×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Pripínacie penisy - Strap-on telová

Položky 33 až 64 z celkom 75

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • LoveToy The Ultra Soft Double Vibrating Strap-On Anal Dildo Skin

    Čo takto vyskúšať dvojnásobné potešenie? Poslúži vám na to táto úžasná pomôcka, poďme sa na ňu pozrieť zblízka! Disponuje krúžkom, ktorý si nasadíte na koreň penisu (alebo na semenníky) a okamžite tak posilníte svoju erekciu. Zároveň získate druhý penis a vysnívaná dvojitá penetrácia sa premení na skutočnosť! Poriadnu šťavu potom dodá mini vibrátor s 10 rýchlosťami!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realistixxx Real Strap-on Sleeve

    Perfektný upgrade penisu z minúty na minútu! S týmto realistickým strap-onom predĺžite svoje mužstvo o neuveriteľných 5,5 cm a na obvode mu pridáte hneď 1,4 cm. Návlek je veľmi príjemný a realistický na pohľad i na dotyk. Pás si pohodlne nastavíte podľa svojich proporcií a vďaka nemu a otvoru na semenníky bude návlek držať na svojom mieste aj pri divokejšej akcii. Nečakajte, až vám penis povyrastie, uspokojte svoj náprotivok hneď!

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Hollow Strap On 12 Inch - Pevný postroj s luxusným realistickým pripínacím penisom 30cm Telová

    Na veľkosti rozhodne záleží a na kvalite tiež! Postroj s dildom od obľúbenej značky Pipedream tieto dve vlastnosti spája a zaručuje tak skutočne neuveriteľné zážitky.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 9" Triple Density Cock with Balls

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vnútri je pevné ako kamenná erekcia a je zakončené super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Power Pegger Double Strap-On Vibrator

    Každý v sebe chce niečo mať a so strap-onom Power Pegger bude toto želanie vypočuté! Disponuje totiž vibrujúcim dvojitým dildom, takže aj jeho nositeľka bude mať o vzrušenie postarané! Dvojité dildo je upevnené do robustných kožených pásikov, ktoré sa vďaka dvom sponám pre nastavenie dĺžky pohodlne prispôsobia vašej postave. Vibračné motorčeky sa nachádzajú v oboch dildách a ovládajú sa cez káblový ovládač, na výber dostanete z 10 rôznych rýchlostí.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Ingen Easy Strap-on Set 8.5" Skin

    Prahnete po uspokojení? Prahnete po výmene rolí? Prahnete po kvalitnom strap-one? LoveToy prichádza s realistickým dildom pre autentické pôžitky v kombinácii so stabilným postrojom, ktorý pohodlne padne a drží. Je totiž navrhnutý tak, aby sa prispôsobil vašim proporciám vďaka suchému zipsu. Užite si zábavu, o ktorej už dlho snívate!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 7.5" Hollow Squirting Strap-On with Balls Flesh

    Nech už je trápenie s vaším penisom akékoľvek, tento striekajúci pripínak vám pomôže vašu partnerku uspokojiť jedna báseň. Splňte si svoje sny o poriadnej dĺžke a šírke, nájdite riešenie svojho problému s erekciou a doprajte svojej drahej polovičke poriadneho macka, ktorý bude autentický nielen svojím vzhľadom, ale tiež výstrekmi. Vnútro dilda je duté, takže spĺňa všetko, po čom túžite, a nemá zmysel s nákupom ďalej otáľať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 5" Triple Density Cock with Balls

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vnútri je pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Ivory

    Aké by to bolo, keby sa váš erotický sen o dvojitom prieniku stal skutočnosťou? Chcete to zistiť, ale nechce sa vám pozývať si spálňa ešte jedného muža? Prizvite tento zmyselne tvarovaný vibračný penis navrhnutý pre análnu extázu. Vie vibrovať o 10 režimoch a vďaka 2 podporným krúžkom na penis aj semenníky bude vždy držať na svojom mieste. Dvojitá slasť pre oboch v páre!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 5" Triple Density Cock

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vo vnútri pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Extreme Hollow 12" Strap-On Flesh

    Sex s pripínacími hračkami na maximum! Extrémne veľký a dutý pripínací penis dlhý 30 cm s priemerom 5,6 cm je vždy pripravený. Vhodný pre neho aj pre ňu, vnútorná dĺžka 15 cm, vnútorný priemer 3,5 cm.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Strap-On Silicone Sleeve +5cm Medium

    Predĺžte svoj penis o 5 dôležitých centimetrov! Toto duté realistické dildo na príjemných elastických popruhoch bude perfektným riešením pre mužov, ktorých partnerka či partner vyžadujú väčšiu výbavu, než im sú schopní poskytnúť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 6" Hollow Rechargeable Strap-On with Remote Flesh

