajte ani na svoje vášne!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Silicone Bendable Dildo Black S

    Užite si najrealistickejší dotyk, technológiu, ktorá vám zaistí pohodlné a potrebné ohýbanie a tuhé vnútro dilda, maximálny komfort a potešenie! Toto dildo má všetko, po čom túžite! Je vyrobené z hodvábne hebkého silikónu, končí silnou prísavkou a ľahko sa čistí.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Limited Edition The Pegger Strap

    Šteklenie jazykom alebo prstom nemôže nikomu trvalo stačiť, a preto je tu Pegger Strap, ktorý vám dopraje to pravé uspokojenie, po ktorým tak túžite. Bude skvelým pomocníkom náruživým lezbičkám, ale aj análnym milovníkom.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Black

    Chcete si vymeniť úlohy a skúsiť lahodnú penetráciu bez nutnosti nosenia popruhu? Tento Strap-On vám poskytne lahodné vibračné potešenie. Svojím tvarom padne ako uliaty do vagíny nositeľky, kde ho ľahko udržia svaly panvového dna, a ešte poteší jej klitoris. Druhá dlhšia časť sa potom zameria na prostatu či bod G náprotivku. Uchopte ovládač a nechajte sa unášať silou 2 výkonných motorov.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Mono Density Dildo Purple Metallic M

    Nechajte sa rozžiariť! Dildo z kolekcie Metallic Shine vás oslní intenzívnou metalickou farbou a tiež príjemným materiálom. Je vyrobené z tzv. liquid silikónu, čo je vysoko kvalitný a mäkký materiál, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Dildo je tiež vybavené prísavkou a je kompatibilné s postrojmi.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Bend Over Boyfriend Vibračný Červená

    Krásne pružné dildo z gélového materiálu je určené predovšetkým párom, ktoré chcú zažiť vzrušujúcu výmenu rolí, alebo párom, ktoré tvoria 2 ženy. Spoznajte nový terén a urobte vaše milostné hry kreatívnymi.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Duchess

    Chcete, aby váš nový postroj na pripínací penis bol nielen účinný, ale tiež vyzeral sexi a elegantne? Her Royal Harness toto rozhodne spĺňa! Je vyrobený z veganskej kože, má nízky posed na tele a hebký vnútorný materiál vám bude príjemný a pohodlný. Pripojte svoje obľúbené dildo alebo vibrátor vďaka krúžkom 3 rôznych veľkostí a s otvoreným rozkrokom nezabúdajte ani na svoje vášne!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Soft Realistic Dildo Flesh M

    Hľadáte kvalitné realistické dildo pre rozmanité hrátky? Máte ho! Toto dildo je vhodné na vaginálne i análne použitie, má úchvatné realistické spracovanie vrátane pôvabných semenníkov a vymodelovaných žiliek. Vychutnajte si s ním vášnivé chvíľky a nezabudnite ani na koncovú silnú prísavku, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin 7 Inch Hollow Strap On Vanilla

    Čo vám chýba na naplnenie vašich erotických snov? Je to duté dildo na postroji? Tento Dr. Skin je dutý, takže je vhodný je splnenie sexy snov všetkých pohlaví, a to bez rozdielu. Má omamné realistické spracovanie a poskytuje mäkké a zmyselné pocity. Pružný postroj je príjemný na nosenie a pohodlne padne. Vdýchnite život svojim fantáziám!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Dual Density Starter Set Flesh

    Sada s postrojom a telovými dildami s Vac-U-Lock systémom od obľúbenej značky Doc Johnson. Táto sada je perfektná nielen pre začiatočníkov a vám ponúkne hneď niekoľko možností, ako sa pohrať so svojím náprotivkom. Obsahuje postroj, odnímateľné O-krúžky, lubrikant na vodnej báze a predovšetkým Ultraskyn dildá, ktoré majú pevné vnútorné jadro, ktoré stimulujú stoporený penis, a inak sú z materiálu úplne podobného ľudskej pokožke.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Twist Kit Set of Three Black

    3 Twist dildá pre akékoľvek hrátky! Máte dneska chuť na menšie alebo na väčšie? Nemôžete si to rozmyslieť? Tak si vyberte prostredie. Twistová textúra sľubuje príjemnú stimuláciu G-bodu aj análu a silná koncová prísavka v tvare sŕdc budí láskyplný dojem. Príjemný silikón si zamilujete nielen pre jeho hebkosť, ale aj pre jeho ľahké čistenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 8" Hollow Rechargeable Strap-On with Remote Brown

    Chceli by ste sa cítiť trochu sebaistejšie, čo sa veľkosti týka, a užívať si so svojím náprotivkom uspokojivý a skutočne dlhý sex? Všetci vieme, že na veľkosti záleží a naše chúťky občas vyžadujú niečo skutočne veľké. S týmto strap-onom predĺžite svoju dĺžku i obvod a sen váš oboch sa stane skutočnosťou. Elastický postroj vám pohodlne padne a duté dildo vás prekvapí svojím realistickým spracovaním i vibráciami voliteľnými cez ovládač. Užite si to spolu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Harness Leatherette Curious

    Postroj Curious Strap-on-me vás nadchne svojím jedinečným dizajnom, modernou jednoduchosťou, pohodlím pri používaní a praktickým zapínaním na suchý zips. Jeho zadná časť je príjemne polstrovaná a popruhy sú pre pohodlné padnutie nastaviteľné. Je kompatibilný s akýmkoľvek Strap-on-me dildom alebo s dildom s rozšírenou základňou a systém elastických prvkov umožňuje veľmi jednoduché a rýchle nasadenie dilda do postroja.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Queen

    Chcete, aby váš nový postroj na pripínací penis bol nielen účinný, ale tiež aby vyzeral sexi a elegantne? Her Royal Harness toto rozhodne spĺňa! Je vyrobený z veganskej kože, jeho zadnej časti dominuje sexi šnurovačka a hebký vnútorný materiál vám bude príjemný a pohodlný. Pripojte svoje obľúbené dildo alebo vibrátor vďaka krúžkom 3 rôznych veľkostí a s otvoreným rozkrokom nezabúdajte ani na svoje vášne!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Platinum Edition Supreme Harness with Vac-U-Lock Plug Black

    Hľadáte pohodlný postroj, ktorý vás nesklame ani pri divokejších hrátkach? Doc Johnson Platinum Edition Supreme je stávkou na istotu. Poskytne vám poriadnu oporu, má nastaviteľné popruhy a disponuje koncovku Vac-U-Lock pre pripojenie obľúbených dild. Splňte si svoje erotické sny!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Pro Rider 9X Vibrating Silicone Strapless Strap On with Remote Control Black

    Toto obojstranné vibračné dildo/strap-on vás poteší ovládačom, ktorého jediným stlačením prebudíte k životu vibrácie a vzrušenie. Dva motory vám poskytnú 3 rýchlosti a 6 vibračných vzorov, ktoré si budú užívať obaja partneri či partnerky. Povšimnite si tiež tvar hračky, ktorý myslí skutočne na všetky citlivé miestečká vrátane klitorisu!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Rechargeable IJOY Strapless Strap-on LV430103 Flesh

    Strapless Strap On pre začiatočníkov i skúsených milovníkov. Poteší vás vibračnou funkciou, ktorú budete diktovať cez diaľkový ovládač. Láskať bude svoju nositeľku a jej náprotivok a zameria sa hlavne na G-bod. Vyberte si z 3 rýchlostí a 7 funkcií vibrácií.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 156

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.