×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky príslušenstvo

Položky 129 až 160 z celkom 280

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Fleshlight Quickshot Quick Connect

    Čo takto si užiť ešte viac zábavy spojením 2 Quickshotov dokopy? Pomôže vám k tomu tento špeciálny nadstavec a dvojité potešenie 1 Quickshotov si tak budete môcť užívať osamote alebo s partnerom, to bude už len na vás!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Domi Male Attachment

    Chcete od svojej Domi masážnej hlavice ešte viac rozmanitej slasti? Možnosť ju upgradovať získate s týmto nadstavcom pre mužov, ktorého rameno poteší prostatu vďaka svojmu dômyselnému tvaru a druhá časť sa stane praktickou pomôckou pri masturbácii. Objavte ešte viac potenciálu vašej milovanej Domi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Bondage Safety Scissor Čierna

    Bezpečnostné nožnice vhodné pre vzrušujúce chvíle otroctva. Ich prednosťou je na vlas rovnaký dizajn nožníc, ktoré používajú zdravotníci, avšak na rozdiel od nich majú tieto nožnice tupé konce, takže ku koži krásne priľnú, ale nebodnú ju. Umožňujú rýchle a bezpečné uvoľnenie zo zväzovacích hier.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Black Suction Cup Plug Large

    Pozdvihnite análnu stimuláciu na novú úroveň s touto extra výkonnou prísavkou, určenou na análne kolíky od obľúbenej značky Doc Johnson.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Queen

    Chcete, aby váš nový postroj na pripínací penis bol nielen účinný, ale tiež aby vyzeral sexi a elegantne? Her Royal Harness toto rozhodne spĺňa! Je vyrobený z veganskej kože, jeho zadnej časti dominuje sexi šnurovačka a hebký vnútorný materiál vám bude príjemný a pohodlný. Pripojte svoje obľúbené dildo alebo vibrátor vďaka krúžkom 3 rôznych veľkostí a s otvoreným rozkrokom nezabúdajte ani na svoje vášne!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSC09 Vibrator Clamp KlicLok

    Praktický nadstavec na váš obľúbený šukací stroj HiSmith! Slúži na pripevnenie rôznych hračiek a najčastejšie si ho užijete v kombinácii s obľúbenými vibrátormi. Je vyrobený z kvalitných a veľmi ľahko sa používa, takže pripevnenie obľúbenej hračky bude otázkou niekoľkých málo minút alebo možno sekúnd!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CleanStream Silicone Beaded Lube Launcher

    Dávkujte svojmu análu či vagíne lubrikant presne, príjemne a len jednou rukou! Tento praktický dávkovač si obľúbite na prvé použitie, naplniť ho môžete akoukoľvek tekutinou (okrem silikónového lubrikantu) a potom ho jednoduchým jedným ťahom dostať tam, kde ho potrebujete mať. Dávkovač je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu a svojím tvarom vám zároveň dopraje aj príjemnú stimuláciu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA64 Double Penis Silicone Dildo KlicLok Skin

    Hismith dvojité penisové silikónové dildo pre prémiové šukacie stroje so systémom KlicLok.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Nič vás tak nerozpáli ako BDSM hry? A máte k nim všetko, čo potrebujete? S touto sadou budete svoje vášne skúmať ešte intenzívnejšie, pretože obsahuje všetky nevyhnutnosti v kvalitnom a zvodnom prevedení. Užite si to všetko naraz!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Universal Silicone Sleeve for Vacuum Pumps

    Poškodila sa vám manžeta na vašej obľúbenej vákuovej pumpe? Netreba ju hneď hádzať do koša, stačí manžetu vymeniť za túto novú a úplne univerzálnu. Hodí sa pre všetky pumpu na penis s vonkajším priemerom od 6,8 cm. Vychutnajte si dotyk príjemného silikónu a tiež všetky svoje milované hrátky s vákuovou pumpou.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MOI Submission The Seat

    Posaďte sa a urobte si pohodlie! Toto nie je len tak nejaký tuctový kus nábytku, je to dokonalý skvost, s ktorým si užijete veľa vzrušenia. Použitá PU koža je vysoko kvalitná a ľahko sa čistí. Vďaka hmotnosti 8,5 kg sa vám bude sedadlo pohodlne presúvať a výšku si nastavíte podľa svojich potrieb. Tak chopte sa rukoväte a držte sa pevne, pretože toto bude fakt vzrúšo.