    Chceli by ste sa cítiť trochu sebaistejšie, čo sa veľkosti týka, a užívať si so svojím náprotivkom uspokojivý a skutočne dlhý sex? Všetci vieme, že na veľkosti záleží a naše chúťky občas vyžadujú niečo skutočne veľké. S týmto strap-onom predĺžite svoju dĺžku i obvod a sen váš oboch sa stane skutočnosťou. Elastický postroj vám pohodlne padne a duté dildo vás prekvapí svojím realistickým spracovaním i vibráciami voliteľnými cez ovládač. Užite si to spolu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin 6 Inch Hollow Strap On Vanilla

    Čo vám chýba na naplnenie vašich erotických snov? Je to duté dildo na postroji? Tento Dr. Skin je dutý, takže je vhodný je splnenie sexy snov všetkých pohlaví, a to bez rozdielu. Má omamné realistické spracovanie a poskytuje mäkké a zmyselné pocity. Pružný postroj je príjemný na nosenie a pohodlne padne. Vdýchnite život svojim fantáziám!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 7" Hollow Rechargeable Strap-On with Balls Flesh

    Chceli by ste sa cítiť trochu sebaistejšie, čo sa veľkosti týka, a užívať si so svojím náprotivkom uspokojivý a skutočne dlhý sex? Všetci vieme, že na veľkosti záleží a naše chúťky občas vyžadujú niečo skutočne veľké. S týmto strap-onom predĺžite svoju dĺžku i obvod a sen váš oboch sa stane skutočnosťou. Elastický postroj vám pohodlne padne a duté dildo vás prekvapí svojím realistickým spracovaním i vibráciami. Užite si to spolu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Hollow Strap On 10 Inch - Pevný postroj s luxusným realistickým pripínacím penisom 25cm Telová

    Na veľkosti rozhodne záleží a na kvalite jakbysmet! Postroj s dildom od obľúbenej značky Pipedrem tieto dve vlastnosti spája a zaručuje tak naozaj neuveriteľné zážitky.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Soft Realistic Dildo Flesh M

    Hľadáte kvalitné realistické dildo pre rozmanité hrátky? Máte ho! Toto dildo je vhodné na vaginálne i análne použitie, má úchvatné realistické spracovanie vrátane pôvabných semenníkov a vymodelovaných žiliek. Vychutnajte si s ním vášnivé chvíľky a nezabudnite ani na koncovú silnú prísavku, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin 7 Inch Hollow Strap On Vanilla

    Čo vám chýba na naplnenie vašich erotických snov? Je to duté dildo na postroji? Tento Dr. Skin je dutý, takže je vhodný je splnenie sexy snov všetkých pohlaví, a to bez rozdielu. Má omamné realistické spracovanie a poskytuje mäkké a zmyselné pocity. Pružný postroj je príjemný na nosenie a pohodlne padne. Vdýchnite život svojim fantáziám!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Dual Density Starter Set Flesh

    Sada s postrojom a telovými dildami s Vac-U-Lock systémom od obľúbenej značky Doc Johnson. Táto sada je perfektná nielen pre začiatočníkov a vám ponúkne hneď niekoľko možností, ako sa pohrať so svojím náprotivkom. Obsahuje postroj, odnímateľné O-krúžky, lubrikant na vodnej báze a predovšetkým Ultraskyn dildá, ktoré majú pevné vnútorné jadro, ktoré stimulujú stoporený penis, a inak sú z materiálu úplne podobného ľudskej pokožke.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cloneboy Dildo & Harness Strap

    Nová sada od Cloneyboy vám nielen umožní vytvoriť vašemu partnerovi autentický odliatok penisu, ale tiež vám pomôže dopriať mu vďaka priloženému strap-onu bezkonkurenčnú penetráciu! V sade okrem toho nájdete aj erekčný krúžok, ktorý pri tvorbe odliatku podporí erekciu a uľahčí tak prácu. Užite si zmyselnú zábavu pri odlievaní a kúpte si túto sadu, v ktorej na výrobu silikónového odliatku nájdete všetko potrebné!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 7" Uncut Cock with Strap-on Harness Flesh

    Nemôže byť už nič realistickejšie, toto dildo má totiž pohyblivú predkožku! Áno, čítate dobre, dildo King Cock v tomto pohodlnom strap-one disponuje predkožkou, ktorá sa hýbe cez žaluď hore a dole! Dildo je ručne vyrobené a tvarované do posledného detailu presne tak, aby vám zaistilo ten najlepší zážitok z penetrácie. Postroj tak svojmu nositeľovi pohodlne padne a bude držať dildo na svojom mieste aj pri divokejšom vyvádzaní.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Strap-On Silicone Sleeve +6cm Large

    Predĺžte svoj penis o 6 dôležitých centimetrov! Toto duté realistické dildo na príjemných elastických popruhoch bude perfektným riešením pre mužov, ktorých partnerka či partner vyžadujú väčšiu výbavu, než sú im schopní poskytnúť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Real Body Real Manly Solid Realistic Dildo Body Suit

    Uvoľnite sa a doprajte si to, po čom zjete? Je to autentický pôvabný penis? Žiadny problém, s touto novinkou od Real Body získate všetko, po čom túžite. Realistický vzhľad zaisťujú prvotriedne materiály a tešiť sa môžete na zážitok s každým dotykom. Či už sólo alebo v páre, s Real Manly Solid budete tým, kým chcete byť!