    619 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex Possessor Electro Scrotum Sack

    Possessor vám dodá všetko, čo potrebujete pre nevyspytateľnú hru.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Under The Bed Binding Restraint Kit Black

    Keď vaše túžby vytrvalo prosia o naplnenie, počúvnite ich! Snívate o spútaní? Premeňte vašu posteľ na vzrušujúcu ríšu a nechajte sa unášať úžasným pocitom, ktorý zažijete len vtedy, keď si splníte svoje tajné erotické fantázie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim Cable 2mm

    Špeciálny kábel na prepojenie E-Stim elektród s 2 mm zásuvkami.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • F-Machine Tremblr Custom Receiver Kit

    Nevyhnutná sada pre všetkých milovníkov F-Machine Tremblr. Obsahuje všetko, čo je nutné na to, aby ste si Tremblr prispôsobili vašej veľkosti ľahko a rýchlo. Potom budete potrebovať snáď už len trochu zručnosti...

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Supple Swirl 21x Remote Control Silicone Dildo Black

    Špirálová textúra víriaca spokojnosťou! Toto luxusné dildo sa zmestí do všetkých štandardných strap-on postrojov a má zamatovo hladký a flexibilný povrch z jemného liquid silikónu. Doprajte si 3 vibračné rýchlosti a 7 silných režimov, medzi ktorými budete prepínať skrz diaľkový ovládač.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Europe Magic Wand Genius

    Chcete si svojou Europe Magic Wand užiť niečo viac? Vyskúšajte tento ikonický doplnok, ktorý má obrovský potenciál a rozumie ženskej anatómii. Užijete si s ním úžasné surové vibrácie zabalené do mäkkého hodvábneho silikónu. Nástavec Genius je funkčný, minimalistický a dopraje vám úžasnú stimuláciu g-bodu a klitorisu, ktoré nemožno nepodľahnúť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Stand Dry Drying Rack

    Čistenie vášho obľúbeného masturbátora Fleshlight je teraz ešte jednoduchšie! Stačí si nechať vypomôcť týmto originálnym stojanom, na ktorom váš Fleshlight efektívne uschne. Je určený pre všetky štandardné veľkosti a má hliníkový povrch. Odložte naň vnútorný masturbačný rukáv a nechajte ho bezpečne uschnúť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Anal Kit Silicone Douche + 3 Jewel Butt Plugs

    3 análne kolíky s koncovým kamienkom + análna sprška = dokonalé kombo na objavovanie análnej slasti! Táto sada je ideálna pre náročných začiatočníkov i stredne pokročilých, ktorí túžia po pôvabných kolíkoch. Každý z trojice kolíkov má totiž v základne trblietavý kamienok, ktorý ozdobí vaše zadné vrátka. Súčasťou je tiež praktická pomôcka na vyčistenie konečníku.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hismith HSA72 Double Layered Vibrating Silicone Dildo 8.7" Skin

    Snívate o realistickom prenikaní! Toto dildo je vo vnútri pevné ako kamenná erekcia a na povrchu príjemne mäkké, čím autenticky pripomína skutočný penis. Navyše je vybavené funkciou vibrácií o 7 režimoch, ktorých úroveň si budete diktovať skrz diaľkový ovládač. Ak túžite po skutočných pôžitkoch pri hrách so šukacím strojom HiSmith, je toto dildo značka ideál!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    2 pozlátené elektrické kontaktné podložky a nastaviteľný tlak, čo myslíte, že to urobí s penisom a semenníkmi? Len si to predstavte! Python vie perfektne stláčať a ešte dávať elekt-stimulačné šoky. Je to nebezpečná pomôcka, tak bacha, nech pýchu svoju alebo svojho náprotivku nezmučíte nadobro!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim 2B Power Supply

    Chcete si vylepšiť hry so svojím E-Stim 2B elektro-stimulačným zdrojom? Tento napájací zdroj vám poskytne okamžité zvýšenie výkonu až o 30%, takže sa budete môcť hrať podstatne dlhšie.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Wand Massager Attachments PalmSensual

    Chcete si so svojou obľúbenou masážnou hlavicou PalmPower užiť niečo nové? Vyskúšajte ju vyzbrojiť jedným z dvojice nadstavcov a vychutnajte si stimuláciu bodu G alebo dráždenie bodu G a klitorisu zároveň!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim Moaner Flanged Electrode

    Chcete rozšíriť svoju zbierku elektro-stimulačných pomôcok? Moaner by vám nemal chýbať! Umožňuje ľahké preniknutie a zasunutie a dá sa použiť vaginálne i análne. Použitie je bezpečné a zároveň pohodlné a elektródové kontakty sú umiestnené v hornej a dolnej časti pre intenzívne pôžitky. Vychutnajte si elektro-sex s tými naj doplnkami!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Charging Cable Domi/Domi2

    Došla vášmu Lovense miláčikovi šťava a vy nemôžete nájsť kábel? A tak hľadáte a hľadáte. A stále nič. Vy máte problém a my riešenie! Náhradný nabíjací kábel na Lovense hračičky Domi/Domi 2.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • World Cage SFW Padlock

    Visiaci zámok SFW pre klietky cudnosti World Cage (a vlastne nielen pre nich). Nie je síce vhodný na cesty, pretože detektor kovov ho rozhodne nebude mať rád, ale všade inde ho používať môžete. Súčasťou balenia sú 2 kľúče.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Stroker Attachment

    Naozaj jedinečný doplnok! Podčiarknite funkciu svojej masážnej hlavice Bodywand a premeňte ju na výnimočný vibračný masturbátor.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Penisstick Vader Round Tip

    Užívajte si svoje vášne a naplňte svoje túžby s touto pomôckou do penisu z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Plug Penisstick od značky Kiotos je krásny na pohľad, pretože je neuveriteľne lesklý a tiež pomerne dlhý. Ľahko sa zavádza a priamo nabáda k zlobivým hrátkam, tak sa nenechajte prehovárať!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA84 Tower Shape Anal Toy KlicLok 26cm Brown

    Realistické dilda vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu iné? Toto dildo s nevšedným stimulačným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež príjemný mäkký povrch. Vďaka koncovke Klicklok ho môžete pripojiť k svojmu obľúbenému šukaciemu stroju alebo naopak môžete koncovku odmontovať a využiť prísavku. Užite si s ním svoju cestu za potešením!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cage Clear

    Mr. Stubb od CB-X predstavuje ďalšiu úroveň hry, ktorú milujete! Preverí vaše limity, pretože vás uzamkne ešte tesnejšie. Rovnako ako iné klietky cudnosti, tak aj táto je bezpečná a kvalitná. Zverte kľúče svojej pani či pánovi a užívajte si ten pocit, keď únik nie je možný.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower PalmBliss Wand Massager Attachment

    Nadstavec zo 100% silikónu určený na zdokonalenie masážnej hlavice PalmPower. Poskytne vám naozaj účinnú a osviežujúcu masáž vašich intímnych partií. Užite si stimuláciu G-bodu a klitorisu zároveň, ktorá vás dovedie až na vrchol blaha.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite Comfy Silicone Body Dock Kit

    Ľahko použiteľný strap-on s realistickým didlom! Súprava Comfy Silicone Body Dock obsahuje postroj tvorený z popruhov a veľmi realistické dildo z kvalitného silikónu, ktoré je vo vnútri pevné a na povrchu realisticky mäkké. Vychutnajte si neobmedzenú zábava a slunenie všetkých svojich erotických snov a prianí!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 280

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.