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Rechargeable IJOY Strapless Strap-on LV430103 Flesh

    Strapless Strap On pre začiatočníkov i skúsených milovníkov. Poteší vás vibračnou funkciou, ktorú budete diktovať cez diaľkový ovládač. Láskať bude svoju nositeľku a jej náprotivok a zameria sa hlavne na G-bod. Vyberte si z 3 rýchlostí a 7 funkcií vibrácií.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Packer Silicone Small Skin

    Tak realistický! Tento penis je vyrobený z extrémne mäkkého liquid silikónu a je tak úžasne pružný a poddajný. Hodí sa na pohodlné nosenie a jeho ploché dno sa príjemne oprie o vaše telo. Je to perfektný doplnok pre FTM a transgender osoby.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Strap-On Soft Touch Silicone Skin

    Chcete zasvätiť do výmeny rolí? Tento vibračný strap-on s pomerne menšími rozmermi bude ideálnym pre začiatočníkov i začiatočníčky. Svojej nositeľke pohodlne padne a jej partner či partnerka si obľúbia 10 vibračných režimov a hebký silikónový materiál. Vyskúšajte to, nuda to rozhodne nebude!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension with Harness Ivory

    Chcete extra dĺžku? Pridajte si 5 cm v špičke a vychutnajte si intenzívnejšie zážitky s týmto realistickým návlekom na praktickom postroji. Postroj vám pomôže dutý návlek udržaný na svojom mieste a celé to ešte istí kovový krúžky v základni. Podľahnite dotyku prémiového liquid silikónu a maximalizujte svoje potešenie!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 9" Hollow Rechargeable Strap-On with Balls Flesh

    Chceli by ste sa cítiť trochu sebaistejšie, čo sa veľkosti týka, a užívať si so svojím náprotivkom uspokojivý a skutočne dlhý sex? Všetci vieme, že na veľkosti záleží a naše chúťky občas vyžadujú niečo skutočne veľké. S týmto strap-onom predĺžite svoju dĺžku i obvod a sen váš oboch sa stane skutočnosťou. Elastický postroj vám pohodlne padne a duté dildo vás prekvapí svojím realistickým spracovaním i vibráciami. Užite si to spolu!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Rechargeable IJOY Strapless Strap-on LV430200 Flesh

    Snívate o erotickom zážitku s penisom, ktorý nemáte? Tento realistický strap-on bez postroja vám ho milo rád dopraje! Jedna jeho časť sa uvelebí vo vagíne, kde bude pohodlne držať na mieste a stimulovať bod G. Druhý koniec v tvare penisu tak bude prenikať do vášho náprotivku a svojimi vibráciami dráždiť bod G alebo prostatu. Lapajte s ním po dychu!

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 9" Hollow Squirting Strap-On with Balls Flesh

    Nech už je vaše trápenie s vaším penisom akékoľvek, tento striekajúci pripínak vám pomôže vašu partnerku uspokojiť jedna báseň. Splňte si svoje sny o poriadnej dĺžke i šírke, nájdite riešenie svojho problému s erekciou a svojej drahej polovičke doprajte poriadneho macka, ktorý bude autentický nielen svojím vzhľadom, ale tiež výstrekmi. Vnútro dilda je duté, takže spĺňa všetko, po čom túžite, a nemá zmysel s nákupom viac otáľať.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Double Thruster Vibe with Harness

    Túžite po vzrušujúcej výmene rolí? Toto silikónové obojstranné dildo na PU postroji tu má niečo pre svoju nositeľku u jej náprotivok. Ponúkne vám 10 dynamických rytmov vibrácií a drôtový ovládač, ktorým si budete vyberať, na čo máte práve chuť. Rozbehnite to a vychutnajte si nové zážitky.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Realistic 8" Strap-On Skin

    Snívate o tom, ako prenikáte do svojho partnera, ale chýba vám k tomu penis? Alebo snáď o tom viac sníva on? Teraz môžete s tým stap-onom premeniť sny na vzrušujúcu realitu. Elastické popruhy pohodlne sadnú a budú dildo držať na svojom mieste. Navyše dildo môžete samozrejme aj vybrať a použiť samostatne. Vymeňte si pre dnešok role!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 75

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.